Hirdetés
Aktív témák
-
TothMG
aktív tag
válasz
old_artist
üzenetére
Hello.
27" kellene. Mi a véleményed az SX2761W-ről, Láttál már ilyet, milyen a képe a HP Lp2475w-hez képest? Megéri az árát? Illetve az említett NEC H-IPS honnan szerezhető be?
-
old_artist
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
Üdv!
A régebbi modell NEC LCD2690WUXi, 8ms g2g 26"-os WS LG.Philips H-IPS A-TW Pol (LM260WU1-02) panellel szerelt, az LM260WU1-01 az S-IPS!
Az utóbbi újabb modell már, a NEC LCD2690WUXi2 kapta meg a 26"-os LG Philips (AS-) H-IPS (LM260WU2-02) panelját (a jobb változatot), mivel a LM260WU2-01 csak S-IPS, amivel a LG W2600HP-BF is rendelkezik!
- ha jók az értesüléseim! -
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, még szóba jöhet a NEC LCD2690WUXi 12bit-es LUT-tal és gamma korrekcióval, és a 6ms g2g 26"-os WS LG.Philips (AS-) H-IPS A-TW Pol (LM260WU2) panellal rendelkező monitor, amit jelenleg a legújabb NEC LCD2690WUXi2 változattal szerelve van forgalomba!
Igen-igen nagyon kiváló és H-IPS monitor! Csak ajánlani tudom!
-
i are robot
senior tag
Ahha. Hát, nincs túl nagy választék a 27"-osok között, kb ki is merítettük a repertoárt. A prad.de SX2761 tesztjét gondolom már láttad.
-
TothMG
aktív tag
válasz
i are robot
üzenetére
A legnagyobb kellene, ami 1920x1200-as, hogy 1400x1050-ben legalább 20"-as legyen, mert itt még viszik 1:1 be ezen monitorok a 75Hz-et, feljebb sajnos nekem sem sikerült, és a 24 és 26 collos monitorok között 1,4 coll a különbség, míg a 26-os és 27-es monitorok között 1,5 coll.
-
-
TothMG
aktív tag
27"-ban melyike jó monitor ha árat nem nézzük?
Van H-IPS-s jó input laggal?
Eddig csak a dell 2709w-t találtam meg az eizo sx2761w-t, de a dell-nek nagyon nagy az inputlagja, az eizo-nak meg nem tudom mennyi és mind a kettő s-pva-s.
-
old_artist
addikt
válasz
_tRebroN_
üzenetére
Üdv!
Abban a legmesszebbmenőkig egyet is értek veled, hogy az EIZO és a Dell-nek sokkal szebb a design-a, viszont mivel általában (személy szerint) én a kijelzőt és technikai tudását tartom elsődlegesnek (hisz nem a szoba díszeként használom), ezért szinte nem is kimondottan a design alapján döntök, viszont abban igazad van, hogy már elavult ez a régi HP design, s előrukkolhatnának valami korrektebb kinézettel!
... viszont a HP nagyon "atom stabil", nagyon jól szellőző és kiválóan kezelhető! -
_tRebroN_
tag
válasz
i are robot
üzenetére
Szal ez a trück...gyártó is istenem legközelebb betü eltérés sem lesz amugy mért éri meg majdnem kopp azonos monitort gyártani más panellal? kifutó/bejövő széria esete?
-
_tRebroN_
tag
válasz
old_artist
üzenetére
2475w vel kapcsolatban részemről az az igazság hogy amikor 140k huf lett akkor kezdtem erősen gondolkodni rajta, hogy lehet lesz ilyen monitorom és megengedhetem magamnak ehhez képest most felment 10-12k hufot az ára. Jelenleg nekem ennyit nem ér... a másik amit még szvsz mindig szoknom kell az a designja. Miért nem nézhet úgy ki ha már egyszerű design-os mint egy dell vagy egy eizo? Erre csináltak neki egy 1988-as kinézetet kilapítva. eszem faszom megáll
Ja igen amúgy természetesen köszi a hsz-t nagyra értékelem. -
old_artist
addikt
válasz
_tRebroN_
üzenetére
Üdv!
Ahogy a "i are robot" is írta - az az igazság, csak még a hivatalos kereskedőknél is (lsd. Senorg) is el van írva, ennyire bánák, akkor hogy tudják eladni?, mivel az LG W2600HP-BF az igazi S-IPS paneles (egyébként nagyon kiválóra sikeredett), és vetekszik a HP LP2475W árával, de szolgáltatásaiban a HP sokkal jobb ilyen szempontból!

Egy kis vásárlói értékelés!
-
i are robot
senior tag
válasz
_tRebroN_
üzenetére
LG W2600H-PF: TN paneles
LG W2600HP-BF: S-IPS paneles -
_tRebroN_
tag
Üdv!!
Szal nézegetem a LG W2600H moncsit, de a neten egymásnak ellentmondó infókat találok itt meg még pár helyen azt olvasni, hogy s-ips panelos a monitor máshol meg az, hogy TN+filmes. Őszintén szólva az ára alapján inkább én is TN+film kategóriába sorolnám, de ha s-ips panelos akkor szvsz nagyon megéri az árát. Segítsetek már tiszta vizet önteni a pohárba mi az igazság?? 2475w is még játékos, de tekintve hogy jelenleg kb 40k huffal drágább nem sok esélyt látokarra, hogy azt válasszam. DVD-re div-xre játékra böngészésre használom később esetleg egy kis blu ray talán.
-
Fuzz
csendes tag
válasz
old_artist
üzenetére
Semmi látható jele nincs az utánhúzásnak, csak picit érződik játék közben, hogy már nem az történik, amit látok. Elé kell célozni az ellennek, hogy "beleszaladjon" a golyóba

-
yyooee
csendes tag
válasz
old_artist
üzenetére
Köszi szépen!
-
Fuzz
csendes tag
Kaboom! 26" in the house
Cod4 megy éjfélig. Aztán véleményezek, hogy megérte-e négy hónapot várni. -
yyooee
csendes tag
válasz
old_artist
üzenetére
Írtad, hogy játékra fantasztikus élményt nyújthat a leendő tulajoknak a W2600HP-BF. Mennyi utánhúzást lehet rajta látni? Elsősorban nem játékra kellene, de főleg FPS-eket játszok, ha van rá időm. Én most egy Samsung 205BW-t (2 éves, TN, 5 ms) használok, ez nekem ebből a szempontból megfelel.
Köszi a választ előre is.
-
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, lehet hozzá kapni d-sub kábelt, amivel xbox360-at is meghajthatod (valamelyik topikban olvastam is), de mivel nem rendelkezek ilyennel, ezért a használatához esetleg utána kell még olvasnod, mivel nem akarok hülyeségeket írni Neked!
A menüben igen, a 4:3-at lehet kapcsolni, de a 16:9-re szvsz a VGA driveréből simán beállítással kieszközölheted a felbontást!
-
vizmi
csendes tag
válasz
old_artist
üzenetére
Köszönöm, ezt természetesen elolvastam korábban, sőt a fórumban is visszamentem tisztességes mennyiséget mielőtt kérdeztem.
Az XBox360-hoz kapható olyan kábel, aminek a vége D-sub, vagyis össze lehet kötni egy hagyományos monitorral is. A kérdésem arra irányult, hogy a menüben létezik-e olyan opció, aminek segítségével be lehet állítani a monitort 16:9-es megjelenítésre? A 4:3-at olvastam, reménykedtem benne, hogy 16:9 is van... -
vizmi
csendes tag
Az LG W2600HP-vel kapcsolatban valaki esetleg próbálta már az 1080p-s jelet 1:1-ben kitenni rá? Tud ilyet?
XBox360-hoz szeretném használni vga kábellel.Előre is köszi!
-
GabaF1
csendes tag
Hello!
Ehez mit szóltok: NovitA 2602WHD Glossy Black!?
Mi a véleményetek esetleg tapasztalatotok erről az ára is igen kedvező 88körül láttam de tesztet nem találtam róla sehol az adatai alapján nem tűnik rossznak de vajon milyen panel lehet benne milyen a minősége?
Valaki esteleg tud róla mondni valami?
http://www.novita.ag/active/mode=article/art_nr=N10216
Köszönöm!
GabaF1 -
Atti0925
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Viszont,ami miatt kell a felbontás,azért meg kell a nagy monitor.
-
Atti0925
tag
válasz
old_artist
üzenetére
Éppen azért tettem fel a kérdést,mert olvastam ezt.Valszeg majd egy összehasonlítás lesz élőben,és aztán döntök,h melyik!Alapjában a felbontás,a filmnézés(szinte 100%-ig avi),és internetezés a szempont,játék max 1-2 óra havonta.
Köszönöm!!! -
old_artist
addikt
válasz
Atti0925
üzenetére
Üdv!
Talán ez is segíthet a döntésben!
Ha gondolod, Te is letesztelheted helyben mindkettőt, és saját elvárásaid alapján eldöntheted, melyik felel meg Neked funkciójából adódóan!
-
Atti0925
tag
válasz
old_artist
üzenetére
És melyik a jobb a HP 24 colosa,vagy ez?Mekkora és mi a különbség a két moncsi közt?
-
NFree
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
Hát köszi szépen a tapasztalatokoat , asszem hazamegyek intézek magamnak akkor eggy ilyen moncsit remélem nem fogok csalódni

-
old_artist
addikt
Üdv!
MIvel megjött az első szállítmány a Hexaa-hoz, ezért tegnap előtt tesztelhettük az LG W2600HP-BF S-IPS paneles monitort, nagyon-nagyon kiválóra vizsgázott!
Mivel 2009. januári gyártású, ezért feltételezhetően már rev.3-as (811M-es), amit a széria szám első 4 karaktere mutatja!
Fantasztikus volt a feketéje, kiváló az input-lag-ja, olvasható a betük mérete, a fekete és fehér homogenitása első osztályú, tudja a 4:3-as megjelenítést, meglepődtem az LG kiváló ergonómiai adottságain és az igényesen kialakított káván és a kijelző testén!
Egyszerű, nagyon jól használható az OSD menüje, és semmi búgás/zúgás/zizegést nem vettünk észre a fényerő és kontraszt 0-100 intervallumban való használata során sem, mint általában a TN-esekkel kapcsolatban! A monitor pixel hiba mentes volt!
Játékra DVD filmezésre fantasztikus élményt nyújthat a leendő tulajok számára!
Összegezve nagyon jó benyomást keltett az LG az S-IPS paneljének köszönhetően, és az ára (135e)/26"-os kijelzője miatt is igen kiváló társa lehet bárkinek, és csak ajánlhatom, aki ilyen 26"-osban képzelheti maga elé a vizuális megjelenítést!A kalibrálással kapcsolatban, még szebb színintenzitást, jobb, szebb valóságosabb képi megjelenítésű színvilágot kapsz (lehet elérni) a kijelződre, műszeres beállítással, ideális és reális színmegjelenítésre, a gyári beállításon felül!
Manapság elég sokan kérik a hardveres kalibrálásokat, mivel ezzel olyan színtereket - *VA és IPS paneloknál (és "talán" a TN-eseknél is) valóságos színeket lehet megjeleníteni, amit bármelyik panel esetében a grafikai munkáknál és képszerkesztéseknél, játékoknál és a DVD+filmeknél észrevehető a legjobban, különösen az árnyékos, sötét helyeken, mert ezzel lesz tökéletesebb a színtelítettség, hogy egy aránylag tökéletes színtérrel rendelkezve a láthatatlant is láthatóvá tegyük!mod: ár/érték/tudás színtjén szinte ma nem is kapható ilyen kiváló S-IPS monitor!
-
NFree
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
Rendben meggyőztél, moncsit tényleg nem fél évre vesz az ember s ha azt mondod jó , akkor szerzek eggyet néztem itt ph-is, a lényeg említetted rev.2-es legyen, ezt konkrétam a lama felhasználó mint én honnan tudom , hogy az-é?
Estleg ha netán bírtokba vennék egy ilyen moncsit, kell azt kalibráltatni vagy mi a szösz ?sajna ebben teljesen lama vook, Kösz mindent csövi -
netwolf
csendes tag
válasz
old_artist
üzenetére
várom a véleményetek, mert vennem kell a héten egy HP 2475w-t vagy LGw2600-t. fontos a képernyő frissítés, és a zúgás se rossz, ha megszünt:-)
-
old_artist
addikt
Üdv!
Majd írok egy beszámolót, talán mindenre keterjedően!

-
Draba
csendes tag
válasz
old_artist
üzenetére
Mennék én, csak
1. Debrecenből necces leugrani munkanapon
2. kedd-szerda vizsga

Majd írj valami szépet a távolmaradóknak

-
old_artist
addikt
Üdv!
Ha valakit érdekel, akkor eljöhet és megnézheti a Hexaa-nál a LG W2600HP-BF IPS monitorját, mivel kibontunk egyet, és jól megvizsgáljuk majd (rev., 75Hz, kalibrálás, homogenitás, stb.), kedden du. 18 órára!!! - és esetleg ki is lehet próbálni!
-
old_artist
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
Üdv!
Már kicsúsztam az időből, pontosan:
LG W2600HP-BF: 5ms g2g, 26"-os WS LG.Philips S-IPS (LM260WU2) paneles! -
old_artist
addikt
Üdv!
A rendezettebb pixelek! és az újabb technológia!
mod: ah, bocs, most láttam, hogy elírtam (a HP-k miatt), mivel az LG csak S-IPS, a HP a H-IPS!

-
attiati
veterán
válasz
old_artist
üzenetére
H-IPS?
én végig azt hittem, hogy S-IPS, mi a különbség amúgy? -
old_artist
addikt
Üdv!
"Ami engem , nagyon izgat, hogy ne legyen szellemképes , jó legyen a szövegmegjelenítése, mert sokat olvasgatom mostanában a PH-t. No meg gyönyörű szineket szeretnék ..." - na erre jó a kiváló *VA és IPS paneles monitorok, és nem a TN-esek!
... s mint már említette a "Draba", a linkelt LG W2600H-PF is csak TN paneles, az LG W2600HP-BF már H-IPS paneles!
A 22"os (paneles) monitorok felett, már egy TN-es monitornak (mint a Iiyama ProLite E2607WS-B1) a képminőségével, a betekintési szöggel, a háttér világítással (foltosodás és sávosodás), a homogenitással, a bevilágítással kapcsolatos elvárásoknak nem felelnek meg, ezért nagyon meggondolandó ezen TN-esek megvétele!
- hidd el, nem akarok Neked rosszat, bármennyire is olcsóbbak ezek a TN-esek, semmi értelme megvásárolni őket, a leendő problémák és bosszúságok elkerülése érdekében! 
-
NFree
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
Rendben s amit írtál moncsit hol találnék valami tesztet rólla,
Ami engem , nagyon izgat, hogy ne legyen szellemképes , jó legyen a szövegmegjelenítése, mert sokat olvasgatom mostanában a PH-t. No meg gyönyörű szineket szeretnék, s mint tudni az Iiyama-nak szép szinei vannak.Ez ugyan az [link]
-
attiati
veterán
válasz
old_artist
üzenetére
határozott válasz

Köszi, úgy látom, ha drágább kategóriás monitorra esik a választásom, meg tudod oldani! -
old_artist
addikt
Üdv!
Rádobsz még vagy 15-20e-et, és megkaphatod ezt az LG W2600 IPS monitort, mivel az Iiyama ProLite E2607WS-B1 TN paneles, és elég gyér (különösen a függőleges) 170°/150° a betekintési szöge, és ez elég sok bosszúságot okozhat, különösen majd egy 26"-os monitoron! Mivel az Iiyama-hoz sem adnak (gyári) pixel garanciát, és kábeleket sem, ezért nagyon meggondolandó a megvétele!

-
Draba
csendes tag
-
Draba
csendes tag
A 170 minimum sötét szobában, egyéb világítás nélkül pl. kódolni valakinek sok. Ízlés kérdése, én csak filmezni szoktam sötétben, különben kis háttérvilágítás menni szokott..
"Whilst white demonstrates a clear reddish hue in Rev. 1 and red surfaces look over-saturated and the image is a touch too unnatural, these problems have almost entirely been solved in Rev. 2"
Akik a színeződésre panaszkodtak, valószínűleg a rev1-et használták, ott betekintési szögtől függetlenül jelen volt. A rev2-ben már csak a panelre jellemző elszíneződés van jelen, ami a betekintési szög függvénye( magyarul szemből nem igazi probléma ).
Mondjuk így kicsit nehéz általánosítani, összesen 1 tesztről tudok, +5-6 emberről akiknek különböző olvasható nyelvű fórumokon már van

-
attiati
veterán
válasz
old_artist
üzenetére
a lilulás nem s-ips "betegség"?
Nálad a 2475-ön látsz lilulós jelenséget? -
old_artist
addikt
válasz
i are robot
üzenetére
Üdv!
Meg ide a PH-ra is megérkezett az LG W2600HP-BF IPS-es monitorja!

-
NFree
addikt
Sziasztok véleményekre lennék kiváncsi, megérné [ez], szerintetek vagy hasonló árban esetleg valami jobb?

-
attiati
veterán
válasz
i are robot
üzenetére
ja, ettől féltem...
olvastam külföldi fórumokat, Németo.-ban decemberben 400 euro volt MediaMarktban (igaz akcióban), mostani árösszehasonlítóban a legolcsóbb 520euro
[link]És ottani tulajok értékeléseit is olvastam. Negítívumok szerintük (nem tudom melyik rev. számú):
1. fehér képernyőn nagyon lilul
2. 0 fényerőn is brutál vakít este
3. még a feketéjét kritizálta egyikőjük, de azt nem nagyon hinném.Most már nagyon várom majd a beszámolókat!

-
i are robot
senior tag
-
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, azért lett a HP LP2475W is, meg a felszereltsége és a fantasztikus gariztatási lehetősége miatt is, bár eddig nem volt rá szükségem, ... de az ördög nem alszik!

... és nem is csalódtam a H-IPS panelú HP-ben, különösképp a színvilága és a feketéje miatt is, és persze így bekalibrálva frenetikus a színtelítettsége és a valóságos színmegjelenítése is, ami fontos volt a számomra! Nagyon ütős "kis" monitort sikerült a HP-nek összehoznia!
... azért majd kíváncsi leszek erre az LG-re is, hogyan állja meg majd a helyét, az biztos, hogy a H-IPS paneljével ez is ütős egy monitor lesz, és ha az ára is 130-150e körül mozog majd, akkor nagyon jó választás lehet a leendő tulajoknak!
-
attiati
veterán
válasz
old_artist
üzenetére
És már nem volt annyi türelmed, hogy várjál rá, és inkább hp lett?
Gondolom hp gariztatása, meg mindene jobb.Bár nekem mindenképpen kellene az 1900*1200-as felbontás, és azt csak 26"-on tudom elképzelni normál pixelmérettel.
-
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, nagyon sok kereskedő hebegett-habogott, mikor karácsony előtt még december elejétől megkérdeztem én is, s fölhívtam vagy 8-10 üzletet, ahol fent volt a honlapjukon, és azt mondták, hogy ha előre utalok, akkor megrendelik, de azt már nem tudták megmondani, hogy mikorra várják - 3-4-5 hetet is regéltek!
Ha jók az értesüléseim, akkor polandban (ahol gyártják) gondok voltak a pénzügyi válság után, de már beindultak a gyártással, és remélhetőleg nem lesznek problémák! Kíváncsi vagyok majd, ha a Hexaa-hoz megjön jövő héten a szállítmány, milyenek lesznek!
-
Draba
csendes tag
Ami a pradon is kint van:
Mindenképp Rev 2 kell, azok azok, amiket 2008 május után gyártottak.
Ezt már nem tudom, hol láttam: ha olyat fogsz ki, ami zúg, akkor elvben a brightnessel tudsz játszani, annak a vezérlőáramköre csinálja. A legjobb, ha személyesen vásárolsz be, osz megnézed előtte
Francbamár, várom én is hogy túl legyek a januáron. -
attiati
veterán
válasz
old_artist
üzenetére
Köszi az infót, pont a zúgástól féltem, másban úgy emlékszem nem húzták le prad.de-n.
Talán egy portrai mód hiányzik róla.érdekes, hogy Lg ügyfélszolgálaton csak hebegtek habogtak, mikor kérdeztem a monitort.
Hogy "ha a honlapon kint van, akkor minden további néklül kapható..."
Meg a "kereskedők készletének függvénye.." -
old_artist
addikt
Üdv!
Mivel az első szériákkal elég sok gond volt (zúgás, elektronikai hibák), s azt hiszem, hogy vissza is hívták ezen típusokat, s mivel nagyon sok kereskedőnél kint maradt (a mielőbbi beszerzés reményében a honlapokon), ezért is láthatod több helyen, de ha minden igaz, kijavították a problémákat, és mihamarabb már hozzájuthatnak a leendő tulajok is, akik ilyen monitorra várnak!

-
attiati
veterán
Elvileg a monitor kapható már 2008.08 óta.
Azt nem értem, hogy hogyhogy még senki nem vett
-
attiati
veterán
még senkinek egyetlen darabot se sikerült beszerezni ebben az országban LG w2600HP-BF monitorból?
argep.hu vagy 30 kereskedőt dob ki rá, még ha csak fele kamu, akkor is...

-
Draba
csendes tag
válasz
old_artist
üzenetére
A DVI-ról már amit találtam összeolvastam wikin meg tom's hardware-en, a Prados tesztet lassan fejből tudom, mivel az az egyetlen normális w2600hp-bf teszt, amit a neten találni lehet
. Ott találtam meg a csatoló képét is sokadikra.A 60 vs 75Hz viszont nagyon hasznos volt, köszönöm.
Jelen állás szerint már úgyis ez a monitor lesz, hacsak egy hónapon belül nem dobnak ki másik 26'ost S-IPS-el 130 környékén. A mostani tn-es 17esen sem láttam már játék közben a különbséget 60 és 75 között, azt a +3ms esélyt meg megadom a következő generációnak
. -
Draba
csendes tag
Igazán nem számít.
Engem csak azért érdekel, mert ha már gépet veszek, játszani is fogok vele egy cseppet. Egy kis nosztalgia: vissza a CS-s időkhöz, amikor még azzal basztam el az időt ahelyett hogy vizsgára tanuljak
Ott nem teljesen mindegy, hogy max mennyi idő telik el két frame között az átmeneteken túl, bár nagyon sokat nem számít. Nekem sem lesznek emiatt álmatlan éjszakáim.Most, hogy egy kicsit jobban szétnéztem, egész általánosnak tűnik a nagy képernyőknél a 60Hz. Le voltam maradva.
-
attiati
veterán
és mégegy

Egy nVidia 7300gs kártyával meg tudok jeleníteni 26"-os monitoron natív képet?
Nem játékhoz kell, csak netezés, szövegszerkesztés, esetleg filmnézés.Nem tervezek videókártyát venni még jó darabig.
-
Draba
csendes tag
Az utolsó jön, de tényleg

Csak találtam egy képet( ahelyett hogy tanulnék vagy dolgoznék, francbamár ):
[link]Vagyis dual link DVI van rajta. A max 1920x1200-as felbontáshoz 60Hzen bármilyen banking mellett elég a single, ha nem tud 75öt akkor a csöcsér raknak rá dualt. Ugyanakkor a pradon a teszter aszondja, hogy csak 60-on megy, szóval feladom

-
Draba
csendes tag
Bocs, lejárt a szerkesztési idő:
Mostmár abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán dual dvi bemenete van a w2600hp-bf nek.
A gyártó oldalán semmi, sok boltban írják ki külön, hogy dual linkes, máshol meg sima DVI-D külön jelölés nélkül. Olyan képet az istennek se találok róla, ahol rendesen látszik a csatoló.
Akinek ilyen monitora van, legyen olyan kedves nézze már meg hogy pontosan mit is tud. -
Draba
csendes tag
válasz
old_artist
üzenetére
Pont ezt kerestem most, a leírások néha 60-at, néha 75-öt írnak az LG oldalán meg nemes egyszerűséggel 1920x1200 natív felbontást és 56-75Hz et raktak ki.
Az alapján, amit a témában olvastam körülbelül nulla tudással, elvben a dual linkes DVI-D-n is van akkora sávszél, ami elbírja az 1920x1200@75-at. Légyolykedves röviden foglald már össze hogy pontosan hogyan megy ez a része a dolognak.Most hallok először a H-IPS paneles W2600-ról, egy linket a teljes spechez/teszthez/akármi hasznoshoz tud valaki adni? Google barátom cserbenhagyott
.
Főleg az érdekelne, hogy elviszi-e a natív felbontását 75Hz-en és hogy milyen válaszidejei vannak. Ha bírja a 75-öt, biztosan rádobok egy 10est arra az árra, amiből a S-IPS-t megkaptam volna. -
TothMG
aktív tag
válasz
old_artist
üzenetére
Hello,
Köszömön a segítséget, marad a HP, elméletileg a jövő héten itt van. Már nagyon várom.
-
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, a tesztek, a bemenetek miatt is és a HP ingyenes kiszállási és csere garanciája miatt is egyértelmű, hogy a HP LP2475W-t választanám.
Az LG 1920*1200-ban csak 60Hz-et tud, az tuti biztos, mivel nincs DisplayPortja!
Igen, a dinamikus kontrasztot meg figyelmen kívül hagyhatjuk, mivel szinte semmire sem jó! A 4:3 felbontást meg a VGA-ból meg lehet adni, és ha nem is használod kisebb felbontásokban, akkor ezzel sem lenne gondod!
Az biztos, hogy a HP-vel jobban járnál!
- a 1,4 collal meg "el tudsz számolni", ha már a kezeid és a szemeid előtt van a HP-d! 
-
TothMG
aktív tag
válasz
old_artist
üzenetére
Hello.
Te melyiket vennéd. A HP LP2475W-t, vagy a LG W2600HP-BF-et?
A tesztek és a márka, valamint a bemenetek alapján inkább a HP.
A méret alapján inkább az LG, bár ténylegesen csak 1,4 collal nagyobb.
Nerm tudom, hogy 1920*1200 ban hány Hz-et tud az LG.
Már lemondtam az LG-ről, és egyre jobban tetszik a HP monitora. Ha azonos lenne a méret, akkor nem kérdéses hogy HP. A méreten kívül minden másban jobb a HP. Dinamikus kontrasztot nem tud, valamint nem kapcsolható 4/3-ba ha jól tudom, de a dinamikus kontraszt nem egy nagy szám, engem inkább zavar, 1600*1200 felbontás alatt meg nem nagyon használnám, azt meg a grafikus kártya megoldja, hogy 4/3 legyen. -
old_artist
addikt
Üdv!
Na, akkor mondok Neked egy jó hírt, a Hexaa-nál lesz két héten belül ez a H-IPS panelű LG W2600HP-BF
, ha jól tudom, akkor ~150e alatti áron, és ezt veheted a legbiztosabb információnak, már vissza is igazolták Neki, hogy mikor szállítják (!!!), akár fel is veheted vele a kapcsolatot (rám hivatkozva)!!!! 
-
TothMG
aktív tag
Ma kaptam a nagykertől választ arra mikor lesz LG. " Hát az isten se tudja, talán 2-3 hónap múlva" - vagy soha.
-
TothMG
aktív tag
válasz
old_artist
üzenetére
Döntöttem, HP2475W-lesz kicsit kisebb, 1,4 coll, de szép a képe, jó a panelja, és sokkal jobb az elektronikája és a bemenetei, meg abból van.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist
üzenetére
Hát igen már én is nagyon várom (mint hívők a messiást
) az biztos ha megjelenik lecsapok rá egyből már hiányban szenvedek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, érkezik majd január közepe felé ez az LG W2600HP-BF (H-IPS panelos) - tudom, ez már megint eltolt időpont
, de ha már németben lehetett kapni karácsony előtt (~550€), akkor nálunk is érkezik (valaha) valamikor belőle, bár az első szállítmányokat, biztos, hogy elkapkodják majd, belső körökben!
- de ~150e körüli áron hozzájuthatunk majd az első szállítmányokhoz! 
-
Cyberpunk
félisten
Esetleg csak 24"-ban tudnák alternatívát javasolni de az gondolom kicsi
Ez az LG best buy lenne ha lehetne már végre kapni ebben az országban
Én már hónapok óta várok rá de mindenhol 22-23-adikát ígérnek hogy akkor érkezik egy kisebb szállítmány ha igaz akkor le kell csapni még időben mert hamar elkapkodják őket az biztos
Az a gond hogy a többi nem TN-es és 24" fölötti monitor mind többe kerül 200.000 Ft-nál tehát ekkor jobban a zsebedbe kellene nyúlni S-IPS panel az meg ritka mint a fehér holló én jelenleg csak a HP LP2475W-ben tudom hogy van IPS de az meg ugye "csak" 24".
Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG UltraGear 27GS85QX-B Gamer Monitor! 27"/Nano IPS/2k/200hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR400
- Philips Evnia 24M1N3200ZA Gamer Monitor!24"/IPS/FHD/165hz/1ms/G-sync-Freesync Premium
- Lenovo L27i-4A Monitor! 27"/IPS/FHD/100hz/1ms/Ultravékony Design/Fehér Szín
- AOC U27B3M Monitor! 27"/4K-3840x2160/VA/HDR10/Freesync-G-sync! Beszámítás/Csere!
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
- ha jók az értesüléseim!
Ja igen amúgy természetesen köszi a hsz-t nagyra értékelem.

Cod4 megy éjfélig. Aztán véleményezek, hogy megérte-e négy hónapot várni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) az biztos ha megjelenik lecsapok rá egyből már hiányban szenvedek