- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiegészítette RTX PRO generációt az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Játékoknál elsősorban ezekre gondoltam:Far Cry; UT2004 ; C&C Generals ; Rise of Nations
Ami a lapot illeti én is egy ilyenen gondolkodom de a biztonság kedvéért szétnéztem néhány külföldi oldalon és ott olyan dúrva dolgokat írtak :Y , hogy teljesen ledöbbentem. Pl:
az alaplap nem ismeri fel a billentyűzetet illetve hasonló bill. gondok; kigyulladt alaplap(!); CPU hőm. bajok ;hang problémák ; support lassúsága meg vmi power led gondokat is említettek és hogy 230-240 Mhz fölé vinni az FSB-t többeknek gondot okozott még spéci ramokkal is; és vannak olyanok is akiknek már 2-szer(!) cserélték ki a lapját és még mindig bajai vannak a 3. lappal is...
Ezeket figyelembe véve igencsak elbizonytalanodtam és ugye nem szeretnék úgy járni mint egyesek... :(
Ezek után gondoltam, hogy szétnézek mások is tapasztaltak-e hasonlókat vagy sem :F
ami a chipsethűtőt illeti: ha átbarkácsolod a hűtést az nem vonja maga után a garancia elvesztését?
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Konzol Screenshot
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest