Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #27695 üzenetére
H6200 felejtős? Sokan ezt veszik samuból, mert pontosan ugyanolyan tudású, mint a H6400-as, csak nem adják hozzá a Smart Remote távirányítót, és a 2 db 3D-s szemüveget. Az ára csak ezek miatt is kedvezőbb. Képminőségre pedig éppen ugyanaz.
-
Zöldfülű8
csendes tag
válasz Pro Koryak #27695 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes választ!
-
Pro Koryak
addikt
válasz Zöldfülű8 #27689 üzenetére
philips + samu h6200 felejtős.
sony w705 és samu h6400 képminőségben tavalyi év egyik legjobbjai.
pana as650 képe szintén jó, de ips panel, azaz fekete/kontrasztarány gyengébb az előző kettőnél.
samu h6400 médialejátszási képességei valószínű jobbak mint a sony ill pana, ha ez is fontos.
-
törölt tag
válasz Morris #27693 üzenetére
Ez a véleményed, de sokaknak meg teljesen más, (és ők vannak többen, sokkal-sokkal többen.) és nagyon elégedetten használják az LG tévéket, szerintem nagyon jó tévéket csináltak 2014-ben, sőt a kedvedért még a szoftvert is frissítik WebOs 2.0-ásra. Te nagyon egyedül vagy ezzel a véleményeddel, és érthetetlen hogy a saját véleményeddel szembe fordulsz. Talán mélyebb okok vannak a háttérben, ez már nem is ránk tartozik. Mindenesetre az újabb és újabb fikázás nem túl szimpatikus a részedről, a te tévés ismereteiddel. A tételes válaszomra sem reagáltál megint, amiben cáfoltam hibás nézeteidet. Ez felettébb érdekes.
Én LB671V-t használok, és elégedett vagyok vele, örülök hogy ezt választottam. Nagyon jó mozizásra, tévézésre, játékra is. 3D-re sokkal jobb a te mostani tévédnél. -
Morris
veterán
válasz #94529552 #27691 üzenetére
Itt nincs semmiféle pálfordulás. Mindössze tapasztalatot szereztem különböző készülékkel kapcsolatban.
Sajnos. Mert nem örültem a tévécserés macerának.
Jó volt az LB650 feketéje is. Elsőre nem is tudtam, hogy jó ez vagy sem. (ezt is írtam anno). De egészen addig, míg lett összehasonlítás alapom. És bizony van nála jobb. De ezt mondhatnám a betekintési szögre is.
Még ugyan észrevehető, hogy a jelenlegi tévém nem hozza az LG (LB650V) szintjét - mármint a betekintési szögben. De ezt sem tudtam addig, míg meg nem tapasztaltam.
Nincs ezzel gond. Az ember így ismerszik meg.
Én abból a megfontolásból vettem anno LG-t, mert tökéletesen meg voltunk elégedve a kis Personal monitorunkkal. Gondoltam nem lőhetek mellé.
A korábbi plazmám pedig füstös szürkés képpel rendelkezett, mivel nagyon nem mai darab volt. (megöregedett a panel). Számomra ahhoz képest szép volt az LG képe. Dinamikusabb színei vannak.Ennyi a történet. Már H5500-as samuval is van tapasztalatom. Anno amikor kérdeztem, hogy milyen készüléket vegyek, nem voltam felkészülve a témában. Sőt. Semmi tapasztalatom nem volt. Mert addig nem volt aktuális a tv vásárlás.
Csalódtam az LG-be. Remélem ez a 2014 csak egy rossz évük volt. Mondjuk most 2015-ben a Sony esett vissza a termékeivel. Ár/érték tekintetében mindenképpen. Plusz ezek a pixelhibák amik mostanában megszaporodtak... pfff.Szóval vannak itt baklövések gyártói szinten. Nem csak az LG-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz Trk.Adam87 #27687 üzenetére
Teljesen jó készülék, de ha infó kell róla akkor a Samu topicban találsz.
-
törölt tag
válasz Morris #27686 üzenetére
Rendben, legyen véleményed, nem ajánlod senkinek, eddig még rendben is volna, de az ilyen ferdítésekre mi szükség van amiket írsz? Ezeket nem hagyhatom szó nélkül, mert akár tételesen is tudom cáfolni őket.
1, Az input lagról írtak nem igazak, már cáfoltam, de ha akarod linkelem neked a tesztadatokat róla.
2, A neked botrányos webos, teljesen jól használható, pl. a smart menüt 0 sec alatt éred el vele, bemenetet innen azonnal válthatsz, vagy YT-ot bármit indíthatsz. A normál menüt 3-4 sec alatt eléred az első alkalommal, de a továbbiakban rögtön belép. Ha ez nem elég, nemsoká jön rá a WebOs 2.0 is: Megkapják a webOS 2.0 egyes fejlesztéseit a régebbi LG tévék Milyen lett az LG webOS 2.0, új smart rendszer? Ezt akár le is tudom videózni.
3, Volt aki 730-ast vett igen, azt mondta róla, és más meg ezt írta :Ja amúgy nagyon brutál a TV, igencsak szép képe van simán mellé tenném az én 50-es sonymnak
4, "foltos az LB650V széria kijelzőinek nagyon nagy százaléka" Ezt mégis ugyan honnan vetted, van valami kimutatás, mert ha nincs akkor félrevezetésnek gondolom.
5, Nem ezt ajánlottam neked, mert egy alap FHD-t akartál venni, de inkább pörgesd vissza a topikot és nézd meg.
6, Még folytathatnám....de minek?!
Nem tudsz túllépni ezeken? Kicsit már komolytalan kezd lenni a dolog. Egyébként még most sem tudom a pálfordulásod okát, a menny és a pokol közti átjárást de mindegy, inkább hagyjuk a témát. -
Zöldfülű8
csendes tag
válasz Trk.Adam87 #27660 üzenetére
Most látom, hasonló a kérdésünk, csak nekem monitorként nem kell, hogy funkcionáljon és 140E-t is adnék érte, ha megéri.
-
Zöldfülű8
csendes tag
válasz Zöldfülű8 #27538 üzenetére
Sziasztok!
Most már kikristályosodni látszik a végleges listám. Segítsetek dönteni, légyszi! :-)
100.000Ft körül keresek 100-110cm képátlójú tv-t. Felhasználási cél: leginkább filmnézésre (külső merevlemezről is!), néha tévézni, sportadásokat nézni. Nem kell semmi extrát tudnia, értem ezalatt a 3D-t, smart-ot, egyszerűen csak legyen gyönyörű a képe.
Igazából a Samsung és a Panasonic között vacillálok. Segítsetek, légyszi!
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz Trk.Adam87 #27687 üzenetére
Nincs vele tapasztalatom, de úgy rémlik ajánlott darab. Mindenképp nézz utána, nem akarok butaságot mondani.
-
Morris
veterán
válasz #94529552 #27675 üzenetére
Figyelj Pumma!
Én az LG-vel megégettem magam (pontosabban a 2014-es IPS kijelzős készülékével). Ezért én ezt nem fogom ajánlani senkinek. A kijelző igenis problémás. Nem csak a 47LB650-nél, hanem a 42LB650-nél is. Amikor megvettem a készüléket még elvarázsolt az újdonság, a méret. Pár napos használat után egyre inkább feltűnt a sávosodás. És normál hd adás esetében is. Engem zavart. Ismerősömet nem zavarja. Ez ilyen. Ha valaki ebben az árkategóriában szeretne venni Led lcd televíziót, akkor igenis tudnia kell ezekről a dolgokról. Ez van. Lehet, hogy a 670-es széria nem ilyen, nem tudom. De volt aki ugyanezen probléma miatt vált meg a 730-as szériás LG tévéjétől.
És mielőtt azt mondod elfogult vagyok, van egy LG 26"-es IPS kijelzős personal monitorom (TV/monitor), azzal nincs ilyen gond.
-
Morris
veterán
válasz Trk.Adam87 #27683 üzenetére
Erre jó az LG is. Sajnos az LG webOs-e botrányosan lassú. Ha ezt veszed, erre készülj fel! Ellenben smartban elég jó. Input lagban, feketében a 2014-es sony a legjobb (W7, W8 széria). Smartban már nem.
Sőt, a 2015-ös sony tévék esetében visszalépés is történt az input lag tekintetében.
Panasonic-ról is jók a vélemények. Érdemes azon a fronton is körülnézni.
Árat figyelembe véve, azt vedd, ami belefér a keretbe.[ Szerkesztve ]
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Morris #27682 üzenetére
Simán TV nézésre és számítógépet rákötve játékra, böngészésre is.
Smart nélküli TVben melyik produkálja a legjobb képminőséget és input lagot? Vagy ha mindenképp olyat kell vennem, amiben Smart is van, akkor mindent összevetve melyik a legjobb választás 120000 Ft körül? (ebben az esetben fontos a smart rendszer használhatósága is) -
Morris
veterán
válasz Trk.Adam87 #27679 üzenetére
Attól függ, mik az elvárások. Mire használnád elsősorban?
Szerk:
Amiket ProKoryak írt, teljesen jó alternatívák.[ Szerkesztve ]
-
Pro Koryak
addikt
válasz Trk.Adam87 #27679 üzenetére
pana 40as640 v 48as640. jobbak ...
sony 42w705, 42w805. ezek is jobbak ...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ejnyebejnye #27677 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Samsung panel a jobb, az AUO-t csak kényszerűségből használják. Utóbbiból sok volt a pixelhibás kivitel is.
-
Damage
senior tag
válasz ejnyebejnye #27677 üzenetére
Nem tartom kizártnak. Volt anno a Samsungnak olyan szériája, amiben azonos típuson belül is eltérő paneleket kaptak a TV-k. Szériaszám (és látvány) alapján (is) különbséget lehetett tenni.
Szerk.: Persze ez csak egy tapasztalat, az erre vonatkozó típusra nem tudok biztosat mondani.[ Szerkesztve ]
''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
ejnyebejnye
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem Samsung ue50h6400-at veszek (LG 671v volt a másik), de furcsának találom, hogy a hivatalos oldalon csak az ue48h6400 szerepel, és a tesztekben is csak erről lehet olvasni. Az 50"-osban AUO panel van, nem lehet hogy ez nincs olyan jó mint a 48"-os VA?
[ Szerkesztve ]
-
Lefcsi
csendes tag
válasz nightshadow #27674 üzenetére
Köszönöm! Ahogy látom, ezek között csak megjelenésbeli különbség van, tudásbeli nem.
LG újabb szériás televíziói között van olyan, ami ennél tud annyival többet, hogy megérje a felár?
Esetleg van Samsung, Philips, Sony vetélytárs (hasonló ár mellett ugyanennyi funkcióval és jó véleményekkel)?
Próbálok minél több típust összehasonlítani, de az ajánlottak valóban jó választásnak tűnnek. -
törölt tag
válasz Morris #27673 üzenetére
Szerintem tőled érdemes az első hsz-edet is elolvasni a tévéről, teljesen elégedetten beszéltél róla. Annak hatására sokan vették ezt a típust, és azóta is elégedetten használják a későbbi érthetetlen fikázásaid ellenére. A mostani sem túlzottan érthető.
A panel nem gyenge, sötét szobában teljesen jó filmezésre. Én ilyen panelt használok, ezért mondom, hogy egyáltalán nem foltos tévézéskor, filmezéskor sem.A tesztoldalak szerint az input lagja, a játékra kiválónak számító 30 ms alatti érték, szóval ezt megint nem értem, hogy miért kellett ide? Kampányolás folyik, úgy látom.
Érdekes, de a hiányosságokat, gyengeségeit a mostani tévédnek már kevésbé publikálod ilyen szinten. -
Morris
veterán
válasz fausto #27670 üzenetére
Színei, hangja, fényereje, betekintési szögei jók.
A panel minősége nagyon gyenge. Sávos, foltos az LB650V széria kijelzőinek nagyon nagy százaléka. Sötét szobába, mozizásra nem ajánlott a fentiek miatt. Persze csak akkor ha téged ez zavarna. Input lag relatív magas. Játékra emiatt nem a legjobb választás.Pumma: Én (szerencsére) rövid ideig használtam. Akkor tőlem ne is érdeklődjön? És különben is, miért ne érdeklődhetne itt?
Egyébként én úgy emlékszem anno pont a Te javaslatodra (tanácsodra) vettem meg ezt a típusú készüléket. Ma már tudom, nem kellett volna...[ Szerkesztve ]
-
Lefcsi
csendes tag
Sziasztok!
Lakótársakkal egy 47" körüli TV-t vásásolnánk. A keret kb. 160k. A képminőség a legfontosabb szempont. Meccset szívesen néznénk elmosodásmentesen, később játékra is használnánk. Smart totál hanyagolható, 3D (csak passzív) előny. Eddigi kutakodásom alapján 47PFH6309 a legesélyesebb, habár a DTS lehet hiányozna, illetve olvastam szoftverproblémákról is.
Mi a véleményetek ezzel a philips-szel kapcsolatban, illetve tudnátok-e a kategóriában jobbat ajánlani? -
nismoka
addikt
válasz Trk.Adam87 #27666 üzenetére
Sony 40R450, Samsung 40H5000, Ezek VA panelesek tehát jó a kontraszt és a fekete de látószögben elmaradnak az LG IPS panelektől melyek viszont kontrasztban és feketében gyengébbek. De monitorként annyira nem fontos a nagyon nagy látószög szerintem, tehát sony vagy samsung, azért ezeket is sokkal jobban lehet látni oldalról mint egy tn paneles monitort..
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz Trk.Adam87 #27664 üzenetére
Játék vagy grafika módba kell állítani, és akkor kikapcsol minden felesleges képjavító biszbaszt ami növeli az input lagot.
[ Szerkesztve ]
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz nismoka #27662 üzenetére
PC-hez teljesen rendben van a 60 Hz, de ha TV-ként használom nem rossz, ha tudja a 200-at, gondolom ez utóbbi tulajdonság nem hat károsan a monitorként történő használatra, mivel mint állítod abban az esetben automatikusan visszafogja a saját képfrissítését 60 Hz-re.
Ajánlásokat várok, ki mit ajánl és miért az általam felvázolt célra. Kb 50-50% arányban lenne használva TV-ként és monitor helyettesítőként is.[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Ha valaki használ LG42LB650V tévét, mi vele a tapasztalat? Most néztem a media markt-ban, első ránézésre jó vételnek tűnt, kíváncsi lennék olyanok tapasztalatára, akik régebb óta használják :-) köszi előre is!
-
nismoka
addikt
válasz Trk.Adam87 #27660 üzenetére
Egy tévét sem lehet 6OHz-nél nagyobb jellel hajtani. Max 60Hz-et fogadnak, a megadott nqgyobb Hz-et a tv állítja elő BFI vagy interpolálási trükkökkel ami nem is javasolt pc használakor. Tehát pc-t 60Hz-en tudod használni natívan.
-
Csef
csendes tag
válasz viharkabat #27638 üzenetére
Értem, köszönöm a magyarázatot.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Üdv!
Kéne egy kis segítség. Egy 40-42 col közötti TV-t szeretnék vásárolni maximum 120000 Ft-ért.
Feltétel, a kategóriáján belüli lehető legjobb képminőség, szín visszaadás, betekintési szögek és legalább 200 Hz képfrissítés. A TV monitorként is lenne használva, így fontos, hogy ezen a téren is helyt álljon.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Lenne egy Samsung LE37A656A1F televízióm ami az alábbi problémával küzd.
Bekapcsolás után a kép nem jó, nem jók a színek, kicsit olyan mintha szellemképes lenne! De nem csak tv adás alatt hanem már akár a menüben is észrevehető!
Ha mégis ráveszem magam, hogy nézem néha megjavul van amikor meg eldobja a HDMI-t aztán egyből visszaadja!
Van esetleg valakinek valami ötlete hogy mi lehet? Tudtok ajánlani valakit aki meg tudná nézni?Üdv.
-
nightshadow
veterán
LG 55UF950V (UF950) UHD 4K LED TV review [link]
[ Szerkesztve ]
-
Elvagyok
senior tag
-
Elvagyok
senior tag
Szervusztok.Bátortalanul kérek segítséget.Körülbelül egy-másfél Év múlvára tervezek egy LED Televíziót venni.24"-tól maximum 32"-ig mivel ekkora helyem van.2 HDMI bemenetes,egy SCART csatlakozós,fejhallgató bemenetes HD Ready Televíziót keresnék 65000 Ft.-ig.Tudnátok-e ebből a kőrből ajánlani Televíziókat?Laci.
Soha többé ...
-
törölt tag
válasz szakalistvan #27652 üzenetére
Na, azt nem ismerem, és nem is szeretném, amiket olvastam róla eddig.
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
48h6400 vagy 50lb650v? Vagy ragaszkodjak a kicsit drágább 50lb670-hez?
Nem tudok dönteni Samu és az LG között.
Melyik jobb mozgásmegjelenítésben?
Melyik gyorsabb csatornaváltásban?
Melyik kapcsol be gyorsabban?
Melyik jobb SD adásokra?
Melyik jobb HD filmek esetében?
Melyik használhatóbb könnyebben a nagyszülők számára?Ha meg tudom őket nyomkodni a boltban mit nézzek meg rajtuk? Még sosem volt smart tv-m, nem is tudom, hogy mit várhatok el tőlük. Pl ha pendrive-ot engednek bedugni honnan tölthetek le pár filmrészletet?
-
törölt tag
válasz szakalistvan #27648 üzenetére
Milyen szolgáltatást néznek? Remélem nem analóg kábel tv-t.
-
szakalistvan
senior tag
válasz #94529552 #27646 üzenetére
Köszönöm! Ennél feljebb nem fog menni a keret Én is a 670et ajanlottam nekik,de szerintem észre sem vennék a különbséget,más kérdés hogy én is nézném néha,ezért is kerestem jobbat. Amúgy senkit nem akarok lebeszélni az 5500rol,egy FHD film azon is szép,de egy óra állítgatás utan sem tetszett a tv adás.
-
artiny
őstag
Mi a kulonbség a TV es a Monitor kijelzo kozott? LED kijelzo mindketto - akkor ha TV-t hasznalnek pc-hez akkor miert lenne artalmasabb a szemre?
LG 32LN536B ilyet lattam apron jo aron (max 32" os tv-ben gondolkozok,masodik "monitorkent"), philips 227eqph led ips monitorom van most, -
törölt tag
válasz szakalistvan #27639 üzenetére
-
törölt tag
Nagyon jókat lehet mozizni mai IPS-es tévékkel, a te régi tapasztalataid már nem érvényesek, ha most is abból indulsz ki.
-
Dave567
addikt
Tényleg?
Nekem ugyan olyan sz@r nappal is, meg sötétben is...
Biztos akkor a monitorom a rossz, és nem az IPS-el van a gond.
Az mitől van, ha elmozdulok pár centit, akkor meg a kép világosodik? -
lorinser
senior tag
válasz szakalistvan #27640 üzenetére
Szia!
Ezeket érdemes megnézned szerintem:
- Philips 42PFH5609
- Philips 42PFH6109 de itt nem jók a TV adatai, azt itt tudod megnézni[ Szerkesztve ]
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
SunMount3r
nagyúr
-
szakalistvan
senior tag
válasz szakalistvan #27639 üzenetére
A keret kibővült 120-ra
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Szeretnék szülőknek tv-t vásárolni,méretben 42 vagy felett, a keret nem sok sajnos, 100K , 95%ban T.home IPTV ,a többi filmezés pendriveról,semmi más sallang nem kell,IPS legyen.
42LB5500 van a családban,de ha van jobb alternatíva(ami szebb képet jelent) azt megnézném[ Szerkesztve ]
-
viharkabat
aktív tag
Az IPS nagyon szép élő színeket jelenít meg. Tévé fronton ott kerül hátrányba, hogy - ahogy ns kolléga ís írta - a feketeszintje gyengébb, sötét képrészleteket rosszabbul jelenít meg vagy éppen sehogy. Azaz a moziélmény gyengébb.
Monitoroknál ez nem játszik, mivel azokat inkább nappali körülmények között használod, ráadásul a tartalomban is a világos felület dominál (lásd bármelyik irodai programot), grafikus szoftverekhez pedig jól passzol az IPS színhűsége.[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Watt25 #27635 üzenetére
Ez bizonyára azért gondoltam én is eddig így, mert anno mikor még a HD Ready TV-ket is nagyban reklámozták, a legtöbb ilyen TV 720p-s volt és a Full HD-sek 1080p-sek, legalábbis valami ilyesmire emlékszem a reklámújságokból, gondolom ennek is van valami oka. De az is lehet akkor, hogy a marketingesek írtak oda hülyeségeket.
-
Watt25
veterán
válasz SunMount3r #27634 üzenetére
Jah, nagyon csúnyán mutat, amikor valaki a HD-Ready szót úgy használja, mintha az azt jelentené, hogy 720p. (Mondjuk egy videóra mondja azt, hogy HD-Ready. Ez butaság.) A Ready szó itt ugye azt jelenti, hogy "fel van rá készítve".
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
válasz Elvagyok #27632 üzenetére
A HD-Ready jelentése az, hogy a tévé képes a HD-ben kapott kép megjelenítésére. Természetesen nem kapod meg teljes felbontásban a képet, csak akkorában, amekkora a tévéd felbontása, de tuti szebb eredményt kapsz, mintha SD jelet küldenél bele.
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Elvagyok
senior tag
Szervusztok.Azt szeretném megkérdezni hogy a "HD Ready" Televízión a HDMI csatlakozón keresztül ad-e HD képet.Kérdezem mindezt azért mert adások jele mellett ott van a HD jel.Továbbá az "Astra" Digitális Műholdas adások szinte mind HD-ben vehető!Laci.
Soha többé ...
-
Csef
csendes tag
válasz nightshadow #27628 üzenetére
Köszönöm a gyors választ a suta kérdésemre. Meglep, hogy az IPS-nek nincs más előnye, mint a betekintési szög. Pár éve, mikor megjelent egekbe magasztalták a színhelyessége miatt a Monitor-topicon a VA-val szemben.
-
nightshadow
veterán
mi az a többlet, amit a TX-40AS640E a TX-40AS650E- hez képest nyújt?
Az AS650 42"-es (nem 40"-es, a kérdésben elírtad) IPS paneles passzív 3D-s, míg az AS640 40"-es VA paneles aktív 3D-s készülék. A VA panelnek jobb a kontrasztja, feketeszintje mint az IPS panelnek. Betekintési szögben viszont jobb az IPS panel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez egy marketingszöveg, ne dőlj be neki szerintem. Panasonic-ot inkább a Pana-shopból, vagy másik ismertebb helyről érdemes venni, és ha lehet akkor hivatalos gyári garanciával, ha lehetséges. A típusokról itt egy leírás.[link] Most nézem, hogy kifogyóban vannak a tavalyi pana tévék, hát akkor ez így nehezebb dolog lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Csef
csendes tag
Egy gyors kérdés még: mi az a többlet, amit a TX-40AS640E a TX-40AS650E- hez képest nyújt?
-
Csef
csendes tag
válasz Pro Koryak #27622 üzenetére
Ezt hívják náluk dupla garanciának, mivel ők intézik az elszállítást, a minőségellenőrzést és a visszaszállítást a szervízből, csak legyen meg a bizalom...
-
Csef
csendes tag
válasz Pro Koryak #27619 üzenetére
Köszönöm a gyors reagálást. Tudom, hogy külföldi cég és ha valami garanciális probléma van elszállítják a tv-t egy ismeretlen szervízbe...
-
dh66e
veterán
válasz Pro Koryak #27618 üzenetére
Pont ma beszéltünk a sony topicban erről mert már jönnek az első tesztek.Előrelépés semmi hacsak az android nem az.A képminőség az rendben van az első teszt szerint (fekete,kontraszt gyors mozgásmegjelenítés) az idei w8-on, de pl az input lag rosszabb lett a tavalyihoz képest.Karácsonyra lesznek ezek emberi áron.
-
-
törölt tag
válasz lorinser #27615 üzenetére
Hagyd már, éppen te vezetsz félre másokat sértődöttségből, mire jó ez? Megint OFFoltál. Lehet, hogy nem tudod mit is jelent ez? Az off nem azon múlik, hogy te annak szánod-e a hozzászólást, vagy nem. OK.Tévedni emberi dolog.
Dave567 671V-ről beszélünk? Vagy mégsem? Nem baj, ok.
Most ránéztem, UHD-s tévét ajánlott, szerintem elégedett vele, bár én nem vennék UHD-t.[ Szerkesztve ]
-
-
Dave567
addikt
válasz bajnokpityu #27610 üzenetére
Az lehet, de azért a képminőséget is nézd meg..
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #27610 üzenetére
De keress rá szerintem az LG topikjában, és kérdezd nyugodtan az ilyen típust használókat. [link]
-
Csef
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Panasonic VIERA TX-40AS640E lenne a kiválasztott tv-zésre, filmnézésésre, böngészni. Létezik-e más/jobb alternatíva a hozzáértők szerint? És még valami: a Plazamarket nevű cégtől lenne megrendelve. -
bajnokpityu
félisten
LG 47LB671
hmm, nem sokkal drágább, és eddig az a benyámásom, simán éri a felárat. és kicsi a magassága
-
törölt tag
válasz lorinser #27607 üzenetére
Utolsó 10? Nem hiszem. De nem is érdekel mert mondom, csak azért válaszoltam, mert vádaskodtál. Csak bizonyítékot szolgáltattam neked az állításod cáfolva, ismétlem a topikbanaz utolsó 10 hozzászólásból 5-öt csak a Philips tévék hibáiról szólt. Nem kell megsértődni rajta. Mindenki elolvashatja a márkák topikjait, nem tilos, azonnal kiderül az igazság, ezért inkább te ferdítesz. Nyugi, nem a te hibád, nem te gyártod ezeket a hibás példányokat. Árukeresőn kutakodsz? Na, ne röhögtess. Van a tévéknek itt saját topikja. Az igazság itt van, nem odaát. A mai hozzászólásokat nézd, ne a régieket. Nem vagy túl hiteles, sajnos ezzel.
Ha offolsz, akkor illik offba tenni a szabály szerint.
[ Szerkesztve ]
-
lorinser
senior tag
válasz #94529552 #27601 üzenetére
Akkor kukkants bele az LG topikba is, onnan is ollóz ki "néhány" véleményt. Találsz ott is szép számmal negatív véleményeket (de hol nem?). De tessék, néhány felhasználói vélemények pl. a 650V-re az Árukeresőn:
- Foci mérközés nézése közben a fű (gyep) elmosódik .
Kevés belső memoria és tárhely alkalmazások letőltéséhez (pl: gyerekeknek játék letöltése, net böngészés). Internet böngészés közben, oldalak megnyitásakor memória megtelt felirat és vissza dob az elejére.
- Sokszor nem látja a számítógépet az eszközök közt,
- A távirányító kicsit nehezen kezelhető, a gombok nem túl érzékenyek. Smart funkció használata esetén lassú a kezelhetősége.
- Lassú smart, sokat gondolkodik.Egyébként pedig, mint ahogy azt már korábban említettem, van némi rálátásom (márkafüggetlenül ), hogy mik a meghibásodások. Én ez alapján mondom, hogy a Philips semmivel sem megbízhatatlanabb mint az LG.
Szóval továbbra is ferdítés, amit írtál.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
dh66e
veterán
válasz Pro Koryak #27600 üzenetére
A 300k-s ár az jó ezért a készülékért főleg ha teljesen új és nincs kavarás vele.Egy pár hete még 350k volt mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
Pyroo89
tag
Üdv!
Két készülék között nem sikerül döntenem, az egyik Samsung UE48H6400 a Másik pedig az LG 47LB670V
Ti melyiket választanátok? .
Ha a minőséget adottnak vesszük, az időpont mindig bizonytalanná válik. Note 4 > S7 Edge>S9+
-
Dave567
addikt
válasz viharkabat #27591 üzenetére
Oda jó a 100-is...
De szerintem neki nem kéne ajánlani, mivel Ő tudja miként érhető el a mozi
(#27602) bajnokpityu: Nem miattad, ez már lerágott csont, Pumma nem szereti a Philipset, mert hallott ezt azt róluk..
Ennyi!![ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Remélem nem miattam vitáztok. nekem ez csak egy TV. Magam sosem nézek TVt, a lányoknak kell, h mesét nézzenek.
-
törölt tag
válasz lorinser #27599 üzenetére
Na jó, ezeket csak azért ollóztam ki, mert ferdítésnek írtad a hsz-emet. Egyébként mindenki olyan tévét vesz amit akar. Ha a Philips-topikban ferdítéseket írnak, akkor igazad is van :
1, de jó lenne ha normálisan működne,
2, Olvastam a tapasztalatokat, ezért nem is mertem megrendelni és most már örülök is, hogy nem tettem.
3, a januári frissítés kinyírta a 3d-t, pár másodperc után szétesik a kép és kilép
4, Nagyon gáz, hogy bekapcsolás után kb 1 perc mire bármire reagál. Addig meg ott díszeleg az éppen aktuális forrás neve a bal felső sarokban.
5,Nemzetközi fórumokon is sokan panaszkodnak, van, akinek az Ambi-t is hazavágta, de a Philipstől semmi hivatalos, hogy dolgzunk ám rajta, nem lettetek elfelejtve....
Biztos jó a szervizháttér is, mert kiszállás nincs, csak futárcéges elszállítás, és várakozás.bajnokpityu Nem-nem, csak beszélgetünk, nem vita. Meg lettem szólítva, és ezért reagálok rá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest