Aktív témák
-
HERR Z
veterán
Far Cry, UT2004-et megnézem nemsokára, csak most festés utáni visszapakolás van, úgyhogy csak este...
Nekem a billentyűzetet felsimerte bár multimédiamentes ps2-es alap geniusom van:)
kigyulladt alaplap: hardcore tuning lehetett az oka vagy valami mod
CPU hőmérséklet bajokat egy bios már megoldotta
hang problémák: 250-es fsbnél még semmi baja-recsegése sincs a realtek cuccnak
230-240 FSb határ spéci ram: ezt ők se gondolták komolyan, egyszerűen a procijuk nem bírja a tuningot, ezt felesleges a lapra kenni...nekem 250/210en megy most de 260/260-on még elindult a win csak a 2.85 kevés az 500MHz-es A-Datának, így majd lehet ráeresztek egy Vdimm modot...mert a ram miatt egyből behal:(
2x cserét nem tom hogy produkáltak, én még csak a firewire-t nem próbáltam ki, mással már gond nem lehet...
Amúgy mik a bajai a 3. lappal illetve mi voltak az előzőkkel????????
ÖÖÖ amúgy az Asus alaplapokkal még több geba van ahogy olvastam/K8V, K8V SE /deluxe kiadásai/ ezért én nem akartam K8N-E alaplapot véletlenül se -nameg az ára-
Garancia: Megveszed a lapod, s ugyanott veszel egy chipsethűtőt s mondod nekik hogy tegyék rá, így lehetetlen hogy elvesszen a gari
Amúgymeg ha otthon te teszed rá, akkor meg a bordát kell félretenned, hogy esetleges garanciás problémánál visszatéve ne tudjanak rinyálni.
Amúgy boltfüggő, nekem volt olyan hogy egy PII-es procihűtőt vágtunk 4-be s feltettük egy R7200-ra amit a boltba mikor megláttak azt mondták, ha baja lesz vegyem le....semmi több
Amúgy a hang baj a kábelezés miatt szokott lenni /cdaudio stb- ezt már régebben megtapasztaltam...1:cd audio, 2:mikrofon elnémítása is segíthet..
De mondom nekem hang baj nincs
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest