Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• HERR Z

veterán

válasz Enclave #141 üzenetére

Far Cry, UT2004-et megnézem nemsokára, csak most festés utáni visszapakolás van, úgyhogy csak este...
    Nekem a billentyűzetet felsimerte bár multimédiamentes ps2-es alap geniusom van:)
    kigyulladt alaplap: hardcore tuning lehetett az oka vagy valami mod
    CPU hőmérséklet bajokat egy bios már megoldotta
    hang problémák: 250-es fsbnél még semmi baja-recsegése sincs a realtek cuccnak
    230-240 FSb határ spéci ram: ezt ők se gondolták komolyan, egyszerűen a procijuk nem bírja a tuningot, ezt felesleges a lapra kenni...nekem 250/210en megy most de 260/260-on még elindult a win csak a 2.85 kevés az 500MHz-es A-Datának, így majd lehet ráeresztek egy Vdimm modot...mert a ram miatt egyből behal:(
    2x cserét nem tom hogy produkáltak, én még csak a firewire-t nem próbáltam ki, mással már gond nem lehet...
    Amúgy mik a bajai a 3. lappal illetve mi voltak az előzőkkel????????

ÖÖÖ amúgy az Asus alaplapokkal még több geba van ahogy olvastam/K8V, K8V SE /deluxe kiadásai/ ezért én nem akartam K8N-E alaplapot véletlenül se -nameg az ára-
    Garancia: Megveszed a lapod, s ugyanott veszel egy chipsethűtőt s mondod nekik hogy tegyék rá, így lehetetlen hogy elvesszen a gari
    Amúgymeg ha otthon te teszed rá, akkor meg a bordát kell félretenned, hogy esetleges garanciás problémánál visszatéve ne tudjanak rinyálni.
    Amúgy boltfüggő, nekem volt olyan hogy egy PII-es procihűtőt vágtunk 4-be s feltettük egy R7200-ra amit a boltba mikor megláttak azt mondták, ha baja lesz vegyem le....semmi több

Amúgy a hang baj a kábelezés miatt szokott lenni /cdaudio stb- ezt már régebben megtapasztaltam...1:cd audio, 2:mikrofon elnémítása is segíthet..
    De mondom nekem hang baj nincs

Aktív témák