- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Teclast Tablet Topic
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz pszichiater #3096 üzenetére
Az ő 980x-ük véleményem szerint hülyére ver egy sima nem válogatott 990-et, de te tudod
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
subaruwrc
félisten
válasz pszichiater #3096 üzenetére
Azért az sejthető hogyha a 990x nitrót kapna, akkor egy darabig vakarnátok a fejeteket hogy mi legyen...
tudnám, mire vágsz fel
nekem ebből az sejlik, hogy abban a hitben vagy, egy kis nitro megoldaná a problémádat.. -
pszichiater
senior tag
válasz subaruwrc #3091 üzenetére
Természetesen egyik toplistán sem szempont. Azért az sejthető hogyha a 990x nitrót kapna, akkor egy darabig vakarnátok a fejeteket hogy mi legyen... Kivéve ha szerkesztett képen látható kettes után, mondjuk egy hármas jön...
Csakhát ez megint rengeteg idő és energia kérdése, meg még egy, amit szándékosan nem írok le hogy mi...
[ Szerkesztve ]
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
Telda
addikt
Reggelt!
Phenom II X4 955 procival (Asrock 770 Extreme3) és GTX 460 (Gigabyte 1GB OC) kártyával tudtok mondani valami eredményt? (húzás nélkül)
Az én gépem valamiért iszonyat gyengén teljesít játékokban (TF2, LoL) 20-30 FPS, ezért kérnék valami viszonyítási alapot és lefuttatnám én is a tesztet.Köszi!
-
Wukiwo
senior tag
más nemi szervével csalánt...
-
subaruwrc
félisten
válasz pszichiater #3090 üzenetére
bocsi, ez melyik toplistán szempont, hogy mindennapos rendszer legyen ?
-
pszichiater
senior tag
válasz subaruwrc #3089 üzenetére
Az nagyon jó. Csak számomra annyira egyszerű, és egyben átmeneti megoldás ez a nitrózás, hogy nem szívesen mennék bele. Nem lehet azt mondani hogy egy wilkinson megoldás. Én ezzel a konfiggal játszom nap mint nap. Nehezen tudom azt elképzelni hogy valaki öntögesse nekem a naftát, hogy én henteljek.
Na persze igény szerint....
[ Szerkesztve ]
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
04ahgy
nagyúr
válasz jones965 #3084 üzenetére
Mi izzadtunk rendesen. (Nem csak a 6990-ek melegétől.) Így most eljött az ideje, hogy a túloldalon izzadjanak akik akarnak. Subaru csak megmutatta, hogy 2-essel kezdődő eredmény is van abban a 6990CF-ben.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
-
subaruwrc
félisten
válasz pszichiater #3080 üzenetére
-
subaruwrc
félisten
válasz pszichiater #3078 üzenetére
lássuk. ne csak a levegőbe, vagy mi ...
-
pszichiater
senior tag
-112P nem vészes
-
04ahgy
nagyúr
-
phoenix64
őstag
válasz subaruwrc #3068 üzenetére
Köszi, sikerült. Végig is futott
Entry-ben: 4200 pont
Performance-ban: 2750 pontNem valami sok, végülis csak egy 5770
Proci tuningban gondolkodtam , de még 1.425 V-on se megy 4Ghz-et, gyári hűtővel meg nem igen adnék több feszt a procnak. Majd veszek egy Hyper TX3-at
Esetleg még tudnál linkelni ATI-hoz egy SmarDoctor szerű progit? Venti szabályzásra kéne mert nagyon sípol az 5770, pedig csak 33 fokos
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Valaki megtudná mondani mért írja ki ezt a 2. teszt közepe körül?
Workload Single init returned error message: Full-screen mode is unavailable. Close all background programs.
Konfig:
Gigabyte 880GM-UD2H
AMD Phenom II X4 965 BE
2 x 2 GB Corsair XMS3 1600 Mhz
Sapphire Radeon HD 5770
Gigabyte SuperB 460W -
XaraX
addikt
válasz Cybertrone #3057 üzenetére
Mivel tuning eredményt már prezentáltam, így alapot is illik, úgy gondoltam.
Vagy Te nem így gondolod?[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Míg le volt értékelve mindenki azt vett... aztán a kezdeti szárnypróbálgatások után pár kari tuning alatt megdöglött, mint később kiderült a vrm-ek hűtése nem a legjobb ... Most alapon domborítanak
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
-
Fail3D!
addikt
válasz Cybertrone #3048 üzenetére
hmm az en kepzelet erom hazon belulre korlatozodik nalam az extrem teszt kifullad a leghutesnel es 1 pici fesz emelesnel
-
Cybertrone
veterán
válasz Fail3D! #3046 üzenetére
Visszáb lapozol, és még látol jópárat... De orbitális hülyeséget ne beszéljél... szerinted házban szokták csinálni az extreme teszteket?
-
subaruwrc
félisten
válasz Cybertrone #3042 üzenetére
majdnem egy egész
csak van akinek nem tűnik fel, hogy nem játszótér .. -
-
-
Reibek
senior tag
Mitől van az hogy volt egy MSI 480 TF2-m az alapon csinált 56XX pontot.
Ez a kari elvérzett jött helyette másik szintén MSI 480 TF2 és most csak 54XX-et kapok alapon pedig semmi nem változott a gépen max annyi hogy SP1-es WIN7 került fel a gépre.
Nem hiszem hogy ez okozná a gondot inkább előre lépésnek kellett volna történnie tekintettel arra hogy I7 2600K-m van. Ennyivel ka*ibb lenne az új kártya még a VID is ugyan az -
subaruwrc
félisten
válasz pszichiater #3033 üzenetére
Köszönjük.
Lord Vader
-
becsitibi
senior tag
Bár igaz hogy nem vagyok egy szakmabeli,de amit műveltek,az szerintem világméretű hozzáértés és tapasztalat!
-
04ahgy
nagyúr
A következő eredményt személyesen Wukivonak ajánlanám:
Megj.: 32 bites exe futott, mint a GPU-Z-n is látszik, 32 bites a win7...
Megj.2.: Készülök HD6950-nel is...
Megj.3.: [link]HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
Ne a 3DM11 topikban tuningoljunk már CPU-t, kéremszépen.
HGyu
-
XaraX
addikt
válasz Sontir Fel #3021 üzenetére
Pont azért, mert auto-n van.
Nem emeli automatikusan, ha húzod a provit.
A mentett profilban pedig emelt tdp van.
Ha kevés a tdp, visszaveszi az órajelet terhelés alatt.
Ezért kevesebb a gflops-od.[ Szerkesztve ]
-
XaraX
addikt
válasz Sontir Fel #3019 üzenetére
Ha manuálisan húzod, emeld a TDP-t is, anélkül nem sokat ér.
-
Sontir Fel
őstag
Előre generált profil. 4.2-től 4.8-ig terjed. Amikor én állítgattam a dolgokat, és 4.4-re toltam fel a szorzóval akkor csak 83-90 gigaflop teljesítménye volt a cpunak, de ha az Asrock profillal állítom be a 4.4et akkor kb 115-120 között váltakozik Lynx alapján. Játékokban is jobban muzsikál, főleg a bfbc2 ben.
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
subaruwrc
félisten
válasz Sontir Fel #3017 üzenetére
asrock gyári beállítás
az mit fed ? -
subaruwrc
félisten
válasz Sontir Fel #3014 üzenetére
ami mennyin is ment ?
-
szkájvóker
csendes tag
-
04ahgy
nagyúr
3DM11 tuning 1GPU lista, második hely:
2. jones965 Asus GTX 580 OC 1536mb H2O 6592 8726 275.33 1049/2098/5000 4811/1782 i7 980X.
Ott a VGA (a srceenshottal összhangban) Point of View. Ne vegyük már el szegénykének a dicsőségét, hadd lássák a népek, hogy a PH! lista jelenlegi, vízzel legtuningosabb kártyája nem ASUS.
No meg az első ötösben jól mutatna együtt egy Sparkle meg egy POV...
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
udv, valaki volt mar olyan orult hogy 3dmarktban meg unigene-ben is futatta a frapsot? csak mert nekem sok esetben elegge nagy elteressel mutatta az fps eredmenyeket es igy megkerdojelezodik az eredmenye a proginak szamomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest