Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joshi

titán

válasz Sixty21 #23754 üzenetére

Ha 2 magos procit akarsz akkor mindenképpen X2 240 a maga 13k árcédulájával, ennél olcsóbb olyan procit ami elég akár egy 58xx-as ATI-hoz is nem találsz. Ezek a procik simán mennek 3.5-3.7Ghz-en ami bőven elég egy közepes felbontású grafikához.
    Ha esetleg több pénzed van, akkor célszerű 4 magosban gondolkodni, de semmilyen esetre sem 50-60k árkategóriában, mert mire a legtöbb játék profitálni fog a 4 magból addigra úgy is sz@rt se fog érni. :( Na pont erre találták ki az X4 6xx-as szériát, olcsó de még is csak 4 magos.
    Nem titok hogy nekem egy X2 550-em van, de én direkt úgy vettem hogy működik benne mind a 4 mag tehát gyakorlatilag 27k-ért van egy X4 955-ös procim. Ha ilyen megoldás érdekel és tudsz áldozni 25-30k-t egy teljes értékű (L3 cach) Phenom II-es procira akkor keresd fel HERR Z-t. Arra figyelj hogy az alaplapod tudja az ACC-t.
    A lényeg hogy nézegess sok tesztet és csak azután dönts, ha beírod a Google-ba az adott proci nevét és utána írod a teszt/test szót rengeteg találatot kapsz. :K
    Hajrá! :C

Új hozzászólás Aktív témák