Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hama Urage Exodus 900 "í" hiba
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
Azért a melót ne hanyagold egy TV miatt. Én is várom már a jövő hetet, de azért napközben lefoglal a meló, este a bébi, éjszaka meg az xbox. Nekem az a lényeg, hogy az MW3 meg a BO2 még élvezhetőbb legyen rajta. A mostani 80 centisen is az, na de azért mégis... Mondjuk a döntéssel nálam nincs gáz, az már megvan. Az LG fórum károgói sem beszélnek le a Samuról. Nem fogok benne csalódni, ez biztos.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Jovanny2
őstag
-
Jovanny2
őstag
Én is ahhoz használom majd, remélem a BO2-t már azon kezdem el. Szóval ajánlom neki, hogy jó legyen. Azt írták, hogy 40 ms alatt legyen az input lagja, akkor már jó játékhoz. Ennek a tesztek szerint 36 ms. Meglátjuk. Játékra a plazmákat jobban ajánlják, de nekem nem lesz plazmám.
@Matisz77: Biztos jó az eldzsí is, a páva is milyen szép rajta. Felhősődésről semmi tapasztalatom, nem volt még Edge LEDes tévém. Csak fénycsöves LCD van itthon, annak meg sötétben a feketéje egy darab nagy felhő. Szerintem túlzóak a felhősödésről panaszkodó kommentek, de 100%, hogy jelen van, és 100%, hogy sötétben látni fogjuk, max. kevésbé zavar majd minket, mint a panaszkodókat. Vagy mi is beállunk a panaszkodók sorába. Ha nem akarsz felhőket, akkor EH6030. JoeYi leírásából idéznék megint:
"EH6030: az igazi best buy TV. A Samsung fórumban ez az a TV amit az elfogadható minimumnak tartunk, nagyon jó az ár/érték aránya, az EH család csúcsa. Ebbe a típusba valódi 100Hz-es panelt építenek (CMR-el 200Hz), ami látványosan folyamatosabb képet nyújt mint az 50Hz-esek. 3D megjelenítésre is képes. 2D-ben full HD a képe, 3D-ben nem tudni. Van aki szerint fullHD3D, de erre nincs még hiteles mérés sehol. SMART sajnos nincs ebben sem, 1 USB és 2 HDMI csatlakozót kapott."
Az EH család nem Edge LED, hanem Full LED háttérvilágításos (mondjuk lehet, hogy nem ez a neve ).
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest