- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Tápkábel: mivel Enermax tápom van így igen nehéz csak úgy össze-vissza hajlítgatni a tápkábelt; arról nem is beszélve, hogy az IDE kábelt így igen nehéz lenne normálisan elvezetni a tápkábel mellett
Ramok: mivel nekem az Enermax tápnak az alján egy 12cm-es venti van; az nem a prociról szívná el a meleg levegőt hanem a ramokról és persze a proci sokkal lejjebb van ami így még távolabb kerül a ventitől
Ami a ledeket illeti: arról a matricáról ezek szerint még nem hallottam. De jobb későn mint soha :)
Amúgy az MSI-hez adnak valami matricát amit a házra ki lehet rakni? (MSI logó stb.-re gondolok)
Csak azért problémázok mindezen mert egy A64 vételét tervezem a közeljövőben és igyekszem felmérni a piaci viszonyokat; egyedül a kapható alaplapokkal nem vagyok kibékülve... :U
És egy A64-hez egy 400-as Samsung ram ugye nem gáz? :F
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple asztali gépek
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest