Hirdetés
Aktív témák
-
Richard!
addikt
Nájsz
92' óta nem lehet őket leszorítani a dobogóról -
-
Beerwolf
senior tag
válasz
stevve #46691 üzenetére
Szegény Shaarawy-n hirtelen nagyon nagy lett a tét.
Kifizettek érte egy valag pénzt, majd hirtelen mindenki tőle várja a gólokat.
Még csak 19 éves, remélem megbírkózik a teherrel.Nagyon remélem, hogy mind ő, mind De Sciglio a jövő Milanjának alapkövei lesznek.
Ebben bízhatunk, mert a jelen nem igazán fényes. -
7600 GS
addikt
válasz
szab.tam #46682 üzenetére
Valószinűleg sznobként fog hangzani az, amit most mondok, de vállalom.
10-15 percnél tovább képtelen vagyok egy magyar bajnokit nézni. Én a Real Madrid miatt szerettem meg a focit, és azóta a legnagyobb foci fanatikusok közé tartozok a korosztályomban. Nekem olyan játékosok a példaképeim, mint Raúl, Xabi Alonso, Ronaldo (a dagi), Casillas. Hát ilyen profik után engem hogy kössön le egy magyar bajnoki, ahol a totális amatőrizmus van jelen? A kérdés nyilván költői volt, nem kell válaszolnod.
Persze nem csak Real meccseken nevelkedtem, volt ott minden, Milan, Arsenal, MU, Brazil válogatott meg a fene tudja még, hogy mi.
A válogattot meg a nemzetközi meccseket természetesen mind megnézem.
Sir Alexnek pedig gratula az eddigi 1000 meccsért, még ennyit legalább.
-
válasz
Beerwolf #46689 üzenetére
"Múlt héten olvastam egy statisztikát mi szerint neki volt a második legtöbb kulcspassza a Serie A mezőnyéből. "
A játékidő arányában? Úgy hihetőbb lenne. Alig játszott tavaly.
De Sciglio jó, ha felfut, de a védekezésben olyan elképesztő dolgokat csinál néha, hogy az állam leesik. Abate se túl jó már és kell a fiatal erő a védekezésbe, csak még nem elég tapasztalt. Mint a kis fáraó elöl.
-
Beerwolf
senior tag
válasz
stevve #46688 üzenetére
Én a 70. percben abban sem voltam biztos, hogy legalább a döntetlen meglesz.
Kellet az az Agliardi hiba, mert egyébként kötve hiszem, hogy meglett volna a győzelem.Az eredménnyel elégedett vagyok a játékkal még nem igazán.
Amúgy De Sciglio szerintem óriási tehetség, Abate-vel ellentétben embert találnak a beadásai, védekezésben is stabil.
Múlt héten olvastam egy statisztikát mi szerint neki volt a második legtöbb kulcspassza a Serie A mezőnyéből. -
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #46684 üzenetére
Akkor a srácok majd ajándékoznak egy bukót.
Remélem nem...de én már semmin se csodálkozom.
-
homeless09
őstag
A holnapi Southhampton elleni meccs alkalmával lesz 1000. alkalommal tétmeccsen Ferguson a ManU. kispadján.
-
szab.tam
nagyúr
milyen szép, parádés, urilány társalgás folyik. csak nehog jöjjön viszlát, mert fel lesztek nyomva a modkerben....
apropó: lesz még a héten elklasszíkó?
én legalább konzekvensen maradok a hazainál megint: és megnézem a fradi meccs ismétlést...
-
válasz
7600 GS #46680 üzenetére
Sajnos kevés a jó olasz bíró, de az tényleg csak egy dolog. Ide is, oda is rosszul fúj szerintem.
A keret viszont... Bonera már rég reserved, De Sciglio meg még nem elég érett. Olyan, mintha a védők arra játszanának, hogy majd úgyis mellé fogják rúgni hatékony védekezés helyett.
Na végre! a középpálya nem olyan rossz és Pazzini is jó eddig. Remélem, a fáraó helyett inkább Bojan játszik többet. Kell a tapasztalat nagyon.
-
Milan - Bologna
Hagyján, hogy a bíró össze-vissza fájja a sípját, mintha kisdobos lenne, de a Milan megint könnyű ellenfélnek bizonyul. Rengeteg eladott labda, rossz passzok. Az ellenfél meg ha már fut a labdával, engedjük be a 16-osig, megérdemelte, hogy lőjön, ha már fut a labdával. Hihetetlenül impotens a védelem.
A bíró meg sárgát és 11-est ad a semmiért, majd a kakaskodónak meg semmit. Vicc ez a meccs... nem is csodálom, hogy a Serie A folyamatosan csúszik hátra. Régen ilyen meccsek azért nem voltak.A 2. félidőben is olyan hülye a bíró, hogy egy bot mellett nehéz lenne megmondani, melyikük az okosabb.
Persze a Milan is ugyanolyan rosszul játszik... alig van ötlet és a védelem 0. Így aztán hiába az a pár támadás...
-
baluka26
veterán
DIDIER DROGBA SZABADON IGAZOLHATÓ!
szerk: Na most meg a Sky Sport azt írja, hogy a menedzsment tagadja ezt...
-
baluka26
veterán
Ez a hodgsonometer valami zseniális
-
Ps Vita
őstag
válasz
7600 GS #46670 üzenetére
Ha elolvasod a cikked rájössz,hogy nem Martinez a fő témája
Ez annyira szép,ma két zseniális cikket is olvastam az népsporton ,nem gyakran van ilyen -
7600 GS
addikt
válasz
Ps Vita #46666 üzenetére
Hányszor fogod még emlegetni ezt a Martinez gyereket?
City meccshez: Kontrollállta a meccset a Mancini gárda, de erre amit játszanak könnyen ráfázhatnak, nevezetesen hogy nem rúgják be a helyzeteiket. Ha nem egy QPR lett volna az ellenfél, akkor a végére sokkal szorosabb lett volna. A BL-ben ezt egy Dortmund például ki fogja használni, az tuti.
Yaya Touré eszméletlen nagyot játszott ma is.
A stadion meg picit foghijas volt.
-
Ps Vita
őstag
Ez zseniális,gyore nagyon ért a focihoz,mindenki olvassa el
Nekünk most Martinez kellett de nagyon -
Sztbeni
őstag
jól játszott ma a Schalke. Remélem így folytatják. Dormund x-elt, ez is jó. A HSV-val meg mi van megint? Ki akarnak esni?
-
NyxNyxNyx
addikt
Eddig tartott AVB-be vetett bizalmam...
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #46658 üzenetére
Rohadj meg és húzz a faszra
WBA, Long.
Köszönöm Boxer, nem mintha érdekelne a véleményed
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #46655 üzenetére
Azaz?
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #46655 üzenetére
Most mit válaszolgassak én ManU fanoknak, őszintén?
-
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #46648 üzenetére
Igen.
-
baluka26
veterán
válasz
Tibiajax #46645 üzenetére
AVB munkája mindenhol nyomot hagy
Apropó, AVB. Valahol olvastam, hogy ugye a Mourinho-érában még ilyen segédedző-féle volt a Chelsea-nél, és mindig ő szerezte be az ellenfelekről a felvételeket elemzés céljából. Na, emiatt a keret, amikor menedzser lett, egyszerűen DVD-nek hívta őt
-
Boxer001
veterán
Mekkora egy hulladék meccs ez a Nürnberg-Dortmund...igaz a West B. - Everton is.
-
Tibiajax
nagyúr
hát szóval.. ez a tottenham sem az, ami tavaly volt
az a két ember ennyit számít -
Boxer001
veterán
Tudom nektek már nem új, de én most jutottam el idáig...szóval akkor Maicon is a sittié...hogy rohagyjanak már meg, de gyűlölöm őket.
-
Integra
titán
rijacek - fatális hiba.
-
Integra
titán
megint 11-es
ostoba védelmi hiba már megint.. és már megint vesztésre állunk, bravo -
lvnt
őstag
lol, Balotelli megműtteti a szemét (rövidlátás), és egy hónapig nem tud majd pályára lépni. ugye ehhez hozzátartozik, hogy Agüero is sérült. miért nem lehet ezt a nyáron?
-
lvnt
őstag
válasz
7600 GS #46629 üzenetére
majd talán ha hosszabb távon is bizonyít egy klubnál.
de egyébként a klubnál egy ideje nyílt titok, hogy Wengernek már megvan a saját jelöltje.baluka: éppen ezért gondolom, hogy előbb-utóbb magasabb szintre fog lépni. és hova máshova, ha nem ahhoz a csapathoz, ahol a koncepció hasonló, viszont a célok már komolyabbak.
-
Integra
titán
válasz
7600 GS #46629 üzenetére
még fut és hajt. rohadt szívós a csávó, jó transfer volt, ezt már most érezni, teljesen más a középpályánk mint eddig. noha a védelmünk továbbra is gyenge, standard helyzetben megint majdnem gólt kaptunk..
bruma, édes istenem
tizi.... hát ezért kár volt...
aaadddllleeeeeerrrrrrrrrrrrrr
-
MPowerPH
félisten
A büdös... Ez a Weindenfeller sem egy klasszis kapus.
Na nem baj, most lehet hajtani.
-
Integra
titán
válasz
7600 GS #46625 üzenetére
még játszani akar, nem akar lemenni. de grimaszol szinte minden lépésnél..
mentett egy hatalmasat a kapunknál és kapott egyet sípcsontjára közben, szerencsétlenül érintkeztek.vdv meg csak következő meccsen játszik.
bréma meg jól játszik, jól variál középpályán, pörgős meccs. -
Richard!
addikt
DVTK-Győri ETO 0:3 (Koltai 41,57,66)
-
baluka26
veterán
David Moyes szerintem az egyik legjobb menedzser Angliában.
Integra: Az komoly gond
-
Integra
titán
hátb+ilyenincsen, jiracek lesérült máris
jön tesche helyette. kemény lesz ez így, örülnék az x-nek is...
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #46618 üzenetére
Elfogadnád oda a Kékekhez, igaz?
Mondjuk szerintem mindenki a saját csapatában szeretné tudni, a posztja legjobbja manapság szvsz.
Belegondolva tényleg durva, hogy igy le tudták védekezni Terryék Törppapát a 480 perc során.
Ilyen hosszú góltalansági sorozat nem is jut eszembe hirtelen.
Jaj már érzem a vesztem, ahogy richie belinkel nekem valami Real alázó képet megint.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ennyit jelent Dembele? 3-0
-
Tibiajax
nagyúr
50másodperc.
1-0 a kalapácsosoknak -
7600 GS
addikt
-
Richard!
addikt
nna azért ez már tényleg durva
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #46603 üzenetére
Igen, de azóta (meg egy picivel azelőtt is) szisztematikus csapatépités figyelhető meg náluk. Utánpótlás szinten is majdnem mindig nyernek valamit (most az Olimpiát ne vegyük ide). 2008-ban megy ugye kaptak egy nagyon jó edzőt, aki az addig is remek játékosokat végre össze tudta kovácsolni.
Az angoloknál meg nem nagyon látom ennek jelét, 66 óta semmi. Úgy nem lehet eredményeket elérni, ha az edzőt állandóan leváltják.levi: Szerintem is. Mert melyik csapat mondana nemet rá, hogyha megkérik? Nyilván egyik sem.
-
cucka
addikt
válasz
MPowerPH #46595 üzenetére
A PL azért, mert szeretik az arabok, így mindig lesz pénz.
Pont azért tolják bele a pénzt, mert itt vissza is jöhet legalább egy része. Angliában ha jó helyezést ér el a csapat, akkor komoly összegeket kap a ligától, ellentétben Spanyolországgal, ahol a két nagy csapat kapja a komoly összegeket, a többiek csak aprópénzt.A Bundesliga pedig azért, mert a csapatok vezetői már régen szakítottak azzal, hogy hatalmas pénzeket öljenek az együttesbe, ami soha nem térül meg.(prémiumok, fizetések, játékos vásár) Kivétel a Bayern,
A Bundesligában a szövetség nagyon komolyan a körmére néz a kluboknak, hogy ne adósodjanak el, mint ahogy a spanyolok (a fél La Liga) vagy néhány angol klub (Portsmouth, Leeds, van pár példa). A Bayern is megfelel ezeknek a követelményeknek, ők azért költhetnek több pénzt játékosra, mert egyszerűen gazdagabbak. Nincsenek pénzügyi kamikaze akciók, mint amit legutóbb a Malagánál láttunk.
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest