- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikcip
csendes tag
Sziasztok.
Az előbbi hozzászólóhoz hasonló gondom van nekem is, de már három napja hiába próbálkozom valamiféle megoldással, s keresem a Hálón az engem kisegítő ötleteket, de eddig nem jutottam semmire:
A4tech x7 F5-ös egerem van, amelynek két oldalsó gombját, s a középső pirosat - egyik pillanatról a másikra - nem tudom használni. Eddig az X7 Oscar Editorban ezekhez a gombokhoz billentyűkombinációt állítottam be, amivel nagyon meg voltam elégedve. Az Editorban ezt most is megtehetem, de a beállítás semmilyen hatással nincs a két gomb működésére. Ugyanakkor nem valószínű, hogy valamilyen szakadás volna az egér vezetékeiben, mert a gombok nyomkodására a képernyőn lévő valamelyik aktív ikon inaktívvá válik, és az Editor ablakát a középső piros gombbal egy kicsit el is tudom húzni a helyéről.
Azt gondolom, hogy az egérben lévő memóriában történhetett a hiba, valahogyan azt kéne életre kelteni. Egy reszettel... vagy földhöz csapással.
Az egér egyébként nagyon jó, sajnálnám kidobni. Venni meg nem tudok megint egy ilyen kaliberűt.
Szóval kéne valami megfelelő tanács.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hegesztés topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest