- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Megvan a hiba megoldása
3dmark11workload1.exe - Rendszerhiba (ezt csak azért írom ide hogy a Google is rátaláljon)
Kikapcsoltam a Avast vírusirtót és lám le is futott( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
04ahgy
nagyúr
válasz dangerzone #3194 üzenetére
Ott meg is válaszoltam. És: [link].
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz dangerzone #3191 üzenetére
Köszönjük! Azonban listára nem megfelelő.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Cobb
tag
-
jones965
Modder
Látom lassan már össze kell raknom a konfigot, mert szorulok vissza a listán.
-
Laci2277
senior tag
válasz joshua7 #3174 üzenetére
Értem, akkor vissza is veszem 3,3Ghz-re nem nyüstölöm fölöslegesen, majd platform csere lesz nemsokára az megoldja a dolgot. Köszönöm a segítséget és a választ
Még egy kérdés. Akkor játékok(witcher2) alatt sem lesz érdemleges különbség 3,3-3,6Ghz között fullhd felbontáson? Ott is ugyanez a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
joshua7
veterán
válasz Laci2277 #3173 üzenetére
Platformlimited van. A Graphics score-ba nem számít bele a procid, csak a Physics/Combined-ba. De hiába húznád 4Ghz+, akkor sem lennél sokkal előrébb. Egy i5/i7 rendszer a jobb Physics/Combined miatt ad kb 500-1000 ponttal többet a végén.
szerk: a Graphics tesztnél nincs cpulimited, mivel teljesen vgalimites az egy GTX480-nal is.
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
04ahgy
nagyúr
válasz becsitibi #3168 üzenetére
Pont hogy túl nagy CPU limite nincs, 800MHz-es GPU-t tekintve és figyelembe véve a CPU-ját helyén van az eredménye.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Ez nem a vizhutes topik...
HGyu
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Fail3D! #3161 üzenetére
A 460/560 ref. biztosan 61x51, ebből indultam ki..de lehet 61x61 a 480.
Néhány 480 (fc)blokk.. -
Fail3D!
addikt
a 480 emlkeim szerint 6x6 nak mertem 1mm belefer hibanak csak olcsobb 1 280 full cover block es jobban nez ki gpu huteskent mint 1 utan gyartot gayi valami... nem beszelve hogy praktikusabb is a bekotese... bar ha holnap megveszik az 1ik karit akkor kerdes megtartom e a masikat... v eladom es at alok atira... bar amilyen arak vannak a 480 kepest lehet veszek masik 480-t
-
04ahgy
nagyúr
válasz jones965 #3153 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy a VGA szakszerűtlen szétszerelése (pl. gyári hűtő levétele) minden esetben garanciavesztést okoz. Gainward/Palit ezért tesz matricát is a csavarra. A többi gyártó van olyan jófej, hogy ezt mellőzi, így ha a csavar hornyának megfelelő csavarhúzóval szeded szét, akkor változatlan formában össze is tudod szerelni. Nem árt még ha van otthon szürke paszta.
Szép azért az az eredmény, csak te hozzászoktál a PoV karid által felállított szinthez.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
-
zolyee
tag
Javítottam a múltkori hibát, és mértem az újabb verzióval.
Gondolom így már felkerülhetek a listára: 4612 -
04ahgy
nagyúr
És mennyi felesleges szájtépés, kérdezés, faggatás szükségtelen lett volna, ha egyből a screenshottal kezded...
HGyu
-
lanw
aktív tag
válasz Motion_Blur #3140 üzenetére
vantage-t még nem próbáltam...de most megpróbáltam ki és be kapcsolni mst elvileg jó...mindjárt rátolom a 11-et kiderül.
To be or not To be
-
-
lanw
aktív tag
-
lanw
aktív tag
válasz Motion_Blur #3134 üzenetére
az királyság....akkor vmi nem stimmel,mert nekem kettővel hozott ennyit
To be or not To be
-
04ahgy
nagyúr
-
lanw
aktív tag
sziasztok ! normális eredmény 1600pont 5870 CF -el ? high performence-ben ....
To be or not To be
-
becsitibi
senior tag
Születnek az újabbnál újabb és szebb eredmények
-
zolyee
tag
válasz Motion_Blur #3118 üzenetére
Lesz ez még jobb is ha kicsit több időm lesz tesztelgetni, na és persze ha hűvösebb lesz az időjárás mert piszok meleg van...
-
X Factor
addikt
-
zolyee
tag
Szeretnék felkerülni a listára ezzel az eredménnyel:4578
-
X Factor
addikt
-
gombcomp
senior tag
"Mi folyik itt Gyöngyösön!?" Innen az idézet:
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
subaruwrc
félisten
válasz pszichiater #3108 üzenetére
oké pszichó.
-
Wukiwo
senior tag
-
subaruwrc
félisten
én se nagyon értem, a kolléga szeretne virágnyelven beszélni velem csak én nem értem.
Wukivo
más nemi szervével csalánt...
ez amúgy kinek szól? csak mert ha az ellened készült eredményekre esetleg, akkor elmondom hogy az saját nemiszervvel lett odacsapva. amennyiben a pszichiáter féléhez, akkor nem kommentálom.
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz pszichiater #3101 üzenetére
Nem vágom most ezt az adok-kapok harcot. Felvilágosítanátok, mi folyik itt?
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest