Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- HP EliteBook / ZBook topik
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Samsung UE32H6200 nightshadow
vagyLG 32LB580V Pumma
Köszi neked is.Melyik miben jobb?
Melyiknek tud többet a DVB-C vevője?
Szolgáltatásokra gondolok.[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Panasonic TX-32CS510 review [link]
-
blakey
titán
válasz #94529552 #27991 üzenetére
A 3D nem ajánlott azoknak a gyerekeknek akiknek még nem alakult ki a térlátásuk, független attól, hogy aktív vagy passzív.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
akinek hasonló árkategóriájú tv-je van, vagy tesztelt olyat.
Na, ilyen itt nem sok lesz. Csak annyit, hogy elvileg gyerekeknek nem ajánlott az aktív 3D, ennek majd azért nézz utána.
modflow Kb. szintén zenész. A tavalyi 740-es egy jól felszerelt felső kategóriás tv [link], de a másikról szinte semmi infó: [link]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
A méret a lényeg... T165-ös legyen.
500-600 ezer, max 700 ezer körül, mi manapság 4K tv-ben a legjobb vétel?
A 3D fontos, a kislányaim megőrülnek a 3D mesék miatt. Engem hidegen hagy, nekem elsősorban a képminőség, és a megbízhatóság a lényeg. De most nem az kell, hogy a fenti árból az árukereső mit ajánl és ott mit írnak le, hanem olyan valaki írjon, akinek hasonló árkategóriájú tv-je van, vagy tesztelt olyat.
Előre is kösz, aki válaszol.Ezt tv-t ismerős által megtudnám venni 690 körül, de egyébként semmit nem tudok róla...
[ Szerkesztve ]
-
nash1
tag
Sziasztok, ha valakit érdekel 5% kedvezmény az edigitalban(akciós termékekre is), akkor írjon privátot.
-
dokee78
félisten
válasz nightshadow #27983 üzenetére
-
nightshadow
veterán
Samsung UE48J6300 HD TV review [link]
-
dokee78
félisten
Melyik készüléket érdemes venni 100k körül?
May 82 cm,nem tudom ebbe az árba belefér-e Smart tv?
Csak új! -
ginola
addikt
Sziasztok
Sony 40 NX 710-es Tv-et szeretném lecserélni, vmi ennél jobbra, max 94,5 cm szélességű TV jöhet számításba, mit ajánlanátok?
-
nightshadow
veterán
2015. június 20-23. között LF szériás televíziók 15%, UF szériás televíziók 20% kedvezménnyel! [link]
-
nightshadow
veterán
válasz GrooveHero #27976 üzenetére
A Blu-ray filmek, mkv-k 24p-sek. Ha nincsen 24p-s támogatás akkor riceg a kép. Van aki látja, van aki nem, tehát egyénfüggő. Bővebben: [link] A cikk 2008-as, azóta Full HD tévéknél a középkategóriában már alapnak számít a 24p támogatás, 4K-nál még nem.
-
GrooveHero
addikt
válasz nightshadow #27975 üzenetére
Az mit is takar? Fontos az, vagy jó, ha van?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
nightshadow
veterán
válasz GrooveHero #27974 üzenetére
A 4K-s Samsung tévéknél vedd azt figyelembe hogy a tesztek szerint JU7000 alatt (számomra teljesen érthetetlen módon) nincsen 24p támogatás.
-
GrooveHero
addikt
válasz nightshadow #27973 üzenetére
Köszi.
Igazából hosszú távra tervezem a tv vásárlást, tehát min 3-4 év. Addigra talán már kicsit több 4K tartalom lesz, így személy szerint én úgy gondolom, hogy érdemesebb lenne a 4K-t választani. Egy samu F6500-asom van otthon 46-os méretben, Azt nagyon szerettem. De mivel most már Angliában élek, ezért kell majd vennem itt is egyet. A JU6500-at néztem 55-ös méretben, de a gond, hogy abból csak amcsiban van flat. Nekem meg nem kell görbe TV A 6400 meg kicsit gyengébb tudásban. A 6500 feletti flat meg már árban sok. 7-800 fontnál többet semmiképp sem szeretnék kiadni.[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
nightshadow
veterán
válasz GrooveHero #27971 üzenetére
Azt kéne előbb eldöntened hogy 4K-s tévét szeretnél vagy csak Full Hd-t. A Full HD-ek közül ezekre érdemes leszűkíteni:
3D-sek:
- Samsung H6400 tavalyi modell, síkképernyős 100Hz-es
- Samsung 48J6300 idei, hajlított képernyős 100Hz-es
- W809C idei, síkképernyős 100Hz-es Android tv2D-s
- W755 idei, síkképernyős 100Hz-es Android tv4K-s tévékkel még kevés a tapasztalat, így azok közül nehezebb a választás.
-
nightshadow
veterán
LG 65UF850V review [link]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Ezek közül ti melyiket választanátok?
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kalel25 #27963 üzenetére
A Panasonic VIERA TX-48AS640E is megfelelhet neked.
-
junior11
veterán
válasz zsuzsotiki #27966 üzenetére
Itt lehetséges, hogy tudnak tanácsot adni: [link]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
zsuzsotiki
csendes tag
Hello!
Van egy Philips 37PFL7662D/12
tv-m.
A közepétől a széléig egy fekete,áttetsző folt jelenik meg,a legszélén pedig fehér 3 cm-es sáv,hosszában.
Ez eleinte egy-két perces jelenség volt,mostanra pedig az van,hogy amikor bekapcsolom már ilyen,de kb 15-25 perc elteltével eltűnik és semmi baja a tv-nek.A következő bekapcsolásig.
Mondtak olyat,hogy kijelző hiba,az egyik szerelő 35 000-et mondott rá,a másik azt,hogynem lehet javítani.
Mondtak olyat,hogy érintkezési hiba,vagy táp hiba.
Namost...már kifizettem pár ezret a ránézésre.
Szerintetek,ha valaki találkozott már ezzel a jelenséggel,lehet javítani?És ha igen,mennyiért?Anélkül,hogy minden szerelőnek kifizetném azt,hogy szerinte mi a baj.
Köszi -
skoos
őstag
Sziasztok!
Hétfőre szükségem lenne egy napra nem működő, de szép állapotù TVre. Tudnátok segìteni? -
kalel25
csendes tag
hello.
kérlek adjatok tanácsot.szerintetek melyiket vegyem.Samsung UE48H6400AWXXH 3D ,Philips 47PFH6309/88 3D SMART Ambilight .igazán a kép minőség,mozgás érzékelős távirányitő,megbizhatóság és tartoság számit.köszi. -
törölt tag
válasz dongasre #27959 üzenetére
Érdeklődj a HD filmek lejátszása, vagy a Panasonic topikban. Akkor foghatnád a tévére, ha mindig ugyanaz a hiba állna fent. Talán a legjobb lenne egy tapasztaltabb ismerőst áthívni, hogy segítsen megoldani a problémádat.
-
BBéci
legenda
válasz dongasre #27959 üzenetére
Ezek szerint ennyit tud. Nem véletlenül használunk rengetegen asztali médialejátszót vagy HTPC-t, amik kép- és hangminőségben is messze jobbak, a tévékbe épített gyerekjátékoknál.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Hol lehetne összehasonlítani egy Samsung UE55H6400-at a Sony 55W829-tel és a Panasonic 55AS640-tel? Vagy nagy vonalakban valaki le tudná írni a különbségeket?
Előre is köszönöm.
Üdv.
-
dongasre
tag
Sziasztok! A Panasonic TX40CS630E tv-m megérkezett és máris bosszant. Kettő darab Hd filmet próbáltam lejátszani usb-ről és az egyiknél nincs hang, a másiknál meg a kép akadt. Ennyit tudna csak?
SM s21+
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #27955 üzenetére
Van ami azért jobb is lett.
-
kava318
csendes tag
Hello. Olyan kérdésem van, hogy lg LB5610-es tv-m van és elhagytam a talpait.Falra szereltem és nincs-e valakinek fölösleges eladó talpa normális áron, vagy honnan lehet beszerezni?
Talpa a kétoldali (ami miatt sokan új bútort kényszerültek venni ) -
akela91
addikt
válasz nightshadow #27955 üzenetére
Hihetetlen hogy visszaléptek szinte mindenben... Örülök hogy meglett véve jó áron a W705B-m.
-
nightshadow
veterán
Sony W850C review [link]
-
blakey
titán
válasz Termi16 #27948 üzenetére
Ha Panasonic és nem szempont a játék akkor ez egy nagyon jó választás.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Termi16
őstag
Jé, egy ismerős arc!
Imádom a tv-t, de költözünk.
Innentől kezdve nem a hálóban lesz a TV, hanem a nappaliban, ahol sok a fény, és fontos, hogy ne kelljen sötétiteni ahhoz, hogy lássuk is a tv-t. Illetve azt vettük észre, hogy a 20nm-es hálószobát iszonyat durván felmelegiti a tv, konkrétan ülök tőle 1,5 méterre, és érzem, hogy árad belőle a hő.
Tehát annyi lenne a lényeg, hogy kisebb fogyasztást és nagyobb fényerőt/kisebb tükröződést produkáló tv-re lenne szükségem, lehetőleg úgy, hogy ne romoljon a képminőség.
Kérhetnék esetleg 1-2 példát a Sony-ra? Sajnos nem vagyok tisztában az éppen aktuális kategorizálással.
nightshadow:
Köszi, ezt a sony-t már el is mentettem!lorinser:
Nem azon az 5 centin múlik, ez igaz, de kisebbet már nem szeretnék Az 50"-t sem éreztem olyan túl óriásinak.[ Szerkesztve ]
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
lorinser
senior tag
Szia!
Bár ez egy kicsit kisebb, de szerintem érdemes ebben az árkategóriában ezt is megnézned: Philips 48PFS8109
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
BBéci
legenda
Mi az oka a cserének?
Az utóbbi egy-másfél évben minden ismerősömnek, rokonomnak Sony tévét ajánlottam (mert plazmát nem lehet kapni, vagy csak pocsék LG-t), kivétel nélkül megfogadták a tanácsomat és elégedettek.
De a Panasonicok is figyelemre méltóak, sokat csiszoltak az LCD tévéiken, amióta leálltak a plazmagyártással.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Szomorúan, de készülök eladni a Pana 50ST50-es plazmámat, hogy egy LCD-t vegyek helyette.
Lennétek olyan kedvesek, hogy irtok néhány modellt a népszerübb márkáktól, amelyek kb ennek a tv-nek a szintjén vannak képminőségben? (vagy esetleg jobbak, de nem milliós áron) Samsung, Sony, LG érdekelne elsősroban, illetve esetleg újra Pana.
Szeretném felmérni, hogy kb milyen összeg újan, illetve használtan, amit erre kellene szánnom, szem előtt tartva, hogy nem szeretnék visszalépni képminőségben.
Amit tudni kell, hogy egy 25nm-es nappaliban lesz, méret 50 vagy max 55", pc-re lesz kötve, hogy arról mozizzak, játsszak illetve néha egy-egy focimeccs megy majd rajta hd-ben.
4k, UHD, 3D, szuperSMART, ivelt téma nem érdekel, képminőség a fő szempon, és hogy pc-re kötve tudjam használni.
Tudnátok ajánlani néhány tv-t ezen szempontok alapján?
Köszönöm előre is!
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
törölt tag
válasz Mgeri. #27946 üzenetére
A tavalyi széria már kifutófélben van, ahogy a 42W705 is szinte már nem kapható sehol sem. A 2015-ös tévék pedig még drága induló árakon vannak. Talán még elérhető a 42-es Panasonic TX-42AS600E reális áron: [link]
Piftuka Azért inkább mindig a saját ízlésed szerint válassz tévét, mint a tesztoldalak sajátosan kialakault ízlésvilága és előítélete alapján. Szerintem nagyon jó tévé a sony W9-es, akár A és B jelű tévéje is, nézd meg őket még egyszer, és nyugodtan higgy a szemednek. -
Mgeri.
csendes tag
Kedves Hölgyek, Urak!
Cimborámmal televízió vásárláson törjük a fejünket, ugyanis lakótársunkat máshová szólította az élet és vele együtt kiváló LCD kijelzőjét is. TV nélkül viszont nem maradhatunk, hiszen a szembe levő kanapén ülve történnek sokszor a közösségi összeröffenések. Nyomatjuk az Xbox-ot, a PS4-et, filmeket, vagy csak valami hülye youtube videót sörözgetés közben.
- A büdzsé igencsak szűkös, olyan 100-120 környéke lenne az irány.
- 42" méretű volt az előző, pont megfelelő volt méretben, úgyhogy ekkora kiváló lenne ismét
- 3D nagyon nem fontos, az se baj, ha buta, esetleg ha lejátssza a gépemről a HD filmeket hálózaton keresztül, annak örülünk
- A felhasználási terület, mint fentebb is írtam, elsősorban játék és filmek.
Tetszik és azt is beszélik, hogy jó, viszont picit felette van a költségvetésnek:
Sony Bravia KDL-42W705BSegítsenek a szakik, mert egyszerű halandónak nem könnyű eligazodni a hatalmas választékban.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek melyik lenne jobb választás? LG 32lb5610 vagy LG 32lb575S ? Árban ugyan ott van mindegyik, használt mindkettő, de 1,5 év gari van még rájuk. Smart nem érdekel, csak a kép minősége.575-ös az 2013-as modell, az 5610-es meg 2014-es. Előbbi helyben lenne nagyjából, utóbbi futárral jönne.
-
ezso
tag
"Vestel/Technika és egyé bazári márkák nem játszanak.
Eddigi jelöltek: [Toshiba], Philips, LG."Megint egy agymosott...
Csak hogy tudd, a Vestel gyárt Toshiba és Philips tévét is!
Akkor ezek is "bazáriak"?Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
Piftuka
veterán
válasz #94529552 #27906 üzenetére
"Jó kérdés, de ezt a Triluminos-t nem szokták ajánlani a magasabb ára miatt gondolom. KDL-55W955B. A Sony Bravia KD-55X9005B pedig UHD, és sokkal drágább még a W955B-nél is."
Mondjuk én a SONY 55W955A típusra gondoltam, amelynek kör alakú, ezüst talpa van. Én olyat néztem a Media Markt-ban, és nagyon tetszett a képe.
Az UHD modell esetében még egyszer meg kell majd néznem a pontos típust, mert a 9005 jelenleg ~600.000 forint körüli áron vásárolható meg, amit viszont én néztem, annak "csak" 379.000 forint volt az ára.
Nekem a 9005 rémlik, de lehet, hogy a 8505 volt.Arra emlékszem, hogy még gondoltam is, hogy jobban megéri, mint a W955, mert csak 10.000 forinttal drágább, de kb. egy kategóriába tartozik, ráadásul UHD-s.
"(#27907) nightshadow válasza Piftuka (#27905) üzenetére
Ezért: [link] "There’s just no sugarcoating this: the KDL-55W955B is the worst-performing Sony Bravia flagship HDTV we’ve reviewed in terms of picture quality.....Nevertheless, this year’s midrange Sony W705 and W829, or even better, last year’s top-end Bravia W9 (if you can still find stock) are wiser buys due to their superior contrast performance."Köszi az info-t! Ezt nem tudtam. Igaz, ahogyan fentebb is írtam, én a korábbi modellre gondoltam, annak szerintem nagyon jó képe van. Azt volt alkalmam hosszabban szemügyre venni.
Mindenesetre érdekes, és elég szomorú, hogy a Full HD-s "csúcsmodellt" ilyen csúnyán elrontotta a SONY.
"Aquila non captat muscas."
-
Damage
senior tag
válasz lorinser #27935 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Esetleg tudsz konkrét input lag adatokat? Én eddig abban a hitben éltem, hogy a régi TV-m sokkal rosszabb. Erre nemrég kiderült, hogy 12-15 ms (Samsung 32C530). A mostaniak meg küzködnek a 40-60 ms-mal.''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Fichtner
tag
Hello
100-120.000Ft környékén milyen ajánlott LED-es TV-van?
LG és Panasonic érdekelne főleg, esetleg Sony.
32"-os kellene, FullHD, szép kép.
Smart + Wifi előny de nem feltétel, 3D nem kell.Kösz!
-
malacka87
őstag
[link] Erre valaki?
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
lorinser
senior tag
válasz Damage #27928 üzenetére
Damage:
4K eddig nem ajánlott játékra a magas input lag miatt (ha nem így van, javítsatok ki). Én a két Sony közül választanám az egyiket.
ricsiii01:
Ha játszani is szeretnél akkor szerintem Te is nézelődj a Sony-k között.[ Szerkesztve ]
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Most már olvasgatom egy ideje a topikot és kinéztem 3 tv-t. Az első a Samu UE40H6400 130k-ért az MM-ben, a második a pana TX-40AS640E 120k-ért úgyszintén az MM-ben és a harmadik a pana TX-42AS650E 142k-ért a Mallnál.
Melyiket ajánlanátok filmezni pc-ről/hdd-ről, fifázni (pc), néha tévézni?
Ha a pana 650-et akkor a Mall hivatalos garit ad ahogy az MM? Mennyire megbízható bolt?
Van esetleg jobb 140k-ig?.
-
dh66e
veterán
válasz BrandonXXV #27930 üzenetére
Oh akkor ez így más helyzet.....
-
BrandonXXV
aktív tag
Sajnos nem itt hardveraprón volt hirdetve. A poén, hogy reggel 7:42-kor még leveleztem az emberrel, hogy akkor közös nevezőre jutottunk. Utána meló, közben nem nagyon tudtam ilyesmivel foglalkozni. Du. 2-kor már nem volt fenn a hírdetés és telefonon sem tudom elérni az embert...
-
dh66e
veterán
válasz BrandonXXV #27927 üzenetére
Az egy jó vétel lett volna azért az árért.Le kellett volna jegeltetned és akkor még mindig elállhatsz ha nem tettszik ellenben nem jársz így ahogy most.
[ Szerkesztve ]
-
Damage
senior tag
Hello!
Kinéztem pár TV-t, amik közül hamarosan választanom kellene.
Elvárásaim:
- legalább 55"
- USB lejátszás (minden formátum + felirat kezelés)
- PS4 játékok (érje el a Samsung LE32C530 szintet, ami már egy őskövület)Ami nem fontos:
- SMART funkciók
- nem vagyok HC gamer, minimális utánhúzás nem érdekel, legyen jobb, mint az LE32C530, amit most használok játékra)
- műsor felvétel, PIPOpcionális (aminek örülnék):
- 4k (fotók mutogatása minél jobb minőségben nagy képernyőn) -- ez fontosabb
- 3D (bizonyos játékoknál, esetleg USB-n keresztül filmeknél) -- ez kevésbé fontos
- gyors menürendszerA lényeg: leginkább USB-s filmek és PS4re kellene nagy méretű TV.
(max 300k, de nem gond, ha 250k alatt maradok)Amiket néztem:
Samsung55H6500
SONY KDL60W605B
SONY KDL55W805B
Samsung UE55HU6900 (4k)
Philips 58PUS6809 (4k)4k prioritást élvez a 3D-vel szemben.
Melyiket szeressem?''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz BrandonXXV #27922 üzenetére
Úgy tűnik, ez nem az én napom. Eladták a TV-t, mire mentem volna...
-
malacka87
őstag
Sziasztok! A vasárnapi viharban nagy valószínűséggel tönkrement a monitorkent használt 32"-os Grundig tv-m. Biztosítás volt rajta így az értékét elméletileg majd levasarolhatom az euronicsben. Falon lesz kb 100-130 cm távolságból jatszok rajta. Mit ajanlanatok 100-160 lenne rá 3d is lehet egyenlőre egy 7870 kártyával hasznalnam, de lehet nvidiara váltok 970-980. Régivel előfordult olyan mint ha kettészakadt volna a kép bongeszoben vagy total war közben. Frissites miatt lehetett? Hdmi kábelen. Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
BenZool
újonc
Sziasztok!
55''-os 3D-s smart tv-t szeretnék vásárolni, ki is néztem két típust:
LG 55LB671V
PANASONIC TX-55ASM651EA kérdésem az lenne, hogy ti melyiket ajánljátok? Főként csak filmeket néznék rajta laptopról, tehát az okos funkciók, meg netezés az nem igazán számít nekem, ellenben a képminőségre, képfrissítésre nagy hangsúlyt fektetnék. Illetve az LG-ből láttam hasonlót, az LG 55LB670-et, csak nem tudom, hogy ott a tv alján lévő színezésen kívül van-e különbség a fent említetthez képest (gondolok itt pl a panelra).
Köszi a segítséget előre is!
-
törölt tag
Van egy Grundig tv-m, van benne dvb-sat vevő is.
Milyen kártyafoglalat kell hozzá,hogy a UPC Direct kártyát beletudjam tenni? (már hogy működjön is) -
bear_
aktív tag
Sziasztok,
Tv-t szeretnék venni, ~70 ezer pénzem van rá. 27-32" közötti méret érdekelne, illetve csak fullHD jöhet szóba. Nem érdekelnek a smart/3D funkciók, de az sem baj ha van. Leginkább filmnézésre használnám (PC HDMI) Vestel/Technika és egyé bazári márkák nem játszanak.
Eddigi jelöltek: [Toshiba], Philips, LG.
Előre is köszi
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz nightshadow #27915 üzenetére
Ma lehet elmegyek személyesen és megnézem mit mutat a Samsung. Ha sikerül megegyezni,akkor el is hozom...
-
dh66e
veterán
válasz BrandonXXV #27920 üzenetére
Nem csodálom.
-
nightshadow
veterán
Samsung UE48JU7500T review [link]
-
törölt tag
válasz BrandonXXV #27917 üzenetére
Mint ahogy nightshadow is mondta, magasabb kategória, és műszaki színvonal az F6400. Szemben az olcsóbb, hosszabb garanciaidejű és fiatalabb LG-vel. Ezeket a szempontokat már neked kell mérlegelni, hogy mi a fontosabb a számodra.
-
BrandonXXV
aktív tag
Biztosan jobb választás lenne a Samsung az LG-nél? LG az 2014-es...
-
BrandonXXV
aktív tag
Értem, köszönöm!
-
nightshadow
veterán
válasz BrandonXXV #27914 üzenetére
Ha nincsen semmi baja, akkor igen.
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz nightshadow #27913 üzenetére
Még akkor is, ha a samu 14 hónapos, még 10 hónap garival?
-
nightshadow
veterán
válasz BrandonXXV #27912 üzenetére
Egyértelműen jobb választás, az F6400 minden tekintetben egy magasabb kategóriájú tévé az LB5610-nél.
[ Szerkesztve ]
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz BrandonXXV #27910 üzenetére
Közben akadt egy ilyen is: Samsung UE32F6400 3D SMART TV Bár a 3D része abszolút nem érdekel. 66e-ért lenne, szemben az LG 32LB5610-el szemben, ami 60e lenne. Jobb választás lenne a Samsung?
-
nightshadow
veterán
Samsung UE40J6300 review: [link]
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz nightshadow #27909 üzenetére
Ez is igaz, de annyival többet nem szeretnék rá költeni. Már a 60e is több,mint amit eleve szántam a dologra. 50e lenne a lélektani határ, de annyiért inkább csak noname TV-ket találtam, amit nem biztos, hogy bevállalnék...
-
nightshadow
veterán
válasz BrandonXXV #27908 üzenetére
+10-12k-ért kapsz újat bolti garival: [link]
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz nightshadow #27900 üzenetére
LG 32LB5610 alig 5 hónapos, garanciával jó választás lehet 60e-ért, szállíttási költséggel együtt?!
-
nightshadow
veterán
válasz Piftuka #27905 üzenetére
Miért nem a SONY KDL-55W955 típust?
Ezért: [link] "There’s just no sugarcoating this: the KDL-55W955B is the worst-performing Sony Bravia flagship HDTV we’ve reviewed in terms of picture quality.....Nevertheless, this year’s midrange Sony W705 and W829, or even better, last year’s top-end Bravia W9 (if you can still find stock) are wiser buys due to their superior contrast performance."
-
törölt tag
válasz Piftuka #27905 üzenetére
Jó kérdés, de ezt a Triluminos-t nem szokták ajánlani a magasabb ára miatt gondolom. KDL-55W955B. A Sony Bravia KD-55X9005B pedig UHD, és sokkal drágább még a W955B-nél is.
-
dongasre
tag
Sziasztok!
Be merjem ezt a tv-t vállalni? PANASONIC TX-40CS630E
Az egyik fórumtárs ajánlotta de más nem írt semmit róla. Esetleg valakinek valami véleménye?[ Szerkesztve ]
SM s21+
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz nightshadow #27900 üzenetére
Köszi, hasznos volt. LG felé húz a szívem. Már csak jó árban kellene találnom, akár használtban is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest