Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
-
Tegla80
addikt
-
sting2
addikt
válasz sting2 #23249 üzenetére
Szóval, Sharp felhősödés - Garancia lejárta után (2 hónappal).
Kipróbáltam a fentebb említett " kézrátétel " megoldásokat.
Egyik sem hozott javulást.Érdekes , közben arra lettem figyelmes, hogy ugyan megjelent a felhősödés és a fekete is elkezdett kékes irányba elindulni, ettől függetlenül a kép maga szebb lett, vagy legalább is szebb maradt.
Nem tudok haragudni a márkára, 3 plazma után váltottam erre a típusra és ma is ezt venném, sőt biztos, hogy a Sharp még versenyezni fog nálam egy lehetséges vásárlás során.
Sajnos nincsenek illúzióim, szerintem ez panel hiba, a javítása biztos drága, jobb nem lesz, nézzük tovább aztán majd lesz valami....
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
dh66e
veterán
válasz sting2 #23269 üzenetére
Arra gondoltam hogy egy idő után megfeszült a hátsó burkolat a konzoltól.Meg kéne nézni hogy a kávát rögzítő csavarok nem e lazultak meg illetve nem deformálódott e a készülékház hátsó része.Ez tényleg csak egy ötlet tudományosan nem tudom bizonyítani hogy felléphet ilyen hiba.
-
Batib
őstag
válasz sting2 #23261 üzenetére
Samsung tv-knél volt amikor használt az alábbi módszer. Egy nem karcolós kendővel határozott de nem durva mozdulatokkal "átmasszírozni" a kijelzőt. Bekapcsolt állapotban. Talán megér egy próbát.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
dh66e
veterán
válasz sting2 #23249 üzenetére
Mivel 2 éves a tévéd még van rá egy év garid ha jól sejtem ( ez annak a függvénye hogy hivatalos helyről szerezted be és regisztráltad a garid a neten anno) így add le szervizbe hogy megnézzék.A 3 éves LE 632 tévémet most cseréltem le de annál a felhők megmaradtak a "gyári" állapotba.
-
kmarci25
veterán
Náluk vettük a mosógépet... Nem volt velük gond, de ott sem kellett gariztatni. Mi érte mentünk a Rottenbiller utcába. Az kicsit azért zavart, hogy nem tudták kitolni egy kis molnárkocsival az autóhoz, hanem nekünk kellett átcígölni. Plusz először úgy akarták odaadni a bemutatódarabot, hogy nem volt meg a doboza. Én erre mondtam, hogy az úgy vagy olcsóbb lesz, vagy nem viszem el. Akkor nekiálltak tanakodni, aztán csak meglett a doboz... Ez sem most volt már, kb. 2 éve.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
Én vásároltam már tőlük. Igaz ez már pár éve történt, akkor teljesen korrektek voltak. Küldtek a termékkel mindent, ami kellett a garanciához, de szerencsére nem volt rá szükség. Ha kérsz, utólag küldenek aláírással és bélyegzővel is ellátott számlát, így egyik szervizes sem köthet bele. (Mert ugye elég kell hogy legyen az ún. európai garancia, ami mellé nem kell a számla.)
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Éjszakai műszak
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest