- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple MacBook
- Amazon Kindle
- Asztrofotózás
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Tápkábel: mivel Enermax tápom van így igen nehéz csak úgy össze-vissza hajlítgatni a tápkábelt; arról nem is beszélve, hogy az IDE kábelt így igen nehéz lenne normálisan elvezetni a tápkábel mellett
Ramok: mivel nekem az Enermax tápnak az alján egy 12cm-es venti van; az nem a prociról szívná el a meleg levegőt hanem a ramokról és persze a proci sokkal lejjebb van ami így még távolabb kerül a ventitől
Ami a ledeket illeti: arról a matricáról ezek szerint még nem hallottam. De jobb későn mint soha :)
Amúgy az MSI-hez adnak valami matricát amit a házra ki lehet rakni? (MSI logó stb.-re gondolok)
Csak azért problémázok mindezen mert egy A64 vételét tervezem a közeljövőben és igyekszem felmérni a piaci viszonyokat; egyedül a kapható alaplapokkal nem vagyok kibékülve... :U
És egy A64-hez egy 400-as Samsung ram ugye nem gáz? :F
Aktív témák
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest