-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz
fffffffftKb. #13298 üzenetére
Én is gondoltam erre, de szerintem szemtelen magas áron (36k most az iponban) kezd a V3 és kb. semmivel nem ér többet mint a V2 persze nagyon jó fülesek, de 20 k körüli áron.
Lehet lesz egy két bolt aki kifuttatja a V2 raktárkészletet, de én nem vártam meg. -
fffffffftKb.
csendes tag
megéri megvárni a siberia v3at, hátha lemegy a v2 ára ?
-
válasz
szasanyi #13293 üzenetére
Úgy van kialakítva, hogy simán 1 jack-el ez egy kombinált fejhallgató, jó mobilokhoz headsetnek pl. De ilyenkor "csak" stereo hangzást tud produkálni. Ha használod az usb-betétet, akkor a PC-n térhatású 3D hangzást kapsz a telepített program segítségével, plusz még sok egyéb beállítási lehetőséget, pl. EQ, hangzások, hangtorzítás, stb. A 2 kábeles megoldás meg akkor kell, ha külön-külön akarod használni, avagy a laptop/PC nem kombinált jack-es.
-
JasL
őstag
válasz
bombibmw #13286 üzenetére
Próbáld meg egy friss rendszeren, úgy telepítsd a gépet, hogy már be van dugva telpítés közben.
Egyébként megrendeltem az SS Siberia v2-t. Mellé nem nyúlhatok vele, a v3 kétszer annyiba kerül majdnem és állítólag hangban nem is olyan jó. Plusz belemegy a Xonar DX-be. Mission complete.
-
szasanyi
félisten
válasz
Tsebacsi #13292 üzenetére
Értem, köszi. Azt még mondd már meg, hogy az USB közbetét nélkül hogyan / mire használható? Mert ugye jack csatlakozás esetén van 1 csatlakozó a fejhallhallgató-, és 1 csatlakozó a mikrofon részére.
Illetve ha USB-ven van csatlakoztatva akkor a hangkártya nem is játszik szerepet? -
-
Zozicsek
tag
Sziasztok!
Kicsit elveszve érzem magam, arra jutottam, kérdezni egyszerűbb. Meglepő fordulattal fejhallgatót szeretnék venni magamnak, az alábbi paraméterekkel:
Elsősorban irodában használnám, munka közben zenét hallgatni. Itt a fő szempont a hangszigetelés és a kényelem, tehát 4-8 óra folyamatos használat után se kezdjen fájni a fülem, ha lehet. Különösebben vájt fülűnek nem gondolom magam, tehát egy "fun" hangzás korrekt terjedelemben bőven elég.
Másodsorban a telefonomhoz és Skype-hoz is használnám headsetként, tehát egy mikrofon is kell, lehetőleg a zsinóron vagy beépítve, itt annyi a szempont, hogy működjön. Kétféle csatlakozásban gondolkodom: háromeres jack (számítógépnél veszek hozzá splittert ha kell), bluetooth - ha a kábel mellé él, mint lehetőség, az jó. A használt telefon androidos (jelenleg konkrétan Xperia SP).
És persze az árkérdés: ha van indok, költök rá amennyit kell, de alapvetően 20-30 ezer jómagyar forintnál többet nem, ha nem muszáj.
Amiket eddig néztem: JBL Synchros E40 (bt és jack), Manhattan Fathom (bt és jack), CREATIVE Hitz MA2600 (jack). Ezekről tudtok valamiféle véleményt nyilvánítani? Illetve van-e további javaslatotok?
Előre is köszi a segítséget, ha valamit kihagytam, szóljatok. -
szasanyi
félisten
válasz
Tsebacsi #13289 üzenetére
Nyilván akarok, mivel az említett füles is headset (kvázi van beépített mikrofon). Nem, nem probléma viszont nem is azt kértem.
to all: ennek és ennek valamint ennek milyen a minősége, hangzása, mikrofonja? Ha már vezetékkel kell bajlódnom a csekély keret miatt, legalább ne legyen túl drága viszont legyen jó. Melyik lenne a jobb választás?
-
válasz
szasanyi #13285 üzenetére
Még mielőtt elindulna a sértődés, én csak a tényeket közöltem. Mivel nem írtad, hogy szeretnél mikrofont, innentől a topic jelen esetben nem tud megfelelően a segítségedre lenni, mert a nem gamer füleseket annyira nem ismerjük (vagy majd ír valaki aki igen, kitudja). Nem fogok olyan ajánlgatni, amit nem ismerek, sem olyat, ami nem az igényeidre van szabva, ha nem probléma.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Tsebacsi #13284 üzenetére
Ha van olyat ami biztosan megfelel az elvárásoknak, akkor mondd azt! Ha lehet akkor legyen 15k-ig (akár vezetékes) ha nincs 20k alatt akkor azt. Csak lássam min, mennyiért érdemes gondolkodni. Már ha van több infód mint az összefoglalóban lév fülesek felsorolása, mert azt nyilván ott is el tudom olvasni.
-
szasanyi
félisten
Üdv Srácok! Kis segítségre lenne szükségem hozzáértő / tapasztalattal rendelkező emberké(k)től. Vezeték nélküli bill + egér mellett szeretnék szintén vezeték nélküli sztereó headsetet használni. Elsősorban játék és film, kevés zene (nem audiofil igényeket kell kielégítenie). Az esetleges rádiófrekis problémák elkerülése miatt kinéztem egy Arctic Sound P402 BT bluetooth headset, hozzá egy Delock Bluetooth adaptert. Sajna szinte semmit sem találok róla, és amit szeretnék tudni:
- a PC-vel jól használható lenne-e ez a páros?
- a headset működése, minősége megfelel-e egy erős átlagos igénynek?
Sajnos rendelkezésre álló keret elég csekély ~15k. Ha ez ügyben nem lesz érdemi / megnyugtató infó a vásárlási szándék megerősítéséhez akkor nem veszem meg. Viszont tud vki ajánlati más, vezeték nélküli eszközt ami a fentieknek megfelel azt szívesen veszem! -
bombibmw
veterán
válasz
#42007296 #13278 üzenetére
Igen,még ma eldöntöm,hogy visszaviszem-e és jön egy V3,egy DGX-el,vagy marad-e ez.
Érdekes,mert volt egy Alpha-m,annak azért volt hangereje rendesen az usb-vel is,igaz,minőségben meg sem közelítette ezt.
Itt valahogy nagyon kevés ez a kis kártya a "kihajtáshoz".
Ez a fejes jóval többet tud ennél,egy normális kártyával szépen meg is tudná mutatni,de azért nehogy már 45k-s fejesre még fizessek egy kártyát is.
Na mindegy,még eldöntöm,hogy mi legyen. -
bombibmw
veterán
válasz
dookiee #13273 üzenetére
Már mindent végigpróbáltam.
Most visszaraktam a Realtek-et(letöröltem már,hátha az volt a baj) és most ezzel is halk.
A master hangerő maxon van,a fejesen lévő is maxon,de valamiért halk.
Talán valami beállítási gond lehet,de egyszerűen nem jövök rá,hogy mi lehet.
Ráadásul torzít is. -
bombibmw
veterán
válasz
Joe Swanson #13266 üzenetére
Nem tudom,milyen a V2 saját kártyája,de én már félek az usb-től.
A 9H nagyon halk vele,össze sem lehet hasonlítani az alaplapival hangerőben,viszont térhatásban sokkal jobb.
Nem tudom most,hogy cseréljem-e valamire,vagy költsek-e még egy DGX-re is. -
gid
tag
Sziasztok!
Vettem egy SONY MDR-RF855RK -t, pénteken jött meg.
Mivel van egy Logitech bluetoothos fülesem, ami csak usb-s, és elég meggyőző minőségű, hát gondoltam ezzel sem lesz gond. Nincsenek nagy igényeim, csak egy jól használható wireless füles kéne a TV-hez.
Kinéztem ezt, megnéztem egy tesztet ahol istenítették és megrendeltem, gondoltam Sony is, komolyabban is néz ki, drágább is, stb.
Nem gondoltam volna hogy egy majd 20k-s fejhallgató alapból halkan zúg, alig lehet vele távolabb menni és egészen fura vételi zörejeket tud produkálni váratlanul.
Hétfőn fogom visszaküldeni, abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy mit vegyek helyette? A logitech fülesemből kiindulva, gondolom nem kellene a vezeték nélküli füleseknek zúgnia.Egyáltalán nem értek a fejhallgatókhoz, hálás lennék ha tudnátok ajánlani egy megbízható modellt.
Az árkategória 20-30k körüli lenne, zárt, vezeték nélküli kellene, lehetőleg circumaural kialakítású és TV-hez szeretném használni, (tehát jack dokkolós?).
-
nana95
tag
válasz
Joe Swanson #13266 üzenetére
Ajánlottabb az USB-s ha csak alaplapi van.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Joe Swanson #13254 üzenetére
Rendben, siberia V2-lesz. Abból megéri az USB-s, vagy elég az alaplapi hangkártya is?
-
nana95
tag
válasz
Joe Swanson #13264 üzenetére
Amint vissza kaptam a pénzem az elállásból, de még vissza sem ért, ha visszaér akkor 2 héten belül vissza utalják, szóval még én sem tudom mikor lesz rendelve
.
-
nana95
tag
válasz
Én most mindenképp a Hyperx Cloud-ot fogom megrendelni, zenére elvileg mindenképp jó meg telóhoz is, a térhangzást meg megtudom oldani egy Xonar DG-vel, meg egy kis eq-val remélem. Ha ez sem jó, akkor utánna jön nekem a G430
. Majd megátjuk melyik milyen.
-
ulkviora
csendes tag
Valaki tud segíteni? Már semmi ötletem sincs.
Adott egy USB-s Gembird headset. Alapvető gond nem volt vele. Kipróbáltam a TS3 tesztjében is, szépen működött a mikrofonja is.
Mikor később turkáltam a beállításokban, véletlenül tiltottam a headset hangszoró/mikrofon részét is.
Sebaj, Vezérlőpulton a Hibakeresésnél visszahoztam mindkettőt.Gondoltam gyors ellenőrzöm minden oké. Hangokkal minden rendben, viszont a TS3 most visszhangzik.
Ahogy lenyomom a gombot már akkor van egy halk sistergő/sípoló hang, viszont ha beszélek is mindent hallok vissza.
Elején ezt nem csinálta, szóval tuti valami elállítódott, de nem tudom mi.
Azt már néztem, hogy a Mikrofonnál a Figyelés opció nincs bepipálva, tehát ez nem nagyon lehet a gond.
De akkor mi? -
atee
őstag
válasz
KisApám #13260 üzenetére
Belèm ègett egy szar logitech füles annó. Viccen kívül 1 hèt után nemhigy vissza vittem... Kivágtam a kukába.
persze ettől mèg a 430 lehet kiválò.
Siberia első generáciòm van pár napig mèg ès mind kènyelemben ès hangzásban is nagyon rendben van.
A legjobb az lenne ha ki tudnád pròbálni őket ès úgy dönteni! -
KisApám
addikt
Már csak 1 kérdés:
Logitexh G430
vagy
SteelSeries Siberia v2(mindkettő kb. 23 000 Ft alatti, még éppen hogy belefér)
-
törölt tag
válasz
iponon van V3 már..nem akarok hazudni, de 35-36 e Ft körül láttam.
A SS V2 -ben szerintem nyugodtan megbízhatsz. -
Joe Swanson
senior tag
válasz
Tsebacsi #13253 üzenetére
Igazából mind 2 jó, mert ugyanis a Cloud, az a Qpad beyerdynamic leányvállalata, és a Qpad q90-névre hallgat a aqpad verzió, szóval tanácstalan vagyok. V3-mat is megvárnám, de Annak elvileg szarabb a hangzása, de kényelmesebb.
(#13255) Rhcspsz01: Igazából, mondom még le is húzták a fülest. Én is a v2-re gondoltam egyébként -
válasz
Joe Swanson #13252 üzenetére
Amelyikről jobbak a fórumos megnyilvánulások. Én SS-t vennék mert mégiscsak nagyobb név a hangzásban, mint a Kingston.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Joe Swanson #13249 üzenetére
Még mindig nem tudok dönteni... HyperX cloud, vagy SS v2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 10
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Projektor topic
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest