-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Na, tegnap ennyit sikerült kihoznom ebből.
Valami nem volt jó a 3DMark -al. Először a teszt sem akart elindulni, kifagyott a betöltésnél, ha magasabb órajelen volt a VGA.(feszemelést már nem is mondom, úgy nem indult el egyáltalán). Aztán tesztelgettem a procit, minden jó volt, de ha össz tesztet néztem, az utolsó tesztnél szintén vagy megállt a betöltésnél, vagy warm up-ján kilépett. Ezt sem értem, mert előtte magában szépen lefutott. 
A kártya feszemelés nélkül 1022/1554 -ig bírta, ennyi maradt benne.
És egy alap, mert elég sokat javult.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- Gainward GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 V2 OC LHR videókártya eladó
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valami nem volt jó a 3DMark -al. Először a teszt sem akart elindulni, kifagyott a betöltésnél, ha magasabb órajelen volt a VGA.(feszemelést már nem is mondom, úgy nem indult el egyáltalán). Aztán tesztelgettem a procit, minden jó volt, de ha össz tesztet néztem, az utolsó tesztnél szintén vagy megállt a betöltésnél, vagy warm up-ján kilépett. Ezt sem értem, mert előtte magában szépen lefutott.