- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Tápkábel: mivel Enermax tápom van így igen nehéz csak úgy össze-vissza hajlítgatni a tápkábelt; arról nem is beszélve, hogy az IDE kábelt így igen nehéz lenne normálisan elvezetni a tápkábel mellett
Ramok: mivel nekem az Enermax tápnak az alján egy 12cm-es venti van; az nem a prociról szívná el a meleg levegőt hanem a ramokról és persze a proci sokkal lejjebb van ami így még távolabb kerül a ventitől
Ami a ledeket illeti: arról a matricáról ezek szerint még nem hallottam. De jobb későn mint soha :)
Amúgy az MSI-hez adnak valami matricát amit a házra ki lehet rakni? (MSI logó stb.-re gondolok)
Csak azért problémázok mindezen mert egy A64 vételét tervezem a közeljövőben és igyekszem felmérni a piaci viszonyokat; egyedül a kapható alaplapokkal nem vagyok kibékülve... :U
És egy A64-hez egy 400-as Samsung ram ugye nem gáz? :F
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- E-roller topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2400MHz DDR4 kit
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest