Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz Damage #33481 üzenetére
Ez valami globális probléma lehet. Európa szerte ugyanaz a hibajelenség, mint nálam. Amikor a TV indításánál elindul magától a Samsung HUB, attól fagy le a TV és indul újra végtelen ciklusban. Más is tapasztalta ezt a hibajelenséget? Orvosolni fogják egyáltalán? Elég idegesítő, hogy PLEX-szel nem tudok filmet nézni.
Pancsermeste: köszönöm, ezt jól benéztem! Valami miatt azt hittem, hogy a Samsung TV topicban vagyok! My fault..
[ Szerkesztve ]
''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
törölt tag
válasz Damage #32870 üzenetére
A J5100 egy alap tv, viszont a J5200-nál a minél olcsóbb kivitelezés volt a cél. Wifis smart mindkettő, ezt a Plexet most nem tudom, mert a H szérán rajta volt, talán a samu topikba is nézz be további infóért.
Az utsó hsz-edben nem kevered a vibrálást a szellemképesedéssel? A szemüvegre szokták inkább mondani, hogy vibrál, nem a képre. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
-
törölt tag
válasz Damage #32856 üzenetére
A legolcsóbb 40"-os Samsung Smart a J5500, amit meg szabad venni, de kicsit drágább lesz. Illetve van még az alig olcsóbb, de ehhez képest is butított verzió a 40J5200, de utóbbit jobb hanyagolni egy samsungos szaki szerint. Ezek azok, de nem a H6500-hoz kell hasonlítani majd egyiket se.
-
Damage
senior tag
válasz Damage #32835 üzenetére
Valaki?Bacsis: a Samsung H6400 nem rossz készülék. Nekem 55" H6500-asom van és tökéletesen elégedett vagyok vele. 6400 és 6500 között annyi különbség van, hogy utóbbi dual tuneres, valós PIP van benne. A késleltetése nem a legjobb, ebben a SONY-k nagy királyok, de sűrűn játszom konzollal és nincs vele gondom (PS3, PS4).
Én kérdésemre valaki?
-
lorinser
senior tag
válasz Damage #27928 üzenetére
Damage:
4K eddig nem ajánlott játékra a magas input lag miatt (ha nem így van, javítsatok ki). Én a két Sony közül választanám az egyiket.
ricsiii01:
Ha játszani is szeretnél akkor szerintem Te is nézelődj a Sony-k között.[ Szerkesztve ]
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
dh66e
veterán
válasz Damage #27525 üzenetére
Azok valóban jó tévék amiket nightshadow linkelt neked,de mivel a készlet szinte teljesen kifogyott így nagyon nézd át a tévét mert szórják kifele a visszaküldött felhős,pixelhibás) és bemutató darabokat.Nem feltétlenül jársz így,de jobb félni mint megijedni.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Damage #27514 üzenetére
H6400-el 50 colos méretben 180k alatt maradsz. Annyival ne nagyobb az 55 col mint amennyivel drágább. Láttam MM-ba egymás mellett az 50 és 55-ös méretet. Nem ér annyival többet.
Persze ha a minél nagyobb a lényeg, akkor minden cm számít. kérdés ez mennyit ér meg. 50 colig nagyon jó a tv-k ár/érték aránya. Utána irreálisan megugrik.Mindenki:
Fent van a falon a tv, a választott konzollal. Nagyon baba lett. 15k-t simán megért. Minőségi anyagból van, és könnyű a szerelhetősége, vízmértéket adnak hozzá, és profi csavar és tipliszett jár hozzá.
Belinkelem, hátha más is kedvet kap. [link]Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Damage
senior tag
válasz Damage #27410 üzenetére
Módosítottam a feltételeimet, mivel azt vettem észre, hogy az 55-60-65" közötti árkülönbözet a többszörös árat jelenti.
Emiatt most már csak 55"-ban gondolkodom. A Samsung ue55h6500-as modelljével szemezgetek. Három dologra használnám (prioritás szerint sorolom):- Filmnézés külső eszközről (HDMI, USB), esetleg vezeték nélkül (van ilyen?). Kezelje a felirat file-okat (az se hátrány, ha ennek méretét is tudom befolyásolni). Lehetőleg minél több formátumot ismerjen fel.
- PS3/PS4 játékok. Esetenként 3D (aktív). Úgy olvastam, hogy a 6500-ban van valami funkció, ami kiküszöböli a gyors mozgások általi elmosódást.
- Képek visszanézése (.raw .jpg). Kényelmesebb több embernek egy ekkora TV-n mutogatni, mint egy (sokkal drágább) kisebb monitoron. Itt logikusan nem lesz elvárás a 100% Adobe színtér visszaadása.
Amire nem használnám: TV adások nézése, SMART funkciók, NETezés. Esetenként jól jönne a PIP funkció (úgy tudom, hogy a 6500 tudja, de a 6400-ból még hiányzik).
A legfontosabb: 300k HUF-on belül maradni.
Egyéb alternatíva az 55" 6500-zal szemben?Előre is köszönöm!
-
membrandj
nagyúr
válasz Damage #27414 üzenetére
"ennyiért vesztegetik a (belépőszintű) 4k-s TV-ket. "
Hol? 49"-os 4k van ~ 250k-ért, ami normális. 55" már 300-350k és ez még mindig nem 60".Ha az input laggal nem foglalkozol, akkor a kontraszt arány miért ilyen fontos?
Főleg,hogy ahány gyártó, annyi féle leírás.SZKEBE75
100k körül már 42" is van.[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
blakey
titán
A külső lejátszó általában azt jelenti, hogy HDMI-vel van összekötve és az játssza le a filmeket, médialejátszó, BD-lejátszó. Ha hálózatról szeretnéd lejátszani a filmeket akkor elsősorban egy jó DLNA szerverre van szükséged és egy olyan eszközre ami ezt jól kezeli, pl. Samsung. Az OSX SMB-t az iOS és a windows kivételével nem sok eszköz látja. A tv-k nem tudják lejátszani az iso-kat, a többi formátummal nincs sok gondjuk. Az elvárásaidnak leginkább a Samsungok fognak megfelelni vagy mindegy milyen tv és veszel hozzá egy rendes lejátszót. Én is hasonló eszközöket használok annyi különbséggel, hogy van BD-lejátszóm és médialejátszóm is, így a tv csak megjelenítő bár mindent lát ő is. Ha megfelelő a routered akkor a 1080p-s anyagok átmennek wifin is, bár javaslom a kábeles megoldást.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
membrandj
nagyúr
A wifin való filmnéz a wifi jelerősségtől függ. Komoly fhd filmeket nem visz át, max ha ott van pár méterre tőle a router és nincs fal. Bluray filmet nem játszik le egyik se. Az iso és ezt nem kezelik.
Amit kinéztél , az a sony palettájának a legalja. E fölött van a 705B, 805B. 705 még nem 3d.
Még egy "olcsóbb " lg-ből se úsznád meg 400k alatt, ami már jó.
Sony topicba rákerestem és azt írták,hogy a 705-nek fele akkora input lag-ja van,tehát ez nem túl bíztató, ha ps3, ps4-re vennéd.
Ha ragaszkodsz a mérethez, akkor jobban zsebbe kell nyúlnod szerintem,de majd jönnek a hozzáértők és elmondják.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest