Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Kacérkodom a gondolattal, hogy beruházok egy UHD TV-re. 50" re gondoltam, max 55". Elsősorban LG, mivel össze akarom kötni egy LG hangprojival, és van lehetőség optikai kábelen történő automatikus felélesztésre (bár most Samu TV-m van, amivel meg vagyok elégedve).
Szóval alapvetően a megfelelő képminőségen kívül 2 elvárásom van: LAN csatlakozási lehetőség, illetve , ami hab lenne a tortán, hogy tudjon hálózaton keresztüli lejátszásnál hangsávot váltani. Nem tudom, hogy ez egyáltalán lehetséges e? Egy NASról érem el a filmeket minidlna-n keresztül, de van PLEX is.
Köszönöm a tanácsokat előre is! -
Csabi0415
csendes tag
Sziasztok. Tv vásárlás előtt állok, ezért kérném a segítségeteket.
Tv-zésre használnám,(meglepő módon)filmeket néznék usb-n és Xboxozásra(One) is használnám.
Fontos számomra, hogy legyen digitális műsorújság(nem txt) és az adás teljesen kitöltse a képernyőt(ne kelljen állandóan álligatni) A keretem rá 70-80 ezer(erős)forint.Ebből a pénzből szeretném a legjobb választani.Amiket eddig kinéztem: LG 32LB5610, SAMS UE32H5000 és a PHILIPS 32PFH4309. Az LG megjelenése számomra full, csak ugye nem ez a lényeg.Esetleg érdemesebb lenne még egy kis pénzt rádobni? Előre is köszi -
lorinser
senior tag
válasz Foreverpocok #26979 üzenetére
Szia!
Esetleg nézz meg egy 6000-es Philips-et mert most a "sárga csillagnál" jóárasították őket.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
törölt tag
válasz #94529552 #26989 üzenetére
És azt mondjuk honnan lehet tudni hogy itthoni számlás úgy tudom pl az emag bolti garanciát ad. Vagy néztem a Tvraktar.hu oldalt ott írták hogy a garancia függ honnan szerzik be a tv-t. Mondjuk lehet 220volt.hu-ról rendelném. Elvileg az itthoni számlát ad. Csak azt nem értem amit korábban linkeltem Tv-t LG 32LV5610 az 220volton 69 ezet Ft míg mediamarktban 79 ezer forint.
-
nova001
senior tag
válasz nightshadow #26991 üzenetére
A hivatalos oldal szerint full hd [link]
-
Foreverpocok
csendes tag
mi véleményetek ezekről a tv-kről melyiket ajánljátok "melyiknek van szebb képe"
LG 42LF5800 42
Samsung UE48H6500
Samsung UE48H6700( ez már kicsit túl lépi a keretemet)
samsung UE43J5500AWXXH
Sony Bravia KDL-42W815B
Sony Bravia KDL-40W705C -
Dictator^
veterán
üdv
lg42ub820v vs samsung 40hu6900 között mit érdemes nézni?
pc-re lenne kötve, árban belefér mindkettő, uhd-nek max a desktopon örülnék, viszont a motion rate nagyobb az LG-ben.. igaz tudom, valós hz max 100hz vagy 200hz lehet..help
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
nova001
senior tag
válasz nightshadow #26971 üzenetére
tetszik ez a sony
amik nekem nem tiszta :
ez tudja akkora dlna, wifi támogatás, képernyő tükrözést, full hd ? de okos nem okos tv igy netezni és alkalmazások nincsenek rajta(melyik tipus tudná még ezeket pluszba ?)
-
BBéci
legenda
válasz Watt25 #26982 üzenetére
Inkább szörnyű, mint vicces. Úgy 3-4 éve születtek ezzel kapcsolatos hozzászólások, ha érdekel, biztosan megtalálod a keresővel. A Samsung ügyfélszolgálat is tudott róla.
(#26985) kalm007
Hívd fel a boltot és Őket kérdezd meg a jótállási feltételekről. Szerintem az a biztos forrás.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
Akkor futnak ki amikor elfogy. Most jelentek meg az újak, tehát most még nagy eséllyel kapható tavalyi modell, 2 hónap múlva már nem biztos ill. az ára sem lesz alacsonyabb.
Mindkét modell VA paneles, a H6400-as szerintem jobb, mint a W605B. Felhősödés ellen ne a képjavító legyen megoldás hanem eleve jó legyen a háttésfény eloszlása, ha már javítani kell azon akkor nem jó jel.
Az input lag minden eserben a Sony javára dönti a mérleget.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
spe88
senior tag
Hi,
én is LCD LED TV vásárlása előtt állok!
Tudja valaki kb. mikor futnak ki a régiek? Meddig kell megvennem?Nagyjából már letisztázódtak az itt olvasottak szerint mi kéne. Legfontosabb a képminőség játszani nem hiszem, hogy fogok max később
Ajánlanátok valamit? Samsung UE40H6400 VA-s ugye? A Sony Bravia KDL-40W605B meg IPS jól mondom? Ezeket szoktátok ajánlani!
A lényeg
- ~ 42"
- backlit
- képjavító felhősödés ellen
- VA panel
- Wifi
- LAN csatlakozó
- Audio kimenet erősítőreAmi nem annyira lényeg, de jó volna:
- viszonylag alacsony input lag ha esetleg később játékra hajlanék
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
Tegla80
addikt
Itt a tv-d ha nem baj,h 50" os es ma kell meg intezni a rendelest.....
Sony W8... 199e[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
viharkabat
aktív tag
Sony w8-asokat javaslom, de érdemes amíg a 2014-es széria nem fut még ki
-
-
Watt25
veterán
Oké, de pl. azt, hogy nem kapcsol ki, nehéz kideríteni vásárlás előtt. Egyébként nem direktben utasítom el a 3,5-es vinyót, ha valaki olyat akar, használjon azt. Csak felsoroltam a lehetséges hátrányokat.
Én egyébként nem nagyon emlékszem olyanra, hogy valaki mondta volna, hogy egy konkrét típus tuti nem működik a tévékkel, persze attól még lehet. Érdemes lenne listát készíteni róla, de ez elég macerás lenne.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Foreverpocok
csendes tag
Sziaztok
Segítséget szeretnék kérni Tv választás ügyében sokat olvasgattam és elbizonytalanodtam hogy milyen tv-t vegyek a márka: Sony,SAMSUNG,LG valamelyik közül
40 vagy 42 legyen
200.ezret szánok rá maximum. nem kel 4-k-s tv A 3-d és smart funkció nem fő szempont de elfér bene tv néznék rajta és játszanák rajta xboxal kicsit( a kép minőség fontosabb nekem) segítsetek kérlek hogy mely típust legjobb előre is köszönöm a választ -
BBéci
legenda
válasz Watt25 #26976 üzenetére
Nem értek egyet azokkal a hátrányokkal, amiket a 3,5 colos merevlemezekről írtál. Szerintem pontosan ugyanannyira megfelelnek PVR-re, mint a kisebbek és a többségük 5400-as fordulatú. Amelyik nem kapcsol ki, azt nem szabad megvenni.
Valamint itt a fórumon többen írták, hogy bizonyos típusok, márkák nem voltak hajlandóak működni a tévéjükkel.
Egyes tévék által rögzített műsorokat, Linux alatt lehet másolni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
btomi9
aktív tag
Szerintetek mekkora külső kapacitású külső winchestert érdemes venni a tévéhez TV adások felvételére? 500GB elég lehet, ill. van értelme USB 3.0 -sat venni, vagy elég a 2.0? Nem tudom, mekkora helyet foglal mondjuk 10 órányi HD -ben felvett tévéadás. A tévé Sony KDL-55W829B.
-
-
törölt tag
válasz Kleroo #26968 üzenetére
hát nekem azzal csak egy bajom van. Egy 73 cm széles helyre kellene berakni Bár meglehetne oldani nagyobbat is elvileg
Megjelenítésről igazából egy LG 37LV3550-hez tudnék hasonlítani.
LG 32LB561V
LG 32LB5610Csak annyit különbség van hogy az egyikben van DVB-S a másikban meg nincsen?
-
nova001
senior tag
hali
tv-t szeretnék venni.
32", full hd, lehetőleg samsung, 80k maxmit tudtok ajánlani ?
kinéztem ezt mi a véleményetek róla ?
köszi[ Szerkesztve ]
-
gabor0012
tag
Abban egyébként igazatok van hogy a monitoron tényleg nem olyan a film élvezhető jó meg minden de akkor is más. Nekem mondjuk sima lcd-m van semmi hd semmi ful hd de crt tv akkor is jobb képet ad messziről persze.
-
gabor0012
tag
BBécinek:
Értem majd utánna olvasok de végülis mondjuk akarok egy normális monitort akkor ideiglenesen lehet tvnek is használni. Aztán lesz pénz akkor normális 80 cm es tv-t vesz az ember legalább. 17 colos monitort az ember ne 19 esre cserélje már. Az olyan mintha kicserélsz régi 1 magos 2 ghz es processzort 2.4 re mondjuk nem sok értelme. Ha valaki maradi sutyerák és ritkán váltja a cuccait akkor legalább minnél jobb legyen ne csak kicsit jobb.[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Tudnátok nekem ajánlani a lenti feltételek mellett tv-t:
- ár: max 130k
- 46-50" között
- nem kell feltétlenül se smart, se 3d
- főleg xboxozásra lesz, és tv-re megjegyezném, hogy sportcsatornákat nem nézek, és nem játszok se sport, se fps játékokkal. Elsősorban Rpg-kel.
- falra szerelhető legyen.Én 46" F6100-at találtam itt a hardveraprón, új 130k. Olvasatom szerint elég jó, és a fentieknek tökéletesen megfelel. Valaki esetleg tud mást, vagy egyetért a 46" f6100 vásárlásával. Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
törölt tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a TV-től? LG 32LB5610
Szerk.: 79899 Ft-ért
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
Már hányszor elmondtam én is, hogy TV-nek TV-t kell venni, monitornak meg monitort
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
zack
nagyúr
Döntöttem, szerintem a Samsung ue50h6400-at fogom venni.
Még annyi kérdésem lenne, hogy külső rack + HDD kombó működik (mkv lejátszáshoz)? NTFS-t gondolom ismeri a tv.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Dave567
addikt
válasz membrandj #26944 üzenetére
Nézd én nem foglak elitélni mert nem szereted a kölcsönöket, a cetelem az tény és való szemét egy bank, sose kaptam ott kölcsönt, minimálbérre meg nem is szoktak adni ott, legalább is ezt többen mondták nekem.
Viszont van a saját bankodnál személyi kölcsön, na én ezt ki is hasznàltam, és érdekes ott rögtön meg is kaptam.
Már nincs tévé, de van még kevés pénz... -
BBéci
legenda
válasz gabor0012 #26957 üzenetére
A monitorokat nem mozgóképek (filmek) megjelenítésére tervezik. Ebből következik, hogy a mozgóképfelbontásuk és a mozgásmegjelenítésük pocsék. Valamint képfeldolgozó processzorukat sem lehet egy napon emlegetni a jobbfajta tévékben lévőkkel.
3-4 éve azt mondtuk, a tévék 40 colnál kezdődnek, manapság 47-48 col, de inkább 50 a minimum képátló.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gabor0012
tag
Fene tudja. tehát nem alkalmas se a tuneres tv kiváltani a tv-t se a tv a monitort. Olyan ez mint az okostelefon vs pc jo meg minden de nem pc.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz gabor0012 #26952 üzenetére
Jó..
Akkor van egy LG23mp55-hq-p monitorom, nem rég vettem, IPS-t használ, kalap k....-t nem ér, vannak bevilágítások rajta, sz@r a feketéje. Kb Ennyi!!
De viszont ez volt az ajánlott 30000ft-ért, mert többet nem akartam rá áldozni, de meg is bántam, lehet el is adom, és veszek jobbat kicsivel.
Ennyi a monitor tudásom, a Monitor topicban viszont meg mondják, hogy ajánlott-e, vagy sem a tiéd. -
gabor0012
tag
Majd utánanézek hogy tisztában legyek a dolgokkal. Eddig úgy gondoltam ha van a tv-n scart meg hdmi hangszoro meg nagyobb mint 19 col az már tv de nem igy van ezek szerint.
-
gabor0012
tag
Még ezt akartam megkérdezni: Philips 220TW9FB/00 HD
De ez is monitor. De azért irjatok véleményt ha már ideirtam. -
gabor0012
tag
Erről mi a véleményetek?:
Philips 221T1
Típus LCD monitor
3D monitor Nem
Képátló 21.5 inch
Képarány 16:9
Felbontás 1920 x 1080
Válaszidő 5 ms
Fényerő 250 cd/m2
Statikus kontraszt 1000:1
Dinamikus kontraszt 50000:1
Tuner
Csatlakozók
VGA (D-sub)
HDMI
Méretek és fogyasztás
Fogyasztás 31 W -
aizen92
addikt
Sziasztok!
Kinéztem hugomnak egy samsung ue32h5000a TV-t
Kérdés az lenne, hogy mkv filmet képes-e a beépített médialejátszó kezelni?
termékleírásban csak divx HD szerepel. ebből sokat nem tudtam kihámozni.Gyártó honlapja nem volt túl informatív.
Segítségeteket előre is köszönöm!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
BMS
őstag
válasz membrandj #26944 üzenetére
nem szeretnék kp-re venni mert nyáron tetőtéri ablakcsere lesz + szobafelújítás arra rakok félre ezért akarom ezt a 20 hónapos hitelt. Tatabánya közelében lakok és az euronics meg ott van szóval ott tudom intézni(autó nincs már a családban így nem tudom máshova menni).
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
membrandj
nagyúr
válasz Dave567 #26943 üzenetére
Egyre jobb. Uzsorásokat is ide lehetne írni lassan. Hasonló feltételekkel dolgoznak. Bankba betett pénzedre kapsz 1-2% ! kamatot JÓ esetbe, itt meg beszednek 10-20% + kamatot+ kitudja milyen egyéb költségeket.
De nem is írom tovább, mert megint én leszek a " hülye", mert nem javaslom a tv vásárlást hitelre.BMS
Mennyi pénzed van? 100 körül is lehet már tv-t venni. 130 körül már épkézláb 42"-os van.[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
BMS
őstag
Sajnos változott a helyzet. Az euronics-nél nem fogadtál el az igénylésem(hitelképesség) így nem tudom 200ezres tv-t venni 20 hónapra(azt mondták túl fiatal vagyok,plusz nincs semmi a nevemen(ház,kocsi stb..).
Ezért megpróbálkozom egy jóval olcsóbbal hátha azt elfogadják:1,http://www.euronics.hu/ORION-PIF50-DLED-p39519
2, http://www.euronics.hu/PHILIPS-50PFH400988-p42300Ezt a kettőt néztem ki(minimum 50 col,full hd led legyen).
Tudom,hogy nem mai szériák meg nem is a legjobbak de amennyit én használom arra bőven jó(ps4).
Ti melyiket választanátok?A másik kérdésem az lenne,hogy a fenti kettőnél ez a lenti 2 mennyivel jobb? mert ha lényegesen nagyobb az eltérés akkor lehet bepróbálkozok inkább ezekkel
1,http://www.euronics.hu/PANASONIC-TX-50AS500E-p42561
2,http://www.euronics.hu/SAMSUNG-UE50H5000AWXXH-p40261"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Dave567
addikt
válasz nightshadow #26937 üzenetére
Dehogynem!!!
Tök olcsók!! -
BMS
őstag
hali
ha az van az oldalon ahol tv-t akarok venni,hogy "azonnal elvihető,bemutató darab" akkor az a tv amit abból a fajtából napi 24 órában működtetnek az üzletben?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
nightshadow
veterán
LG will update 2014 TVs with webOS 2.0 features [link]
-
viharkabat
aktív tag
válasz nismoka #26932 üzenetére
Abban mi lehet a "logika", hogy az analóg és a digitális csatornák rendezése a tévén nem ugyanúgy végezhető?
Példa:
Analóg: A "gyárilag" monjuk 22. programhelyre bepakolt csatornát át akarom tenni a 4dik helyre, akkor rámegyek, kijelölöm, beszúrom --> eredmény, hogy beteszi a 4-dik helyre, a korábbi listát pedig eltolja, azaz az addigi 4-dikből lesz 5-dik, az 5-dikből 6-dik. stb.
Digitális: user részéről a lépések ugyanazok --> eredmény, hogy a 22-est beteszi 4-diknek, az addigi 4-est meg eldobja a 22-esre, tehát felcseréli a kettőt. Külső editor nélkül kínszenvedés volt a teljes csatornalistát rendbe szedni így.[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
jatekra (is) szeretnek venni tvt emiatt mindenki sonyt irja mivel alacsony az input lag.
Ez konkretan laikusken miben veszem eszre jatek kozben? -
BBéci
legenda
válasz btomi9 #26930 üzenetére
W815-ön lehet rendezni és törölni is, ebből arra következtetek, hogy a W829-en is. Az e-manualban megtalálod a módját.
Fontos, hogy a mediacard felismertetésekor ne UPC-t, hanem "egyéb szolgáltatót" válassz!!!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
btomi9
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #26762 üzenetére
Sony KDL-55W829B tévén tudja valaki, hogy át lehet variálni a csatornák sorrendjét? UPC digitális tévé a UPC által hozott CI+ modul + kártyával. Nekem még nem sikerült megtalálnom. Illetve azt meg lehet-e adni valahogy, hogy azokat a csatornákat, amikre nincs előfizetésem, ne is mutassa? Sokszor "lukra futok", hogy rákattintok és írja, hogy nincs előfizetve.
-
zack
nagyúr
válasz blakey #26906 üzenetére
Köszönöm a részletes tájékoztatást.
UE48H6400-et 147k-ért meg tudnám venni, a Pana TX-48AS640E-t 154k-ért.
A Sony lényegesen drágább lenne. 195k. Ekkora felárat szerintem nekem nem fog megérni. 2 napon belül nem vásárolok az biztos, és máshol 220k bruttó.Jelenleg is Samsung LCD van, 2008-as vásárlás (165k), és azon túl hogy a panel már "viseletes" még simán használható, semmi baja, szerviz sosem látta.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
penge111
addikt
válasz #94529552 #26925 üzenetére
Köszönöm válaszaitokat, közbe találtam róla youtubon videot is, és sajnos a játékok is elég rosszul futnak rajta:
Íme: ugye jól látom, hogy nagyon nagy az inputlagja, igaz ez csak a kistesója a 40-es
-
BBéci
legenda
válasz sakal83 #26922 üzenetére
27 colos monitorként már simán jó a 4K/UHD is, több értelmét látom, mint 48-50 colos tévéként.
Tehát semmi baj egy 50 colos full HD tévével nekem is olyan van.[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz penge111 #26915 üzenetére
Szulokek pont ilyen van otthon. A kepminoseget az ara tukrozi. Fullhdben egesz jo. Tv turheto. Ne szamits nagy csodara, de 110kt megeri.
ami eleg rossz benne, hogy a medialejatszoja alatt nem lehet a kepmeretet allitani... legalabbis az otthoniet, ami zavaro kimondottan
-
sakal83
addikt
válasz kukulec #26920 üzenetére
Tul eros a hatterfeny, tul nagy tere kell a szemnek attekinteni.
Nagyon jo elmenyt ad, de excelezni es wordozni buntetesA felbontas ehhez a merethez nagy. Mar a 27es is hatereset fullhdhoz.
Nekem is be kell imernem h. A monitor az monitor, a tv pedig tv. Nem veletlenul.
-
BBéci
legenda
válasz Sarrukin #26914 üzenetére
Online műsorok nézése nem fog menni, kihúzhatod a kívánságlistádról.
(#26917) tibbike01
Arra, amelyik legszimpatikusabb.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz varsam #26916 üzenetére
Mi/én döntsem el? Hmm…, Sony. De aztán ne kövezz meg ha nem tetszik.
Mindkettőnek jó a képe.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tibbike01
őstag
Van egy brutáljó sony tv-m.
A motionflow-ot mire állítsam, hogy a legjobb legyen?
Ilyen lehetőségek vannak: tiszta, tiszta plusz, normál, egyenletes.
-
penge111
addikt
Sziasztok! Philips 50PFH4009/88 Erről a tv-ről tud valaki nyilatkozni? Tvzni, mozizni és xboxozni kellene. Ezekre alkalmas, vagy túl nagy az inputlagja, elsősorban RPG játékokkal játszom, sportcsatornákat nem nézek. Szóval van-e olyan hibája, ami miatt ilyen alacsony az ára (110-120k), azért 50" tv mégis, igaz se smart, se 3d de nemis érdekel, mert a kis tvm tudja ezt. Kicsit tartok a Philipstől.
[ Szerkesztve ]
-
Sarrukin
csendes tag
Üdvözletem!
TV vásárlás előtt állok, és még mindig nem tudok dönteni két TV között...
- Samsung H6200
- LG LB650VKérlek, segítsetek választani!
Ami lényeges:- Nagyon szép kép, főleg félhomályban, illetve sötét(ített) szobában. Elsősorban filmeket, másodsorban sportot (foci) - ha számít, akkor 2-2,5m távolságról.
- egy TV-hez képest nagyon jó SMART képesség (tudjak online műsorokat nézni. Ha jól tudom, a Samsunghoz lehetséges Flash-t telepíteni, de elvben az LG-nél is működik...)
- 3D másodlagos, de ahogy tudom, ezen tulajdonságú tévékben alapból jobb panelek vannak.Előre is köszönöm!
"...és ne feledjétek, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek!" :)
-
blakey
titán
válasz varsam #26912 üzenetére
Mindkettő jó és azonos évjárat. A méret a sony felé dönti a mérleget, a Smart a Samu felé.
Annak ellenére, hogy a Sony IPS, lehet, hogy azt kéne választani. Van valamlyikre garancia? Állapotuk?ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz varsam #26909 üzenetére
Egyrészt neked kell eldöntened, hogy IPS vagy VA, ill. az ár is fontos. Kedvező áron horrá tudnál jutni mindkettőhőz?
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
varsam
őstag
üdv,
azonos áron melyiket ajánlanátok?
Samsung UE46F6670 vagy Sony KDL47W807?
-
sakal83
addikt
válasz kukulec #26891 üzenetére
Az első háromra hosszútávon tökéletesen alkalmatlan a tv.
Sajnos a szemkárosodás nem visszafordítható. Én egy 32 colossal intéztem el a szemem. Azóta csak háttérvilágítással tudok netezni, és hosszabb távon TV-t is nézni sajnos.
1 év alatt sikerült összehozni...
Azóta egy DELL IPS-es 27-esem van, de az is kalibrálva, mert egyébként megsiratom a látványt.
-
nightshadow
veterán
Samsung UE40JU6400 4K TV review [link]
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Az elmúlt 1 hónapban a következő 3 tv-vel volt dolgom: Sony KDL-50W829, Samsung 48H6400 és Panasonic TX-48AS640.
Ha minimális az árkülönbség akkor a sony a jobb választás, eleve 2"-lal nagyobb
Ha a játék a fontos akkor is a Sony a jobb választás.
Amennyiben jóval olcsóbb a Pana vagy a Samu és nem fontos a játék akkor a Pana és a Samu kerül előnybe
3D mindegyiken nagyon hasonló.
Képminőség szempontjából nincsenek olyan drasztikus különbségek, mindegyik nagyon jó.
A kontraszt, fényerő is nagyon hasonló mindhárom modell esetében.
Ami a homogénítást illeti az a Pana javára billenti a mérleget, nagyon jól dolgoztak a mérnökök, bevilágítás 0, felhősödés olyan 1% környékén lehet, ha valaki nagyon nekiáll leselkedni.
Smart rész egy elég érdekes dolog, az emberek többsége YT-ra, böngészésre és hálózati valamint usb-s lejátszásra használja, ezeket szinte mindegyik tudja így vagy úgy.
A Sony és a Samu DLNA-n, Plex segítségével szépen lejátsza az anyagokat, Panasonicra nincs Plex és itt jön egy érdekes csavar, sorrendben a Pana volt az utolsó amivel dolgom volt ezért a többinél ez nem merült fel, szóval, a Pana látja az SMB-t és simán lejátsza róla a fájlokat külső-belső felirattal együtt, minden gond nélkül kezeli az SMB-t, látja a Dune fájlokat, a gépen megosztott fájlokat és ezek után már nem is olyan fontos a Plex ami egy remek DLNA kliens/lejátszó.
Nem állt szándékomban tv-t venni, de olyan áron tudtam hozzájutni egy 48AS640-eshez, hogy vétek lett volna ott hagyni (145e).
Neked kell eldöntened, hogy melyik tetszik ill. az ár sem utolsó, ha nagyon hasonló árban vannak, esetleg a játék a fő szempont akkor egyértelmű a Sony, minden más esetben már nehezebb a döntés.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
superg
senior tag
Sony 50w7 50w8 az tényleg amolyan best buy 200-ért van még 2 napig hivatalos forgalmazótól az utóbbi,az első is ugyanaz csak 3d nékül.Tényleg ennek a legjobb a képe az általam említettek közül.Magasabb kategóriába is szánták.
Samsung a legjobb a smart részben,okos táv, erősebb proci stb.Pana Sony ebben gyengébb de azért ezek sem buták szerintem telefon képét is kiküdheted rá mindegyiken ,de kérdezz rá a topijukban ha spéci igényeid is vannak.
Képminőségben én a Sony,Pana Samsung így raknám sorba saját tapasztalat és itteni vélemények alapján a .Ezek Va panelesek ,LG ips,ezt is jo tudni én jobban szeretem filmre a VA-t de döntse el mindenki magának erről nincs kedven vitatkozni -
lukgab
tag
válasz kukulec #26891 üzenetére
Itt elolvashatod a 4K vs játék tapasztalatomat:
http://prohardver.hu/tema/lg_led_tv-k/hsz_56183-56183.html2 hete nagyon boldog tulajdonosa vagyok egy 55ub850V nek!
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS
-
zack
nagyúr
válasz superg #26899 üzenetére
Panasonic 48AS640 vs.SAMSUNG UE48H6400 ?
10k a különbség kb, de nem tudom melyikkel járnék jobban. Előnyök, hátrányok stb.
A többi inkább 200k+, és ha lehet, inkább "megúsznám" olcsóbban, annyival szerintem a többi sem tud többet.
Sony-nál a márkanév nagyon sokat jelent az árcédulán, és közel se biztos, hogy a fenti 2 tv rosszabb.
MHL jó lenne, meg az USB-s lejátszás, és a felakaszthatóság falra a gyerkőc miatt.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest