-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolesz6 #1547 üzenetére
Egy tipp... A
mount
parancsot kiadva láthatod az összes aktív csatolást, köztük a belső és külső meghajtókat is (amennyiben a NAS felcsatolja azokat). Jó eséllyel könnyebb lesz megtalálni az elérési utat hozzá.Teljesen elszoktam már a linuxos fájlrendszertől
Igazából ezek a /i-data és /e-data alá csatolások ZyXEL NAS specifikus elérési útvonalak, amelyet egy saját hotplug szkriptjük kezel le. Nem része a 'hivatalos' FHS-nek.
@MaCS_70
Kifelejtettem a mondanivalómból, hogy valószínűleg a sed parancsom után lefuttattad az uwsiteloader-t, ami visszafrissítette a rossz, rsync linket fonz repójához. Ezzel sajnos számolni kell. De az uwsiteloader nem egy olyan dolog, amelyet az ember gyakran használ (én utoljára ~négy éve használtam
).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest