Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zebra_hun
veterán
válasz
jones965
üzenetére
Ja, pecázott... Belógatta a csalit, aztán most ráturbózott. ;)
Helkis:
Ez már döfi
Sajnos ezt nem fogom sima RTX3080-al überelni. Nagyon szépet hoztál ki belőle, le a kalappal.
Kicsipapucs is írja a 7-et, látom te is azzal vagy, számít az valami kézzel foghatót? Attól tartok, nem tudnám driver hiány miatt beüzemelni, de egy próbát megér ;)Más:
Kaptam ám hurrogást a 3080 topikban, hogy reklámoztam kicsit a PH Listát. Vannak jópáran érdekes figurák, aztán nagy oc huszárok. Ettől nem dől össze a világ, hogy egy Benchmark régebbi, de teljesen normális, ill. van mindig aki jobbat teljesít.
Tisztában vagyok én is, hogy sosem leszek a top 1, de nem is arról szól. Akkor vennék csúcs AMD-t, aztán azzal mennék.
Ez van, ezt csiszolgatom, hasonlítom a hasonló cuccokkal, ennyi.Kicsipapucs:
A HWBot nagyon jó oldal, nem szoktam látogatni megmondom őszintén. Ln2 az egy más világ, nagyra tartom a versenyzőit, tisztelem is, de maradok a bio hűtésnél, összeszerelt gépházzal.
Windows 7-et mostmár tényleg kipróbálom, de sajnos nekem ez több napba fog telni. Nincs sok időm...
Az a Benchmate, az egy validáló progi? Ma töltöttem le, és próbáltam ki először. Azok a programok, amik benne vannak mint pl : cbr23, illene azzal futtatnom? Ok, még regisztrációm sincs oda, de akkor szabályosan csinálnám.Helkis, gratula mégegyszer
, megpróbálok még csiszolni valamelyest, de azt a gs-t nem tudom megközelíteni ;)
3080ti az más kategória. -
Mans20
addikt
-
Habugi
addikt
válasz
jones965
üzenetére
Természetesen TessOptimizeddel, pár éve hobby szinten benchelgetek, ilyen amatőr hibát nem vétek.

(már.., ha driver csere is volt és túl jó eredmény születik az első aminek utána nézek)Egyébként Mester, most komolyan, egészen 4napot engedélyeztél nekem a házi lista élén??

Nem vagy te túl nagy lelkű? Felmászok hozzátok egy 4magos/szálas procival és képes vagy berombolni a 16szálassal & Nanoval?

Na mindegy, viccet félretéve természetesen szép eredmény!

Itt van a Tess OFF-os ahogyan kérted:
Csak egyszer futtattam le/Win7-et nem heréltem, GS kedvéért ment csak.
Ajánlom nézz majd rá egyébként a 16.6.1-re, nekem 1K GS-t hozott az előző eredményemhez képest!
-
-
törölt tag
válasz
jones965
üzenetére
cl11 és még mindíg 1000pontal le vagyok maradva tőled.
Viszont megnéztem auton hagyott szorzóval és akkor kaptam annyit mint te csak nekem 3300MHz-n ment a porci. (Olyan mint ha 3300MHz-n ment volna a procid jones!
)
És itt az auto szorzós teszt? Ha valaki nekem ezt elmagyarázza.....

Neked 15807 volt cl15-ös ramokkal.
-
MPowerPH
félisten
válasz
jones965
üzenetére
Jah... Szerintem a ram szivat. Pont a tRFC volt az, amin valtoztattam, es levittem 220-ig. Azota dobalta random a kekhalalt. CR1 pedig felejtos.
Bar a ramsavszelem meg igy is jobb azoknal, akik CR1-en hajtjak. Olcsok voltak a Viper-ek, £80-at fizettem erte 1 eve, cserebe ugy nez ki, nem tuningos fajtak. Mar probabol atraktam az A2-B2 slotba, de ugyan az. 
-
TTomax
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kénytelen vagyok ! Ami így megy, nem lehet elhárdálni. 

3464?Ja,benéztem egy nullát.

Viszont megnéztem auton hagyott szorzóval és akkor kaptam annyit mint te csak nekem 3300MHz-n ment a porci. (Olyan mint ha 3300MHz-n ment volna a procid jones!