- Analóg fényképezés
- Home server / házi szerver építése
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
James33
üzenetére
Szívesen!
1. Nem vagyok tapasztalt nurbs modellező, tehát sajnos ennél komolyabban nem tudok segíteni ebben a témában.
2. Ahogy mondtam is, a Max nem egy tipikus nurbs modellező, ez csak egy modul benne, más programokkal kéne próbálkoznod, ahol fejlettebb ez a lehetőség.
3. Valószínűleg a spline-ok vertexei nincsenek weld-elve, így különálló curve-ökből állnak, ezért lehet, hogy nem jelöli ki az egészet.
4. A dolognak ennyire az elején tényleg inkább tutorialokat, kézikönyveket kell olvasni, mert ha mindenki pontról pontra végigkérdezgetné a problémáit, akkor nem működnének ezek a topikok. Ha egyfolytában kérdeznél, akkor van több lehetőség is: online tanfolyamok, iskolák, személyes oktatás esetleg, ha meg tudsz egyezni egy szakemberrel. Én is több fizetős online tanfolyamot végigcsináltam évekkel ezelőtt, tonnányi tutorialt végignéztem, éjszakákat ültem a gép előtt egy-egy probléma miatt. Ezt máshogy nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Analóg fényképezés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Home server / házi szerver építése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest