Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
nekem is most egy ilyen lapom van elötte kb 2hete egy abit nfs7 volt. probáltam egy kicsit húzni az fsb-t de sehogysem akart felmenni 200-ra. de mindíg segített a cmos.clear, de sajna az utolsó próbálkozásnál, nekem is ezt csinálta. De szerencsére visszavittem és garira kicseréltlk erre az asus-ra.
Azóta olvastam róla 1-2 dolgot azért lehetet, mert a gyári bios nem mindíg indul el, sokan jártak így a mostani nfs7-es lapokkal de asusál ezt nem hallottam.
Egyébként, szerintem az nfs7 sokkal stabilab lap, én lehet visszacserélem, mit gondolsz?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- ASRock H61M-VS LGA 1155 alaplap
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest