- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Kérném listára.
Valid.Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nemide.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
őstag
válasz rambustibi #8983 üzenetére
Ennyire nem hajtja ki a TR 1950X a 1080Ti-t?
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
rambustibi
őstag
Kérném listára:
Valid: [link]CPU: Enermax Liqtech 360 (AIO)
VGA: gyáriKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Vigilante
őstag
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
tzsolesz
nagyúr
Ryzen 3 2200G (Radeon Vega 8) APU, teljesen alapon.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz kicsipapucs #8964 üzenetére
ki tudja mit hoz az idei szezon
-
őstag
-
subaruwrc
félisten
válasz kicsipapucs #8959 üzenetére
na
végre valami nagy vas
gracca az elsőséghez.
-
jones965
Modder
válasz kicsipapucs #8961 üzenetére
Ebből még számomra nem derült ki semmi a verzió szám vonatkozásában. Azt sokan tudjuk, hogy mind sli üzemmódban, valamint amd kártyáknál lényegesen kevesebb physics score-t ad ugyanazon cpu órajel mellett. Ráadásul a linkelt eredményeknél van iszonyatosan rossz ram időzítések is, ami tudvalévőleg ront ezen a pontszámon.
-
jones965
Modder
válasz kicsipapucs #8959 üzenetére
Verzió gondolom a frissebb kiadások közül való, legalábbis a physics pontokból következtetve.
-
őstag
Sziasztok!
Megint két eredmény:
EVGA Classified a kari, gyári léghűtővel, procin még mindig H100i GTX
Asus Strix OC a kari, gyári léghűtővel, cpu ugyanaz, mint fent. Azt hiszem ez utóbbi országos 1 kártyás rekord, bár xoc konkurencia nélkül gondolom nem nagy szám.Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
NFree
addikt
válasz rantotthusi #8957 üzenetére
Erre kimondottan van szerintem ramos topik ahol ezt sokan lehet jobban vágják mint itt Én a ramhoz nem értek általába megveszem a drága ramot xmp profil s ennyi max addig emelek a frekin amig megy .
vga
-
rantotthusi
tag
sziasztok látom itt vannak olyanok akik nagyon értik a ram beállításokat tudna nekem is valaki segiteni hogy azon huzzak egy kicsit hogy gyorsabb legyen? jó lenne többet kihozni a prociból és a ramból is! Légyszives segitsen már nekem valaki nagyon örülnék neki!
[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
válasz kicsipapucs #8954 üzenetére
Gratt szép eredmények , nagyon kemény a proci de a ramok meg brutálisak gratt.
vga
-
őstag
-
NFree
addikt
Köszönöm , Hát elég macerás, kevés volt az alkalmas idő a nagy rohanásba legtöbször csak kapkodás volt így benne maradt a motyóba itt ott még egy kicsi de így is örülök. Amit sajnálok , hogy nem maradt időm a 480 akra+ az 580 ra meg még a 9800. és 8800 ra . De majd egyszer meglessz az is .
vga
-
NFree
addikt
Sziasztok jönnék pár javítással+új eredménnyel. Hűtés procin víz , vga szintén . Kivéve 1-2 eset.
Gtx 480 Lightning sli /gyári
Gtx 580Lighning Sli/víz , Matrix/gyári
Gtx 580 Lightning/víz
Gtx 760Hawk/víz Boost 1320Mhz
Gtx 670 Power Edition/víz
Gtx 680Dcu2t/víz
Gtx 780 Classified/víz
Ha megfelelnek kérném a listára egy jó darabik nem lessz hasonló bench rohamom , max 1-2 eredmény .vga
-
jones965
Modder
válasz rantotthusi #8948 üzenetére
megkellvásárolniazadvancedverziótminimumésakkorkiírjamaitszeretnélilletveafuturemarkoldalánnemártegyregisztráció
-
rantotthusi
tag
Nem tud akkor senki sem mondani egy oldalt ahonnan olyan 3d markot szedhetek le ahol a végén kiirja az összpontszámot grapics combinated és fizika azok vannak csak az összpontszámot nem akarja kiirni rámegyek hogy online mutassa meg ott meg megint valami error vagy regelni kellene vagy mit a titka nem tudja véletlen valaki?
-
joshua7
veterán
válasz rambustibi #8945 üzenetére
Sem itt, sem kettővel följebb nem látszódnak a részeredmények.
Semper Fi
-
rambustibi
őstag
[link]
VGA: gyári hűtés
CPU: Noctua NH-U12SKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
rantotthusi
tag
Honnan tudok leszedni olyan firestrike programot ami kiirja az összpont számot az enyém csak a grapics a fizika és a kombináltat jeleniti meg az összpontot nem mert ott valami hibát jelez invaild vagy valami ilyesmi rámegyek hogy mutassa meg egy honlapon és ott is error fogad régi verzió vagy mi lehet a baj?
-
rambustibi
őstag
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
NFree
addikt
Sziasztok , nos kicsi gondban vagyok nem tudom betweakelni a 3dm11-et legtöbb eredményem sorra elmarad azonos órajalen mért eredményektől . Ha netán van valakinek jó tipje és nem titok vagy titok de azért megosztaná akkor jöhet privibe is . Köszönöm
vga
-
NFree
addikt
-
őstag
-
NFree
addikt
válasz ricsi8800gt #8932 üzenetére
Majd csak lessz ne agódj , elmulik majd ez az ármizéria is majd egyszer
(#8933) kicsipapucs
Gratt, elnézegettem Hwbotot is elég nehéz lessz a 8700k val megbűvölni a 19k cpu cpu score-t . eléggé nem fekszik neki ez a teszt a dual chanel miatt szerintem , még ha lenne olyan jó ramom is mint neked akkor is kínlódás szerintem .[ Szerkesztve ]
vga
-
őstag
-
NFree
addikt
válasz kicsipapucs #8930 üzenetére
Ügyes gratt nem semmi az a ram és rengeteget hozott is ahogy látom a cpu score-t mennyi fesz kell a ramnak ehez?
(#8929) ricsi8800gt
Köszi , de látod mit ki lehet hozni belőlle ha érti is az ember[ Szerkesztve ]
vga
-
őstag
-
NFree
addikt
válasz ricsi8800gt #8926 üzenetére
Köszi , a vga az jó a proci ? nem tudom még ismerekedünk , biztos rengeteget benne hagyok , ramal nem igazán jutok még dülőre , lessz kb egy másfél hónap mire kibékülök vele. remélem lessz még sok hideg is .
vga
-
NFree
addikt
válasz kicsipapucs #8918 üzenetére
Gratt szép eredmények , sajnos nem érdekesek számomra, hanem kiábrándító (irigység beszél belőllem ) Vantage még többet profitál, sztem a több magból ja már látom megvolt
[ Szerkesztve ]
vga
-
őstag
Sziasztok!
Új proci állt a házhoz az Alza.hu támogatásával, ezért a vga-im egy részét újrabencheltem vele a sok magos procikat kedvelő benchekben:
1. Proci AIO (Corsair H100i GTX), vga (GTS 450 Top) Prolimatech MK-13.
2. Proci AIO (Corsair H100i GTX), vga gyári lég.
3. Proci AIO (Corsair H100i GTX), vga (GTX 780 Classified) gyári lég.
4. Ugyanez SLI-ben, még 7700k-val.Elsőre ennyi, van még sok, majd felrakom őket. Remélem lesz, akinek érdekesek lesznek.
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
Alpi.
addikt
válasz tom_tol #8902 üzenetére
Vadállat !
Nagyon jót megy a gpu ! Eláruljam, mi a titka a ram órajelnek ? Szépen hozna még egy 2000-es vram !
Sajnos elhiszem ,hogy van ekkora különbség 2 driver közt..... Régebbi vgaval láttam már ilyent....
HD5000-essel 3D13-nál vannak cifra dolgok.https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
NFree
addikt
Sziasztok lenne 2 újabb eredmény . Proci 4,8ghz :Xigmatek Achilles. Vga gyári hűtés. Msi Gtx 760 Hawk boost 1333mhz, Msi gtx670 power edition boost 1254mhz.
Sajnos a kis 760 on nem tudok feszt emelni sokmindent próbáltam már 1,212v nál nem megy többet (béta bios , bot-os msi ab régebiek, béták . rbby semi nem működik megöl az ideg
Összbe nem sikerült javítani de legalább gs ben jobb lett. (gyakorlok)Na ő megint érdekes vga . Annyira korlátozva van a gyári bios hogy gyári órajeleken eléri a tdp a 100%-ot ) hiába tolja ki az ember a csuszkát szart sem ér
Nos köszönet kicsipapucs kolégának sikerült kicsit jobb belátásra bírni a bios-t s kicsit meglódult a kari .
A másik érdekes dolog a fesz , nem monitorozza semmi de egy régebbbi ab vel sikerült adni egy kis +-t . Így már kicsit érdekesbb a dolog talán ez a kari majd feszre el fog indulni.
Ha megfelelnek kérném a listára[ Szerkesztve ]
vga
-
Habugi
addikt
válasz tom_tol #8910 üzenetére
A gúnyolódást nyugodtan meghagyhattad volna egy olyan alkalomra, amikor nem azzal nyitsz hogy TessOFF-os eredménnyel indítasz, olyanok számára akik nem ismernek rossz párosítás a valószínűtlenül jó eredménnyel, esetleg minimumként ne lepődj meg, nem érzem korrektnek.
Mindettől függetlenül engem kilóra megvett ez az Adrenalinos eredmény, mindjárt telepítem, úgyis napok óta halasztom.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
Egy "párszor" lefutott nálam a teszt Tahitivel 1300 környékén és fölött, 8320 & 6600K mellett is, az a 17K Graphics az felejtő.
Példának okáért itt van Aventyr hasonszőrű eredménye, nézd meg a GT1-GT4 értékeket majd vesd össze ezzel, százalékosan például a GT3-at..
Biztosan hoz valamennyit az új driver de hogy nem gyorsít ennyit egy ~5éves archon az tuti.
Marha egyszerű egyébként, free 11-es amit lehet validálni a végén.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
tom_tol
addikt
LOL. Vajon miért tennék ilyet. Nekem az első eredmény számít, ez csak joshua mester kedvéért lett.
Joshua7 #8904 Driver alaphelyzetbe lett állítva a teszt előtt. Talán ami még okozhatta, LOD -5
FS, Vantage majd ha lesz valamilyen értelmes CPU, nemérdemes 4790K-val erőlködni.NFree #8903 Nem erőltettem. GPUPI 32B-re hajtottam, ezt csak a kíváncsiság hozta.
-
Habugi
addikt
válasz joshua7 #8904 üzenetére
Azért mert itt ugyan már nem Offos volt a Tesseláció hanem rányomott vmennyit de még mindig nem Optimized volt, majd utólag rányitotta a Crimsont és átnyomta Optimizedre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Dual RX 6600 XT OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Red Devil Amd Radeon RX 5700XT 8GB Videókártya 6hó jótállás/számla
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 VISION OC 10Gb
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING LHR 10GB GDDR6X
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest