- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Hivatalosan is beléptem az X7 Klubba =) Lassan egy órája nyúzom az egeret, még nagyon szokatlan az MX1000 után..
-
-
alien_
őstag
Nem Magyarországról rendeltem, de ha valakit érdekel, nyáron vihetek haza párat..
De hogy miért nincs sehol rendes review?? Fórumokban ahol szóba került, ott szuperlatívuszokban beszéltek róla.Utolsó alkalommal, amikor egeret vettem, elég furcsán néztek rám az eladók, amikor kibontattam velük
Ezért vagyok bajban mindig egér/fülhallgató -vételnél, mert ugye kipróbálás nélkül gáz... Mind1, 3 napig visszaküldhetem indoklás nélkül, ha kényelmetlen lenne, de valami azt súgja, hogy az MX1000 után egy álom lesz ezzel Q3-azni
-
alien_
őstag
Most rendeltem egy Oscar X-748K -t... Élménybeszámoló hamarosan
(Csodálkozok, hogy nem esett még róla szó a fórumon.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest