Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Teljességgel nem értelek. Valószínűleg velem van a baj.
Nem azt írtam, hogy nem lehet teret képezni egy sztereó fülessel, hanem azt , hogy nekem a Kave jobban átadja játékban a térhatást.
Mint írtam meg van az az érték amit kiadok egy fülesért. A Kavet 16000 Ft-ért vettem újonnan. Ennél többet nem is szánnék egy fülesre.Hol látod, hogy 20 kilót adtam bármelyik fülesért
A 201-es fülest jó áron vettem és nem azért adtam fateromnak , mert nem voltam vele elégedett, hanem azért mert ajándékba kaptam egy 202-t.
Kb. 1 hétig volt nálam a 350-es. És 3 napig egy Kave. Bármilyen láma vagyok általában ki szeretem próbálni azokat a dolgokat, amikért pénzt adok ki. Persze sokan ezt nem tudják megtenni és sajnos csak a megvétel után jönnek rá a hibákra. A téma adott volt . Valaki a Kave-t egy G35-re váltaná. Szvsz nem éri meg azt a +15 ropit, de valakinek meg igen.
Bár sakto megírta, hogy a térhatásba nem vesz észre különbséget, de a basszus jobb.
Nekem le kellett húzni a bass-t, mert zavaró volt, hogy felrobbant egy gránát mellettem azt szabályosan beremegett a fejem
15 hónapja MW2 tolom és semmi mást. Ebben az esetben a 2 füles közül a Kave győzött meg. Lehet kipróbálok majdan egy G35, de mivel az ára magas nekem, így megvenni nem fogom.
Teljesen mindegy is ki mit gondol. Sokan kényelmesnek találják és sok embernek töri a fejét. Vakainek kevés a basszus valakinek sok. Bár egy fps-ben multiban nem értem minek kell atom basszus, de ízlések és ficamokAz igazsághoz hozzátartozik, hogy a hangkártya beállítása a fülesekre nem 2 percbe tellett. Sokan ebbe a hibába esnek bele, hogy nem akarják vagy nem tudják beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- HP ProBook 440 G5, 14" HD, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD , I5-8350 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest