Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ASUS notebook topic
- LED / LCD TV topik
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
Sztem ő lesz a te embered:
-
Amur
addikt
Sziasztok!
Gyerköcnek szeretnék játék közbeni skype beszélgetésekre, strapabíró mikrofonos fejhallgatót 10ezerig.
Szempont a masszívitás mert elég sokszor leejti, évi 3-4 db fejhallgató az átlagfogyasztása..
Aula Shax,előtte egy sharkoon ER1 volt az áldozat..
Vezetékes persze, mindegy hogy jack vagy usb, semmi extra hangzás nem számít(sztereó elég bőven) -
CsonkaImo
addikt
válasz
Ra's al Ghul #19991 üzenetére
Ez egyéni ízlés kérdése. Ki kell próbálni mindkettőt, aztán amelyik jobban bejön. Illetve felhasználástól függően(zene, játék, film) is lehet váltogatni, vagy a csúszkát tologatni. Ki kell tapasztalni, mert mindenkinek más jön be.
-
Tavares
tag
Sziasztok,
Egy kis infó, hátha hasznos lesz valakinek
Vettem egy HyperX Cloud II-t, és tökéletesen működik PS4-el a virtual 7.1 része is, lehet ki-be kapcsolni a 7.1 gombbal és érezhető a különbség, Rainbow Six Siege-ben tökéletesen hallom a hangokat hogy mi merre van, mikrofon minősége NAGYON jó, és a hangzás meg... hát nem bántam meg na
Az egyetlen hiba, hogy a mikrofon és hangszóró állító +/- gombokra nem reagál semmit, de nem tragédia
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Ra's al Ghul #19991 üzenetére
Stereo
-
Ra's al Ghul
senior tag
Egy kis segítséget kérnék.
HyperX Cloud (1) -et milyen módban érdemes használni egy Creative Sound Blaster Z hangkártyával?
Stereo / Surround? -
K1nG HuNp
őstag
válasz
Ra's al Ghul #19988 üzenetére
Játékra használva a Steelseries Siberia 200/350 is egy teljesen jó választás.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Ra's al Ghul #19988 üzenetére
Csak a Cloud van ebben az ár érték arányban. A G430 vagy a Sound Blaster Rage se szól olyan jól, mint a HyperX headset-je. Szerintem javítasd meg a Cloud-ot, valószínű a kábel adta meg magát, vagy a forrasztás. Magasabb ár kategóriában találhatsz jobb headset-et.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy HyperX Cloud hedset -em van, aminek sajnos a bal oldali hangszórójával történt valami mert haltabb mint a jobb oldali, sőt van olyan is, hogy nem is szól.
A kérdésem az lenne, hogy egy Creative Sound Blaster Z hangáratya mellé milyen headset -et érdemes venni, ami minimum hozza a HyperX Cloud szintet. Árban HyperX Cloud szinten legyen (+ 25k max).Segítségeteket előre is köszi.
-
-
Tavares
tag
sziasztok
HyperX Cloud II vagy Revolver a jobb? PS4-hez lenne
esetleg a Razer Kraken Chroma 7.1 vagy 7.1 V2-ről vélemény valakinek?
Felsorolt 4 közül melyik ajánlott legjobban és melyiknek legjobb a mikrofon hangdelvételi minősége?
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Juzzie71 #19974 üzenetére
Ez fogós kérdés. Nekem a sima PCI DS van. Igaz hogy nem egy top hangkártya, de a telefonoknál jobb.
Ha a Powerampban nincs semmi extra beállítva (gain, EQ, effekt) akkor nem kéne hogy így legyen. Esetleg a DSX műveleti erősítőjét cserélheted, nagyon egyszerű csak kell vadászni hozzá egy jó OPA-t (operatinal amplifier = műveleti erősítő).
De előtte próbáld ki minél több forrásról. Haver gépén, bárhol ahol tudod. -
-
K1nG HuNp
őstag
Jelentem a Siberia 200 zsír újonnan a legjobb döntés a világon.
-
Juzzie71
tag
válasz
DaWe94 #19972 üzenetére
Szia! Én most értem haza a boltból, máris mondom!
Igen, a videókban nagyobb a doboz. Kicsit túlzsúfolták most egy kisebb dobozba, de minden benne van! A felirat egy kártyán van rajta és nem a dobozfedél hátulján. A kis HyperX zsák is benne van a szivacs alatt.
De! A hangkártyám ASUS Xonar DSX! Windows 10-ben és Linux Mint-ben is igen gagyin szól! Viszont, ha rádugom az Android-os telefonomra és PowerAMP lejátszóval hallgatom, akkor kb. egy 200 ezer forintos AKG stúdió fejhallgató szintjén szól! Valami állom a hangja. Én még ilyet nem pipáltam. A Roccat Kave 5.1 XTD Analog ehhez képest semmi. Nekem volt régen egy AKG-m, az szólt így, vagy még így sem. De csak a telefonról szól ennyire jól. Mit rontok el? Szeretném kihasználni a hangkártya adta lehetőségeket is, hogy a számítógépen is úgy szóljon, mint a telefonon.
Valakinek valami ötlete?
Üdv.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
DaWe94 #19972 üzenetére
Szia!
Én bontottam ki HyperX Cloud-ot, de pontosan nem emlékszem már a doboz tartalmára. Az biztos, hogy a csomagolás nyílása le volt ragasztva egy kör alakú matricával. Ha megvan minden tartozék (a mikrofon csatlakozását védő műanyag kupak is), akkor én különösebben nem aggódnék. Lehet visszaküldött példányról van szó, de ettől függetlenül hibátlan a headset, és ugyan azok a garanciális feltételek vonatkoznak rá mint a bontatlanra.
-
DaWe94
senior tag
Sziasztok! Lehet kicsit hülye kérdés lesz, de érdeklődni szeretnék azoktól akiknek HyperX Cloud fejesük van, hogy nálatok hogy nézett ki a doboz (tartalma)?
Nézegettem unboxing videókat, de mindenhol máshogy nézett ki mint az enyém. Konkrétan arra gondolok, hogy az én dobozom aljában nincs benne az a műanyag(?) Hyperx feliratos cucc amiben a kis zsák van alapból... a másik pedig a doboz tetejének belsején lévő szöveg... ott nálam szintén nincs semmi.
Edigitalról lett rendelve. A fejes minőségével viszont semmi baj, nagyon szeretem.
Lehet csak paranoiás vagyok, hogy ilyeneken fennakadok de nemtudom...
-
topjoyy
tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy creative tactic3d alpha-t és az lenne a kérdésem, hogy a hozzá kapott USB hangkártyával miért nincs hang? Valamilyen drivert feltettem de még utána sem volt. USB nélkül van hang.
Alaplapom: msi z68a-g43Köszönöm előre is!
-
Tavares
tag
Sziasztok, ps4 kompatibilis real 5.1/7.1 headsetet keresek elfogadható áron és jó minőségű mikrofonnal, tudtok ajánlani valamit? Valami Trittonra gondoltam, de olvasgattam a HyperX Cloud II-ről is hogy jó a hangzás meg a mikrofon, de csak virtuális 7.1
-
CsonkaImo
addikt
Juzzie71 és V4mPiRe, én a helyetekben nem erőltetném a "valós" 5.1/7.1-es fejhallgatókat. Egy jó minőségű stereo fejessel és egy valamire való hangkártyával sokkal jobb élményt lehet elérni. Mindkettőtöknek az agyonajánlott HyperX Cloud I-et javaslom, mint belépőt a minőségi hangzáshoz.
Juzzie71: neked a hangkártya adott, fejhallgató erősítős és tud virtual térhangzást is.
V4mPiRe: neked pedig egy jó USB-s hangkártya kellene, mint pl. az Asus Xonar U3. Így egy kicsit még hozzá kéne tenni a kerethez, vagy használtan keresni egyet olcsóbban. A kettő együtt kb 35 ezerből jönne ki.
-
HellAbove
tag
Sziasztok. Sajnos meghalt a fejhallgatóm és egy újat szeretnék venni.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játékra és zenehallgatásra elsősorban, ritkán filmnézésre.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20-25 (talán 30)(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Inkább vezetékes, de nem számít túlságosan.(4) Circumaural vagy supraaural?
Inkább circumaural. Szemüveges vagyok, egy-két fejhallgató szereti megölni a fülem emiatt(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.(6) Milyen hangzást vársz?
Szeretnék egy real 5.1-7.1 fejhallgatót kipróbálni, főleg azért, mert sajnos hangfalszett nem megoldható mostanában. Esetleg virtual 7.1 is szóba jöhet, ha képes normális élményt adni.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Mindegy, lásd a 8. pontban(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Na itt a bibi, Laptopról használnám. Külső hangkártya vásárlásától sem ódzkodok, ha belefér az árba és képes javítani a hangminőségen. A laptopon 1 jack található.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Feketében jól esne.És egy kérdés a végére: Megéri real 5.1-es fejhallgatót venni? Előzőleg egy hama urage 7.1 fejhallgatóm volt, a virtual surroundjával nem voltam egyáltalán megelégedve, ezek után "félek" a virtual surroundtól.
-
McKnight82
csendes tag
Szép napot!
Szeretnék venni egy 5.1-es fejhallgatót! jelenleg egy Roccat Kave-m van, kicsit agyonhasználtam, le szeretném cserélni.
Elvárások: csak 5.1 nem kell a 7.1, játék és filmre használnám, ár 60.000 környékén, de persze lehet olcsóbb is. Pc-n használnám, Asus Xonar DX hangkártya van a gépben.Előre is köszönőm!
-
strynox
tag
válasz
Juzzie71 #19961 üzenetére
Véleményem szerint egy jó stereo fejhallgatónál nincs jobb játékra és zenére sem. Viszont ha ragaszkodsz a 5.1/7.1-hez, akkor én mindenképp a virtual 7.1 et választanám. Ha belegondolsz, a stereo fejesekben is mindkét oldalon kb 50mm a driver vagy kisebb. Na most a true 7.1 ben mindkét oldalon több kisebb driver van, amik nyilván nem lesznek olyan effektívek, mint az 50mm-esek. Ráadásul tapasztalatok szerint hiába helyezkednek el egymástól egy meghatározott távolságban és szögben, nem tudnak helyettesíteni egy tényleges 7.1 hangszórós felállást, a legtöbb esetben a hangok távolságának a felmérése nehézkes. Az árról ne is beszéljünk.
-
Juzzie71
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy jobb 5.1 vagy 7.1-es fejhallgatót. Holnap viszem vissza a Roccat Kave 5.1 analóg fülest... Másfél hónapot bírt. Ez ugye egy nagyon szép, minőségi, nem virtuális 5.1-es "hangátadó állomás"!
A hangázás nagyon jó. Egy ASUS Xonar DSX-el használtam vele. Windows 10 és Linux alatt is megfelelőnek találtam (persze az ASUS driver miatt a Windows-ban fenomenális). El is nevezetem fülcimpavakarókézivészikészüléknek!
Péntek óta olyan hangos alapzaja van, hogy kibírhatatlan. Ha mozgatom a fejemen a fülest, akkor annak hatására is recseg-ropog a hangszóró hangja. Gondolom valami érintkezési hiba lesz. Még a zene alatt is hallani. Ha teljesen lenémítom a füllest, akkor is hallom ezt a recsegést. Sőt, ha az összes jack dugót is kihúzom, akkor is. Bedugtam az USB-t csak egy másik számítógépbe, akkor is hallani.
Mire használnám az új füllest? Játékra és zene hallgatásra. Szeretem, ha jó a basszus. Itt persze jön a következő kérdés, hogy van-e értelme igazi 5.1 vagy 7.1-es füllest venni, ha jó a virtuális is?
Nekem most a Steelseries Arctis 5-ös jön be nagyon... kinézetre...
Köszönöm előre is a válaszokat.
Üdv. mindenkinek!
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok
Lenne egy valószínűleg buta kérdés, ha adott egy házimozi erősítő és egy tv+media lejátszó ami elvileg tudja az 5.1 akkor megoldható hogy, tudom hallgatni olyan fejhallgatón ami valódi 5.1 adj a hangot vagy csak stereoba lehet megoldani ezt... -
K1nG HuNp
őstag
Cloud Stringer vagy Siberia 200? Melyik és miért?
-
AcélAgyar
tag
Sziasztok, egy Kingston HyperX Cloud Stinger [link] néztem játékhoz és zenéhez. A TheVR dicsérte és csak jól olvastam róla. Nektek mi a véleményetek róla?
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem kimondottan a topikhoz tartozik, mivel ez sztereó cuccokról szól, de hátha esetleg valakit érdeklődés szinten érintene.
Húsvéti fejhallgatós találkozó, akit esetleg érdekel:
-
Solymi81
aktív tag
Egyáltalán nem. Ha nem Kínából rendelsz akkor szerintem ezen kár annyira aggódni.
Persze, lehetnek külön esetek, de nem hiába fut annyira az eBay, Amazon és a Paypal.
Ha meg vmi vackot küld akkor megreklamálom és kérem vissza a pénzem.
Ha érdekel a dolog nézz át az Ebay-es topikba, ott segítenek. -
molnaRm
csendes tag
válasz
molnaRm #19936 üzenetére
Érkezik az update.
Nem küldtem vissza, a fent leírtak végett, inkább szétkaptam lássuk mit rejt.
[link] Ez a kis alkatrész, nem tudom alapból miként van rögzítve, vagy direkt van e ebben az állapotban, de a basszustól a videóba látott módon "csörög". Több módja van a lötyögés megszüntetésének, ragasztó stb, de én inkább nyomtalanul eltüntethető vattapamaccsal béleltem ki, aminek köszönhetően nem tud mozogni az a valami. Na most pedig szó szerint: JOBB MINT ÚJ KORÁBAN!!!
Egyébként gyors leteszteltem az USB-s kártyát amit adtak, alaplapinál jobbnak érzem, bár minden max hangerőn van, kicsit halk a zenékhez, játékban nem zavaró, mert ingame pl cs go nál az első amit beállítok: volume 0.1
A steelseries support pedig mennyen a... -
Solymi81
aktív tag
válasz
AcélAgyar #19948 üzenetére
Én a helyedben nem ódzkodnék annyira a használt cuccoktól, vettem már én is párat belőlük. Itthonról és külföldről is.
Legutóbb molnaRm fórumtárstól vettem meg a HyperX Cloudját. Szó szerint zsír új állapotban van, ráadásul még garival, alig pár hónapos.Külföldről meg az egeremet vettem használtan, postaköltséggel együtt 16K-ért, ami itthon alsó hangon 26-30K lett volna.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
AcélAgyar #19948 üzenetére
Azért a Cloud nem drága. Például ez drága. De ez is egy erős közép árban. Szóval 20 ezer körül még nem drága fejest venni.
-
AcélAgyar
tag
válasz
pulutodurumo #19947 üzenetére
Őszintén szólva nem vagyok otthon a fejhallgatók terén, ezért kérek segítséget. A Trust igen megbízható márka, több perifériáját használtam elégedetten, ezért nézegettem első körben azokat. Az általad linkelt Superlux igen jónak néz ki, köszönöm a tippet.
A HyperX-ek iszonyat drágák, 20-30 ezret nem szívesen áldoznék fejhallgatóra.
Ha esetleg van még minőségi fejhallgató 15 ezerig bezárólag, várom a tippeket.
(A gép amúgy a Telekomnak hála sokkal olcsóbb lesz
)
-
AcélAgyar
tag
Sziasztok!
1 Egy mikrofonos gamer fejhallhatót keresek, elsősorban játékra (TeamSpeak + játékok) meg néha zenehallgatásra.
2 Maximum 10 ezret költenék rá, esetleg 11-12 ezret, ha nagyon muszáj.
3 Mindegy
4 Nem tudom melyik lehet a kényelmesebb
5 Mindenképp mikrofonosat
6 Fogalmam sincs
7 Kombinált fejhallgató/mikrofon port lesz az új gépemen, nem tudom, hogy a mikrofonnal ellátott fejhallgatók alapvetően támogatják vagy sem, ha nem akkor csak USB-s. Ha támogatja akkor meg mindegy, de jack-nek jobban örülnék.
8 HP Omen 15 (HP Omen 15-ax204nh 1DM16EA -2017-es Hp Omen 15) laptopról használnám elsősorban, nem tudom ennek milyen hangkártyája lehet.
9 Lényegtelen, inkábba hangzása és a mikrofonja legyen jó, ha van nem ellenzem, de nem szempont.
+1 Használtan nem érdekel, de külföldi vásárlás is szóba jöhet.
Amiket eddig nézegettem: Trust Quasar USB (16976) [link] és Trust GXT322 [link] és Trust GXT310 [link]
-
Solymi81
aktív tag
válasz
dudLee #19938 üzenetére
Ez mondjuk mekkora már, hogy a visszapostát nem állják?
A legtöbb online üzletben ha rendelsz valamit és nem tetszik, simán visszaküldheted, csak az általuk küldött papírt kell rátenni.Én azért utánanéznék az EU-s jognak, hogy ezt így lehet-e meg, hogy nem lehet-e rájuk verni a dolgot.
-
Solymi81
aktív tag
válasz
CsonkaImo #19940 üzenetére
Illetve az, hogy a piros borítás egy EMI pajzs ami a elméletileg a zavaró elektronikus jelektől hivatott megvédeni a kártyát ami sistergést és egyéb zajokat okozhat.
Nem tudom ez mennyire működik, de ahogy láttam, csak a chip felőli oldalon van, tehát az táp felé néz, ha alsó tápos a géped, a másik oldala meg kapja az áldást a videókártyától.
Plusz még van rajta egy piros LED
EMI pajzsot házilag is tudsz készíteni.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Gamer headset-hez vennék hangkarit. Creative SBZ-re gondoltam. Itt van valami különbség az OEM és a sima verzió között azon kívül, hogy a simán van egy piros borítás és +10k kb?
Köszi!
Üdv!
-
saen
veterán
válasz
molnaRm #19936 üzenetére
Akkor van esély kifizetni ha meggyőződnek arról, hgoy tényleg selejtet küldtek. Ezt le kell velük beszélni. Emellett 30 napig vissza tudod küldeni ha nem akarsz semmi mást.
Ha tényleg rossz, akkor szólni kell nekik, hogy fizessék a visszaküldést is, mert nem a te hibád. Meg kell próbálni. -
molnaRm
csendes tag
Ezzel egyetértek, de miért nem fizetik ki a visszaküldés költségét? A legolcsóbb visszaküldési mód a DPD, 8800 forint, és ha tegyük fel visszaküldöm 5 munkanap, az máris jövőhét, jön a kivizsgálás, ami szintén 5 munkanap, aztán küldenek egy újat szintén 5-6 munkanap, ez máris 3-3.5 hét, és 9ezerrel többe kerül a fejhallgató.
-
molnaRm
csendes tag
Ja és nincs nálunk rögtön csere, kivizsgálják tényleg hibás-e ami kb 1 hét, azaz, oda vissza posta plusz vizsgálati idő, majdnem 1 hónap lenne, mire kapnék egy újat(ami ugyanezzel a problémával rendelkezne a forumokon olvasottak alapján). Steelseries soha többet
-
molnaRm
csendes tag
Idő közben megjött a steelseries 9h füles, amit már vissza is küldtem nekik, mert a jobb hangszóró rezeg és zümmög. Gyors google keresés és utána olvasás után, mivel mások is beleszaladtak ebbe a problémába, úgy döntöttem ne küldjenek újat, mert tuti ugyan ilyet fogok kapni, nem régiben a g403-as egérből is 4et kellett vennem.. Tehát steelseries 9h, eredeti áron 180 euro, bal hangszórót tudtam tesztelni, SBZ-vel amivel még egy tescos genius is jól szól, semmi extra. Elnézést a stílustért, de muszáj volt megosztanom ezt a tapasztalatot.
-
molnaRm
csendes tag
válasz
rayman2006 #19926 üzenetére
Én nekem volt revolver és cloud 1 is.
Hangminőségben a revolver a jobb, főleg egy SBZ-vel, viszont a revolver zsinórja rettentő merev, és idegesitő ahogy a pólómhoz vagy az asztal széléhez ér, mert az a surlódó hang érezhető mindkét oldalon, illetve a fejpánt része fémből van, szintén idegesítő, tehát kényelemben mindenképp a cloud 1 et ajánlom. -
noblem1983
senior tag
Üdv! Aliexpressen nézegettem nézegettem fejhallgatókat és megtetszett 2 típus. Alaplapi hangkártya van és nem akarok sokat költeni rá. Kotion erről a típusról egy magyar srác is csinált tetsztvideót annak alapján jónak tűnik ennyiért. A másik Sades is jónak tűnik ez 7.1-es(virtuális gondolom) leírás szerint. Játékra használnám. Valaki ismeri ezek közül valamelyiket? Mennyire érik meg az árukat? Előre is köszönöm
-
Raki
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémába futottam a mai nap folyamán:
Van egy Razer Kraken Pro 2015 fejhallgatóm ([link]), kb másfél éves jelenleg. Tisztítás céljából leszedtem a fülpárnáit, de az egyik szétszakadt, hiába próbáltam óvatosan leszedni. Próbáltam megragasztani, de elég gány lett, végül is használható, de így nem túl esztétikus.
Kérdésem, hogy itthon lehet kapni valahol hozzá ilyen fülpárnákat vagy csak az ebay marad?
Válaszotokat előre is köszönöm, üdv:
Raki
-
rayman2006
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek HYPERX CLOUD REVOLVER - PRO -ról?
Van valakinek tapasztalata vele?
Jobb sima Cloudnál?Mert most 29.900-ét- 576-ba jó vételnek tűnik.
-
Bloksma
aktív tag
Sziasztok
Az 576-ban akciósak a gamer perifériák, így egyes fejhallgatók is: 576 Kbyte születésnapi akciók -
Tuhajohn
tag
Érdeklődni szeretnék CREATIVE Tactic3D Alpha fülesről.
33€-ért árulják üzletben. Megéri megvenni vagy van ennél jobb is?
Sound blaster x hangkártyám van és főleg játékra kellene (azonbelül is Rainbow six siege-hez). -
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Gyakran van a topikban kérdés a Cloudról, illetve a Qpad qh-90-ről, ezeket próbáltam összefoglalni egy cikkben, talán hasznos lehet hogy egyben van.
Hyperx Cloud vs Qpad QH-90Ha esetleg lenne valami amivel érdemes lenne kiegészíteni írjatok nyugodtan!
-
illes0102
aktív tag
válasz
Hocsika #19916 üzenetére
na legalább te is boldog tulaja lettél
nekem 50%on van a surround Cloud mellé azt találtam úgy pont ideálisnak meg talán amikor elkezd halványodni a hátsó hangszóró de afelett már FPS játék alatt kicsit nehezebb kivenni honnan jött a hang pontosan. De ez egyén és fejhallgató kérdése
Remélem találsz hamarvalami vadállatot mellé amit hajthat
-
Hocsika
tag
válasz
illes0102 #19915 üzenetére
Nagyon korrekt a cucc. A kis "talpas" mikrofonomat el is tehetem, mert az omni mikrofonja már alapból jobb, pedig messzebb van, mint a régi mikrofon. Most vadászom hozzá egy másik fejhallgatót is.
Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, alaplapihoz képest nem kell mondanom, hogy ég és föld a különbség. Mondjuk ezt vártam is, mivel régebben volt egy x-fi xtremegamer hangkártyám
Játékoknál még nem nagyon állítgattam a térhangzást, azt valószínűleg ma estére hagyom.
Ennyi pénzért ajándék volt!Főleg úgy, hogy hétfőn rendeltem meg napközben, és tegnap már itt is volt...
-
dunc
nagyúr
Sziasztok kb egy 20 ast szánnék rá, játék+zene, microfon kell, usb re kötném. KB ennyi, zártat szeretnék, mm, edigitál, innen venném. KÖSZÖNÖM
-
gurubefree
senior tag
Valakinek tapasztalat : Razer Kraken 7.1 V2 ???
-
illes0102
aktív tag
-
Hocsika
tag
válasz
illes0102 #19904 üzenetére
Ma megrendeltem én is az omni-t. Erre a beépített mikrofonra kíváncsi leszek én is. Egy sima talpas mikrofont használok, ezt szerettem volna idővel lecserélni egy Cloud I vagy II-re, de ha a mikrofonja tényleg jó, akkor lehet ebből a pénzből valami jobb fejhallgató lesz...
Köszi a hangfelvételt! -
törölt tag
Sziasztok!!
Rendeltem egy Sennheiser GSP 350 fülest. Szerintetek jó, vagy van ebben a kategóriában más Sennheiser, amit érdemesebb lenne megrendelni? Mert egy rossz kritikát olvastam, mégpedig azt, hogy izzadna a fülem, a műbőr párna miatt..
80 ezres fülest akartam venni, de fa***, azt a fennmaradó 40 ezret elkur**om inkább.
Köszönöm nektek! -
illes0102
aktív tag
válasz
Solymi81 #19903 üzenetére
Szia!
USB-vel kell a gépre kötni. illetve az erősítőre optikaival kötöttem rá.
Csináltam két hangmintát is mert leírni nehezebb, hogy milyen a mikrofon... nekem ez bőven megfelel.
Teamspeak 3-as felvétel. Ez egy kicsit gyengébb minőség valószínű mert elég rossz a TS-es hangfelvevő, illetve a TS szerver beállításaitól is függ.
Audacity hangszerkesztővel vettem fel és FLAC-ban töltöttem fel nem tudom, hogy a soundcloud mennyire roncsolja a minőséget amit észrevettem, hogy sokkal hallkabb lett a beszéd feltöltés után, persze a mikrofon kb 70%on van
Remélem ezekből valahogy választ tudtam adni a kérdésedre -
Solymi81
aktív tag
válasz
illes0102 #19901 üzenetére
Ez az Omni hogy működik? Mivel kell az eszközt a géphez kötni?
illetve milyen messze van tőled és mennyire hallanak rendesen vele?Nekem most egy SB-Z + Cloud I kombó van kinézve, de lehet h veszek én is egy sima fülest ha ezek a külső hangkártyák jók ill. jó a mikrofonjuk.
-
illes0102
aktív tag
válasz
Outblast #19900 üzenetére
Én megbántam a Cloud2-őt. Cloud1-et kellett volna vennem. Az usb-s hangkártya amit mellé adnak pocsék legalább is szerintem.. sima sztereóban szépen szól, de a virtuális 7.1et játék alatt el lehet felejteni... nagyon összemossa a hangokat és nem lesz tőle jobb. így most kihagyva az USB-t, jackkel használom vettem mellé egy Creative omnit ezzel viszont tökéletesen szól nekem és a térhangzást is szépen be tudtam vele lőni + eljött a dübörgős mély is amit szeretek
.
Ahogy írtad 30-35k a keret + minimális belefér, akkor vennék a helyedben egy Cloud 1-et és egy normális hangkártyát Omni a creative oldalán ingyen szállítással kijön 18k ból.... Illetve szerintem a Cloud 1 helyett is inkább a Cloud alapjaként szolgáló fülest venném talán olcsóbb is mint a Hyperx nem jut eszembe, de sokat volt linkelve, mert az Omninak beépített mikrofonja is van én is azt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- LED / LCD TV topik
- Láncfűrész topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Apple Airpods 4th Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest