Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
HERR Z
veterán
az idekábel már hengeres lesz HA NEM ASUS-t veszel:DD Minden más gyártó ad hengeres tide-kábelt.....és azzal már nem lenne szerintem olyan vészes:))
1500Ft-os tétel egy házhűtés , szerintem belefér:D főleg hogy jobb szerelhetőséget és több helyet kapsz a proci körül...-->ne az enermax tápra alapozd a rendszered építését szerintem
Hogy mit adnak hozzá azt így fejből nem vágom, de este leírom mit adtak hozzá....úgy emléxem adtak egy szabványmatricát -mint amilyet a számgépboltok régen ráraktak a házra- egy naptárat már pár apróságot...
Hát légy kibékülve az alaplapokkal pár hét és teljes lesz a paletta....én viszont már nem várok:D
Mért lenne gáz A64-hez a Samsung ram??? Maxx majd asszinkronba fogod tuningolni...ebbe még senki sem halt bele:))
Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest