- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Sony RX10 gépek topicja
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Kérdés:
Hogyan lehet ebben a tesztprogiban elérni hogy mutassa a fremeket mint a vantageban? Szépen megy a teszt, de olyan mint egy film, be kell valahol pipálni hogy mutassa a fremet, és az fps-t?"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
Látom sokmindenki szereti a dmark11-et a vantage topik fénykorát éli ezmeg mint a sivatag...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz Gyula84 #1271 üzenetére
Nem mérvadó, csakhogy a dmarkok nem csak 3D tesztek... mitgondolsz miért kapsz külön pontot a cpu-ra, és miért a gpu-ra? Lehet azért mert a gépet teszteli, nemcsak a vga-t
Ha utánnagondolsz megint, akkor elég gáz hogy ugyan annyi pontot kapsz egy erősebb procival mint egy gyengébbel, mert bugos a program nem?[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz Whit3Rav3n #1315 üzenetére
De az sem ritka hogy aki 1.45v-ad a QPI-nek az nemsokáig használja úgy!
Tirexi kollégának, én és Rajjmen kolléga segítettünk eldugva itt a ph-n az EVGA topikban Büszkék vagyunk rá, hisz sikerül végre úgy használnia a gépét mint egy usernek[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Whit3Rav3n #1320 üzenetére
Számomra ez nem megfelelő hozzáállás de hát kinek a pap kinek a papné... nem véletlen hogy nem sokan használjuk itt az XMP profilt... pontosan leírtad az okát!
-
Cybertrone
veterán
válasz subaruwrc #1993 üzenetére
Naaaaaaaaaa... Ne dobd annyira el a labdát, csináltak egy újabb drivert, és most övék a labda, miért ne mehetnének ezek a listára, azért mert esetlegesen kicsit földbenyomják az atit? Ennyi erővel a vantage listára meg ne kerülhessen egyáltalán zöld eredmény mert ottmeg bizonyítottan a zöldeké a zászló, hiába van a tesztben zafír jel a hajón Ez ráadásul még csak beta állapotban lévő driver, lehet hogy a véglegesben nem lesz ennyi kakaó, vagy kicsivel több
Mellesleg a lehetőség adott a piros fronton is...
Fogjuk fel ezt úgy hogy az amd meg game fronton programozik magának, ottmeg az NV loholt utánnuk hogy ne diavetítés legyen a game, most visszadobták kicsit a pöttyöst![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz subaruwrc #1997 üzenetére
Közelítsük meg úgy a dolgokat hogy ki kötelezte a drága atit arra hogy állíthatóvá tegye? Szerintem senki... na most az NV nem tette állíthatóvá, hanem ezek szerint maximalizálta mi ezzel a gond? Mellesleg én egy szóval sem mondta hogy az ati ne mennyen a listára, mennyen az is!
-
Cybertrone
veterán
válasz Alister71 #1999 üzenetére
Ha nagy tess kell futasson a mélyen tisztelt, és megbecsült kolléga egy Haeven benchet!
Mellesleg ha a gamekre is kihatással van, akkor az nem kis teljesítmény, vagy ha úgytetszik csalás... pár ha az fps növekedik, akkor egy kis kummantás beleférhet
Asszem ha megérkezik végre a HX 1000, én is lefuttatom már a 11-et[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Cybertrone #2353 üzenetére
Azt hittem sokkal több... Hmmm kell egy új táp... ha a másik karim is DCU lesz akko lefuttatom a tesztet meglesem ezek a ngy cuccok mit mennek tuningban!
-
Cybertrone
veterán
Max a tuningba szállok be... jelenleg egy x5660-as van a gépben, alapórajelen hülyére vertek De am ahogy látom it nem számít annyira a proci tuningnál se, honnan lehet ezt úgy letölteni hogy amit kapok eredményt azt fel is tudják majd rakni?
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Az álltalad PÜ-be linkelt megoldás nagyon megtetszett, és meg is találtam hozzá a kupont is... az egyetlen gondom az hogy nem olvastam jókat a pixmániáról, és az a táp csak ott található, illetve máshol még nem találkoztam vele hiába kerestem!
Subaru:
Haggyad ez is egy agytröszt... Szaporodnak mint a gomba eső után egyre több van...[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz subaruwrc #2403 üzenetére
Ha visszajön a másik kari rápróbálok majd én is a dolgokra... nemvagyok nagy markos, de hátha összejön egy szép eredmény... Azért annyi időt kérek míg a kis magánarchívumba egy print sreent tolok
-
Cybertrone
veterán
Hajrá emberek gyerünk! Esetlegesen fogjunk össze és gyalázzuk meg pszihiáter eredményét ... Hopp nincs 4way sli-s lapja senkinek... nem szóltam
-
Cybertrone
veterán
válasz A.tessz #2500 üzenetére
Ha tenyleg igy megy az a proci az szomoru... a xeonom ver ra ugyan ezen a feszen 200mhz pluszt... az eredmeny viszont ettol meg szep. Itt nem jon ki a prociero annyira amugy se!
-
Cybertrone
veterán
válasz joshua7 #2602 üzenetére
Miután ez másféle fizikai teszttet alkalmaz gondoltam én hogy nem terheli annyira a cpu-t, és így nem oly nagy mértékben befojásolja a végeredményt!
-
Cybertrone
veterán
válasz moho-jojo #2701 üzenetére
Az teljesen jó lenne... bár mondjuk ha nem akarsz bencheket dönteni akkor nem muszály! Meg ahogy írták jön a bull, és az is erős lesz benchekben! bár az más platform!
-
Cybertrone
veterán
Jelen esetben sajnos nem mindenki teheti meg azt hogy saját cuccokal tolja a teszteket.... Becsülni kéne azokat akik kivívták azt hogy egyes világszinvonalú cégek odaadják nekik a dolgokat, hogy bizonyítsanak vele, és öregbítsék a támogató hírnevét! Nekem személy szerint nincs bajom azzal hogy 3-4-5 ember összefog, és összedobják amit sikerült szerezniük egy cél érdekében Nyílván ha a kereset kis hazánban havi 500k lenne mindenki sajátból tolná, de így nehéz, és becsülendő hogy azért vannak akik megteszik!
Más az mikor megteheti azt az ember hogy megveszi a dolgokat, alias saját magát szponzorálja, és nem értem miért kell azt személyes sértésnek venni hogyha legyőzik... Esetleg az meg sem fordulna a fejében hogy beszálljon az adott csapathoz, és együttes erővel akár nemzetközileg is elismerést szerezzen magának, és akkor már annak a csapatnak aki együtt dolgozott azért hogy megvalósuljon valami...
Az amit Helkis javasol azt én is támogatom, csak a tisztánlátás kedvéért, és semmi másért
Azt meg gyerekesnek tartom hogy valaki hisztiként élje meg azt hogy valaki elkalapálta tesztekben, mert nem egyszer, és nem kétszer láttunk erre példát ami egyenlő azzal hogy annak az emberkének semmi versenyszelleme nincsen! Gratulálni kell a másiknak, nem fikázni, és az eredmények szempontjából oly mind1 hogy saját avagy kölcsön, vagy szponzori cuccal érte el azt! Az érdem azé aki megvalósította, és a hardverekből kihozta a maximumot![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz pszichiater #2762 üzenetére
Természetesen annyi belelátásom van a dolgokba amennyi innen kiderül, így nem tudhattam hogy téged is megkerestek! Ki így versenyzik ki úgy, természetesen gondolom ezek után te megteheted azt hogy megveszed magadnak a cuccokat, és azokkal tolod a nem lebecsülendő eredményeket! Viszont hogyha egy pár ember nem engedheti meg magánbak, viszont vannak olyan cégek amik elismerik a tudását ( mint amit neked is akartak), és ő él a lehetőséggel akkor nincs miről beszélni! Részemről hidegen hagy ilyen szinten a tuning, csak nézelődök, és nyálat csorgatok, és ugyan úgy gratulálni fogok NEKED is ezután Mint SUBARUÉKNAK!
-
Cybertrone
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ford topik
- PlayStation 5
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest