- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
válasz
eboostr #1697 üzenetére
Rendben, köszi a tippet!
Sajnos nekem sincs, de majd kukázok valahonnan.
Egyébként, ahogy észrevettem, a sárga fény helyett zöld van, tehát alapbeállítás így néz ki:
- Nincs fény (400dpi)
- Zöld (800)
- Zöld (Citromsárga kéne, hogy legyen) (1200)
- Piros (1600)
- Piros-Zöld (Sárga) (2000)
Annyira nem zavar mondjuk, nem kapcsolgatom, 800 DPI-n van.Továbbá, azt hol tudom megnézni, hogy mi az egér/szenzor natív DPI-je? Feltételezem, ha azon a felbontáson van az egér akkor a legpontosabb, mert ha ő azt felszorozza/elosztja akkor az már nem a legpontosabb jel. Javítsatok ki, ha rosszul értem a DPI-t
-
Kevin's
senior tag
válasz
eboostr #1684 üzenetére
Nekem semmi gondom az egérrel, leszámítva ezt a macrot. Nos sikerült be rakni a makro fájlt be állította, de nem egy pontba lő, hanem totál lefele tolja a lövéseket. Ennek nem így kéne működnie szerintem ...
vki tudna adni letöltő linket ami kimondottan ehhez az egérhez van macro fájl bf3 alá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest