Hirdetés

Aktív témák

• petrosilov

tag

Helló mindenki!

Végigtúrtam a topicot, de nem találkoztam hasonló problémával /vagy csak rossz helyen kerestem/ Szóval:

Az új gépem megmagyarázhatatlan dolgokat produkál (A7N8X deluxe, Barton 2500+, powercolor ati 9600, infineon pc3200 ram 512M, CR-RW, DVD, WinXP)

Minden látszólag szabályosan működik addig, míg nem kap egy (bármelyik) pci slotba modemet. Ekkor időnként újraindul az XP. Játékok időnként kilépnek. Ha nincs benn pci eszköz akkor minden működ.

Többféle modemmel is próbáltam:
    Arowana USB - kommunkiáció közben megfagy, időnként reseteli a gépet.
    M56pvs-rhi Taicom - zonealarmmal minden új eszközfelismerésnél reset, -zonealarm nélkül látszólag működik, de játékok kilépnek. (NFS underground)
    56k hsf soft modem - zoneararmmal együtt is működ, játék csak időnként fagy.

De tökéletes működés (értsd: minden működik) sehogyan sem jön össze. A bios alapbeállításokkal üzemel, ha húzom, akkor sem romlik -de nem is javul.

Mit lehet ilyenkor tenni? Én már kifogytam az ötletekből. (pl. észrevettem, hogy ha a biosban átállítom az uart2-t COM- ról IR-re akkor kevesebb a fagyás. de ez csak részeredmény) :F

Aktív témák