Hirdetés
Aktív témák
-
Amit írtam, kitartok amellet, hogy hogy Heynckess edzői hibát követett el, mikor belenyúlt a védelembe 5 perccel a vége előtt, indokolatlanul. Ezt már megjárta a Bayern 99-ben is.
Hiába küld be jó játékost, akkor is benne van a kockázat, hogy nem jól veszi fel a ritmust, vagy a meccsen megszokott védekezés változik. -
A nagybetűs FUTBALL szégyene ez a chelsea győzelem...
-
válasz
venember83 #14989 üzenetére
TV műsor volt. Itt egy kivonat: [link]
-
Csak, hogy mi a különbség közte és az itteni "tulajdonosok" között.
Miért hullik a férgese...
Saját, ismétlem saját vagyonából épített fel 40M Euróért stadiont, edzőpályákkal mindennel együtt. (In memoriam Stadler József).
Saját zsebből(+ szerzett pénzt áldozni hajlandó támogatókat maga mellé) 200-700e Eurós fizetéseket keresnek nála a játékosok. Miről beszélünk? -
Elég elgondolkodtató dolgok hangoztak el Pászkány Árpáddal készült interjúban...
-
válasz
venember83 #14920 üzenetére
A Juve idén sem várhat jobb sorsra, mint tavaly. Ne legyen igazam, mert egy jó Juve kellene az olasz focinak.
Arra kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Eto'o-val idén, Buzinnyó Milito árnyékában kezelte. -
válasz
venember83 #14916 üzenetére
Bojan csak tökéletes gépezetben tud megélni. Ráadásul olyan önző lett, mint Villa. De Villaban legalább van igazi gólérzék. Abidal és Alves minden beadása 0 értékű. Masemmitsecsinálót minek vették meg, ráadásul, ha jól emlékszem drágábban, mint amennyiért a nála sokkal hasznosabb Yaya Touré ment. Xavi nélkül Iniesta magára marad.
Egy távolról jól lövő középpályás kellett volna, nem egy 0.
A kapott gól 3 emberé: Piqué aláugrott, Valdes sem jött és Milito is elaludt.
Guardiola is észrevehetné, hogy sokkal nehezebb gólt lőni, ha a kapujához 20 méterre szögezik az ellenfelet.De a Bajoroknál is komoly gondok vannak Robberiék nélkül. Még szegény megboldogult Varga mondta tavaly, hogy kettejük nélkül egy Bundesliga középcsapat ez a Bayern.
Klose leáldozóban, Olics is csak brusztolni tud, Gomez meg meginz 0, dupla 0. Demikélsz barátunk meg még mindig szaporítja a szurkolók ősz hajszálait... Már akiknek még van hajuk. -
Azzal van baj, hogy két ilyen rémálom után is védi Prukner ezeket a falábúakat...
Pedig szimpatikus a tanár úr, de mintha citromba harapnék a nyilatkozatai alatt.
Aki 1-es osztályzatot kap, azt nem kellene védeni, még a végén elhiszik, hogy ez a 0 tudás elég a Fradiba. Az ute meccsen sem érződött, hogy vért ittak volna a játékosok, még arra a meccsre sem lettek feltüzelve.
Ez nem nézhető el a Fradinál, Véber vagy Pintér vérmérsékletű edző kell ide!
Minimum azt kell két ilyen meccs után nyilatkozni, hogy nem megy el szó nélkül a dolgok mellett, és ez a hozzáállás, teljesítmény nem tűrhető el! -
válasz
sh4d0w #14796 üzenetére
"de késelni nem kellett volna a meccs előtt. " - ezt is olvastad? Ebben le van írva, hogy elítélem a tettet.
Csupán arra írtam, hogy minek volt ott, mert egy ilyen meccs előtt az önvédelem első lépése, hogy nem megyek ki, főleg ute vagy Fradi szerelésben a környékre egyedül.
Régebben(tíz éve nem járok meccsre) én úgy jártam, hogy csak a Népligetbe felmenvén vetkőztem ki a mezbe, pólóba, sálba stb. Igaz, én a balhét kerülők közé tartozom. -
válasz
peterszky #14780 üzenetére
Kiderült, hogy van még bőven a szintet megugorni nem képes "luftballistánk".
Prukner bármit mond, hogy nem állhat vissza a Fradi, stb. Szégyent hozott a 9. kerületre(még ha nem is csak őt hibáztatom, mert kijött, mint a Honvéd ellen, hogy néhányan rettenet gyengék a keretben), ha xar a csapat, akkor igenis be kell állni bekkelni, de ilyen Juniorokkal nem lehet semmit sem elérni, mert hiába technikás, megy a saját hülye feje után, taktikailag dupla nulla.
Az első két gólnál, ami eldöntött mindent, meg kell nézni, hogy a kocogó csatárokkal nem voltak képesek lépést tartani. -
Még mindig csak a visszapillantóban látunk titeket...
Sajnos, a sokat emlegetett videóbíró itt is más meccset adott volna, egy kiállítást elnézett az UTÉ-nak, egyet meg befújt a semmire a Fradinak. Ez van. HOL VAN ilyenkor a nagy KASSAI? Féltették, nehogy megégjen az aurája?
A kerítésbontás tetszett, de késelni nem kellett volna a meccs előtt. Egyébként miért kell kint lennie egyedül az utcán, ute mezben, vonulási útvonalon...
Solymossi jobban jár, ha visszavonul, mint bíró...
De Juniort kiemelve + néhány társa, ismét bizonyította, hogy nem méltó a zöld-fehér dresszre.
-
-
Fradi: minőségi légiósok. Csak gratulálni tudok!
De ez a b**i Csizmadia is miért nem csúszott be az elsőnél?
A tizenegyes meg: rajta volt a keze a vállán. Ostoba barom, aki a megye 5-be való...
Csak a Tanár Urat sajnálom... -
Szép volt fiúk!
-
válasz
Tibiajax #13953 üzenetére
Ekkora xarságot...
Elveszik a normális szurkoló emberek meccshangulatát... TV-ben legalábbis - szerintem.
Ám, ha az Espanyol és Inter szurkolók is fütyülhettek végig a Barca elleni meccs kb. 70%-ában(ennyit lehetett a labda a Barcánál), akkor az afrikaiak is fújhatják... -
válasz
Creative997 #13858 üzenetére
Fülöp csak az apja miatt ért oda, ahova.
Milyen játék beszél önmagáért? Mert az nem is volt!
És ennél jobbak nem lesznek. -
Amivel le is zárhatjuk a dolgot, nem a kapusaink miatt tartunk itt...
Egyszerűen nincs egy csapatra való jó játékos. Ennyi! Egy Túrgeller vagy Priskin nem csatár, hanem egy lóf@szjóska, Németh(Ibramód arcoskodó) császárral együtt... Még 1-2 év és egy AEK szintű csapatnak sem fog kelleni... Ne legyen igazam!
Az sem véletlen, hogy pl. Gyepes ott játszik, ahol. Oda való, ennyi! Juhász is már 27! Ebben akorban már nem a balga bajnokságban lenne a helye, ha tényleg olyan jó, de ő még beleférne egy ütős csapatba.
A tegnapi meccs magyar játékosok neveit elnézve csak egy mosoly lehet a véleményünk, hogy el akarunk érni valamit...
Juhász, Dzsudzsák és Gera. Itt kifújt a valamire való játékosaink névsora. -
válasz
Creative997 #13734 üzenetére
Az jött ki, amitől minden Bayern drukker tartott:
Hátul Demichelis irtó gyenge volt, ráadásul Van Buyten sem hozta magát. Mindkét gólt úgy kapták, hogy 4 védő volt 2 támadóra... Egy döntőben ekkora helyezkedési hibákat nem lehet megúszni. Mégis ott volt a meccslabda Müller lábában, egy 11-esnél könnyebb szituácíót puskázott el. Van Gaal cseréit sem értettem. Altintop és Olic is jól küzdött. -
válasz
venember83 #13729 üzenetére
A sör meg inkább bajor!
Üdv, a táborunkban!
-
-
Fújpest gól? Tiszta bunda, nem is úgy nyúlt a labdáért Sebők, mint ahogy a kapusok szoktak. Látványos bundagól...
-
Szegény Dudu, nem érdemelte meg, hogy bekapja...
De ez a Pedro gyerek nekem jobbnak tűnik, mint a nyúlgerinc Krkics. -
Te, ti ezt nem értitek... A Fradi egyszer le lett küldve padlóra, felállt, s most megint lefelé huppan. Nem az a baj, hogy lent a csapat, hanem, hogy át lettek verve az emberek, spanyol huszadosztályú "játékosokkal".
Annyiban tisztelem ezeket a rendbontó embereket, hogy ők legalább a véleményüket ki merik nyilvánítani. Sajnos a szóra válasz sem érkezik, ők ezt lépték erre. Ha a magyar tudat olyan lenne, mint ezekben az emberekben a Fradi tudat... de inkább nem folytatom.
Mindemellett én is elítélem a balhékat, sok meccsen voltam, soha nem balhéztam(meccs alatti legnagyobb kihágásom a tökmagos zacskó eldobása volt), de máshogy nem megy, csak erre figyelnek fel - szerintem. Érted? -
Hátha észbe kap már a pénzhozó, azaz semmit sem hozó...
Magyarországon addig nem történik semmi, amíg nincs valami komolyabb dolog.
Ez a közéletre is teljesen igaz, addig nem áll egyenesbe az ország, amíg a nemzet vagyonát felélő, eltékozló "emberek" házait nem kezdik el felgyújtogatni. Szegény rendőr, aki kimegy egy rendbontásra, nem gondolja végig, hogy azzal a nemzet ellen tesz? Hisz a rendőrség is ezeket védi.
-
Kellett megráncigálni az oroszlán bajuszát...
-
Én ezt ajándékoznám nekik:
Na jó, miután a fórumon szurkolók választottak egyet-egyet!
-
SZÉP VOLT FIÚK!
-
GULÁCSI!!! MEGVAN!!!!!!!!!
-
Benn van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
válasz
venember83 #10428 üzenetére
Lassan életbe lép majd ez: [link]
-
Ez aztán nem volt semmi!
-
Huh! Tizi!
Mod: Benn van!
-
válasz
Tomics #10271 üzenetére
Meghosszabbították augusztusban a szerződését, gyorsan, még a fő meccsek előtt, hogy ha lapátra kell tenni, mert az eredmények úgy alakulnak(amire volt esély, s be is jött), akkor ki kelljen fizetni két évet. E két év lóvéjából nyilván Seggteleki brigádja is részesül bizonyos százalékban...
-
1-0!
-
válasz
peterszky #10160 üzenetére
Modolva:
Sajnos a mai vezetés sem úgy néz ki, hogy valamit akarna, Dragó kizárásával csak még gyengébbek lettünk. Nem értem én ezt, na...
Télen kiderül, ha nem igazolnak jegyzett embert (pl. egy-két legalább Gera szintűt), akkor nem akarnak ezek itt semmit, csak a pofájukat járatták... -
válasz
bagyulajuve #9802 üzenetére
Megint!
-
Sajnos a védekezés felemésztette a támadójátékot. Ez a csapat sokkal többre sajnos nem képes.
-
Baz+ már meg öngól a gyökiknek...
-
válasz
feka007 #9337 üzenetére
Minek mentek mind előre? + szerintem azt hitték, hogy 93:00-nál majd lefújja a bíró. Sajnos ilyen a foci, ezért nem jó ez a hosszabbításos rendszer, a bíró szubjektíven dönt, hisz a 2 vagy 4 perc sokat számít, ha pl. egy csapat nyom. Volt már olyan meccs is, hogy a bíró ziccerben fújta le...
-
Nekünk jó lett volna az 1-1, de mégis az utolsó másodpercekben 3 emberünk volt a saját térfelünkön...
-
KO!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BIOS topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest