- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
-
vuk777
aktív tag
Egy újabb max! 1# 4894
Q9650 @4518Mhz
RAM @1255Mhz
VGA GPU 1007 MEM 2280 -
jones965
Modder
2 GPU magyar rekord upgrade!
-
04ahgy
nagyúr
válasz Motion_Blur #2780 üzenetére
Egyformák a teszt szempontjából, az SSD kevesebbet fogyaszt, és kisebb súlyú és gyorsabb.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Motion_Blur
félisten
válasz Overlocker #2774 üzenetére
Az igen!!
Tesztelésre HDD vagy SSD a jobb? Vagy teljesen mindegy csak HDD volt kéznél?
üdv
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Muerte
addikt
Nagyon durva, grat!
-
helkis
veterán
bakker.. dualpipe rulez!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
A.tessz
senior tag
Ez nem semmi gratulálok!
-
subaruwrc
félisten
böff
zsírvantage ..
jones965
nem lesz ott az sokáig
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
Ez igen!
Ezt bebetonoztad egy időre az 1 helyre.
-
Overlocker
veterán
Új magyar, SINGLE-GPU rekord!
Rendszer:
ASUS Maximus IV Extreme (1409 bios)
Intel Core i7 2600K
LittleDevil LN2 CPU POT @ DRY ICE - 62-55C
Gskill F3-18400CL8D-4GBPIS
Kingston HyperX Memory Cooler
ASUS DirectCUII GTX580 (VGPU: 1,43v, VPLL: 1,3v, VMEM: 1,75v)
KINGPIN TEK 9.0 Slim VGA POT @ LN2 -100-65C
Samsung HD103SI
Antec TPQ-1200 OC3dmark11: 9609
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
válasz pszichiater #2766 üzenetére
Megfelelő hűtéssel.
04ahgy: igen, nagyon úgy tűnik.
helkis:: köszönöm .
MOD: Hamarosan a javított SLI eredményemmel jövök: remélem! :B
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz jones965 #2765 üzenetére
Hallod, azért a Point of View refkártyáért megérte másodszor visszajönni. Naggyon szerencsésen kifogtad, természetesen az eredmény is szép.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Recon666
Közösségépítő
-
Cybertrone
veterán
válasz pszichiater #2762 üzenetére
Természetesen annyi belelátásom van a dolgokba amennyi innen kiderül, így nem tudhattam hogy téged is megkerestek! Ki így versenyzik ki úgy, természetesen gondolom ezek után te megteheted azt hogy megveszed magadnak a cuccokat, és azokkal tolod a nem lebecsülendő eredményeket! Viszont hogyha egy pár ember nem engedheti meg magánbak, viszont vannak olyan cégek amik elismerik a tudását ( mint amit neked is akartak), és ő él a lehetőséggel akkor nincs miről beszélni! Részemről hidegen hagy ilyen szinten a tuning, csak nézelődök, és nyálat csorgatok, és ugyan úgy gratulálni fogok NEKED is ezután Mint SUBARUÉKNAK!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
pszichiater
senior tag
Wukiwo: ez így igaz, úgy látom ahogy te, ennyi az egész. És Whit3Rav3n kolléga is hasonlóképpen.
Persze még sokan mások is, csak nem akarnak belefolyni.Cybertrone: Elnézést kérek tőled, de ezúttal háttal ülsz a moziban. Szerinted engem nem kerestek meg hogy támogatnának pl hardverrel? Hát de...Köszönettel nem kértem segítségüket. ( konkrétan két cég is ) Valahogy annak nem tudnék örülni. Másik példa: egy hete nem jó az autóm. Barátok, haverok azonnal felajánlották hogy vigyem a verdájukat, de átgondolva inkább azt sem kértem, nehogy véletlen pont rommá törjem őket, hozzátéve-még soha nem volt balesetem. Versenyszellem? Már hogyne lenne...Nem vetted észre, hogy lassan két éve az van? Nem csak szellem....
subaruwrc: Szerintem az elég nagy megtiszteltetés, hogy téged, és csapatodat szeretném újra legyőzni...ja a vantageban, nem itt, mert ugye itt nem kell
[ Szerkesztve ]
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
04ahgy
nagyúr
válasz jones965 #2759 üzenetére
Nem. Pont hogy az Enthusiast League esetén kell fotó a pontok jóváírásához. Mivel az OC League-ben bármilyen hűtéssel versenyezhetsz, a másikban meg csak víz + lég...
Zsolo csapattársamnál ott az intő mondat a points résznél: "Submissions without a picture will not contribute to your enthusiast league points!", ő Enthusiast League-ben versenyez. [link]
Nálam a points részre katintva nincs figyelmeztetés: [link]
Tehát a fotós ellenőrzés a levegős ligában van, a nitróssal ellentétben.
10 moderátor van egyébként a HWBot-on, nem csak Vantage és 3DM11 eredményekre, és nem 10x, hanem legalább 1000x annyi eredményre, mint itt a Vantage és a 11. Nem Josh munkáját lealacsonyítandó, csak a tévhitek terjedését meggátolandó írom ezt le.
HGyu
-
jones965
Modder
A hwbot-on kritérium, hogyha az OC league-ben akar valaki szerepelni, akkor bizonyítania kell fotókkal, hogy az általa írt hűtési módot alkalmazza.
Ez a ligába való felkerülés feltétele, és miután ezt jóváhagyták, akkor írják be az elért pontokat.
Viszont azt is megnézheted, mennyi admin dolgozik ott, ellenben joshuával. -
Cybertrone
veterán
Jelen esetben sajnos nem mindenki teheti meg azt hogy saját cuccokal tolja a teszteket.... Becsülni kéne azokat akik kivívták azt hogy egyes világszinvonalú cégek odaadják nekik a dolgokat, hogy bizonyítsanak vele, és öregbítsék a támogató hírnevét! Nekem személy szerint nincs bajom azzal hogy 3-4-5 ember összefog, és összedobják amit sikerült szerezniük egy cél érdekében Nyílván ha a kereset kis hazánban havi 500k lenne mindenki sajátból tolná, de így nehéz, és becsülendő hogy azért vannak akik megteszik!
Más az mikor megteheti azt az ember hogy megveszi a dolgokat, alias saját magát szponzorálja, és nem értem miért kell azt személyes sértésnek venni hogyha legyőzik... Esetleg az meg sem fordulna a fejében hogy beszálljon az adott csapathoz, és együttes erővel akár nemzetközileg is elismerést szerezzen magának, és akkor már annak a csapatnak aki együtt dolgozott azért hogy megvalósuljon valami...
Az amit Helkis javasol azt én is támogatom, csak a tisztánlátás kedvéért, és semmi másért
Azt meg gyerekesnek tartom hogy valaki hisztiként élje meg azt hogy valaki elkalapálta tesztekben, mert nem egyszer, és nem kétszer láttunk erre példát ami egyenlő azzal hogy annak az emberkének semmi versenyszelleme nincsen! Gratulálni kell a másiknak, nem fikázni, és az eredmények szempontjából oly mind1 hogy saját avagy kölcsön, vagy szponzori cuccal érte el azt! Az érdem azé aki megvalósította, és a hardverekből kihozta a maximumot![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
helkis
veterán
külföldön így nyomják a démárkot, szóval mi itt azért még a kölcsön cuccokkal is elég szerények vagyunk..
szerintem nem azt kellene nézni, (ahogy már többször kifejtettem) hogy saját vagy nem, hanem pl lehetne 3 kategória a hűtési megoldásokat figyelembe véve, ami ugye mindig is a legnagyobb korlátozó tényező tuning szempontjából.: pl.: 15fok+ és felfele, 0-15fok, mínuszoktól-0fokig.
illetve ahogy már a fent linkelt oldalon is bevezették, kelljen valós kép is a gépről, adott hardware-ről, nálunk is meg lehetne lépni a hitelességet és kételyeket eloszlatni..de akár elég lehet egy hőfok oszlop is, cpu/gpu/szobahő megjelöléssel..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Wukiwo
senior tag
válasz subaruwrc #2753 üzenetére
Szerintem nem engem próbált védeni a kolléga hiszen nagy fiú vagyok már és valóban meg tudom védeni magam.
Véleményem szerint csak azt gondolja az egészről amit én
A "csíp a pisii?" dolog nem épp iránymutatást sugallt de ezt te is tudodZárjuk le a témát mert ez semmi jóra nem vezet és ha lesz szabadideje josh.-nak akkor jelölje meg a saját hardveres eredményeket ,így lesz korrekt
[ Szerkesztve ]
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz subaruwrc #2753 üzenetére
Nekem nincs bajom az OC teamekkel csak pl engem nem érdekelne különösebben ha egy OC team megelőzné egy saját otthoni géppel elért eredményem mert azért 2 külön dolog egy csak erre a célra ideiglenesen összerakott gép és egy mindennapi használatban lévő gép. Nem is pszihiátert akarom védeni mert lehet őt nem érdekli ez a különbség.
-
subaruwrc
félisten
válasz Whit3Rav3n #2752 üzenetére
Nálunk itthon azért nem beszélünk 10-20 kártyák közül binnelésről, és még azt is mondanám hogy akinek vastag a pénztárcája annak egyszerűbb, de ez már tényleg eléggé nem ide tartozik. Senki nem mondta, hogy szeretni kell minket mert támogatott hardverrel csináljuk az eredményeket, lényegében irányt próbálunk mutatni, hogy a mai technika mire képes, aki ezt személyes sértésnek veszi azzal úgy gondolom nincs minden redben. Ez a verseny lényege, hogy aki tudja, megelőzi a másikat, szerintem nem én kezdtem el köpködni, sőt idáig ebben a topikban pszichiáter kollégát tüntettem ki a legjobbnak járó tisztelettel és gratuláltam neki minden egyes alkalommal amikor új eredményt csinált, de úgy gondolom innentől csak az ő stílusában fogok válaszolni a beszólásaira és a semmitmondó kötekedéseire. Wukivo egyedül is meg tudja magát védeni nem kellenek neki ügyvédek. Aki meg felcsap annak, és belémköt, az nyugodt lehet benne, hogy visszakapja. Én nem rendelkezem vastag pénztárcával, ellenben ugyanúgy vállalom a felelősséget a 400 ezernyi hardverért amit bizalommal, és eredményeket elvárva szívességből kölcsönkapok, mint azok, akik kicsengetik a kasszánál ..
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz subaruwrc #2750 üzenetére
Tudom hogy nem ezen folyik csak nekem az a véleményem hogy nehezen összehasonlítható mert ha adják a hardvert akkor jóval egyszerűbben össze lehet rakni valami ütős gépet főleg hogy rekordoknál nem ritkán 10-20 kártyából válogatják ki a legjobb 4-et, ez magánembernél szinte megoldhatatlan lenne. De persze nem akarok senkit meggátolni abban hogy magánemberként OC teamekkel versenyezzen.
-
subaruwrc
félisten
válasz Whit3Rav3n #2749 üzenetére
nem is ezen folyik a vita hogy két külön kategóriába esik e.
megjegyzem ha a kölcsön hardvert kinyírod nem csak saját magadnak kell elszámolnod,és más következményei is vannak, nem csak az hogy az asszony berág mert nem lesz pénz a hónapban fodrászra meg műkörmösre, de ezt előszeretettel felejtik el azok, akik a kölcsön hardver vs saját pénzen vett cucc témájában vagdalkoznak.
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz subaruwrc #2746 üzenetére
Egyébként én nem is értem a verseny lényegét pszihiáterrel. Nyilvánvaló hogy egy OC team sokkal könnyebben tud jó eredményeket elérni mint egy magánember akinek meg kell venni minden hardvert saját pénzéből. Egy OC team a szponzorált hardverekkel sokkal lazábban összedob egy 4 way sli-s gépet és nem kell sajnálnia a hardvert sem mert úgysem saját pénz van benne. Szóval sztem a magánemberként saját géppel benchmarkolás és az OC team benchmarkolás szponzorált hardverrel 2 külön kategória.
-
04ahgy
nagyúr
Wukiwo eltalálta: hátrány a nem saját cuccal tesztelőknél: nincs ideje napokig-hetekig optimalizálni, játszani vele.
Amúgy meg a 980X (ami odaveri a hazai mezőnyt) is a sajátom, és az X58A-OC is a sajátom, amit nem tudok kellőképp hangsúlyozni. Az antituning GTX 580-t itt vettem a PH-n, de adom is el hamarjában. Ergo sajátom az is.
HGyu
-
jones965
Modder
A 3dm11 listán a ph top10-ben van némi sorrend hiba.
-
subaruwrc
félisten
válasz A.tessz #2742 üzenetére
teljesen mindegy ki - mi miatt az első!
ez lenne itt a lényeg..
túlsúlyos cpu score?
én egyik eredményünknél se látom úgy, hogy a cpu score több lenne. kell az is a végeredményhez de vantageban a jobb vga kihajtás, 3d11-ben meg a graphics scorehoz képest legkevésbé lemaradó phsyx és combined teszt nyer.[ Szerkesztve ]
-
A.tessz
senior tag
válasz subaruwrc #2735 üzenetére
"Ha megvizsgáljuk az eredményeket csak a túlsúlyos graphics score miatt vezetsz / még / ami 3D11-ben kijön, de mint a példa mutatja Vantageban nem mentél vele sokra."
Ez azért fordítva is igaz, csak , ti ugye a túlsúlyos cpu score miatt vezettek és ugye azzal dmark 11 ben nem mentetek sokra, ezt nem kötekedésből írom csak azért megjegyezném, de félre ne érts mind a két eredmény szép, teljesen mindegy ki - mi miatt az első!
-
Wukiwo
senior tag
-
joshua7
veterán
válasz pokol ura #2736 üzenetére
Furcsa, h csak fél szorzót vett itt vissza, de OK!
Wukiwo: megértem az álláspontod, de amiatt biztos nem lesz külön lista. Esetleg meg lesznek jelölve az ilyen eredmények, de érted, simán mondhatja mindenki, h márpedig ez meg az saját cuccal készült...
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
Wukiwo
senior tag
Lehet már lenne létjogosultsága egy saját hardveres listának és egy nem saját hardveresnek mert ez így nem frankó ... jones965 és (B)Helkis is pl. napokat vacakol,hogy megtalálja a legfrankóbb beállításokat úgy,hogy ne menjen az égbe a cucc míg mások kapnak egy brutál lapot meg VGA-t és egy mehet a buli .Semmi bajom azokkal sem akik kapják a cuccot mert én a kapott cuccal is feledhető lennék a már korábban említett szakértelem hiánya miat de mégsem lehet egylapon említeni őket a saját hardverrel küzdőkkel..szerintem..
[ Szerkesztve ]
-
pokol ura
senior tag
válasz joshua7 #2732 üzenetére
mert ment az energiatakarékosság és amikor véget ért a teszt , akkor ennyi lett
pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
subaruwrc
félisten
válasz pszichiater #2734 üzenetére
Pontosan tudom mivel hűtöd a processzorodat,csak sajnos ez a tényen nem változtat, hogy nem hatékony az eredményed az órajelekhez képest sem. Ha 5100mhz-re lennék limitálva, akkor sem lenne túl sok esélyed. Ha megvizsgáljuk az eredményeket csak a túlsúlyos graphics score miatt vezetsz / még / ami 3D11-ben kijön, de mint a példa mutatja Vantageban nem mentél vele sokra.
Ez a:" de ez hatékonyabb megoldással készült eredmény " mindig a másodikok védekezése ..
Nem szempont egyik toplistán sem, milyen költségkímélő megoldással készült.Úgyhogy várom az ötvenet,
Gondolom ez az emberek létszámát hivatott jelezni, ami beakadt nálad a livestream óta. Pontosak legyünk, 6 ember tuningolt aznap este, ebből 2 dolgozott azon a platformon ami megelőzött téged. Nem volt szó semmilyen össznépi, alázzuk le pszichiátert dologról, ezt csak te veszed személyes kötekedésnek ...
De ha nagyon szeretnéd, mozgósíthatom az egész csapatomat, és akkor legalább jogosan verheted a melled, hogy téged csak 50 ember tud legyőzni. lolcsak nehogy a végén nektek legyen egy jó nagy "LOL"
Majd igyekszünk odafigyelni, nyugi
[ Szerkesztve ]
-
pszichiater
senior tag
válasz subaruwrc #2733 üzenetére
Egy dolog azért elkerülte a figyelmedet. Én nem nitróval hűtöm a processzort. Pedig nagyon költség hatékony, és az egyik legegyszerűbb megoldás. Ha odáig fajulna a dolog, akkor kénytelen leszek ehhez a megoldáshoz nyúlni, persze igény szerint....saját hardverrel, kvázi én küldöm a mennyországba, az én 990X-met ha esetleg nem sikerülne valami. Úgyhogy várom az ötvenet, csak nehogy a végén nektek legyen egy jó nagy "LOL"
[ Szerkesztve ]
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
subaruwrc
félisten
válasz pszichiater #2730 üzenetére
A jövőt nézve, tőlem jöhettek ötvenen is, meg három multi, akkor sem lesztek sokáig ott....legfelül
A 3D11-ben mutatott hatékonyságodat figyelembevéve, én a helyedben nem lennék ebben olyan beton biztos, ahogy nézem egyedül is bőven elég lennék ahhoz, hogy soha többet ne kerülj a lista élére.De hogy ne csak a " levegőbe puffogtassak, ahogy szoktam " majd csak akkor reagálok erre részletesebben, ha leültem énis a 4Way SLI elé, mert mint ahogy a példa mutatja idáig egyel kevesebb gpu is bőségnek bizonyult ellened. Remélem nem ringattad magad abba a hitbe, hogy ezek kimaxolt eredmények voltak, és nem csak arra irányultak, hogy ne a te 2800mhz-uncoreos képeid villogjanak a lista elején. Ha igen, háát
-
pokol ura
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy eredményem:
Asrock 880G Pro3
AMD X6 1075T
4GB Kingmax 1600MHz DDR3 Nano
Scythe Mugen 2 Rev B.[ Szerkesztve ]
pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
pszichiater
senior tag
válasz subaruwrc #2725 üzenetére
Tulajdonképpen a Wukiwo prezentáció utáni belevau b@szta ki nálam a biztit. Ha visszaolvasol, pont a te csapattársad kér mindent a listába. Ami külön kérés nélkül is felkerül.
A jövőt nézve, tőlem jöhettek ötvenen is, meg három multi, akkor sem lesztek sokáig ott....legfelül
-
subaruwrc
félisten
válasz pszichiater #2722 üzenetére
akkor miért nem kerül fel?
mert nem én készítettem
levegőbe puffogtatsz, ahogy szoktál
a toplistán énis úgy látom
csíp a pisi ?
-
Wukiwo
senior tag
válasz subaruwrc #2709 üzenetére
Nézd...ha én fel vagyok háborodva akkor azt hangulatjelek nélkül is kitudom fejezni hidd el..Az a kis jel egyáltalán nem arra utalt és azt gondolom senki nem is vette felháborodásnak rajtad kívül .Josh. munkáját elismerem amit Ő pontosan tud is hiszen anno jeleztem is neki! Bölcsebb lezárni a témát mint ahogy bölcsebb lett volna neked is hallgatni..Javaslom csináld amihez jobban értesz -tuningolj
04ahgy Tartom amit anno mondtam neked viszont a normális eredményekhez gratuláltam! Foghatnám időhiányra esetleg antituningos hardverre ,hogy a saját kategóriámban engem is lezúztál de szimplán szakértelem hiánya hátráltat engem .Mint látod ezzel nincs is gondom és hála istennek mostanában kezded megtalálni a helyed a felső házban
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Nézzenek hát oda! Nem is tudom, ki ragadta meg anno a legelső alkalmat, hogy beszóljon. De hát én, az alsó kategóriák túlméretezett hőse, inkább hallgatok.
HGyu
-
subaruwrc
félisten
Minden alkalmat megragadsz,hogy beszólj vazzeg..
Ha te beszólásnak vetted, akkor nem is válaszolnék inkább a postod további részére, maradj csak meg ebben a hiszemben.
A valódi lényeg az volt, hogy nem kell Joshuát szolídan felháborodott, siettető smileval ingerelni, ő is ember, neki is nyár van, és ha szerencsés egy kicsit is akkor van fontosabb dolga mint a listát frissíteni, de biztos lehetsz benne hogy fel fog kerülni a kíváló eredményed.
Peace -
Wukiwo
senior tag
válasz subaruwrc #2705 üzenetére
Minden alkalmat megragadsz,hogy beszólj vazzeg...Leoltasz szinte mindenkit ha egy kicsit is elkanyarodik a topik témájától és most már a smiley-kat is cenzúráznád??!
Lehet jobban tolerálnám a "moderátori " tevékenységed ha tudnám a való életben is vállalod az idegesítő kis beszólásaidat..
A PH rendelkezésemre bocsájtotta ezeket a hangulatjeleket-ergo használom.Nem kellenek semmit mondó monológok,hagyd figyelmen kívül ha zavar
Kicsit szelidülj[ Szerkesztve ]
-
Wukiwo
senior tag
Javítást kérnék [link]
-
Cybertrone
veterán
válasz moho-jojo #2701 üzenetére
Az teljesen jó lenne... bár mondjuk ha nem akarsz bencheket dönteni akkor nem muszály! Meg ahogy írták jön a bull, és az is erős lesz benchekben! bár az más platform!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest