-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
SSlyTR #32696 üzenetére
Elvileg, ha arra van állítva a hangkimenet, akkor minden hangnak ott kellene lennie. De sajnos kipróbálni nem tudom. Se bt képes hangfal, se usb bt modul. De mondjuk vannak ezek az olcsó bt fülesek ebayen, 2-3k az áruk rendelj egyet, meg egy usb bt egységet, és 5k-ból kitudod próbálni. És utánna eladod, és legalább tisztában leszel a dolgokkal.
-
varmi2
nagyúr
válasz
SSlyTR #32694 üzenetére
Az összefoglalóban meg van említve az összes elfogadható hangfal, ami megfizethető árú. A notebookal akkor köthető össze bluetoothal, ha van benne A2dp-vel rendelkező bluetooth egység. Vagy ha nincs, akkor kell egy usb bt egységet venni, pár ezer ft-os tétel.
Azt hiszem, hogy Bluetooth 2.1 vagy e felett bármelyik jó. -
RedWing
aktív tag
Sonic-ot én sem ajánlom! Nagyon gagyi!
Én kellemesen csalódtam a Genius-ban, jó hangja volt. A Logi sem rossz választás. Ha több mélyet szeretnél, akkor mindenképp Logi. 2000X-re várni szerintem felesleges. Annyival nem lesz jobb/másabb. Én a Logit venném ezek közül. (nálam inkább 2.1 mint 2.0 jön be, na jó, igazából 5.1) Esetleg hallgas meg egy Z-2300-at is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Canon EOS DSLR topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magyar az űrben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged