Hirdetés
- Hobby elektronika
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
üzenetére
Nincs olyan változat, amin van dvi csatlakozó? (Pl nekem úgy van 3 db lg w2242, hogy egyik csak d-sub, többin van dvi is.) Szerintem igen költséges lesz 3 dsub-bal...pl 2 db aktív dp-->dsub + 1x dvi-->dsub. Szerintem más konfigban nem is nagyon lehetséges.
(#510) Viktoár: azt jelenti, hogy nem passzív
és kb 3x annyiba kerül...7-8 ezer, meggulgizod, és ha rá van írva, hogy aktív akkor jó (ugyanúgy néz ki). Amúgy a vga honlapján van support list is, de az inkább ajánlás, valszeg minden mással is menni fog.
Ez pl jó.(#512) Viktoár: Nem, nincs ráírva, hogy aktív. Amire nincs ráírva, az passzív=nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és kb 3x annyiba kerül...7-8 ezer, meggulgizod, és ha rá van írva, hogy aktív akkor jó (ugyanúgy néz ki). Amúgy a vga honlapján van support list is, de az inkább ajánlás, valszeg minden mással is menni fog.