Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
nekem is most egy ilyen lapom van elötte kb 2hete egy abit nfs7 volt. probáltam egy kicsit húzni az fsb-t de sehogysem akart felmenni 200-ra. de mindíg segített a cmos.clear, de sajna az utolsó próbálkozásnál, nekem is ezt csinálta. De szerencsére visszavittem és garira kicseréltlk erre az asus-ra.
Azóta olvastam róla 1-2 dolgot azért lehetet, mert a gyári bios nem mindíg indul el, sokan jártak így a mostani nfs7-es lapokkal de asusál ezt nem hallottam.
Egyébként, szerintem az nfs7 sokkal stabilab lap, én lehet visszacserélem, mit gondolsz?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged