- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
Nekem is volt WOP-35
Elajándékoztam mert behülyült. Álló állapotában a kurzor össze vissza ugrált, vagy csak éppen átugrott a képernyő ellentétes részére.
Azóta is volt több A4tech, még noti egér is, a kis mérete ellenére szerettem, kissé el is koptattam az alját, pöpec állapotban volt napi 8 óra, és kb. 3 év után is.
Ezután vettem egy egyszerűbb (nem emlékszem a típusára) A4tech-et, de törte a kezemet, elajándékoztam.
Egy 718-at vettem a keresztfiamnak, rengeteget megy vele, de még mindig müxik, mondjuk a lakozott felülete nem tetszik.
A mostani 750BF-nek időnként a bal gombja mintha akadna, nem jár már olyan simán, ha kell valakinek olcson odaadom, egy Razer Deathadder van beüzemelve helyette.
Teljesítmény/ár viszonyban az A4tech X7xx mindent visz, ez tény, de nem bír ki annyit mint egy Logitech MX xxx sorozatú egér.
Ha valami olcsobb egér kell és nincs extrém igény akkor a Gigabyte GA M6800/ 6850 a maga 2500 forintos árával tökéletes (ilyenem is van).
-
Shad0w
senior tag
Mióta legutoljára írtam erről (mittomén mikor), azután 1 hónappal megint szétszedtem takarításra és azóta jó. Sztm a kontaktspray-vel rontod el, mert utána az megszívja magát kosszal. Következő ilyen tisztításnál sztm veszek vmelyik elektronikai boltban olyen löttyöt amibe rezet téve cink bevonat kerül rá, házibarkács nyákoknál szokták, hogy ne korrodáljon a réz. (bár még nem használtam ilyet, de a logouton volt egy video a nyákkészítésről, és abban volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest