- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Játékoknál elsősorban ezekre gondoltam:Far Cry; UT2004 ; C&C Generals ; Rise of Nations
Ami a lapot illeti én is egy ilyenen gondolkodom de a biztonság kedvéért szétnéztem néhány külföldi oldalon és ott olyan dúrva dolgokat írtak :Y , hogy teljesen ledöbbentem. Pl:
az alaplap nem ismeri fel a billentyűzetet illetve hasonló bill. gondok; kigyulladt alaplap(!); CPU hőm. bajok ;hang problémák ; support lassúsága meg vmi power led gondokat is említettek és hogy 230-240 Mhz fölé vinni az FSB-t többeknek gondot okozott még spéci ramokkal is; és vannak olyanok is akiknek már 2-szer(!) cserélték ki a lapját és még mindig bajai vannak a 3. lappal is...
Ezeket figyelembe véve igencsak elbizonytalanodtam és ugye nem szeretnék úgy járni mint egyesek... :(
Ezek után gondoltam, hogy szétnézek mások is tapasztaltak-e hasonlókat vagy sem :F
ami a chipsethűtőt illeti: ha átbarkácsolod a hűtést az nem vonja maga után a garancia elvesztését?
Aktív témák
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztrofotózás
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest