Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• joshua7

veterán

válasz HERR Z #116 üzenetére

Ez igaz sajna. :(
    Bár van egy 05/07-es beta bios, amivel lehet szorzót állítani. Csak ezzel is bajok vannak, mert ugye nem hivatalos bios...

• Enclave

aktív tag

válasz HERR Z #116 üzenetére

Nekem valahogy akkor is az Asus jön be jobban (csak lehetne már kapni :( ) ; abban valahogy jobban bízok és arról nem is beszélve,hogy az alaplapi csatlakozók másképpen vannak rendezve mint az MSI-n.
    Az MSI-t nem tudom megérteni, hogy miért rendezték át ennyire az alaplapot: tápcsatlakozó az IDE csatlakozók mellett; a Sata a proci mellett; Ramok pedig fent . Ráadásul a letölthető kézikönyvben még a led-es hibajelzések azonosítását sem találtam meg ( vagy csak én lennék vak? :F ) ; ami szerintem elengedhetetlen egy ilyen könyvből ;így az értelmezését a led kombinációknak csak egy külföldi fórumon láttam.( és a letölthető kézikönyvek az esetek többségében megegyeznek a nyomtatott példányokkal; legalábbis én ezt vettem észre)

Ami a tuningot illeti:hiába lehet az FSB-t vagy mit (A64-nél már tudtommal más van nem FSB) 200 és 300 között állítani, ha ehhez olyan spéci Ramok meg hűtés kell amit meg sem tudok fizetni...

Amúgy külföldi fórumokon valami ''lehulló'' kondenzátorokról is beszéltek :Y ; és a K8N Neo Platinum-on lévő hangot is szidták (bár ez lehet,hogy chipset függő) meg valami olyat is említettek, hogy az MSI azért adja ki ilyen hamar a lapjait, hogy a ''tesztelést'' a felhasználókra bízza és így a visszajelzések alapján javíthassák ki őket és nem pedig a gyárban tesztelik le alaposan a lapokat...
    DE ezekről CSAK OLVASTAM, hogy mindezek mennyire igazak vagy mennyi a valóságtartalmuk azt NEM TUDOM! Eddig még sosem volt MSI lapom!

A félreértések elkerülése végett ez a hsz nem flame akart lenni!

Aktív témák