- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Gaming notebook topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- E-book olvasók
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Xpod
addikt
Én a M*stralban néztem meg a tft-ket képe az LG-nek és a Samsungnak tetszett. A kettő közül nekem az LG volt ''pofásabb''.
-
handair
csendes tag
-
nap
addikt
Hello!
Ígértem, hogy írok , amint meglesz a monitor. Tehát itt ülök a Fujitsu-Siemens S5-s monitor elött... minden nagyon szép, de hangsúlyozom, hogy összehasonlítási alap max. az előző Philips monitorom (CRT)! Eddigi tapasztalatok: szép színek, de scrollozásnál egy picit nehezebben olvasható. különben a küső dizájn igen jó, a monitor csinos. :)Hogy mennek rajta a jatekok, filmek?
-
handair
csendes tag
Hello!
Ígértem, hogy írok , amint meglesz a monitor. Tehát itt ülök a Fujitsu-Siemens S5-s monitor elött... minden nagyon szép, de hangsúlyozom, hogy összehasonlítási alap max. az előző Philips monitorom (CRT)! Eddigi tapasztalatok: szép színek, de scrollozásnál egy picit nehezebben olvasható. különben a küső dizájn igen jó, a monitor csinos. :) -
GigabyteFan
aktív tag
nekem itthon Samsung 152S van és szerintem nagyon jó... dolgotni egy AG Neovo F17 es van és azzal sincs problémám ... szóval szerintem amelyik jobban tetszik :)
-
handair
csendes tag
-
Keitaro
addikt
Sajna nem tudok semmi róla, de ha végül megveszed akkor majd plíz írd meg a tapasztalataidat
-
handair
csendes tag
Végül nem a Samsung lesz, mert jobb lenne mégis SEXet kihasználni, stb... Így most már megrendelve egy Fujitsu-Siemens S5 (honlap szerint a paraméterei jobbak, mint a Samsungnak...pl 400:1 kontraszt, 16ms response) Mivel teszt nem volt róla, csak a Chip.de-n (nem tudok németül) vakon veszem, de majd meglátjuk. Kérdezősködtem néhány fórumon, de nem egy általános upgréd monitor.
Ja tényleg, ha ti tudtok pár infót róla írjatok lécci (Hátha láma vásár)
-
handair
csendes tag
Végül nem a Samsung lesz, mert jobb lenne mégis SEXet kihasználni, stb... Így most már megrendelve egy Fujitsu-Siemens S5 (honlap szerint a paraméterei jobbak, mint a Samsungnak...pl 400:1 kontraszt, 16ms response) Mivel teszt nem volt róla, csak a Chip.de-n (nem tudok németül) vakon veszem, de majd meglátjuk. Kérdezősködtem néhány fórumon, de nem egy általános upgréd monitor.
-
iwu
addikt
ja, és szép!
-
iwu
addikt
-
handair
csendes tag
még egyet uppolok, mielőtt megvenném a monitort (Samsung 152S). Ha valaki úgy érzi van jobb választás, akkor az ne habozzon, írjon! :))
-
Sefter
veterán
-
fiola
csendes tag
egy kicsivel lentebb arban:
s152V vagy neovo F15 ??? -
handair
csendes tag
Még nem tudom. Tegnap érkeztem haza, majd valamikor a héten átcsoszogok és felpakolom. Remélem minden szépen menni fog. Ha nem akkor keresztet vetek és megigérem nem veszek többé olyan dolgot amin nVidia felirat van még ha ez az alaplapon van akkor sem.
Majd írok mit sikerült kihoznom a driverekkel. Még 1x thx őket nemsokára mennek éles tesztbe :))uppolok egyet, hogy ne kelljen új témát nyitni... Tehát már csak arra lennék kíváncsi melyik a jobb monitor: Syncmaster 152S VAGY F-315
help plz -
Keitaro
addikt
Még nem tudom. Tegnap érkeztem haza, majd valamikor a héten átcsoszogok és felpakolom. Remélem minden szépen menni fog. Ha nem akkor keresztet vetek és megigérem nem veszek többé olyan dolgot amin nVidia felirat van még ha ez az alaplapon van akkor sem.
Majd írok mit sikerült kihoznom a driverekkel. Még 1x thx őket nemsokára mennek éles tesztbe :)) -
iwu
addikt
Én nem specifikációkra gondoltam. Csak mivel most nincs kereső áthoztam egy másik témából. Fogalmam sincs, hogy mi volt velük, de nem hinném, hogy kontraszt arányon és társain buktak volna be. Háttérvilágítás, zajos kép stb stb gondolom. De nem ültem még 15-ös előtt, úgyhogy ennyi én kiszálltam :)
15-ösben mondjuk teccik, hogy 4:3-asja, és egyik havernek wan egy noname 15ös, az tényleg gáz szemmel láthatóan!
-
iwu
addikt
Én nem specifikációkra gondoltam. Csak mivel most nincs kereső áthoztam egy másik témából. Fogalmam sincs, hogy mi volt velük, de nem hinném, hogy kontraszt arányon és társain buktak volna be. Háttérvilágítás, zajos kép stb stb gondolom. De nem ültem még 15-ös előtt, úgyhogy ennyi én kiszálltam :)
15-ösben mondjuk teccik, hogy 4:3-asSzewa!
megoldódott a driverrel a cuccosod?
Üdw! -
Keitaro
addikt
nekem wolt egy compaq 15'' ös, teljesen elégedett voltam vele mint film, mint game, mint átlag user tekintetben. méretre is elég volt mindenre...
lehet, hogy gyenge, de szerintem ez a paramétervadászat már kezd wicces lenni. persze, hogy mindenki a jobbat akarja megvenni, természetes. nem tom kinek volt valamelyik tfts topicban jó mondása erre , lényeg : attol , hogy van már jobb is, korszerübb is, attól még bőven jó egy ''régebbi'' stuff is...Én nem specifikációkra gondoltam. Csak mivel most nincs kereső áthoztam egy másik témából. Fogalmam sincs, hogy mi volt velük, de nem hinném, hogy kontraszt arányon és társain buktak volna be. Háttérvilágítás, zajos kép stb stb gondolom. De nem ültem még 15-ös előtt, úgyhogy ennyi én kiszálltam :)
15-ösben mondjuk teccik, hogy 4:3-as -
iwu
addikt
ja, eccer hoztam egy iiyama-t is, az nagyon isten volt, és az sem vészes áru, kb 75+sarc...
-
iwu
addikt
az lg 17 ben ütős cucc, szerintem a kistesó sem lehet rossz vétel. a neovo-t dícsérik itt a phn, amit én láttam , az is szép volt. a samsungokat nem ismerem, de mielőtt vettem az enyémet szétnéztem,és amiket találtam róluk, szerintem nem érnek annyit...
-
handair
csendes tag
köszi a hozzászólásokat. tovább nézelődtem és a mezőnyben maradt a Neovo F-315, LG1510S és a Samsung S151S ... Valakinek van vmilyen tapasztalata az ilyen monitorokkal? előre is köszi a helpet.
-
iwu
addikt
ja, és vettem nemrég egy acer 712-t, itt 6/10-t kapott, féltem is tőle picit, de egy konkurens fórumon elégedett vevők írásait olvastam, és én is full elégedett wagyok vele. Ami hibákat a tesztelők kiszúrnak (most nem a pixelhibáról beszélek), azt az átlag lúzer észre sem veszi...
-
iwu
addikt
nekem wolt egy compaq 15'' ös, teljesen elégedett voltam vele mint film, mint game, mint átlag user tekintetben. méretre is elég volt mindenre...
lehet, hogy gyenge, de szerintem ez a paramétervadászat már kezd wicces lenni. persze, hogy mindenki a jobbat akarja megvenni, természetes. nem tom kinek volt valamelyik tfts topicban jó mondása erre , lényeg : attol , hogy van már jobb is, korszerübb is, attól még bőven jó egy ''régebbi'' stuff is... -
Keitaro
addikt
Egyszer egy topicban már rákérdeztek erre, de Parciéknak nem volt általában jó véleménye a 15''s TFTkről, azt mondták elég gyengék, és, hogy még a Neovo volt a legjobb közöttük.
-
handair
csendes tag
senkinek sincs véleménye ezekről? egyébként nem értem miért akar mindenki 17''osTFT-t, hiszen a 15''-os képmérete majd' ugyanakkora, mint a 17''os CRTé
-
handair
csendes tag
Sziasztok! Előszőr is leszögezném, hogy CSAK 15''os TFT-k érdekelnek. (ennek több oka is van, de ezt most nem részletezném) Találtam pár monitort, amit esetleg nagykeráron tudnék beszerezni... ezek pl Ag Neovo F-15, F-315, S-15, LG-1510S és Samsung S151S. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ezek közül melyik a legjobb monitor. Ha van esetleg másik olyan 15''os TFT ami ezeknél jobb ár/érték arányt mutat, akkor lécci azokat is említsétek meg!
Köszi!
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motoros topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Dell Ultrasharp U4025QW 40" 5K2K (5120x2160) 120 Hz-es IPS Monitor - 2028.06-ig garancia (Alza)
- 58.5 mm full fém tamper
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest