- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Aktív témák
-
HERR Z
veterán
szia
ma este beleflasshelem, utánna mondok pro/kontrát.....
de az fsb-t soha nem fogom 350-ig nyomni mert:
1:nem bírná a 3500MHz-et a procit
2: nincs ram ami bírná azt
Ha pedig nincs ram ami bírja akkor szerintem csak a HT miatt felesleges olyan magasra nyomni
Hőfokról is írok majd................
éjfél körül:) -
HERR Z
veterán
Gond nemhiszem hogy lesze vele, nekem sem volt eddig semmi....és a zalman is rámegy mert batárnagy hely van a proci körül
Chipsethűtő: aktív Titan réz...nekem ilyen lesz rajta hogyha rászánom magamat hogy áttegyem rá, ez volt a régin......de ahogy nézem ez a borda éppenhogy-de elbírja a cuccost
Stabilitással nincs para legalábbis nállam nem volt semmi
Cool'n'Quite működik, azt hogy esetleg 2 modullal menne-e azt nem tom, de eggyel nincs vele gond
Az 1.2C bios oldja meg a hőmérési hibákat, link az ABIT KV8 PRO topicban a fórumra s onnan a helyre, de ha kellene majd elküldöm
Gariba muszály kicserélni ha elszállt...ilyenekre felkészülve ott vedd meg ahol adnak 3 év garit a MSI cuccokra -
HERR Z
veterán
Far Cry, UT2004-et megnézem nemsokára, csak most festés utáni visszapakolás van, úgyhogy csak este...
Nekem a billentyűzetet felsimerte bár multimédiamentes ps2-es alap geniusom van:)
kigyulladt alaplap: hardcore tuning lehetett az oka vagy valami mod
CPU hőmérséklet bajokat egy bios már megoldotta
hang problémák: 250-es fsbnél még semmi baja-recsegése sincs a realtek cuccnak
230-240 FSb határ spéci ram: ezt ők se gondolták komolyan, egyszerűen a procijuk nem bírja a tuningot, ezt felesleges a lapra kenni...nekem 250/210en megy most de 260/260-on még elindult a win csak a 2.85 kevés az 500MHz-es A-Datának, így majd lehet ráeresztek egy Vdimm modot...mert a ram miatt egyből behal:(
2x cserét nem tom hogy produkáltak, én még csak a firewire-t nem próbáltam ki, mással már gond nem lehet...
Amúgy mik a bajai a 3. lappal illetve mi voltak az előzőkkel????????
ÖÖÖ amúgy az Asus alaplapokkal még több geba van ahogy olvastam/K8V, K8V SE /deluxe kiadásai/ ezért én nem akartam K8N-E alaplapot véletlenül se -nameg az ára-
Garancia: Megveszed a lapod, s ugyanott veszel egy chipsethűtőt s mondod nekik hogy tegyék rá, így lehetetlen hogy elvesszen a gari
Amúgymeg ha otthon te teszed rá, akkor meg a bordát kell félretenned, hogy esetleges garanciás problémánál visszatéve ne tudjanak rinyálni.
Amúgy boltfüggő, nekem volt olyan hogy egy PII-es procihűtőt vágtunk 4-be s feltettük egy R7200-ra amit a boltba mikor megláttak azt mondták, ha baja lesz vegyem le....semmi több
Amúgy a hang baj a kábelezés miatt szokott lenni /cdaudio stb- ezt már régebben megtapasztaltam...1:cd audio, 2:mikrofon elnémítása is segíthet..
De mondom nekem hang baj nincs -
HERR Z
veterán
A lappal igazán semmi vész nem volt, a hőfokot kicsit túlméri, ezt egy bios megoldja amit még nem flasheltem rá, így nem tudok hőfokváltozásról szólni.
Eddig fagyás maxx tuning miatt volt, stabil tuningnál egy nap alatt se fagy le
Érdekes dolgokat eddig még nem csinált....
Ha esetleg ilyet vennél akkor egy chipsethűtőt vegyél, kell a nf3-250gb nek az aktív hűtés.....
Tuning: a procinál látványosan többet adott a ram húzása, de a proci tuning se elhanyagolható
Játékokban nem tudom milyen hatása lenne, mert Bf vietnam még mindig memóriahiányos, far cry, il2 meg tökjólfutott tuning előtt is...
Mással most nem igazán játszok így nem tudom milyen hatással van másra, de mond meg melyik game-ben nézzem meg mit tud előtt-után s meglesem -
HERR Z
veterán
az idekábel már hengeres lesz HA NEM ASUS-t veszel:DD Minden más gyártó ad hengeres tide-kábelt.....és azzal már nem lenne szerintem olyan vészes:))
1500Ft-os tétel egy házhűtés , szerintem belefér:D főleg hogy jobb szerelhetőséget és több helyet kapsz a proci körül...-->ne az enermax tápra alapozd a rendszered építését szerintem
Hogy mit adnak hozzá azt így fejből nem vágom, de este leírom mit adtak hozzá....úgy emléxem adtak egy szabványmatricát -mint amilyet a számgépboltok régen ráraktak a házra- egy naptárat már pár apróságot...
Hát légy kibékülve az alaplapokkal pár hét és teljes lesz a paletta....én viszont már nem várok:D
Mért lenne gáz A64-hez a Samsung ram??? Maxx majd asszinkronba fogod tuningolni...ebbe még senki sem halt bele:)) -
HERR Z
veterán
Szerintem a MSI elrendezése teljesen ésszerű sokkal több hely van a proci környékén ami nagyobb hűtésnek enged helyet....
Az hogy a táp az ide mellett van az mért baj?mert netán több levegőt kap a prociventi mintha fölötte lenne a tápkábel??:Y
A szinkódot MSI mindig egy külön matricán adja amit oda ragaszthatsz ahova akarsz, szóval azt keresheted......
spéci RAM. nekem van 500MHz-es A-Data-m pont azért hogy legyen benne tartalék:DD
Hát 3 év gari van a lapra ha elbaszódik akkor legalább friss modellt kapok majd:DD
Kár hogy szar a hang mert ha nem lett volna vészes a prociterhelése lehet használtam volna...na min1 akkor majd veszek egy ZS-t:D -
HERR Z
veterán
Azt hittem komolyabb gondok vannak........
Nos MSI-n is 8 USB van de SATAból csak 4, bár én egyellőre 0-t fogok kihasználni....jah én is a szorzóállítás miatt döntöttem MSI mellett nameg hogy a tesztek 90%-át megnyerte
Chaintechet végül azért sem veszek mert vérfos a supportjuk....a 250-es lapnak van egy biosza és kész slussz passz...
jah és az asus mért múlja felül mind2-t??????
+2 SATA +Wifi......ebből nekem egy se kell és a led-es hibajelzés is jobb szerintem mint az alig érthető hang..bár tény hogy MSI lapomra egyből rá kell tennem a mostani Titan chipsethűtőmet:DD -
HERR Z
veterán
Nállunk maxx úgy tudnál venni hogy laptopgyártóktól, kiskerekben egyátalán nincs
Külföldről rendelés viszont megy 5-10 Euro postaköltség mellett........ja és mégvalami: a CG-s A64-ek is elvileg kurvajól húzhatóak...-ezek az újak- itt a srácnak a PH!-n megy 255ön 1.55v mellet.......úgyhogy ilyenek mellett nincs értelme mobilt venni szerintem.
Hajaj anno a K6-2ről vettük le a sapkát jobb tuning miatt......
az addig 480 helyett 620MHz-et tudtunk elérni, ami akkor a teknológiai határ volt..de szép idők voltak:) De most nem fogom levenni, a 3000+omról:D Ha +kraft kell akkor majd kap vizet -
HERR Z
veterán
Hmm, tényleg elég olcsók......:F
Ha tartják az áraikat akkor szerintem egész baró gépet csinálok:D
Abit kv8 max3+512 PC4000.....+3000+ hmmmm
Majd felhívom őket mi a kotta, nehogy átbassszanak.
De relatív egész olcsón lehet már A64-es gépet építeni....47-ért már van proci +alaplap....nem rosz:Y
Mondjuk nem akarok Newcastle magos 2800-at
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest