Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Micro Four Thirds
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Sziasztok!
Most szeretnék tv-t venni. De teljesen tanácstalan vagyok ez ügyben.
A segítségeteket kérném.
A keret 150 ezer Ft. Nagyon max 160. 40-est szeretnék és LED-es legyen.
Sonyban, LG-ben és Samsungban gondolkodom. Ennél többet viszont nem tudok semelyikről.
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
SZeretnek egy kis segitseget kerni!
Ket televiziot neztunk ki:
1. LG 42LM640
2. Philips 42PFL6057KKetto kozul kellene valasztanotok, melyiket vennetek? pro-kontra erdekelne
Koszonom!
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
-
arpii
tag
Sziasztok!
TV-t akarnák majd vásárolni, megfelelő körültekintést követően, bár lassan a karácsonyi árak kezdenek majd érződni. Alapvetően nem tudom milyen lehetőségek vannak, amit biztosan tudok, hogy LED-est szeretnék, 40 vagy 42 colosat, plazma kizárva a relatív magas fogyasztás miatt. Vegyes tv-zésre kellene, de sokszor menne rajta játék a pc monitorja helyett. Egy fontos szempont az ár is, tehát nem akarnák csúcs kategóriásban gondolkozni, mert az számomra most megfizethetetlen. A tv-zés tekintetében UPC direct és DIGI TV menne rajta párhuzamosan.
Előre is köszönöm az ötleteket, melyik lenne jó választás. -
Macisajt3
tag
Sziasztok!
Egy új tv vásárlásában szeretném a segítségeteket kérni. A kinézett darab ez lenne: [link]
Mi a véleményetek erről a tv-ről, illetve erről a szériáról? Esetleg valami mást ajánlanátok ebben a kategóriában? A tv-t sima tévéadás nézésére valamint hd filmek lejátszására használnám.
Elvárásaim:
- 42" és 47" között méret kellene
- usb csatlakozó (divx, 720p, 1080p), valamint fontos, hogy 1,5 terrás samsung vinyóról is le tudjam játszani a filmeket (ntfs)
- hdmi, scart csatlakozó gondolom mindegyik készüléken megtalálhatóÁrat nem tudom meghatározni, de úgy gondolom fölösleges lenne ennél feljebb mennem tekintve az igényeim. Nyílván minél olcsóbban szeretném a megfelelő minőséget megtalálni
Szívesen várok minden ötletet, javaslatot, tanácsot. Ma vettem egy ilyet ([link]) és számomra meglepően szép volt a képe. Nem vagyok elkötelezett egyik márka mellett sem, de az említett "kistesó" nagyon tetszett.
Köszönöm
-
Jovanny2
őstag
-
tenna
tag
Hello!
Tv vásárlás előtt vagyok. Kis segítség kéne. A szempontok: tudjak rajta egyszerűen filmet nézni usbről vagy a legjobb lenne ha hálózaton keresztül az asztali gépről (ez a streamles funkció?) . 100cm átmérő bőven elég.
Ezt nézegettem: http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue40es6100-p80009193/termek-leiras.html#properties
Az ár annyira nem szempont ha normális az ár/érték arány.
athura.atw.hu
-
sting2
addikt
Üdv mindenkinek!
Eddig csak plazmáim voltak de most úgy érzem váltani akarok.
Lenne egy 2 éves Samu 55 C 7000 eladó, mire figyeljek a vásárlásnál hogy ne valami sumákolt kütyüt vegyek?
A most 1 éves Samu 51 D 550 készülékemet fogom bedobni érte/értük.
Biztos befutónak tűnik még a Sharp LC 60 635E, gyakorlatilag a kettő között hezitálok.Minden tanács jól esne most egy "kezdő Lcd-ésnek"..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
jani0625
aktív tag
Sziasztok!
gondolkodok egy led tv vételén. Korábban volt egy samsung ue40d6510W-m, de ettől meg kellett szabadulnom, nagyon szerettem.
most nézegettem és két kategória játszik: LG LM620s vs Samsung ue 40es6100. Samsung picit drágább van wifije( gondolom dongle-lel lehet az LG-re is ha kell), de ez nem annyira fontos, viszont a frissítéses jobb az lg-nek, kevesebbet fogyaszt. Ebben az árban az lg felé hajlok, bár a samsung mint márka szimpibb.
másik lehetőség, bár nem tudom ez megére plusz 30-40e-t az LG LM660s vs Samsung ue40es6710.
Mi a véleményetek, Ti melyik kategóriát és azon belül is melyiket ajánlanátok?
nekem alapvetően kevés tvzésre de sok filmezésre kellene(külső hdd-ről illetve hdmi-n keresztül gépről), esetleg skypeozás játszhat még. Lehet ezek között lényegi eltérés képminőségben?
köszi -
rdi
veterán
Üdv, szerintetek melyiket vegyem és miért?
1) Pana TX-L42ET5
2) LG 42LM660Fej! Tor! Potroh!
-
achim
csendes tag
Sziasztok,
3 TB-s WD Mybook Essentials-on vannak a dolgaim,amit szeretnék lejátszani az okostévével. Meyil kezel 2 TB feletti háttértárat?
Köszönöm!
hz
-
őstag
válasz #54715584 #682 üzenetére
Részben csatlakoznék hozzád. Nekem is 2007 óta van plazma tévém és még nem sikerült beégetni. Az újabbak meg már még jobb védelemmel rendelkeznek.
A fogyasztás kérdése azomban relatív, mert egy mai 61w-s 46"-s ledháttérvilágítású készülékhez viszonyítva valóban sok a 42"-s plazma 280-320w körüli (saját mérés) fogyasztása.
Én is épp tévé csere előtt állok, és már nagyban szemezgettem felsőkategóriás ledes készülékekkel, de addíg túrtam a külföldi ajánlásokat, teszteket, míg teljesen elbizonytalanodtam a technológiával kapcsolatban. Mégpedíg ami engem aggaszt, az a fekete szín. Az üzletekben kitett demó adások és fényviszonyok nem igazán egyeznek meg egy otthoni nappaliban történő esti mozizásának vizsonyaival. Az üzletben szépet mutató kijelző egy sötét szobában csalódást okozhat a fekete szín hiányával, a panelre jellemző bevilágítási gondokkal.
Szóval részemről marad a plazma. Az újak már 50"-s méretben megelégednek 250w teljesítményfelvétel körül.
-
Jovanny2
őstag
-
Jovanny2
őstag
Valami neoplazma a nevük, elvileg már annyira nem égnek be, gyakorlatilag meg de. De legalábbis ghost jelenségre panaszkodik egy ismerősöm. Jó egyébként a LED is sportra, csak jól kell beállítani, minél kisebb input lagú, és minél nagyobb Hz-est kell választani. Legalábbis gondolom a sportnál is, mint a játékoknál a gyors mozgás a lényeg, ezért jobb a plazma, mert annak az input lagja ezred milisec, míg a LED-é 20-40 ms átlagosan.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy LCD-TVt venni, olyan 110k-m van rá. Tundátok loinkelni illetve segiten a választásban?
Annyi kikötésem lenne, hogy Full HD-s legyen. Márka, panel tipus kb mindegy, csak a lehető legjobb legyen ezen az áron.
Kösz a segitséget.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Willie
őstag
Sziasztok!
100.000 Forint környékén keresnénk TV-t, amin javarészt sport menne. Mit tudnátok javasolni?
Szempontnak csak annyit tudok írni, hogy FullHD legyen, minimum 32"-os. Az LG, és a Philips márkákkal fenntartásaim vannak.Előre is köszönöm a választ.
Üdv.
-
Jovanny2
őstag
Ő a LED és a LED LCD-t kérdezte. Igen, ahogyan mi használjuk, ugyanaz, vagyis nem, mert azt kérdezted különbözőek-e. A LED tv lényegében LED háttérvilágítású LCD tv. Igazi LED tv az az OLED, ahol minden képpontot LED alkot, és saját fényük van.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy LCD-TVt venni, olyan 110k-m van rá. Tundátok loinkelni illetve segiten a választásban?
Annyi kikötésem lenne, hogy Full HD-s legyen. Márka, panel tipus kb mindegy, csak a lehető legjobb legyen ezen az áron.
Kösz a segitséget.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
törölt tag
Sziasztok,
Lehet egy nagy hülyeséget kérdezek, de még nem jöttem rá
A LED és LED LCD az két különböző dolog, ugye? -
Matisz77
aktív tag
De szerintem ezt választom és veszek hozzá egy usb-s Wifit! [link]
-
Jovanny2
őstag
Én is ahhoz használom majd, remélem a BO2-t már azon kezdem el. Szóval ajánlom neki, hogy jó legyen. Azt írták, hogy 40 ms alatt legyen az input lagja, akkor már jó játékhoz. Ennek a tesztek szerint 36 ms. Meglátjuk. Játékra a plazmákat jobban ajánlják, de nekem nem lesz plazmám.
@Matisz77: Biztos jó az eldzsí is, a páva is milyen szép rajta. Felhősődésről semmi tapasztalatom, nem volt még Edge LEDes tévém. Csak fénycsöves LCD van itthon, annak meg sötétben a feketéje egy darab nagy felhő. Szerintem túlzóak a felhősödésről panaszkodó kommentek, de 100%, hogy jelen van, és 100%, hogy sötétben látni fogjuk, max. kevésbé zavar majd minket, mint a panaszkodókat. Vagy mi is beállunk a panaszkodók sorába. Ha nem akarsz felhőket, akkor EH6030. JoeYi leírásából idéznék megint:
"EH6030: az igazi best buy TV. A Samsung fórumban ez az a TV amit az elfogadható minimumnak tartunk, nagyon jó az ár/érték aránya, az EH család csúcsa. Ebbe a típusba valódi 100Hz-es panelt építenek (CMR-el 200Hz), ami látványosan folyamatosabb képet nyújt mint az 50Hz-esek. 3D megjelenítésre is képes. 2D-ben full HD a képe, 3D-ben nem tudni. Van aki szerint fullHD3D, de erre nincs még hiteles mérés sehol. SMART sajnos nincs ebben sem, 1 USB és 2 HDMI csatlakozót kapott."
Az EH család nem Edge LED, hanem Full LED háttérvilágításos (mondjuk lehet, hogy nem ez a neve ).
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz Matisz77 #661 üzenetére
LG-ben nem tudok segíteni, azoknak nem olvastam utána, sokan dícsérik azokat is,de én sokkal inkább Samsung-párti vagyok, jók a tapasztalataim a régebbi tévéikkel. Mondjuk az LG Dual-playt és a passzív 3D-t azért szívesen kipróbálnám...
"ES6100: az ES széria ajánlott minimuma. Már valódi 100Hz-es panellal, 3D-vel, 3 HDMI és 3 USB csatlakozóval.
ES6300: mint a 6100, csak DVB-S tuner is van benne. DVB-T a digitális légi sugárzás, DVB-C a digitális kábel adók, a DVB-S pedig a digitális műhold szórás. Tehát aki nem fog műholdas antennát használni annak elegendő a 6100-at vennie."
By JoeYi.
Minden típusról megtalálod a specifikációt a tudástárban.
-
Matisz77
aktív tag
-
-
Jovanny2
őstag
válasz Matisz77 #656 üzenetére
Aham, van. Nem is rossz, azt mondják. Olvass teszteket, meg a tudástárat.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz Matisz77 #654 üzenetére
Dehogynem. UE46ES6100. Valódi 100Hz, fullHD, Smart, 3D.
-
Matisz77
aktív tag
Senki nem tud mondani egy 117 cm -es full HD -s Wifi minimum 100 Hz-es Tv-t?
-
Jovanny2
őstag
válasz Skyhunter #651 üzenetére
Arra szerintem is tökéletes, azt hittem komolyabb felhasználásra kell. Bekapcsolva nem láttam, lehet, hogy nem ártana bekapcsoltatnod egy eladóval, megnézni a képét. Ha csak ilyen kevés csatorna kell, digitális földi sugárzással lehetne etetni, annak még a képe is vállalható (mondjuk egy Digihez képest) 40"-en.
-
blueye
veterán
Sony kdl-32ex650 a t-nél most kamatmentes részletre, kezdőrészlet 0 Ft, törlesztőrészlet 24 x havi 3990 Ft a t-nél. Elég kevés dolgot találtam róla a neten (tesztet egyáltalán nem), jó árnak tűnik, ti mit tudtok róla?
-
donakos99
csendes tag
Sziasztok,
TV-t szeretnék venni, elsősorban a 2d kép minősége alapján Samsung vagy LG modellek közül.
Leszűkítettem ES6100, illetve LM660-ra a választást, ez a kettő kb ugyanazon a szinten vannak a két gyártónál. (46/47-es méretben gondolkodom)
Ha a kép minősége alapján szeretnék dönteni, akkor melyik a jobb?
(Főleg HDD-ről játszanék le filmeket, gondolom gond nélkül viszi mindkettő ugyanazokat a formátumokat)
előre is köszönöm a válaszokat. -
Jovanny2
őstag
válasz Skyhunter #648 üzenetére
Bakker, ma körbenéztem, mert megakadt a szemem az árán. Épp a "szerelmet" nézegettem megint (ES6100), mondjuk csak nézegetem, mert ziher, hogy nem ott veszem, nagy kegyesen, 10k kedvezményt adnak rá, és így csak 219000 pénz. A neten már szinte nem is lehet találni 170k fölött, ezek meg akciósan adják 220k-ért...röhej. Mindegy, a lényeg a JVC...ha már láttál gagyit, akkor el tudod képzelni milyen. Iszonyat kevés csatival (mondjuk azt írják, lejátsza az mkv-t USB-n), van rajta két jack aljzat, hát az olyan, mint a dzsunka kínai gyerekjátékokon van, fakó sárga műanyag gyűrűvel a bejáratánál. Szóval nagyon gagyi benyomást kelt, de a képét nem láttam, bekapcsolni nem merték.
-
Skyhunter
őstag
Tes*oban lehet kapni most 110k-ért ezt a JVC LT-40HG45E (fullHD-LED) típust.....de nem találok gugliban semmit róla, se tesztet, a hivatalos jvc oldalalakon sincs info róla.
Valakinek van-e ilyenje már, vélemény róla, érdemes lenne megvenni?
-
Damage
senior tag
Hello!
Nagyjából ugyanez lenne a kérdésem, csak kisebb méretben!
Nagyszülőknek szeretnék TV-t, csak TV nézésre (1HDMI kell a "szappanfényképezőnek").
40"-42" és full HD felbontás. Samsung, 3D és Smart opciók nélkül, elég az 50 Hz. EPG legyen benne (elektronikus műsorújság). Max 120 ezer HUF lenne rá. Ezekre gondoltam:
LE40D503
UE40EH5000
Nagyszülőknek lesz ajándékba! Nem kell 3D, Smart TV, csodálatos plazma fekete, 99%-os RGB lefedettség, IPS panel. Így is jobb lesz, mint az 51 cm-es CRT 50Hz-en. Nem fognak PS-ezni és XBox-ozni. TV-t szeretnének nézni úgy, hogy normálisan lássák az adást...''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Valty
aktív tag
Hi!
Nagyszülőknek kéne 46os Samu, lehetőleg nem drága, csak TV nézésre.
Amiből választhatok:
SAMSUNG 46EH5000
SAMSUNG 46EH5300
SAMSUNG 46ES5500Melyiket? Szerintem az ES5500 lenne a legjobb választás
-
Matisz77
aktív tag
Üdv mindenkinek, TV vásárlás előtt állok és érdeklődnék 117 cm -es FULL HD-s minimum 100 Hz-es valamint Wifis TV iránt! Ki mit javasol?
[ Szerkesztve ]
-
Loco7us
tag
Most a LED TV nek az a legnagyobb előnye hogy szebbek a színek? Mert most olvastam több helyen is hogy a feketét nem adja vissza rendesen ráadásul ott van a cloud jelenség is. Nem értem akkor miért érdemes LED et venni csak azért mert nat geon élettel telibbek a színek?
-
őstag
Szia mindenkinek a topikban!
Eljött az idő, hogy az 5 éves villanyzabáló Panasonic plazma tv-m selejtezésre kerüljön (anyósomnak jó lesz még ). Már másodszor száll el az alaplapja és megint nem tudok HD jellegű filmeket nézni, mert a HDMI portok nem működnek.
Manapság az energiatakarékosság a fő cél, mert utállom a pocsékolást, ezért plazmáról átavanzsálnák Led tv-re (de jó is lenne ha igazi led technológián alapuló tv-ket árulnának a mai led háttérvilágítású készülékek árában).
Keresgettem a neten, gyártóban csak a Sony, Panasonic esetleg Philips vagy Sharp jöhetne szóba. Ki is néztem magamnak először egy Panát illetve egy Sony-t, de nehéz a választás. Segítenétek, vagy ajánlanátok valami készüléket ebben a méretben és árkategóriában, ami megfelelő készülék lenne a következő 5 évre?
-
Jovanny2
őstag
Samsung UE40ES6100-at a népnek! Majd nézd meg, szerintem ez a best buy, és lehet, hogy lemegy nov. közepe felé az ára az általad elvárt szintre.
-
Antonio
senior tag
Sziasztok szeretném a segítségeteket kérni,
sajnos nincs lehetőségem jobban utána nézni a dolgoknak.
A szüleim szeretnének karácsonyra egy új tv-t
a kritériumok (ezeket én adom mert ők úgy se nagyon értik
legyen
- LED
- 40"-42"
- alacsony fogyasztás
- jó minőség 2D ben
- ~150 -170 e Ft környéke
- 3D nem fontos mert egyrészt ebben az ár kategóriában gondolom még nincsen elfogadható 3D, bár e téren nem vagyok képben, (szülők meg úgy se nagyon fognak ezzel él ni max ha lesz 3D adás) tehát ha egy készülék csak 3D miatt drágább akkor az nem játszik.- PC HDMI USB csatlakozás (DivX MKV lejátszás, mondjuk ezek már alap dolgok sztem mindegyik gépnél)
- esetleg közvetlen netes elérés, Wi-fién ezeket néztem ki hirtelen
-Panasonic VIERA TX-L42E5E
-LG 42LE7510
-LG 42LM620S
-Samsung UE40D5700 40"
-SAMSUNG UE40ES6710 3D LED Tvsegítségeteket előre is köszönöm
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
mj1981
tag
Ti mit ajánlatok xbox 360 hoz plazma 127cm vagy led 116cm 100hz??
Nem tudok dönteki minnél nagyobat szeretnék ez a plazma lenne számomra 127cm ével de a led 62w-ot afogyaszt csak még a LG plazma 130 w ot gyári leirás szerint. A plazma olcsobb is lenne!
Csak télidöben menne a tv többet nem tudom melyik lenne a legjobb?[ Szerkesztve ]
-
mj1981
tag
Ti mit ajánlatok xbox 360 hoz plazma 127cm vagy led 116cm 100hz??
Nem tudok dönteki minnél nagyobat szeretnék ez a plazma lenne számomra 127cm ével de a led 62w-ot afogyaszt csak még a LG plazma 130 w ot gyári leirás szerint. A plazma olcsobb is lenne!
Csak télidöben menne a tv többet nem tudom melyik lenne a legjobb? -
Jovanny2
őstag
válasz kmarci25 #636 üzenetére
SMART-os ürge mondta az Auchanban, hogy kb. ez szokott lenni a karácsonyi akciók indításának az időpontja. Szerintem egyébként nem pont 15-én, hanem az ahhoz legközelebbi pénteken... Én biztosan megvárom, van JoeYi árbecslése (azért 170k-nál a 15% már nem mindegy, de esetedben a 140k-nál sem).
-
Challanger
tag
Sziasztok! A minap az alábbi típussal ismerkedtem: 42LM640S. Ránézésre, tudásra tetszett. A kérdésem az lenne, hogy személyes tapasztalata van-e valakinek. Illetve hasonló tudással felvértezve, vagy hasonló árkategóriában a konkurenciában van-e jobb vétel. Előre is köszönöm a segítséget!
Ui.: nekem igazából a kép minősége a legfontosabb...a többi másodlagos.
-
-
mj1981
tag
Hello most egy Sony 82-es lcd-van
akkarok egy full hd nagyot venni!xbox360 játékra(2,5 métrröl) film nézésre 4.5m röl. pc rákötve böngészésEzeket néztem ki(de ez ugy tudom csak 50hz)
http://www.electropark.hu/samsung-ue46eh5000-p90007.html
vagy: http://www.electropark.hu/samsung-ue46eh5300-p91146.html
Esetleg egy Plazma:
http://www.electropark.hu/lg-50pa5500-p94878.htmlKérném mihamarabbi segitségeteket tapasztalatokat!!!!
-
Jovanny2
őstag
Szia. Nálam is ez a kettő van szeren, de úgy néz ki, már leteszem a voksom a 6100 mellett. Minden héten megy le az áruk, karácsonyi akciók nov. 15-én kezdődnek, szerintem lecsúszik 150k-ig. Valódi 100Hz, hardveres 3D konvertálás, Smart, meg minden. Egyébként ajánlom figyelmedbe és mindenki figyelmébe JoeYi kolléga hiánypótló írását az E szériáról, most jött ki tegnap.
-
anonym1s
őstag
Plazmaban is lg-nek a legszarabb a feketeje. Ezt mondjak a hozzaertok, es en hajlamos vagyok hinni a nalam hozzaertobbeknek
En nem veszek tobb lg tevet. Illetve addig tuti nem, amig a fejlesztesek nem a kepminosegre mennek, hanem a hulyeknek valo "okos" funkciokra.[ Szerkesztve ]
-
mr.furko87
csendes tag
Sziasztok! Tv vásárlás előtt állok,150e Ft - 170e Ft max árban 40-42 col közt szoba mérete kb 4x5m. Márkára Samsung LG ami szóba jöhet inkább az utóbbi. Mivel ezen a területen nem vagyok jártas ezért kérdezném véleményetek, tv használata játék és film természetesen tv nézés LG 42LW5400 ezt a típust néztem ki vélemények? Köszönöm.
Üdv, Mr.Furko
-
anonym1s
őstag
En nem tudok ajanlani, nem vagyok otthon a tevek vilagaban, csak a tapasztalataimat irtam le az lg teveimrol. Boltban meg egymas melle rakva lattam lg, samsung, panasonic, sharp, toshiba meg ket nem annyira ismert markat, es a legjobb fekete szint a panasonicon meg sharpon volt. Ha szar a fekete, akkor a sotetben jatszodo jeleneteknel alig latsz valamit. Szerintem a teve legfontosabb tulojdonsaga a fekete szint.
-
anonym1s
őstag
Hali.
Nekem ket lg tevem van, egy 2 eves lcd es egy idei led tv (32LS3500). A felbontason es "okos" funkciokon kivul nem hinnem hogy jelentos kulonbseg lenne az altalad kinezett es az en led tevem kozott.. Monitornak hibatlan de tevenek nem a legjobb. Gyalazatosan szar a fekete szint. Sharp es panasonicnak sokkal jobb szerintem. Ha nincs eleg penzed normalis tevere, akkor gyujts meg hozza, vagy vard meg a karacsonyi learazasokat. Ha most egy szart veszel 20-30ezert ft hianya miatt, akkor azt kell nezned evekig. Ezen gondolkodj el. -
Pocok77
tag
Hali
szeretnék venni egy Led Tv + ezt használnám a gépemre kötve monitorként is a helyhiány miatt.
LG Electronics 32LS570S Ezt a típust nézegetem Vélemények? Tapasztalatok? A ráfordítható keret max 110 k körül.
Köszönöm előre is.
-
DSmethod
csendes tag
Samsung UE 46ES6800 -t néztem ki, mit szoltok hozzá?
-
DSmethod
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék új TV-t venni, mivel Samsung volt eddig is, maradnék a Samsugnál.
Mindenképp az ujak közül, maximum 1000-1100 euróig, 100-120 közti méretben, 3D, olyat amibe alapból megy a TV kártya, 400Hz eseket láttamköszi előre is
-
_Csabi_
csendes tag
Üdv!
Szerintetek, ha kb. 1,9méterről nézem a TV-t, 32" vagy 37"-ost válasszak? Jelenleg egy 32-es van és kipróbálnám a 37-est, de kicsit tartok tőle, hogy túl nagy lesz ilyen kis távolságra. Teszteket, "ökölszabályokat" olvasgattam, azok alapján a 37" is oké, de inkább a tapasztalatokra hagyatkoznék. Vegyesen néznék rajta SD és HD adást, valamint 720as/1080as filmeket laptopról.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
qwerasdf
csendes tag
Sziasztok,
Most kezdtem el nezelodni, 40" koruli smart tv-t szeretnek, mindenkepp 100 Hz, 3D nem fontos, de az se baj, ha van.
Kineztem magamnak a Samsung UE40ES6100-at, ami ugye 3D-nel 200 Hz-t tud, ez 2D-nel mennyit takar? Errol nem talaltam sehol semmi hasznalhato infot. Valoszinuleg nem surun fogok 3D-t nezni vele. -
lorinser
senior tag
válasz kmarci25 #617 üzenetére
A megbízhatóságáról nem tudok mit mondani. Nekem a Samsung képe kicsit harsány, kicsit mesterkélt hatást kelt, nekem ezért nem tetszenek.
De a legjobb ha azt csinálod, hogy ha lehet, akkor a kiszemelt TV-ket egymás mellé rakatod és ugyan azzal a tartalommal megnézed őket. Amelyik képe a legjobban tetszik vidd haza azt.Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
qssoi
csendes tag
Sziasztok,
200-250k körül keresnék tévét. Most 29" CRT van. Megállt. Nagyítanék. ~4méterről tekintenék rá. Általában meccsek vannak terítéken. Talán ezért maradt eddig a CRT, anno kerültem a 100Hz-et. (gyors fehér) Herzekhez azért továbbra sem értek.
42"-46"-ra gondoltam.Megismertem az IPS-t is egy DELL monitoron, rendben van. Ha ehhez hasonló minőséget (szintén csak IPS vagy pont IPS nélkül) kapok, hát megköszönném?
3D? Ha van van, ha nincs hát nincs.
(szeretem a japán márkákat, de nem igazán szempont)
thx -
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, és eddig ebben a fórumban mindig jó tanácsokat kaptam... Ezt néztem ki: Samsung UE32EH5300
A lényeg annyi, hogy menne bele a T-s IPTV, egy dvd felvevő-lejátszó, plusz egy médialejátszó (igazából ez tudja a full hd-t). Olvasgattam a specifikációt, de nem nagyon értek én ezekhez a dolgokhoz, így kérdezném, hogy van róla bármilyen tapasztatalatotok? Illetve ilyen 100e forintos kategóriában van ami jobb ár-érték arányban? (A smart tv funkciók nagyon bejönnek, asszem ez csak Samsung-nál van...)Plusz egy kérdés: ez ugyanaz, mint amit korábban linkeltem, ugye? Csak mert hiányzik a termékkód végéről a W...
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Tomi13
senior tag
Rosszul írtam, 70-ért lcd samsung van nem led
Viszont az orion led bár csak 26-os. -
nextman
aktív tag
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni lcd /led tv választásban, mert nem igazán értek hozzá.
A helyzet a következő, egy kis hálószobába szeretnénk a falra egy tv-t, ami a fejünktől kb. 1,8-2 méterre lenne. A neten próbáltam utána olvasni, ilyen távolságra a 26 colos elégnek tűnik ha minden igaz,ha rosszul tudom javítsatok ki. A következőkre használnánk a tv-t: normális tv adás nézés(napi 1-2 óra), jó lenne ha usb-n keresztül divx-eket le tudja játszani, ha ez drága opció akkor maradna az eddigi bevált usb-s dvd lejátszó.
Van-e értelme több pénzt kiadni egy full hd tv-re ha nincs bluray lejátszónk vagy elég a hd ready?
Mennyire rizikós az olcsóbb tesco, media markt saját márkájú készülékét (technika,ok.) megvenni?
Valóban jobb a mostanában divatos led mint a sima lcd? (ismét az ára miatt kérdezem)
Köszönöm -
Unsign
tag
Sziasztok,
40-42" körüli méretben szeretnék TV-t venni. Első TV-ként 42-es Panasonic plazma már van (nem 3D), így azt kérem ne ajánljátok, már csak az ára miatt sem
Ami eddig számításba jött:
LG 42LM620S
42" képernyő méret (+)
ár: 160e alá csúszott(!!) (+)
nekem szimpatikus passzív rendszer és a szemüvegek ára (+)
smart (+)
wifi readySamsung UE40ES6100
40" picivel kisebb mint az LG
ár: valamivel 170 felett (ennél több pénzt nem adok ki)
drága aktív szemüveg
aktív 3d = jobb képminőség? (+)
smart
beépített Wifi (+)Van olyan köztetek aki a fenti dilemmán már túl jutott és "jól" választott, mert a fentieken kívül a képminőség az első? (természetesen majd megyek és összehasonlítgatom őket)
-
paleinho
senior tag
Sziasztok!
22"-26"-os méretben milyen TV-t vegyek?
A hely elég limitált, max 26" még szűkösen belefér, meg persze a pénztárca is elég vékony, max 65000Ftnem olvastam végig a topikot, de a frissebb hozzászólásokban csak 32" vagy nagyobb TV-ket
láttam.Köszönöm
-
Ch4os
aktív tag
Köszönöm a korábbi ajánlásokat/ötleteket, végül egy Samsung UE46EH6030-as lett a befutó.
Utólag belegondolva kicsit túllihegtem ezt a TV választás dolgot. Napjainkban szerintem úgy kell TV-t nézni - sajnos - hogy 3-5 év múlva úgyis újat fogsz venni. -
rooland
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi 3 TV közül kéne választanom konkrétan. Ti melyiket ajánlanátok és miért?
Köszi,
R. -
anonym1s
őstag
Sziasztok!
Tv vasarlas elott allok, es tutira tudom hogy plazmat akarok
Samsung vagy lg a jobb plazmaban?
Van ket jeloltem is, ezekrol erdekelnenek tapasztalatok, de mas tipusok is erdekelnek.Egyik:
LG 60PA650TMasik:
Samsung PS60E530 -
lipido
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. 2 TV-t néztem ki, segítsetek dönteni (pro/kontra esetleg)
Szóval a 2 tv:
Samsung UE40ES6100 vs UE40EH6030WVálaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Micro Four Thirds
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- DIGI internet
- Windows 11
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest