Hirdetés
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Egyébként meg milyen ideológia amit tolok?"
Na erre én is kíváncsi vagyok. Ha magad sem tudod, akkor ebben a tudatlanságban fogunk meghalni."Nem küldök senkit sehová, max megmondom hol fognak kikötni."
Hű,,. Akkor felsővezető kommandante elvtárs lehetsz. Sztálin elvtárs sem küldött senkit. Megmondta hova vigyék az embereket. Hitlertől is megkérdezték hova vigyék a lefogott embereket.Nem volt már hely a rendőrségi fogdákban. Gondolkodott egy kicsit és utána azt mondta vigyék őket a Circus Krone épületébe. Ezzel megteremtette az első német koncentrációs lágert."Épeszű embernek nem tanult ember kell, hanem aki tud valamit."
Értem. Akkor ezért nem fontos az iskolázottság?
Kun Béla is így gondolkodott. Gyorsan abba is a felsőfokú tanulmányait.A 133 napig tartó uralom alatt, a vörösterror idején statáriális eljárással legalább 590 személyt végeztek ki
A Krími kétéves működése egyes becslések szerint csak a tatárok között 60 000 áldozatot követelt. (Wiki)
Az orosz vezetést is sokkolta a "hatékonysága", leváltották."Sebészből lesz a legjobb pedikűrös."
Megfelelő végzettségű embert a megfelelő helyere!?
"Fűrésztelep számít?"
Honnan kellene tudnom. Neked kell a besorolnod az ideológiád szerint."A viták azon folynak, mi éri meg a legjobban."
Ebből a mondatból azért hiányzik valami. Alanya és állítmány. Szóval kik és min vitatkoznak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Gaming notebook topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Hardcore café
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- AM5 Gamer PC: Ryzen 5 8400f // RTX 4060 // 16Gb DDR5 // 1Tb PCIe 4x4 SSD
- újszerű iPhone 15 Plus 256GB green zöld független Apple
- Synology DS218+ eladó
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest