Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• caprine

senior tag

válasz Laci4 #1092 üzenetére

Nekem is volt WOP-35 :D Elajándékoztam mert behülyült. Álló állapotában a kurzor össze vissza ugrált, vagy csak éppen átugrott a képernyő ellentétes részére.

Azóta is volt több A4tech, még noti egér is, a kis mérete ellenére szerettem, kissé el is koptattam az alját, pöpec állapotban volt napi 8 óra, és kb. 3 év után is.

Ezután vettem egy egyszerűbb (nem emlékszem a típusára) A4tech-et, de törte a kezemet, elajándékoztam.

Egy 718-at vettem a keresztfiamnak, rengeteget megy vele, de még mindig müxik, mondjuk a lakozott felülete nem tetszik.

A mostani 750BF-nek időnként a bal gombja mintha akadna, nem jár már olyan simán, ha kell valakinek olcson odaadom, egy Razer Deathadder van beüzemelve helyette.

Teljesítmény/ár viszonyban az A4tech X7xx mindent visz, ez tény, de nem bír ki annyit mint egy Logitech MX xxx sorozatú egér.

Ha valami olcsobb egér kell és nincs extrém igény akkor a Gigabyte GA M6800/ 6850 a maga 2500 forintos árával tökéletes (ilyenem is van).

• Shad0w

senior tag

válasz Laci4 #1092 üzenetére

Mióta legutoljára írtam erről (mittomén mikor), azután 1 hónappal megint szétszedtem takarításra és azóta jó. Sztm a kontaktspray-vel rontod el, mert utána az megszívja magát kosszal. Következő ilyen tisztításnál sztm veszek vmelyik elektronikai boltban olyen löttyöt amibe rezet téve cink bevonat kerül rá, házibarkács nyákoknál szokták, hogy ne korrodáljon a réz. (bár még nem használtam ilyet, de a logouton volt egy video a nyákkészítésről, és abban volt)

Új hozzászólás Aktív témák