Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Kacérkodom a gondolattal, hogy beruházok egy UHD TV-re. 50" re gondoltam, max 55". Elsősorban LG, mivel össze akarom kötni egy LG hangprojival, és van lehetőség optikai kábelen történő automatikus felélesztésre (bár most Samu TV-m van, amivel meg vagyok elégedve).
Szóval alapvetően a megfelelő képminőségen kívül 2 elvárásom van: LAN csatlakozási lehetőség, illetve , ami hab lenne a tortán, hogy tudjon hálózaton keresztüli lejátszásnál hangsávot váltani. Nem tudom, hogy ez egyáltalán lehetséges e? Egy NASról érem el a filmeket minidlna-n keresztül, de van PLEX is.
Köszönöm a tanácsokat előre is! -
Csabi0415
csendes tag
Sziasztok. Tv vásárlás előtt állok, ezért kérném a segítségeteket.
Tv-zésre használnám,(meglepő módon)filmeket néznék usb-n és Xboxozásra(One) is használnám.
Fontos számomra, hogy legyen digitális műsorújság(nem txt) és az adás teljesen kitöltse a képernyőt(ne kelljen állandóan álligatni) A keretem rá 70-80 ezer(erős)forint.Ebből a pénzből szeretném a legjobb választani.Amiket eddig kinéztem: LG 32LB5610, SAMS UE32H5000 és a PHILIPS 32PFH4309. Az LG megjelenése számomra full, csak ugye nem ez a lényeg.Esetleg érdemesebb lenne még egy kis pénzt rádobni? Előre is köszi -
lorinser
senior tag
válasz
Foreverpocok #26979 üzenetére
Szia!
Esetleg nézz meg egy 6000-es Philips-et mert most a "sárga csillagnál" jóárasították őket.
-
törölt tag
válasz
#94529552 #26989 üzenetére
És azt mondjuk honnan lehet tudni hogy itthoni számlás úgy tudom pl az emag bolti garanciát ad. Vagy néztem a Tvraktar.hu oldalt ott írták hogy a garancia függ honnan szerzik be a tv-t. Mondjuk lehet 220volt.hu-ról rendelném. Elvileg az itthoni számlát ad. Csak azt nem értem amit korábban linkeltem Tv-t LG 32LV5610 az 220volton 69 ezet Ft míg mediamarktban 79 ezer forint.
-
nova001
senior tag
válasz
nightshadow #26991 üzenetére
A hivatalos oldal szerint full hd [link]
-
Foreverpocok
csendes tag
mi véleményetek ezekről a tv-kről melyiket ajánljátok "melyiknek van szebb képe"
LG 42LF5800 42
Samsung UE48H6500
Samsung UE48H6700( ez már kicsit túl lépi a keretemet)
samsung UE43J5500AWXXH
Sony Bravia KDL-42W815B
Sony Bravia KDL-40W705C -
Dictator^
veterán
üdv
lg42ub820v vs samsung 40hu6900 között mit érdemes nézni?
pc-re lenne kötve, árban belefér mindkettő, uhd-nek max a desktopon örülnék, viszont a motion rate nagyobb az LG-ben.. igaz tudom, valós hz max 100hz vagy 200hz lehet..help
-
nova001
senior tag
válasz
nightshadow #26971 üzenetére
tetszik ez a sony
amik nekem nem tiszta :
ez tudja akkora dlna, wifi támogatás, képernyő tükrözést, full hd ? de okos nem okos tv igy netezni és alkalmazások nincsenek rajta(melyik tipus tudná még ezeket pluszba ?)
-
BBéci
legenda
válasz
Watt25 #26982 üzenetére
Inkább szörnyű, mint vicces. Úgy 3-4 éve születtek ezzel kapcsolatos hozzászólások, ha érdekel, biztosan megtalálod a keresővel. A Samsung ügyfélszolgálat is tudott róla.
(#26985) kalm007
Hívd fel a boltot és Őket kérdezd meg a jótállási feltételekről. Szerintem az a biztos forrás.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Akkor futnak ki amikor elfogy.
Most jelentek meg az újak, tehát most még nagy eséllyel kapható tavalyi modell, 2 hónap múlva már nem biztos ill. az ára sem lesz alacsonyabb.
Mindkét modell VA paneles, a H6400-as szerintem jobb, mint a W605B. Felhősödés ellen ne a képjavító legyen megoldás hanem eleve jó legyen a háttésfény eloszlása, ha már javítani kell azon akkor nem jó jel.
Az input lag minden eserben a Sony javára dönti a mérleget. -
spe88
senior tag
Hi,
én is LCD LED TV vásárlása előtt állok!
Tudja valaki kb. mikor futnak ki a régiek? Meddig kell megvennem?Nagyjából már letisztázódtak az itt olvasottak szerint mi kéne. Legfontosabb a képminőség játszani nem hiszem, hogy fogok max később
Ajánlanátok valamit? Samsung UE40H6400 VA-s ugye? A Sony Bravia KDL-40W605B meg IPS jól mondom? Ezeket szoktátok ajánlani!
A lényeg
- ~ 42"
- backlit
- képjavító felhősödés ellen
- VA panel
- Wifi
- LAN csatlakozó
- Audio kimenet erősítőreAmi nem annyira lényeg, de jó volna:
- viszonylag alacsony input lag ha esetleg később játékra hajlanék
-
Tegla80
addikt
válasz
Itt a tv-d ha nem baj,h 50" os es ma kell meg intezni a rendelest.....
Sony W8... 199e[ Szerkesztve ]
-
viharkabat
aktív tag
válasz
Sony w8-asokat javaslom, de érdemes amíg a 2014-es széria nem fut még ki
-
Watt25
veterán
Oké, de pl. azt, hogy nem kapcsol ki, nehéz kideríteni vásárlás előtt. Egyébként nem direktben utasítom el a 3,5-es vinyót, ha valaki olyat akar, használjon azt. Csak felsoroltam a lehetséges hátrányokat.
Én egyébként nem nagyon emlékszem olyanra, hogy valaki mondta volna, hogy egy konkrét típus tuti nem működik a tévékkel, persze attól még lehet. Érdemes lenne listát készíteni róla, de ez elég macerás lenne. -
Foreverpocok
csendes tag
Sziaztok
Segítséget szeretnék kérni Tv választás ügyében sokat olvasgattam és elbizonytalanodtam hogy milyen tv-t vegyek a márka: Sony,SAMSUNG,LG valamelyik közül
40 vagy 42 legyen
200.ezret szánok rá maximum. nem kel 4-k-s tv A 3-d és smart funkció nem fő szempont de elfér bene tv néznék rajta és játszanák rajta xboxal kicsit( a kép minőség fontosabb nekem) segítsetek kérlek hogy mely típust legjobb előre is köszönöm a választ -
BBéci
legenda
válasz
Watt25 #26976 üzenetére
Nem értek egyet azokkal a hátrányokkal, amiket a 3,5 colos merevlemezekről írtál. Szerintem pontosan ugyanannyira megfelelnek PVR-re, mint a kisebbek és a többségük 5400-as fordulatú. Amelyik nem kapcsol ki, azt nem szabad megvenni.
Valamint itt a fórumon többen írták, hogy bizonyos típusok, márkák nem voltak hajlandóak működni a tévéjükkel.
Egyes tévék által rögzített műsorokat, Linux alatt lehet másolni. -
btomi9
aktív tag
Szerintetek mekkora külső kapacitású külső winchestert érdemes venni a tévéhez TV adások felvételére? 500GB elég lehet, ill. van értelme USB 3.0 -sat venni, vagy elég a 2.0? Nem tudom, mekkora helyet foglal mondjuk 10 órányi HD -ben felvett tévéadás. A tévé Sony KDL-55W829B.
-
-
törölt tag
válasz
Kleroo #26968 üzenetére
hát nekem azzal csak egy bajom van. Egy 73 cm széles helyre kellene berakni
Bár meglehetne oldani nagyobbat is elvileg
Megjelenítésről igazából egy LG 37LV3550-hez tudnék hasonlítani.
LG 32LB561V
LG 32LB5610Csak annyit különbség van hogy az egyikben van DVB-S a másikban meg nincsen?
-
nova001
senior tag
hali
tv-t szeretnék venni.
32", full hd, lehetőleg samsung, 80k maxmit tudtok ajánlani ?
kinéztem ezt mi a véleményetek róla ?
köszi[ Szerkesztve ]
-
gabor0012
tag
Abban egyébként igazatok van hogy a monitoron tényleg nem olyan a film élvezhető jó meg minden de akkor is más. Nekem mondjuk sima lcd-m van semmi hd semmi ful hd de crt tv akkor is jobb képet ad messziről persze.
-
gabor0012
tag
BBécinek:
Értem majd utánna olvasok de végülis mondjuk akarok egy normális monitort akkor ideiglenesen lehet tvnek is használni. Aztán lesz pénz akkor normális 80 cm es tv-t vesz az ember legalább. 17 colos monitort az ember ne 19 esre cserélje már. Az olyan mintha kicserélsz régi 1 magos 2 ghz es processzort 2.4 re mondjuk nem sok értelme. Ha valaki maradi sutyerák és ritkán váltja a cuccait akkor legalább minnél jobb legyen ne csak kicsit jobb.[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Tudnátok nekem ajánlani a lenti feltételek mellett tv-t:
- ár: max 130k
- 46-50" között
- nem kell feltétlenül se smart, se 3d
- főleg xboxozásra lesz, és tv-re megjegyezném, hogy sportcsatornákat nem nézek, és nem játszok se sport, se fps játékokkal. Elsősorban Rpg-kel.
- falra szerelhető legyen.Én 46" F6100-at találtam itt a hardveraprón, új 130k. Olvasatom szerint elég jó, és a fentieknek tökéletesen megfelel. Valaki esetleg tud mást, vagy egyetért a 46" f6100 vásárlásával. Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a TV-től? LG 32LB5610
Szerk.: 79899 Ft-ért
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Döntöttem, szerintem a Samsung ue50h6400-at fogom venni.
Még annyi kérdésem lenne, hogy külső rack + HDD kombó működik (mkv lejátszáshoz)? NTFS-t gondolom ismeri a tv.
-
Dave567
addikt
válasz
membrandj #26944 üzenetére
Nézd én nem foglak elitélni mert nem szereted a kölcsönöket, a cetelem az tény és való szemét egy bank, sose kaptam ott kölcsönt, minimálbérre meg nem is szoktak adni ott, legalább is ezt többen mondták nekem.
Viszont van a saját bankodnál személyi kölcsön, na én ezt ki is hasznàltam, és érdekes ott rögtön meg is kaptam.
Már nincs tévé, de van még kevés pénz... -
BBéci
legenda
válasz
gabor0012 #26957 üzenetére
A monitorokat nem mozgóképek (filmek) megjelenítésére tervezik. Ebből következik, hogy a mozgóképfelbontásuk és a mozgásmegjelenítésük pocsék. Valamint képfeldolgozó processzorukat sem lehet egy napon emlegetni a jobbfajta tévékben lévőkkel.
3-4 éve azt mondtuk, a tévék 40 colnál kezdődnek, manapság 47-48 col, de inkább 50 a minimum képátló.[ Szerkesztve ]
-
gabor0012
tag
Fene tudja. tehát nem alkalmas se a tuneres tv kiváltani a tv-t se a tv a monitort. Olyan ez mint az okostelefon vs pc jo meg minden de nem pc.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz
gabor0012 #26952 üzenetére
Jó..
Akkor van egy LG23mp55-hq-p monitorom, nem rég vettem, IPS-t használ, kalap k....-t nem ér, vannak bevilágítások rajta, sz@r a feketéje. Kb Ennyi!!
De viszont ez volt az ajánlott 30000ft-ért, mert többet nem akartam rá áldozni, de meg is bántam, lehet el is adom, és veszek jobbat kicsivel.
Ennyi a monitor tudásom, a Monitor topicban viszont meg mondják, hogy ajánlott-e, vagy sem a tiéd. -
gabor0012
tag
Majd utánanézek hogy tisztában legyek a dolgokkal. Eddig úgy gondoltam ha van a tv-n scart meg hdmi hangszoro meg nagyobb mint 19 col az már tv de nem igy van ezek szerint.
-
gabor0012
tag
Még ezt akartam megkérdezni: Philips 220TW9FB/00 HD
De ez is monitor. De azért irjatok véleményt ha már ideirtam. -
gabor0012
tag
Erről mi a véleményetek?:
Philips 221T1
Típus LCD monitor
3D monitor Nem
Képátló 21.5 inch
Képarány 16:9
Felbontás 1920 x 1080
Válaszidő 5 ms
Fényerő 250 cd/m2
Statikus kontraszt 1000:1
Dinamikus kontraszt 50000:1
Tuner
Csatlakozók
VGA (D-sub)
HDMI
Méretek és fogyasztás
Fogyasztás 31 W -
aizen92
addikt
Sziasztok!
Kinéztem hugomnak egy samsung ue32h5000a TV-t
Kérdés az lenne, hogy mkv filmet képes-e a beépített médialejátszó kezelni?
termékleírásban csak divx HD szerepel. ebből sokat nem tudtam kihámozni.Gyártó honlapja nem volt túl informatív.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
BMS
őstag
válasz
membrandj #26944 üzenetére
nem szeretnék kp-re venni mert nyáron tetőtéri ablakcsere lesz + szobafelújítás arra rakok félre ezért akarom ezt a 20 hónapos hitelt. Tatabánya közelében lakok és az euronics meg ott van szóval ott tudom intézni(autó nincs már a családban így nem tudom máshova menni).
-
membrandj
nagyúr
válasz
Dave567 #26943 üzenetére
Egyre jobb.
Uzsorásokat is ide lehetne írni lassan. Hasonló feltételekkel dolgoznak. Bankba betett pénzedre kapsz 1-2% ! kamatot JÓ esetbe, itt meg beszednek 10-20% + kamatot+ kitudja milyen egyéb költségeket.
De nem is írom tovább, mert megint én leszek a " hülye", mert nem javaslom a tv vásárlást hitelre.BMS
Mennyi pénzed van? 100 körül is lehet már tv-t venni. 130 körül már épkézláb 42"-os van.[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
Sajnos változott a helyzet. Az euronics-nél nem fogadtál el az igénylésem(hitelképesség) így nem tudom 200ezres tv-t venni 20 hónapra(azt mondták túl fiatal vagyok,plusz nincs semmi a nevemen(ház,kocsi stb..).
Ezért megpróbálkozom egy jóval olcsóbbal hátha azt elfogadják:1,http://www.euronics.hu/ORION-PIF50-DLED-p39519
2, http://www.euronics.hu/PHILIPS-50PFH400988-p42300Ezt a kettőt néztem ki(minimum 50 col,full hd led legyen).
Tudom,hogy nem mai szériák meg nem is a legjobbak de amennyit én használom arra bőven jó(ps4).
Ti melyiket választanátok?A másik kérdésem az lenne,hogy a fenti kettőnél ez a lenti 2 mennyivel jobb? mert ha lényegesen nagyobb az eltérés akkor lehet bepróbálkozok inkább ezekkel
1,http://www.euronics.hu/PANASONIC-TX-50AS500E-p42561
2,http://www.euronics.hu/SAMSUNG-UE50H5000AWXXH-p40261 -
Dave567
addikt
válasz
nightshadow #26937 üzenetére
Dehogynem!!!
Tök olcsók!! -
BMS
őstag
hali
ha az van az oldalon ahol tv-t akarok venni,hogy "azonnal elvihető,bemutató darab" akkor az a tv amit abból a fajtából napi 24 órában működtetnek az üzletben?
-
nightshadow
veterán
LG will update 2014 TVs with webOS 2.0 features [link]
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nismoka #26932 üzenetére
Abban mi lehet a "logika", hogy az analóg és a digitális csatornák rendezése a tévén nem ugyanúgy végezhető?
Példa:
Analóg: A "gyárilag" monjuk 22. programhelyre bepakolt csatornát át akarom tenni a 4dik helyre, akkor rámegyek, kijelölöm, beszúrom --> eredmény, hogy beteszi a 4-dik helyre, a korábbi listát pedig eltolja, azaz az addigi 4-dikből lesz 5-dik, az 5-dikből 6-dik. stb.
Digitális: user részéről a lépések ugyanazok --> eredmény, hogy a 22-est beteszi 4-diknek, az addigi 4-est meg eldobja a 22-esre, tehát felcseréli a kettőt. Külső editor nélkül kínszenvedés volt a teljes csatornalistát rendbe szedni így.[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
jatekra (is) szeretnek venni tvt emiatt mindenki sonyt irja mivel alacsony az input lag.
Ez konkretan laikusken miben veszem eszre jatek kozben? -
btomi9
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #26762 üzenetére
Sony KDL-55W829B tévén tudja valaki, hogy át lehet variálni a csatornák sorrendjét? UPC digitális tévé a UPC által hozott CI+ modul + kártyával. Nekem még nem sikerült megtalálnom. Illetve azt meg lehet-e adni valahogy, hogy azokat a csatornákat, amikre nincs előfizetésem, ne is mutassa? Sokszor "lukra futok", hogy rákattintok és írja, hogy nincs előfizetve.
-
zack
nagyúr
válasz
blakey #26906 üzenetére
Köszönöm a részletes tájékoztatást.
UE48H6400-et 147k-ért meg tudnám venni, a Pana TX-48AS640E-t 154k-ért.
A Sony lényegesen drágább lenne. 195k. Ekkora felárat szerintem nekem nem fog megérni.2 napon belül nem vásárolok az biztos, és máshol 220k bruttó.
Jelenleg is Samsung LCD van, 2008-as vásárlás (165k), és azon túl hogy a panel már "viseletes" még simán használható, semmi baja, szerviz sosem látta.
-
penge111
addikt
válasz
#94529552 #26925 üzenetére
Köszönöm válaszaitokat, közbe találtam róla youtubon videot is, és sajnos a játékok is elég rosszul futnak rajta:
Íme: ugye jól látom, hogy nagyon nagy az inputlagja, igaz ez csak a kistesója a 40-es
-
sakal83
addikt
válasz
penge111 #26915 üzenetére
Szulokek pont ilyen van otthon. A kepminoseget az ara tukrozi. Fullhdben egesz jo. Tv turheto. Ne szamits nagy csodara, de 110kt megeri.
ami eleg rossz benne, hogy a medialejatszoja alatt nem lehet a kepmeretet allitani... legalabbis az otthoniet, ami zavaro kimondottan
-
sakal83
addikt
válasz
kukulec #26920 üzenetére
Tul eros a hatterfeny, tul nagy tere kell a szemnek attekinteni.
Nagyon jo elmenyt ad, de excelezni es wordozni buntetesA felbontas ehhez a merethez nagy. Mar a 27es is hatereset fullhdhoz.
Nekem is be kell imernem h. A monitor az monitor, a tv pedig tv. Nem veletlenul.
-
tibbike01
őstag
Van egy brutáljó sony tv-m.
A motionflow-ot mire állítsam, hogy a legjobb legyen?
Ilyen lehetőségek vannak: tiszta, tiszta plusz, normál, egyenletes.
-
penge111
addikt
Sziasztok! Philips 50PFH4009/88 Erről a tv-ről tud valaki nyilatkozni? Tvzni, mozizni és xboxozni kellene. Ezekre alkalmas, vagy túl nagy az inputlagja, elsősorban RPG játékokkal játszom, sportcsatornákat nem nézek. Szóval van-e olyan hibája, ami miatt ilyen alacsony az ára (110-120k), azért 50" tv mégis, igaz se smart, se 3d de nemis érdekel, mert a kis tvm tudja ezt. Kicsit tartok a Philipstől.
[ Szerkesztve ]
-
Sarrukin
csendes tag
Üdvözletem!
TV vásárlás előtt állok, és még mindig nem tudok dönteni két TV között...
- Samsung H6200
- LG LB650VKérlek, segítsetek választani!
Ami lényeges:- Nagyon szép kép, főleg félhomályban, illetve sötét(ített) szobában. Elsősorban filmeket, másodsorban sportot (foci) - ha számít, akkor 2-2,5m távolságról.
- egy TV-hez képest nagyon jó SMART képesség (tudjak online műsorokat nézni. Ha jól tudom, a Samsunghoz lehetséges Flash-t telepíteni, de elvben az LG-nél is működik...)
- 3D másodlagos, de ahogy tudom, ezen tulajdonságú tévékben alapból jobb panelek vannak.Előre is köszönöm!
-
varsam
őstag
üdv,
azonos áron melyiket ajánlanátok?
Samsung UE46F6670 vagy Sony KDL47W807?
-
sakal83
addikt
válasz
kukulec #26891 üzenetére
Az első háromra hosszútávon tökéletesen alkalmatlan a tv.
Sajnos a szemkárosodás nem visszafordítható. Én egy 32 colossal intéztem el a szemem. Azóta csak háttérvilágítással tudok netezni, és hosszabb távon TV-t is nézni sajnos.
1 év alatt sikerült összehozni...
Azóta egy DELL IPS-es 27-esem van, de az is kalibrálva, mert egyébként megsiratom a látványt.
-
nightshadow
veterán
Samsung UE40JU6400 4K TV review [link]
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Az elmúlt 1 hónapban a következő 3 tv-vel volt dolgom: Sony KDL-50W829, Samsung 48H6400 és Panasonic TX-48AS640.
Ha minimális az árkülönbség akkor a sony a jobb választás, eleve 2"-lal nagyobb
Ha a játék a fontos akkor is a Sony a jobb választás.
Amennyiben jóval olcsóbb a Pana vagy a Samu és nem fontos a játék akkor a Pana és a Samu kerül előnybe
3D mindegyiken nagyon hasonló.
Képminőség szempontjából nincsenek olyan drasztikus különbségek, mindegyik nagyon jó.
A kontraszt, fényerő is nagyon hasonló mindhárom modell esetében.
Ami a homogénítást illeti az a Pana javára billenti a mérleget, nagyon jól dolgoztak a mérnökök, bevilágítás 0, felhősödés olyan 1% környékén lehet, ha valaki nagyon nekiáll leselkedni.
Smart rész egy elég érdekes dolog, az emberek többsége YT-ra, böngészésre és hálózati valamint usb-s lejátszásra használja, ezeket szinte mindegyik tudja így vagy úgy.
A Sony és a Samu DLNA-n, Plex segítségével szépen lejátsza az anyagokat, Panasonicra nincs Plex és itt jön egy érdekes csavar, sorrendben a Pana volt az utolsó amivel dolgom volt ezért a többinél ez nem merült fel, szóval, a Pana látja az SMB-t és simán lejátsza róla a fájlokat külső-belső felirattal együtt, minden gond nélkül kezeli az SMB-t, látja a Dune fájlokat, a gépen megosztott fájlokat és ezek után már nem is olyan fontos a Plex ami egy remek DLNA kliens/lejátszó.
Nem állt szándékomban tv-t venni, de olyan áron tudtam hozzájutni egy 48AS640-eshez, hogy vétek lett volna ott hagyni (145e).
Neked kell eldöntened, hogy melyik tetszik ill. az ár sem utolsó, ha nagyon hasonló árban vannak, esetleg a játék a fő szempont akkor egyértelmű a Sony, minden más esetben már nehezebb a döntés.[ Szerkesztve ]
-
superg
senior tag
Sony 50w7 50w8 az tényleg amolyan best buy 200-ért van még 2 napig hivatalos forgalmazótól az utóbbi,az első is ugyanaz csak 3d nékül.Tényleg ennek a legjobb a képe az általam említettek közül.Magasabb kategóriába is szánták.
Samsung a legjobb a smart részben,okos táv, erősebb proci stb.Pana Sony ebben gyengébb de azért ezek sem buták szerintem telefon képét is kiküdheted rá mindegyiken ,de kérdezz rá a topijukban ha spéci igényeid is vannak.
Képminőségben én a Sony,Pana Samsung így raknám sorba saját tapasztalat és itteni vélemények alapján a .Ezek Va panelesek ,LG ips,ezt is jo tudni én jobban szeretem filmre a VA-t de döntse el mindenki magának erről nincs kedven vitatkozni -
lukgab
tag
válasz
kukulec #26891 üzenetére
Itt elolvashatod a 4K vs játék tapasztalatomat:
http://prohardver.hu/tema/lg_led_tv-k/hsz_56183-56183.html2 hete nagyon boldog tulajdonosa vagyok egy 55ub850V nek!
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
superg #26899 üzenetére
Panasonic 48AS640 vs.SAMSUNG UE48H6400 ?
10k a különbség kb, de nem tudom melyikkel járnék jobban.
Előnyök, hátrányok stb.
A többi inkább 200k+, és ha lehet, inkább "megúsznám" olcsóbban, annyival szerintem a többi sem tud többet.
Sony-nál a márkanév nagyon sokat jelent az árcédulán, és közel se biztos, hogy a fenti 2 tv rosszabb.
MHL jó lenne, meg az USB-s lejátszás, és a felakaszthatóság falra a gyerkőc miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.