Hirdetés
Aktív témák
-
borisz_B
tag
válasz
Zsozsooooo
üzenetére
szvsz játékra az LG-t választanám minden képpen, de a dell sem rossz, viszont a imputlag és utáhúzás szempontjából az LG fele-harmad akkora mutatókkal rendelkezik (LG 8-12ms vs. Dell 32-48ms)!
Ha bekalibráltatod, akkor elég kiváló színelyességet lehet elérni vele, és hát vagy 50-60k-val kevesebbe is kerül, mint a Dell!
... TN panelhez képest ügye lassabbak ezek a panelok ? - egyértelműen nem, sőt az IPS-sek még gyorsabbak is!
-
Zsozsooooo
tag
Hali ! Segítsetek ha képben vagytok játékra melyiket ajánlnátok jobban LG W2600HP-BF(S-IPS) vagy DELL 2709W (S-PVA) legfőképp az imputlag,válaszidő,színhelyesség érdekelne ! Vagy van esetleg ami hamarosan megjelenik és ütősebb lesz ?
Ja és annyi kérdés még fps játéknál menyire lehet hátrány, hogy TN panelhez képest ügye lassabbak ezek a panelok ? 
-
syC
addikt
Hi!
Most ruháztam be egy Samsung 2693HM monitorra. Nagyon brutál, Gyönyörű!

-
Andor22
aktív tag
hi
monitor vásárlása előtt állok
1, LG M2794DP-PZ vagy 2 ,SAMSUNG T260HD VE
előre is köszi
játékra filmre kéne
-
borisz_B
tag
válasz
Rendeske
üzenetére
Hy!
Ha jól tudom, akkor igen, a dobozon ha rajta van, hogy mikori gyártású, vagyis 2009-es, akkor az már új rev.-es, de ha kibontod, akkor a monitor hátulján láthatod majd, az alábbiakat! Ha itt veszed, akkor biztos, hogy a legújabb rex.-eset kapod, mivel (ha jók az információim - valahol olvastam), közvetlenül a gyárból kapja - és ki is bontja előtted!
-
Rendeske
tag
Sziasztok!
Az LG LG W2600HP-BF monitor revizós számát hol lehet megnézni? Kivül a dobozon fel van tüntetve?
-
Weaver
senior tag
köszönöm a gyors válaszokat!

végre tisztább a lett a kép. alakulgat.

-
old_artist
addikt
Üdv!
Tudod, vannak monitorok, amik többféle panellel és elektronikával randelkeznek!
Vannak autók, amikkel el lehet jutni egyik helyről a másikra, de nem mindegy, hogy milyen a felszerelésük, hogy gyorsulnak, milyen a kényelmi szempontjuk, és talán még melyikbe ülnél be szívesebben! Gondold végig, hogy pl. egy Trabanttal jobban tudnál terepen közlekedni, mint esetleg egy terepjáróval, nem beszélve a speciálisabbnál speciálisabb típusokról!
Na így van ez a monitoroknál is, itt is fontos az, hogy mire is akarod használni, és ezek után láthatod az anyagi különbségeket!
Pl. egy professzionális EIZO CG típusú monitorral nem lehetne játszani (ami esetleg több mint 500e Ft), mert nem erre találták és fejlesztették ki (pl. a reakcióideje néha meghaladja a 30-40ms-ot is), de ez elmondható, hogy pl. egy Samsung TN paneles (50e-es) monitorral igen csak megszenvednél, vagy a 6bit színszámítása miatt szinte lehetetlen nyomdai képszerkesztési munkákat készíteni, amit színhűen látnál, (különösen a sötét, árnyákos helyeken való feldolgozatlansága miatt), egy kész nyomdai kiadvány összehasonlítása során!
.. talán első körben ismerkedjél meg ezekkel a tájékoztatókkal:
- ezzel,
- ezzel
- és ezzel!
... és akkor mehetünk tovább ... -
i are robot
senior tag
A nagy árkülönbség leginkább az eltérő típusú panel, vaalmint a monitor eltérő szolgáltatásai és csatlakozói miatt van. Egyik legfontosabb ami meghatározza egy monitor minőségét, az a használt panel típusa. Legolcsóbb és egyben a leggyengébb minőséget a TN+Film panelek jelentik, ezután következik mondhatni a mindenféle PVA, végül pedig az IPS panelek. A különbség leginkább a betekintési szög, színvisszaadás, vezérlő elektronika képességei, input lag, és még sok egyéb paraméterben jelentkezik. Valamint nagyon nem mindegy az sem, hogy milyen csatlakozói vannak, esetleg raktak-e bele USB-hubot, ésatöbbi, ésatöbbi. Röviden és tömören ennyi. A kérdéskör természetesen ennél sokkal összetettebb és szerteágazóbb, mindenesetre ne abból indulj ki, hogy mit kell tudnia egy mai korszerű monitornak, mert e tekintetben gyakorlatilag csak az ár szab felső határt, hanem abból hogy te mire szeretnéd használni, neked mire van szükséged, és ahhoz, valamint a pénztárcádhoz válassz monitort.
-
Weaver
senior tag
26" vagy rosszabb esetben 24" TFT -t vennék a közeljövőben. nézegettem a hírdetéseket, meg az árakat és az a kérdés merült fel, h miért van sokszor jelentős árkülönbség 1-1 azonos méretű moncsi között ? mi a fontos , amit tudnia kell egy újszerű TFT-nek , és miért vannak ekkora (60-80-100 ft-os ) eltérések ? köszi
-
_Warrior_
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Inkább egy jóféle 24-es lesz ebből úgy érzem
Köszi a felvilágosítást! -
_Warrior_
tag
válasz
old_artist
üzenetére
Annyira azért nem rugaszkodnék el...
És hasonló T260HD-hoz? Árban/tudásban?

-
old_artist
addikt
válasz
_Warrior_
üzenetére
Üdv!
szvsz, ha már ilyen anyagiakban gondolkodsz, akkor sokkalta jobb megoldás egy TN paneles helyett inkább ez az LG W2600HP-BF (S-IPS paneles) - ezzel nem járnál rosszul, azt garantálom!
Ha viszont a leírtakból választanál, akkor az asust felejtsd el, nem csak a pixel hiba garancia hiánya miatt is - inkább akkor a samu, de az ajánlott LG mérföldkövekkel jobb/kiválóbb!
- meggondolandó szvsz! -
_Warrior_
tag
Sziasztok!
26-os monitorokat nézegettem 120/130ezer környékén. Játékra/filmnézésre kellene másra nem.
26" ASUS VW266H LCD monitor
26" ASUS VK266H LCD monitor
26" Samsung T260HD LCD monitorfogalmam sincs, hogy az asus mennyire megbízható ilyen téren. Samsung kinézetre is inkább bejön.
Mi szól mellettük/ellenük? várok másfajtát is, hátha

-
old_artist
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Üdv!
Tulajdonképpen ezek a C-PVA és eIPS paneles monitorok az S-PVA és az S-IPS vagy H-IPS monitorok "kisöccsei", valamivel gyengébbek (ez az árukban is megmutatkozik), de az biztos, hogy a TN panelestől jobbak, kiválóbbak lesznek!

-
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
amit én néztem itt helyi árlistát, az július 1-i és ott nem változott a ennek a monitornak az ára. Reménykedem, hogy nem is fog
Az rendben, hogy jobb, mint egy TN paneles, de jobb lesz, mint ez az S-IPS-es? 
-
old_artist
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Üdv!
Igen, ha tartós lesz az euro/forint, akkor elképzelhető, hogy le fognak esni az árak, de állítóleg ez csak remény, mivel most emelkedtek az áfa miatt is, és vissza fog menni 280-285-re! - de majd meglátjuk!
... viszont ma már jönnek ki a jobb C-PVA és eIPS paneles monitorok, amik árukkal (60-80e) és tudásukkal is jobbak lesznek, mint a TN panelesek - ebben is el lehetne addig gondolkodni, mert sokkalta jobban megérné, mint bármely TN paneles monitor!
-
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
ezt már láttam, mintha feljebb is belinkelted volna.
Itt mondjuk tényleg durva a különbség, ott a boltba, nekem nem tünt ennyire durvának (lehet az erős megvilágítás miatt)
Mikor másnap visszamentem, hogy megmutassam barátnőmnek, mit is néztem ki először, már nem volt ott
Sebaj, most azt találtam ki, mivel aug. elején lakodalomba megyek, aug. második felében venném meg a monitort. Mástól is azt hallottam akkora talán esni fog az ára
-
old_artist
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Üdv!
Talán nézd meg ezt a videót (a jobb oldali a TN paneles
), egy kicsit durva, de itt láthatod a különbséget, amit esetleg nem vettél észre a boltban, mivel nem volt mellette egy jobb-fajta monitor! 
-
Cyberpunk
félisten
Na hali hosszas húzza vonna után úgy döntöttem hogy egy LG W2600 HP-BF-et fogok venni.
A múltkor volt szerencsém megnézni egy PVA-st és úgy ítéltem meg hogy többet kell a francnak TN
Elképesztő hogy mennyire nagy a különbség és nem csak betekintési szögek miatt. A filmek meg a játékok is sokkal szebben mutatnak rajtuk nem beszélve a feketéről. Úgy hogy én beáldozom azt a nulla input lagot egy 20-on egy néhányra mert az LG-nek tudtommal a körül van, és azért ember legyen a talpán aki meglátja a különbséget 
-
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
alulról nem, csak oldalról

alulról nem is tudom mit látnék, mert fentről világították meg neonnal.
-
old_artist
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Üdv!
... és alúlról is megszemlélted

-
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
voltam media markt-ba és láttam ott Samsung T260HD-t. De hiába nézegettem oldalról, nem szinezödött el a kép. Lehet, hogy nem TN+film paneles volt? vagy csak a megvilágítás miatt nem láttam torzítani?
-
Gaba
senior tag
válasz
old_artist
üzenetére
Egyszerű ,nagyobbra váltanék.
-
Gaba
senior tag
Hali,
Nekem egy Samsung 2693HM monitorom van és igen meg vagyok elégedve.
Rettenetesen jók a színei !
Ha valakit érdekel eladnám 2év garanciával.Üdv
Gaba -
old_artist
addikt
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Üdv!
szvsz érdemes megvárni a H-IPS paneleset, mivel már ha csak a panel struktúrát nézzük, amivel szebb képi megjelenítést nyújt, akkor megéri, különösen, ha még olcsóbb is lesz, mint az S-IPS-ek, bár 24"-on!
Igen,a 30"-os Dell-el egy kicsit bakot lőttek az árát tekintve, mivel ezért már professzionális monitort lehet kapni (16bit színszámítással), de az is igaz, hogy csak 24"-ban!
-
Dr. Akula
félisten
válasz
old_artist
üzenetére
_Most_ érdemes egyáltalán még ezekkel a monitorokkal bohóckodni, vagy hasznosabb megvárni a H-IPS-t? A 140-190k-s árak elég húzósak, gondolom az újfajta paneles se lesz már ennél drágább, kérdés mennyivel lesz az jobb.
Néztem még poénból 30"-est (Dell), de kiröhögtem az árát. Annyiból már egy 650-es motort veszek kompletten (használtat persze). A 2560x1600 felbontás viszont nem lenne rossz.
-
old_artist
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Üdv!
Mint fentebb írtam, azt olvashattad az LG-vel kapcsolatban, de...
Mivel a tesztek még a régi rev.-essel készültek az LG S-IPS monitorral, de amit már január-február óta lehet kapni, azoknál már kijevítottak mindent, nyugodt szívvel megveheted, de ne a linkelt oldalról, mivel azok TN panelesek!
Újfajta rev.-es S-IPS-t a Hexaa árul, fordulj hozzá bizalommal! -
old_artist
addikt
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Üdv!
Igen, bizony majdnem minden tekintetben sokkalta jobb ez a 2709WFP (22-35ms), mint a 2407WFP (32-50ms) vagy a 2408WFP (57-78ms), mivel Input-lag és utánhúzásban szinte a felét tapasztalhatjuk a 2709WFP-nél!
Egyedül a Dell 2407WFP-HC volt a jó a 24"-osok között, mivel 29-40ms-os volt az átlagos lag-ja!
Ha gondolod, akkor a Brekk-éknél megnézheted, tesztelheted, kipróbálhatod!
-
old_artist
addikt
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Üdv!
Kérdezd meg a "madgie"-t, hogy ő is észrevette azt a monitort és a linkelt kereskedőnél, hogy milyen olcsó, de kiderítette, hogy ez nem S-IPS, hanem TN-es, rosszul van írva a honlapon!!!
"... Vagy ilyen olcsón gyanakodnom kéne?" - igen, mint mindig, ... mivel ennél az LG-nél csak egy elírás, és már TN-esből (W2600H-BF) S-IPS (W2600HP-BF) lesz!
- és bizony sok kereskedőt és vevőt is megtéveszt ezen "betü" elírása, sőt volt aki S-IPS-t kért és TN paneleset kapott!!! 
-
Dr. Akula
félisten
LG Monitor 26 widescreen W2600HP-BF S-IPS
Külön kiemelik hogy S-IPS paneles, gondolom akkor csak nem PH verzió. Vagy ilyen olcsón gyanakodnom kéne? Olvasom itt lejjebb hogy a régebbi verziókkal voltak problémák, pontosan mik voltak azok?
-
Dr. Akula
félisten
Natívból csak 1 van, értelemszerűen a kisebb felbontású képet fogja a natívra széthúzni, és mivel nem egész számú többszöröse a felbontás, ezért olyan sacc/kb lesz a végeredmény. Játékban, ha AA-t használsz, akkor nem olyan zavaró ez, de amúgy az lehet. Egyik vonal vékonyabb, másik vastagabb.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
partyphoto
üzenetére
Ez a 2709w is csinál olyan utánhúzást mint a 2407? Nekem olyan van, teljesen ledöbbentem mikor megláttam. Mintha egy 20 éves notebook LCD kijelzőjét látnám. Állítólag az overdriveot baszta el a Dell, nemtom, lehet úgy van, de a végeredmény siralmas. Pedig S-PVA paneles, ami elvileg jónak kéne hogy legyen. Előtte egy S-IPS 2007w-m volt, az teljesen okés volt, csakhát nem bírta az ökölcsapást.
Nálam a Dell teljesen leírta magát, nem merek csak úgy látatlanba venni mégegyet tőlük, de látom itt ezt a típust (2709w) eléggé dícséritek. -
old_artist
addikt
válasz
partyphoto
üzenetére
Üdv!
Igen, ezt én is tanusíthatom, hogy kalibrálással nagyon kiváló lett a színtere, egyedül a 25%-os szürke árnyalatban volt némi eltérés, de a többi színtartományokbam és szürke árnyalatoknál igen csak kiváló volt a monitor, és átlagosan 0,3, max. 0,6 deltaE érték lett Blackpoint: Luminance 0.19 Cd/m2 mellet kalibrálás után!
Csak ajánlani tudom a monitort, annak ellenére, hogy 8bit színszámítású, de a 27"-os méretben nagyon jóra vizsgázott még előttem is, külömösen, ha az árát is nézzük!
-
partyphoto
tag
- old_artist által kalibrált Dell 2709w monitorokkal dolgozom - így pár hónap használat után elmondhatom 95% elégedett vagyok velük
- a látvány leírhatatlan, aki meg nem látott ilyet az siessen megnézni Brekk-hez
- kalibráltatni kötelező, rettenet szar képe volt előtte
- kell alá a jó videókari és driver
- picit gyengébb csak az EIZOknál.....feleannyiba kerül!!!
- HD video, játékok, képszerkesztés - tökéletes képminőség -- sokszor még mindig keresem az állam a padlón...
- egyedül a webezést kell szokni, a 0,303 pixelméret miatt - de ugye nem erre való
- videoknál sötét jeleneteknél közelről látszik a felső sarkokból a bevilágítás - de nem vészes9/10 - ajánlott vétel
-
mojito
csendes tag
Üdv,
A kérdésem az, hogyha egy 26"-os full HD-s monitort 720p-s felbontásba használok, akkor ugyan olyan jó lesz-e a képe (ugyan olyan éles) mint full HD-ba? A jelenlegi videókártyám szerintem nem bírná a full HD-t (legalábbis játékoknál). Egy kicsit itt a natív felbontás kapcsán összezavarodtam, a 720p is natív, vagy a monitoroknak csak egy fajta natív felbontása van?!

mojito
-
hülyegyerek
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
Köszi

-
old_artist
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Üdv!
Mivel tapasztalatból is tudom/láttam, hogy az LG képe sokkalta jobb/szebb, ezért inkább arra szavazok, és azt ajánlanám!

-
hülyegyerek
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
Köszönöm a választ
Személy szerint a Samu felé húzok,mivel jelenleg is ilyen típust nyúzok (226bw),és teljesen meg vagyok vele elégedve,valamint a t260 dizájnja nagyon tetszik.
Viszont ha szerinted az LG-nek szebb a képe,akkor inkább azt veszem meg ,mivel a teljesítmény a lényeg. (a hdmi meg szerintem teljesen felesleges egy olyan monitorra,amiben nincs beépített hangszóró) -
old_artist
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Üdv!
A jobb betekintési szög és a gamma korrekcoó miatt szvsz az LG jöhet számításba, ha szükséged van a + HDMI-re, akkor esetleg a samu, de mivel van már DVI>HDMI átalakító, ezért a HDMI csatlakoztathatóság megoldható az LG-n is!
Árban szinte minimális a különbség!... én az LG-t választanám a jobb színvisszaadása és a jó háttérvilágítása miatt is, meg a tökéletes képarány kezelése miatt is, de itt esetleg a design is dönthet egyik, vagy másik javára!
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.
Monitorvásárlás előtt állok,szerintetek melyiket vegyem?1.LG W2600H
2.Samsung t260
-
old_artist
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Üdv!
Ilyenkor aktivizálódik a "zsíros kenyér" akció
, de ha már megvan, akkor nyugodt szívvel fogsz inni és enni is! 
-
TrollBalint
addikt
fgordon, old_artist, azt hiszem meggyöztetek, egy Lg-re fogok gyűjteni. Talán a nyár végére össze is fog jönni. (ha kell nem eszek, nem iszok
) -
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, tulajdonképpen jó volt egy ilyen összehasonlítás, és láthattad, tapasztalhattad mindkettőt, különösen játék alatt!
Bár az LG 26"-os, de kimondottan játékokra különösen ajánlott, és hogy felveszi a versenyt a HP is vele, az különösen jó!
Igen, az LG W2600HP-BF már új rev.-vel kerül forgalomba (ha jól tudom, akkor már a 4.), amin sok mindent kijavítottak a neten lévő tesztek óta!
Mikor én is kezembe vettem még február elején, és egy kicsit tesztelgettem, (de nem játékok alatt), kalibrálások alkalmával, meglepődtem, hogy egy ilyen kiváló S-IPS monitort raktak össze, és bizony a színterével is elégedett voltam, mivel én is a HP LP2475W-vel vetettem össze!
Jó volt olvasni, hogy játékok alatt is nagyon jól teljesít mindkettő!

mod: gratula a Brekk-nek, hogy biztosította számodra a tesztelést!
-
fgordon
senior tag
válasz
old_artist
üzenetére
Voltam bent náluk a mai nap, itt az üzletben, nagyon korrektek voltak, kipróbálhattam 2 bontatlan monitort:
Az eredeti, amiért odamentem, ez volt: LG w2600hp-bf
a másik meg ez: Hewlett Packard LP2475W
Amit próbáltam. Counter-Strike 1.6, botokkal

Clone üzemmódban volt rákötve, tehát egyszerre láttam 27" és 24"-on a játékot... kánaán...Mindkettő irózatosan jó monitor, de számomra az LG w2600hp-bf azért mégis kiemelkedik.
A 24"-es is hihetetlen jó natív 1920x1200-ban, de számomra a 27"-on érezhetően jobban olvasható minden. Hihetetlen éles és jó volt nézni mindkettőt. És nagyon látható a kettő között a pár col különbség. Látványosan nagyobb és számomra jobban olvasható az LG.
Mindkettő tesztpéldány ahogy én megvizsgáltam, tökéletesen pixelhiba mentes volt, tűéles képpel. Egészen használható volt ismertebb felbontásokban: 1280x960, 1024x768,640x480, stb... viszont nem volt az igazi egyik sem 1152x864-ben, de ez nem is nagyon elterjedt felbontás, csak érdekességnek írom.
640x480-ban a CS 1.6 nagyon jól adta, nagyon könnyű volt headshot-ot lőni, mert irtózatosan nagyok voltak a pixelek - de PONT EZ A CÉL a 640-ben, már aki ismeri... A világ legjobb játékosai is 640x480-ban játszanak... nem véletlen...

Visszatérve a Counter-Strike 1.6-ra, input lag teszt:
- Mindkét monitor tökéletesen reagált, én az állítólagos 16 ms-os input lag-ot sem éreztem, pedig CRT-hez vagyok szokva inkább. Néztem a HP-t is, de nagyon hasonlóan jól mozgott. Én kb mindkettőt azonos sebességűnek éreztem, nem éreztem lag-ot. Mivel LAN-on játszottam botok ellen, így ki kellett volna jönnie a lag-nak, de nem jött ki. Nem tudom elképzelni, hogy valaki érezni tudja a CRT és ezek az LCD-k között a különbséget, mert ahogy én teszteltem, én nem éreztem, hogy bármi el lenne csúszva, pedig nekem éreznem kellett volna...Néztem a monitorokat fentről, oldalról, lentről... de mint a "mesében", tökéletesen látszódtak. Írták, hogy az LG-nek nem olyan jó a feketéje... hát nem tudom, nappal néztem, nagyon szép, számomra megfelelő volt.
A példány, amit néztem az nem rev 1. és nem rev 2.-es volt, hanem jóval újabb.
Összegzés: nagyon elégedett vagyok az LG w2600hp-bf -vel élőben ahogy ma teszteltem, és a HP LP2475W-be sem tudok belekötni. Aki használt valaha is normál LCD-t, az meg fog lepődni... mintha CRT-t és az LCD-t vegyítették volna: gyors, jó szín, oldalról is ugyanaz a kép... Ha gondolkozol 23-24"-es LCD-n, nézd meg a 27"-es LG-t, és meg fogod köszönni nekem, hogy tanácsoltam!

Én viszont köszönöm az Oázis Computer-nek és főként az Brekk-nek, hogy ilyen sokáig tesztelhettem ilyen 2 profi LCD-t.
Bárcsak minden üzletben ilyen korrektek, türelmesek és segítőkészek lennének!

-
old_artist
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Üdv!
Igen, sajnos ezeket a válaszidőket nagyon sok helyen pontatlanul közlik, de helyesen valahogy így "hangzana":
- Response Time: 12ms (typical), 5ms g2g
... és a német hivatalos oldalon is így van írva:
"Schnelles S-IPS Panel neuester Generation mit kurzer Reaktionszeit von 5 ms (GTG) und sehr großem Blickwinkel (178°): ideal für anspruchsvolle CAD CAM, Multimedia oder Office-Anwendungen"
... és a hivatalos LG Glogal oldalon is 5ms g2g szerepel!
Tulajdonképpen nem is a válaszidő, hanem az Input-lag és az utánhúzás a fontos egy monitornak (különösen játék és talán filmek alatt), és ebben viszont nagyon jól szerepel, az átlagos 16ms-mal!
-
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
hali
egyre jobban szemezgetek ezzel a monitorral, amit nekem ajánlottál (bár nem lenne rossz továbbra sem, ha egymás mellett látnám a kettőt
) de amit te adtál linket, prohardverest, ott 5 ms a válaszidő. Ezen a oldalon viszont 12! [link]
most akkor honnan tudhatom mi az igazi? -
old_artist
addikt
Üdv!
Elég jókat olvashatsz róla a neten, ha filmekre és játékra használnád ezt a MONITOR-TV-t, akkor jó megoldás lehet a számodra.
... viszont a hivatalos LG oldalon "csak" 5ms a válaszidő, de szinte lényegtelen, hogy 2 vagy 5ms, mert ezt már szabad szemmel észrevehetetlen, inkább fontos az Input-lag és utánhúzás, amiről a gyártók nem igazán közölnek információkat!
Egyébként a 75Hz-et sem tudja natívban, ha DVI vagy HDMI-n használod, csak 60Hz-et!
-
zed01
őstag
LG M2794D-PZ
Tulajdonságok:
Képernyő méret: 27"
Max felbontás: 1920x1080-75Hz
Képarány:
16:9 wide
Kontraszt: 1000-1
Fényerő: 300 cd/m2
Válaszidő: 2 ms
Színmélység: 16.7M
Csatlakozók:
D-Sub
DVI
PC audio be/ki
Kompozit
S-Video
Komponens
Scart
HDMI
Beépített TV tuner
Szín: fekete
Talp levehető, forgatható, dönthető
Hangszóró: 2 x 3 watt sztereoSzerintetek ez monitor megéri 108.120 forintért? Elsősorban játszani és HD filmeket nézni szeretnék rajta. Véleményeket várok. Az tetszik benne hogy 2 ms válaszidővel rendelkezik és van rajta scart csatlakozó, össze tudom kötni a házimozival.
-
old_artist
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Üdv!
Hivatalos LG gyári és egyéb net-es oldalon is egyébként 90W a max. fogyasztása, de mint ahogy a "Cobra."-ra is írta "...normál használat mellett max a 2/3-át eszi (sose fogod 100%-ra rakni a fényerőt)." - sőt, ha be van kalibrálva (fényerő, kontraszt, RGB), akkor ennek a 2/3-nak a 20-30%-ával kevesebbet is fogja fogyasztani!
Egyébként itt és itt is olvashatsz a panelekről bővebben!
A grafikonok értelmezése szerint, az a jó monitor, amiknél minél kisebb színes hasábokat látsz, de ezt különösen egy műszeres hardveres kalibrálás után észrevehető (látható), hogy szinte a deltaE érték, a színes hasábok minél kisebbek, annál jobban közelít a monitor kijelzője és színtere a valóságos színek megjelenítéséhez! Hogy mi is a deltaE érték, azt valahogy úgy tudnám leírni, hogy egy színrendszeren belül a két különböző szín távolságát mutatja, határozza meg. Ennek értelmében minél kisebb a DeltaE értéke egy adott szín esetében, annál közelebb áll egy valóságos színtérhez, egy valóságosabb szín-megjelenítéshez. Általános szabály: ha a DeltaE nagyobb, mint 3, akkor a megjelenített színtér nem megfelelő és nagyon eltér az elvárt referencia színtértől, ha a DeltaE kisebb, mint 2, akkor még megfelelő a megjelenített színek és színterek, ha a DeltaE kisebb (tehát minimális színes hasábokat látsz), mint 1-1,2, akkor a monitorunk kijelzőjén megjelenített színhűség tökéletesnek mondható. -
Cobra.
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Az a maximális fogyasztása, normál használat mellett max a 2/3-át eszi (sose fogod 100%-ra rakni a fényerőt).
-
TrollBalint
addikt
az az igazság, hogy ez a TN + film illetve S-IPS panel nekem semmit nem mondd, én a mai napig egy crt monitort használok. Azért szeretnék tft-t, mert ez már 5 éves, bár még jól működik, de azért egy tft nagyobb is, kevésbé rontja is a szemet. Én nem is nagyon tudom mi a különbség a különféle monitortok között, nézegettem teszteket, láttam, hogy valami grafikon szerint a színhűség nem az igazi, de ezt nem tudom a valóságban mit jelent. .S
-
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
nézegettem a monitort kicsit
nem sok az a 110 W-os fogyasztás? elég soknak tűnik. De egyre inkább hajlok rá, hogy az a monitor legyen
De ebben az esetben megvárom szerintem a nyár végét, hátha esik kicsit az ára. -
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, az ára nagyon baráti szvsz is ennek a 26"-os S-IPS paneles LG-nek!
Majd várjuk a véleményezért!

Tulajdonképpen pl. nekem nagyon hasznos az USB a monitoron, mivel nem kell mindig kihúzni az asztal alól a szg-et, hogy bedugjam az USB-t (pl. digifényképező vagy kalibrálások alkalmával), meg azért néha, pl. EIZO-nál is fontos, hogy USB-ről vezérelhető majd minden szolgáltatás, pl. ScreenManager vagy ColorNavigation!
A HDMI néha jó, de ha nincs, akkor DVI-n keresztül átalakítóval, pl. játékkonzolokhoz használható! -
old_artist
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Üdv!
Tulajdonképpen azért nincs is teszt róla, különösen a samu T260-asával szemben, mivel ég és föld lenne a különbözőség, mivel a samu TN paneles, az LG meg S-IPS panelek, és bizony összehasonlítatlanul is az LG javára írható lenne minden, mivel már technikai és technológiailag egy fejlettebb, jobb, kiválóbb adottságok révén is elborzadnál a különbözőségektől!
Igen, ez a különbözőség az árában is megmutatkozik, viszont, ha a nyár végére megjelennek majd a kiválóbb LG-k, akkor lehet, hogy az ára is valamelyest mérséklődik majd, de az "árszabásba" majd még beleszólhat a +5%-os áfa emelés is júliustól!
A samuk ára azért is esik, mivel egyre jobban megjelennek a jobbnál-jobb és kiváló paneles monitorok, és bizony egy 24"-os feletti TN paneles monitoroknál már jobban összeadódik és jobban észrevehető a TN gyermekbetegségei, és ezért is szvsz 1 éven belül el is fognak tűnni ezek a nagyobb "-os TN panelesek, mert a jobb és kiválóbb *VA és IPS panelesek kiszorítják majd árukkal a piaci palettáról - teszem hozzá, jogosan, a felhasználók örömére!
-
fgordon
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hát, a legolcsóbb ára is 138e áfával, és hiánycikk, hasonló ilyen monitorok 180, 240 körül vannak...
Majd ha megvettem az enyém, írok, hogy milyen...
Bár komolyan nem értem, mi értelme USB hub-ot monitorba rakni, kihagyhatták volna és picit olcsóbb lehetne, vagy inkább HDMI... de hát HDMI-t nem tud...
-
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
nincsen valami teszt róla ami magyar nyelvű? Legjobb lenne egy összehasonlító teszt egy Samsung T260-sal, mert azt a monitort néztem ki régebben, mostanában láttam, hogy eléggé leesett az ára is, amin meg is lepődtem.
Ezzel az LG-vel az az egy bajom van, hogy az ára kicsit fájópont, ha a közeljövőben egy 20e-t esne...
-
old_artist
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Üdv!
szvsz a LG W2600HP-BF (S-IPS paneles) szerintem megoldaná a kritériumként írtakat!
Főként játékra, filmezésre, de még grafikai munkákra is használható, ha be van kalibrálva!
Az LG is rendelkezik 3 napos pixel hiba garanciával, ezért ez a kritérium is kipipálva!
Az ára jelenleg br.140-145e között mozog, de egy ilyan S-IPS monitornál ez az ár/érték/tudás színtjén nagyon kiváló lehet a számodra!
Jelenleg nagyon nehéz a beszerzése, (2-3 hét), de itt is érdeklődhetsz, hátha ...
Nagyon ajánlott típus és ajánlom!
-
TrollBalint
addikt
sziasztok,
a nyáron (talán e hónap végén) én is szeretnék venni egy 26"-os monitort, de tök tanácstalan vagyok. Eléggé félek, hogy pixelhibásat fogok ki, ezért gondolkodtam azon, hogy Samsungot vennék. De ott meg jobbára TN+film paneleset láttam amit nem annyira ajánlanak. Én leginkább filmezésre meg játékra használnám. Összeghatárral meg úgy vagyok, hogy kb. 100-110, de ha valami nagyon megéri és jó, akkor kicsivel többet is hajlandó vagyok érte fizetni.

ki mit tudna ajánlani? -
ForRedGlory
félisten
válasz
constructor
üzenetére
Sima T260 van 90-ért boltban. Egészen pontosan a hardverker.hu-n. Tegnap vettem egyet, meg vagyok vele elégedve. Töltögetem is a HD filmeket ezerrel, mert ennek már akkora a látható képátmérője (25.5"), hogy a sima DVD sem tökéletes minőségű ilyenen. Este letöltöttem az apple.com/trailers-ről a Star Full HD-s verzióját, és hát.............

-
fgordon
senior tag
válasz
constructor
üzenetére
Mire fogod használni?
-
fgordon
senior tag
válasz
old_artist
üzenetére
Igen, egyetértek, elvégre én és pro_artist is LG W2600HP-BF nagykereskedők vagyunk!

-
finest
addikt
Valaki találkozott már ilyennel: LG W2753V-PF Black 27" ?
A LG W2600HP-BF S-IPS paneles monitorhoz képest milyen lehet? -
fgordon
senior tag
Én is nézegettem ezt, nagyker áron kb 85-90e Ft körül van.
Ez is tn+film panelos, és én éppen várok a minimálisan drágább, 115e Ft-os sokkal minőségibb kijelzős LG-re...
Netezésre 100% tökéletes, FPS játékokra is jó lehet, a színei nem annyira korrektek elvileg a panel miatt, de neked az nem fontos.
Én nem láttam még élőben, milyen a képe. Alapvetően nem rossz a TN+film panelos LCD, sőt, elég gyors is... csak a színei, és ha nem pont szemből nézed, már elszíneződik...
-
psy123
csendes tag
hi
egy ilyet tervezek venni
[link]
milyen a számítógép képe ezeken az lcd-tv / monitorokon?
ez már inkább tv-zésre ajánlatos vagy a számítógép képe is tökéletes rajta?
esetleg valaki látta már élőben? van tapasztalat?
főleg netezés, játék, és néha ps3 lenne rákötve(ha foglalt a tv)
Köszönöm
Tibi -
fgordon
senior tag
Még lehetőségek:
SAMSUNG LCD Monitor 26" 2693HM 1920x1200 3000:1, 400cd, 5ms, DVI, HDMI, Multimédiás, Pivot - 99e
DELL LCD Monitor 24" 2408WFP 3000:1, 400cd, 6ms, An/Dig, DVI, S-VIDEO, USB, HDMI, pivot, fekete - 141e - de erre azt írták, hogy lassú gaming-ra
esetleg:
SAMSUNG LCD Monitor 24" 245T 1000:1 (DCR), 300cd, 6ms, DVI - 166e
De akkor már:
LG LCD Monitor 26" W2600HP-BF 1920x1200 5000:1 400cd 5ms, WIDE, Full HD, fekete - 115e - eddig ez tűnik a legjobbnak... s-ips-es, 26"-os és 5 ms-es...
-
fgordon
senior tag
Sziasztok!
Ti mit vennétek meg a helyemben hamarosan? Mindegyik kinézett tft új.
Amire használnám:
- általános pc használat, olvasás monitoron, stb... (80%)
- grafikai munka (10%)
- fps játékok (5%)
- filmnézés (5%)Fontos:
- színhűség
- legalább 25" legyen, de minél nagyobb
- Lehetőleg 1920x1080 vagy 1920x1200
- legalább 2 fajta bemenet
- Ár: max 160e áfa nélkül-+-+-+-+-+-+-+-+- -+-+-+-+-+-+-+-+-
- 1. LG 26” wide W2600HP-BF
Ez ugye S-IPS-es, 400 cd/㎡, 1920 x 1200, 5ms, 30Hz~83Hz (Analog), 56Hz~75Hz (Digital),15Pin D-Sub, DVI-D bemenet.
http://www.lge.com/products/model/detail/W2600HP.jhtml
Szerintetek 115e Ft-ért megéri az árát, 3 év garival?
Van ilyen valakinek? Nem sok a 110W-os fogyasztás?-+-+-+-+-+-+-+-+-
- 2. Samsung T260HD
Képernyő méret:25.5"-os, Technológia
ide 16:10 LCD, Kontraszt:10000:1, Felbontás:1920x1200, VGA Csatoló
-SUB, DVI, 2HDMI, Szín
ekete-vörös 25,5" wide, 1920x1200, 5ms, 10000:1, 300cd/m2, TV tuner, DVI, dig. tuner, 2HDMI, 170/160, Full HD támogatás, fényes fekete-piros káva, hangszóró, 70W fogyasztáshttp://www.samsung.com/hu/consumer/detail/spec.do?group=monitorsstoredevices&type=monitors&subtype=lcdmonitors&model_cd=LS26TDVSUV/EN&fullspec=F
Hátrány: TN+film panelos, nem annyira jó színek?
viszont csak 90e Ft, 3 év gari-+-+-+-+-+-+-+-+-
-3 Samsung 2693HM
Képernyő méret:25.5"-os, Technológia
ide 16:10 LCD, Felbontás:1920x1200, VGA Csatoló
-SUB, DVI, HDMI, Szín
ényes-Fekete 25.5", Wide, 1920x1200, 5ms, 3000:1 DCR, 400cd/m2, 160°/160° DVI, HDMI, Hangszóró, pivot, fényes feketehttp://www.samsung.com/hu/consumer/detail/spec.do?group=monitorsstoredevices&type=monitors&subtype=lcdmonitors&model_cd=LS26KIEEFV/EDC&fullspec=F
Hátrány: TN+film panelos, nem annyira jó színek?
viszont csak 98e Ft, 3 év gari-+-+-+-+-+-+-+-+- -+-+-+-+-+-+-+-+-
Várnám a tapasztalatokat, pro/kontra véleményeket ezekről a típusokról.
Jó lenne még esetleg Viewsonic, Dell is, de ezekről nem találtam pontos infókat, amelyek ilyenek lennének és tudnám őket normális áron. -
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, ha csak általános felhasználásra veszik a monitort, akkor pl. a 8800GT is bőven elviszi a natív felbontásban haszálatos kijelzőn megjeleníthető minőséget, de játékoknál vagy HD-s filmeknél már nem biztos, viszont itt még a processzor ereje is döntő lehet, nagyon sokszor!

-
multimelon
tag
Hello
Erről a monitorról van vmi info? Fujitsu AMILO Display SL 3260W. Voltam a *aturn ban, az eladóval beszéltem, mondta hogy meglepően jó a kép rajta, de nem lehet kapni, egyébként 80k.
Van esetleg vki aki legalább láttot már ilyet?ezt a tesztet találtam, francia, aki tudja értelmezni 10ből 9 et kapott, a google kicsit "darabosan" fordít: [link]
-
Mijági
csendes tag
Hi!
Olvasgattam topikot és nem értek vmit. Több helyen volt hogy egy 26"-os full hd-s monitorhoz nagyobb vgat ajánlottatok (egy 8800Gt-nél) ,úgy hogy nem is játékra kellett igazán. De nem értem hogy minek?
Én úgy tudom a filmnézésről van szó ,akkor a processzor ereje a döntő ,persze a vga is fontos (de egy 8800-9600gt bőven jó szvsz). Meg ha nem full hd-ben nézem attól a proci ugyanannyit számol nem? Szóval ha most megy a hd (1280X1024) ,akkor menne full hd-nél is. Én is tervezem egy ilyen monitor beszerzését és akkor most kell új vga?
konfig: x2 4800+ (2,8ghz) + 9600gt A 9*** széria asszem támogatja a DXVA-t ,szóval szvsz nem lenne gond semmilyen hd filmmel. -
krystman
őstag
válasz
old_artist
üzenetére
Hát ennek örülni fogok az tuti!
Mire odajutok addigra mindig történik valami! 
-
krystman
őstag
old_artist és Zoli1222! Köszönöm a válszt!

Akkor, valószínű ez lesz az egyik kiszemelt áldozat!

Nyár közepére tervezem, de remélem előbb összejön.

Köszi még1x.

-
i are robot
senior tag
Oprendszer függő. Win XP csak 1 színprofilt tud kezelni, Vista és OSX pedig esetében akárhány kimeneti eszközhöz lehet profilt rendelni (monitor, nyomtató, szkenner, etc.). Tehát ha XP-t használsz, akkor csak az elsődleges kijelzőt tudod kalibrálva használni, ha a többi közül valamelyik, akkor pedig mindkét monitort. Viszont nem összekalibrálás történik, hanem mindkét kijelzőt külön-külön kalibrálják, mert nem az a legfontosabb hogy ugyanazt – de akár ugyanolyan rosszat – mutassák, hanem hogy a tulajdonságaikhoz képest mindegyik a legjobbat, ami ideális esetben úgyis nagyon hasonló lesz. Persze össze lehet hangolni professzionális profilszerkesztő programokkal, de az már más szintet jelent (nyomdai előkészítés, stb), amivel esetedben szvsz nem érdemes foglalkozni.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
Köszönöm a választ, sajnos másképp alakult, nem úgy ahogy szerettem volna.
ű
Itt a magyarázat:A válaszodat mindenképpen köszönöm, és lehet hogy még hasznát is fogom venni.
Hiszen 1,5 év gari van méga monitoromra, és megtudtam hogy kijelző panel-t ebbe a tipusba már nem tud cserélni a ViewSonic. Ergo ha véletlen összefossa magát, vagy adnak egy ilyen moncsit vagy "money back"...
Fehér ember genyóságot nem felejt. 
-
PNP
őstag
LG W2600HP-BF monitort tervezek venni, most van egy Acer 1931-em. Mennyit érhet használtan? Ha nagyon pitiáner összegért menne csak el, akkor megtartanám másodlagos kijelzőnek, mégiscsak jó panel van benne. Össze lehet őket kalibrálni, hogy ne legyen feltűnő a két monitor képe közti különbség? Manapság a VGA-kon ugye két DVI van, tehát jó minőségben menne a duál?
-
old_artist
addikt
válasz
krystman
üzenetére
Üdv!
Igen, az LG W2600HP-BF 26"-os (S-IPS paneles) monitorja nagyon jó választás, kiadványszerkesztésre, grafikára és képszerkesztésre (PS) kitűnő választás, belépő színtű profi monitor, különösen ilyen ár/érték/tudással, annak ellenére, hogy valós 8bit színszámítású!
Az olcsóbbik LG TN paneleset nem is lehet egy lapon említeni sem ezzel a modellel, ha grafikai és képszerkesztési munkákat akarsz végezni, különösen 26"-oson!
-
Zoli1222
addikt
-
krystman
őstag
Helló! Ez az LG 26" BF monitor, Photoshop-ra is alkalmas már? Mert olvastam, hogy a TN paneles monitorok nem igazán alkalmasak erre a feladatra. Esetleg valaki megmondaná, hogy mi ez az inputlag? :-) Még soha nem volt LCD-ém, csak azért kérdezem! :-) Köszi.
-
borisz_B
tag
válasz
Zoli1222
üzenetére
Nem szívfájdításképp írtam, de ami igaz, az igaz!
Ilyen áron ez az LG szvsz nagyon kiváló lehet, szinte mindenre!
Nekem egy Lenovo L220xcW FullHD-sem van, de ez az LG szinte engem is megfogott, különösen a 26"-os kijelzője! Filmet nézni rajta brutál jó!
"Azóta eltántoríthatatlan vagyok ama elhatározásomtól, h ilyet vegyek." - még én is elgondolkodtam ezen a kijelentéseden, szvsz ennyi pénzért nagyon is megéri, de gyorsan kell dönteni (döntenem), mivel a monitorok ára június-júliustól kb. 7-10%-kal fel fognak menni!
-
borisz_B
tag
válasz
Zoli1222
üzenetére
Hy!
Tegnap ültem egy ilyen LG W2600HP-BF (S-IPS) paneles előtt, és nagyon jó benyomásokat szereztem, gyönyörű a képi megjelenítése, és filmekre, játékokra fantasztikus, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kalibrálva volt (old_artist által), és a tulaj elmondása szerint kalibrálás nélkül nem nyújt olyan élményt, mint "belőve"! Utánhúzást és lagot szinte alig vettünk észre játékokban, filmezésnél a fantasztikus szín mélységeinek köszönhetően pazar látványban volt részünk!
- a fekete az tényleg fekete rajta, egyébként 2009 januári gyártású, tehát újabb, mint a tesztekben! -
Zoli1222
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
Szia.
A héten majdnem megvettem az LG monitort. Sajna nem úgy jöttek össze a dolgok, h fel tudjak menni Pestre.

-
Zoli1222
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
Nincs monitor csere Beowulf-nál. VGA csere lett a történet vége. A monitorának semmi baja.
A magyarázat. -
old_artist
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Üdv!
"Tehát ha viszakapom a pénzt akár a 27-es Dell is beleférhet!" - igen, akkor nagyon is megéri a Dell-t megvenni!
Nemrég kalibráltam be egy ilyen Dell 27"-osat, és mivel S-PVA paneles, ezért nem is hagyott semmi kételyt bennem a kijelző kiváló megjelenítése és a 8bit-es vezérlő egyságe! Szvsz is a legjobb ár/érték/tudás színtű a 27"-osok mezőnyében, nem vitás!
A "kisöccse" a 24"-os szintén S-PVA paneles már más kérdés, akkor inkább a HP LP2475W-t H-IPS panellal választanám, majd' harmad akkora Input-lag és utánhúzással!
Az LG is kiváló az S-IPS paneljának köszönhetően, viszont a mezőnyben a leggyengébben felszerelt, mivel csak D-sub és DVI bemenettel rendelkezik (ezért is olyan olcsó), viszont kimondottan játékosoknak és filmek nézésére készítették, és nagyon kiváló az lag és utánhúzása!
Ha el tudod érni, hogy megkapd a majd 190e-es összeget, akkor szvsz a 27"-os Dell-t válaszd - nem fogsz benne csalódni, azt garantálom!Ha úgymond "tökéletes színhűségre, és a legjobb minőségre" törekszel, akkor minden képpen kalibráltasd be a monitort (egyébként majd mindegyiknél érvényesnek tartom eztz a kitételt és a felvetésemet), mivel a gyári beállítás hagy némi kívánnivalót maga után!
... de a Brekk-éknél le is tesztelheted és össze is tudod hasonlítani a monitorokat, néha ez meggyőzőbb lehet a számodra, hogy melyiket is válaszd!

-
Zoli1222
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Szia
Igazság szerint én még csak az LG-t láttam(én ilyet akarok venni). Nagyon szép a képe. Én tuti, h azt venném meg, a többiből meg gépet fejlesztenék. Bár ahogy elnézem, a tiedet nem nagyon kell már. De írj old_artist-nak, ő biztos a neked megfelelőt fogja ajánlani.
Aktív témák
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- BMW topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Egér RGB!!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja és annyi kérdés még fps játéknál menyire lehet hátrány, hogy TN panelhez képest ügye lassabbak ezek a panelok ?

), egy kicsit durva, de itt láthatod a különbséget, amit esetleg nem vettél észre a boltban, mivel nem volt mellette egy jobb-fajta monitor!
Elképesztő hogy mennyire nagy a különbség és nem csak betekintési szögek miatt. A filmek meg a játékok is sokkal szebben mutatnak rajtuk nem beszélve a feketéről. Úgy hogy én beáldozom azt a nulla input lagot egy 20-on egy néhányra mert az LG-nek tudtommal a körül van, és azért ember legyen a talpán aki meglátja a különbséget 

Mire odajutok addigra mindig történik valami!

Fehér ember genyóságot nem felejt.