Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
itt szeretnék tanácsot kérni procivásárláshoz... am2 foglalatba szeretnék új procit tenni a 3800+ x2 helyére... 6000+-on gondolkozok elsősorban, de nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni... a Brisbane-ek 65nm-en készülnek 2x3.1-en mennek de csak 2x512kbyte L2 cache-el rendelkeznek, itt 89w a tdp... a Windsor-ok 90nm-en gyártódnak, 2x3.0-n mennek és 2x1Mbyte L2-vel rendelkeznek... létezik belőlük 125w-os és 89w-os ee változat... én erre az ee-re szavaznék... vagy tudtok esetleg valamit, hogy e-s procikból készülnek-e még am2-be valók? úgy tudom, hogy a max egyenlőre az 5050e, de ez is brisbane 2x512kbyte L2 cache-el... jah és nem mellékesen az árak alakulásáról lehet valamit tudni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Logitech MX Master 3S for MAC
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest