- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikcip
csendes tag
Sziasztok.
Az előbbi hozzászólóhoz hasonló gondom van nekem is, de már három napja hiába próbálkozom valamiféle megoldással, s keresem a Hálón az engem kisegítő ötleteket, de eddig nem jutottam semmire:
A4tech x7 F5-ös egerem van, amelynek két oldalsó gombját, s a középső pirosat - egyik pillanatról a másikra - nem tudom használni. Eddig az X7 Oscar Editorban ezekhez a gombokhoz billentyűkombinációt állítottam be, amivel nagyon meg voltam elégedve. Az Editorban ezt most is megtehetem, de a beállítás semmilyen hatással nincs a két gomb működésére. Ugyanakkor nem valószínű, hogy valamilyen szakadás volna az egér vezetékeiben, mert a gombok nyomkodására a képernyőn lévő valamelyik aktív ikon inaktívvá válik, és az Editor ablakát a középső piros gombbal egy kicsit el is tudom húzni a helyéről.
Azt gondolom, hogy az egérben lévő memóriában történhetett a hiba, valahogyan azt kéne életre kelteni. Egy reszettel... vagy földhöz csapással.
Az egér egyébként nagyon jó, sajnálnám kidobni. Venni meg nem tudok megint egy ilyen kaliberűt.
Szóval kéne valami megfelelő tanács.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest