Aktív témák
-
HERR Z
veterán
A lappal igazán semmi vész nem volt, a hőfokot kicsit túlméri, ezt egy bios megoldja amit még nem flasheltem rá, így nem tudok hőfokváltozásról szólni.
Eddig fagyás maxx tuning miatt volt, stabil tuningnál egy nap alatt se fagy le
Érdekes dolgokat eddig még nem csinált....
Ha esetleg ilyet vennél akkor egy chipsethűtőt vegyél, kell a nf3-250gb nek az aktív hűtés.....
Tuning: a procinál látványosan többet adott a ram húzása, de a proci tuning se elhanyagolható
Játékokban nem tudom milyen hatása lenne, mert Bf vietnam még mindig memóriahiányos, far cry, il2 meg tökjólfutott tuning előtt is...
Mással most nem igazán játszok így nem tudom milyen hatással van másra, de mond meg melyik game-ben nézzem meg mit tud előtt-után s meglesem
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest