- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Nekem valahogy akkor is az Asus jön be jobban (csak lehetne már kapni :( ) ; abban valahogy jobban bízok és arról nem is beszélve,hogy az alaplapi csatlakozók másképpen vannak rendezve mint az MSI-n.
Az MSI-t nem tudom megérteni, hogy miért rendezték át ennyire az alaplapot: tápcsatlakozó az IDE csatlakozók mellett; a Sata a proci mellett; Ramok pedig fent . Ráadásul a letölthető kézikönyvben még a led-es hibajelzések azonosítását sem találtam meg ( vagy csak én lennék vak? :F ) ; ami szerintem elengedhetetlen egy ilyen könyvből ;így az értelmezését a led kombinációknak csak egy külföldi fórumon láttam.( és a letölthető kézikönyvek az esetek többségében megegyeznek a nyomtatott példányokkal; legalábbis én ezt vettem észre)
Ami a tuningot illeti:hiába lehet az FSB-t vagy mit (A64-nél már tudtommal más van nem FSB) 200 és 300 között állítani, ha ehhez olyan spéci Ramok meg hűtés kell amit meg sem tudok fizetni...
Amúgy külföldi fórumokon valami ''lehulló'' kondenzátorokról is beszéltek :Y ; és a K8N Neo Platinum-on lévő hangot is szidták (bár ez lehet,hogy chipset függő) meg valami olyat is említettek, hogy az MSI azért adja ki ilyen hamar a lapjait, hogy a ''tesztelést'' a felhasználókra bízza és így a visszajelzések alapján javíthassák ki őket és nem pedig a gyárban tesztelik le alaposan a lapokat...
DE ezekről CSAK OLVASTAM, hogy mindezek mennyire igazak vagy mennyi a valóságtartalmuk azt NEM TUDOM! Eddig még sosem volt MSI lapom!
A félreértések elkerülése végett ez a hsz nem flame akart lenni!
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest