- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Plazma TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Hivatalosan is beléptem az X7 Klubba =) Lassan egy órája nyúzom az egeret, még nagyon szokatlan az MX1000 után..
-
-
alien_
őstag
Nem Magyarországról rendeltem, de ha valakit érdekel, nyáron vihetek haza párat..
De hogy miért nincs sehol rendes review?? Fórumokban ahol szóba került, ott szuperlatívuszokban beszéltek róla.Utolsó alkalommal, amikor egeret vettem, elég furcsán néztek rám az eladók, amikor kibontattam velük
Ezért vagyok bajban mindig egér/fülhallgató -vételnél, mert ugye kipróbálás nélkül gáz... Mind1, 3 napig visszaküldhetem indoklás nélkül, ha kényelmetlen lenne, de valami azt súgja, hogy az MX1000 után egy álom lesz ezzel Q3-azni 
-
alien_
őstag
Most rendeltem egy Oscar X-748K -t... Élménybeszámoló hamarosan

(Csodálkozok, hogy nem esett még róla szó a fórumon.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Mozilla Firefox
- Call of Duty: Black Ops 7
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Jó ez az egér..
Ezért vagyok bajban mindig egér/fülhallgató -vételnél, mert ugye kipróbálás nélkül gáz... Mind1, 3 napig visszaküldhetem indoklás nélkül, ha kényelmetlen lenne, de valami azt súgja, hogy az MX1000 után egy álom lesz ezzel Q3-azni