Hirdetés
- SSD kibeszélő
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI receptje szerint
- Mini-ITX
- Mini PC
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Milyen széket vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
Aktív témák
-
Új topik nyílt a monitoroknak, a kérdéseket a továbbiakban ott tegyétek fel.
Milyen monitort? A-tól Z-ig, és a legkisebbtől a legnagyobbig.
-
Lejjebb ment a dell u2711 ára
!Már "csak " 164.600,- Huf
Nagyon nagyon gondolkodom egy beszerzésén...
Tudom nem vagytok Deviza szakértők, de mehet még lentebb?! -
Meridian
senior tag
Most vettem egy BenQ 27"-os (M2700HD) monitort, most nem kezdek ömlengeni mennyire szép és jó (mert van ennél jobb is, igaz drágábban - de nekem a méret volt a lényeg és a tudása), hanem lenne egy kérdésem: nem tud valaki ehhez ICC profilt valahonnan? Túrom a netet, de egyenlőre ehhez a típushoz még nem leltem fel semmit.
Tudna valaki esetleg segíteni? -
ii77
tag
-
Bajgunar
senior tag
Nemtudom, neked mire kell, de a Samsung T260HD totál felesleges.
Minek bele hangszóró? 16:10 elég ratyi méret. 5ms a válaszidő (monjuk már lényegtelen), csak 25.5"-os, és TV tuner-es (+1 dolog ami elromolhat, és szeret is elromolni).
Ha a P2770H és a T260HD közül kéne választani, én mindenképp a 27-est venném.
Olcsóbb, de ha Monitor kell, monitort is vegyél, ha TV-nek is kell, akkor a 26-osat.
De ezt te tudod, mire kell.
[link]Összehasonlítás -
Bajgunar
senior tag
Kérdeztem már én is, nem 1 hete, de választ nem nagyon kaptam.
Úgylátom el kell, h menjek és megnézzem személyesen.
Választani még most sem tudtam, meik legyen.
A Samsung P2770H 27"-os, vagy legyen LED-es Samsung BX2450 24"-os, esetleg az LG W2486L 24"-os. Vagy érjem be egy Samsung P2450H -val.
Pénz mostmár nem lényeg. De azért a 90k-t már sokallom kicsit egy nem 3D-s monitorért.
Legyen 27" sima, vagy LED-es 24"-os??? Mondjuk az LG-nek sztem nincs olyan szép képe, mint a Samsung-nak. (Ahogy az euronics-ba láttam)
Szerintetek??? PLS Segítsetek dönteni!
Vagy tudtok mondani egy helyet, ahol meg tudnám ezeket nézni mindet működés közben?
Köszi előre is. -
yoxa
tag
Sziasztok! Nem tudok dönteni melyik monitort vegyem. így megkérdezzem melyiket ajánlanátok!

Samsung T260HD v. Samsung P2770H
Melyik érdemesebb venni? -
ii77
tag
Sziasztok!
Ha egy MBPro 5.1 típusú laptopot Displayporton keresztül akarok összekötni pl. Dell U2410 v U2711-el, egy ilyen olcsó adapter is megtenné?: [link] -
Old Cyborg
tag
Nem tudom mennyire ideillő amit próbálok kifejteni, de... ha adott mondjuk pl: a P2770H amibe nincs tv tuner, viszint van HDMI-je, ahoz hogy TV-t nézhessek rajta elég-e neki a "Set top box"-on a HDMI csati vagy mindenképpen kell egy TV tuner is ???
-
Andrely
csendes tag
Ezek közül melyiket ajánlanátok?
főleg: net ,PS3 ,film
- SAMSUNG 245T
- LG W2753V
- LG W2600HPválaszokat előre is köszönöm!

-
Andrely
csendes tag
LG W2753V monitorrol mik a vélemények? T260 alternatívának
-
Bajgunar
senior tag
Én is a Samsung 2770H -t néztem ki. Nem kell nekem TV tuner bele, azt NET-ről is tudom nézni ha kell. De TV-t meg úgyse nézek. Csak +1 dolog ami elromolhat benne.
Aztán meg az az 5 vagy 2 ms is sokat számít szerintem.
Kérdésem, kérésem lenne :
- Tudtok -e esetleg ajánlani egy monitort, ami 27" -os min., és max 90k ból kijönne, és ami talán a Sam. 2770H -nál jobb.
Főként játékra, filmnézésre kéne.
- Aztán meg gondolkoztam azon, hogy 120Hz -es lehetne -e a késöbbiekben való 3D kihasználás miatt. De olyat ami 120Hz-et, 3D-t támogatna csak 23" -osba van.
- Kb a sam. paramétereivel rendelkező LED -es monitor van -e ekörüli áron?Előre is megköszönném a válaszokat, ha kapok!
További szép napot.
Ui(for editor): Jöhetne már egy komolyabb 27"-os tft monitor teszt is! -
Andrely
csendes tag
Nem járnék esetleg jobban valami nem TN paneles-monitorral kicsit több pénzért?
Főleg: net, ps3, játék -
Andrely
csendes tag
Hello
Bevállaltam egy T260 -at egy hét múlva egy egész sor pixel kihalt függőlegesen benne

Milyen 26 vagy nagyobb monitort/TV-t lenne érdemes váasztani helyette?
Főleg PS3 meg a net/ játék -
Aethel
aktív tag
Üdv!
Segítsetek nekem! Egy monitor-TV-t szeretnék venni, lehetőleg 27"-osat.
A Samsung P2770HD-t néztem ki elsőnek, de aztán jobban utánajárva az a TN-film panel nem tetszetős benne. Létezik ilyen méretű AS-IPS panelű TVmonitor olyan max 100k-130k körüli árban? Vagy nagy hülyeséget mondtam ezzel?
Leginkább játékra kellene, de szeretnék rajta filmet is nézni olykor-olykor, illetve TVzni is. Egy ilyen monitorra lenne max 130ezrem. Lényeges lenne a nagy betekintési szög illetve az alacsony válaszidő. Meg lehet ezt valósítani ennyi pénzből? Egy hozzáértő szaki kiokíthatna erről

-
amper zoli
tag
válasz
old_artist
üzenetére

Aktív témák
- MSI G24C4 180Hz Ívelt garanciás monitorom eladó
- 2db Odyssey G5 ívelt 165Hz és ívelt 144Hz Monitor, és HUANUO dupla monitor kar 13 32", VESA
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- LG UltraWide 29WQ600-W
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!