-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
zalman90 #5519 üzenetére
Kikapcsol vagy kifagy?
Ha meleg a hátulja, akkor kifagyott.Pl csak hosszú gombnyomásra kapcsol ki valójában és utána lehet újra bekapcsolni. Vagy persze akku ki-be és utána bekapcs.
Amikor kevés szabad hely maradt a programok számára, akkor gyakran fagyott ki nekem is. átméretzem a particiót, hogy legyen több hely, azóta csak ritkán szórakozik.
-
korobi
aktív tag
válasz
zalman90 #5184 üzenetére
nem.
erre a telefonra ezek (miui_roms) az utolsó kiadások. legjobb tudomásom szerint már nem portolják rá. -
rgrg1
csendes tag
válasz
zalman90 #4758 üzenetére
Tegnap gondoltam ujrainditom a telefont.. Megtettem, majd ezután az sd kartyan levo programok eltuntek. Vagyis megvoltak, mert ha kikerestem manualisan oket akkor indithato volt. (korábbi tapasztalat) Ezt mar sokszor eljatszotta velem. Egy ujrinditas sokszor segitett. Most nem.. Bootloopban maradt bármit is tettem. Így factory reset lett a vége.
Végulis nem gond mert idaig Max Flavour V3 volt igy tudok ujabbat feltenni. Azonban nem tudom eldonteni melyiket rakjam fel:
Max Flavour vagy Max Smart? Probaltam volna kulonbseget keresni a ketto között de nem találtam. Ebben tudnátok segiteni, mi a kulonbseg közöttük?(Flavour rom 1.0.5 stockra épül) Köszönöm -
fotosjani
aktív tag
válasz
zalman90 #4317 üzenetére
Szerintem igen.
Én a ZTE oldaláról töltöttem le.Kép rovathoz egy "állat" videó
-
korobi
aktív tag
válasz
zalman90 #4316 üzenetére
Ha gépen töltöd, akkor használj valami letöltés vezérlőt több szálon...
a gyári romot ha nem találod meg, akkor este megkeresem neked. vagy feltöltöm neked, nekem az 1.0.3 meg van otthon.(#4314) sunavlys: na én sem találtam hova szinkronizál, bár én nem is akarom hogy szinkronizáljon. a beállításokban láttam hogy lehetne hozzáadni, de nekem nem csinált semmit. szóval lehet van még benne bug, csak én pont nem futottam bele.
-
korobi
aktív tag
válasz
zalman90 #4305 üzenetére
Kipróbáltad már? Én már frissítettem de nem próbáltam ki.
(#4306) sunavlys: és hova szinkronizálsz? a xiaomi fiókba vagy a goolenak? én használom, de sosem néztem hogy szinkronizál e. azt hiszem ki is kapcsoltam.
Nem cseréltünk telot, csak a MIUI hibamentesen működik!
Legalább is én nem. Bár már van kiszemelt, de nincs rávaló... -
zalman90
őstag
-
ataisif
csendes tag
válasz
zalman90 #4136 üzenetére
Nálam ilyen hibajelenség sosem volt, azaz feloldáskor, mikor megnyomom a Power gombot, egyből a Lock Screen jön be, nincs késleltetés/fekete képernyő - vagy legalábbis elhanyagolható (<0,5s). A fény a kijelző sarkaiban a kijelző háttérvilágítása lehet. Én ilyet akkor láttam - ha jól emléxem
-, amikor futott a CWM Recovery. Sztem teljesen normális.Ez a sötét periódus az unlock-nál több, mint 1s? Lehet, hogy a romban van valahol ez így beállítva, nem tudom. Egy rom cserével könnyedén megoldható. Betettem egy spéci Titanium Backup Pro-t is a dropboxba, ezzel le lehet menteni mindent, majd visszamenteni az újra.
Link
Mi van fent egyáltalán? -
válasz
zalman90 #4136 üzenetére
Hát így a képen nem látom, de mindkét telonkon volt ilyen, amikor állítva volt a teló és felülről néztük, lehetett látni kis fényeket az alsó sarkaiban, ha erre gondolsz.....ha az amire gondolok, akkor normális, sztem csak átszűrődik a gombvilágítás fénye.....ha meg nem ere gondoltál, akkor jobb képet kérünk......amúgy meg úgy látom unatkozol h mindig hibát keresel? Nincs hiba, jó kis teló...
(#4137) ataisif: Köszi, még ma beteszem
-
korobi
aktív tag
-
mcll
senior tag
válasz
zalman90 #3878 üzenetére
Holnap reggel megyek a T-be, majd kiderül hogy most a teló miatt tiltódott-e le az új SIM, vagy csak egyszerűen valamit elkeféltek a számhordozás közben. Remélem az utóbbi...
Majd referálok.
Feltettem ezt a Go Launchert.... hát hűha... egyelőre csak lesek, mert nem tudom mi hol van és mit csinál... megjelent millió ikon...
-
azbest
félisten
válasz
zalman90 #3831 üzenetére
miui alatt tudom megnézni, ott az a megoldás, hogy a letöltések beállításánál (biztonsági központ csoport) megadható, hogy letöltési korlát figyelmeztetés mekkora méretkorlát felett legyen. Megadható korlátlan.
Ezután, amikor mobilnet mellett feldombja a google play a kérdést, hogy csak wifivel akarod e letölteni, akkor ha kiveszed a pipát előle, akkor azonnal le is tölti.
-
-
argyelan20
csendes tag
válasz
zalman90 #3642 üzenetére
igen ám, de nálam a felső részen abszolút semmit és elég rossz. Facebook alkalmazásnál az értesítéseket,a chat-en lévő embereket, valamint a bal oldalon lévő panelt nem tudom megnyomni(hogy rámenjek az adatlapomra stb..). úgy döntöttem, hogy pénteken elviszem egy telefonboltba azt megkérdem mit szólnak hozzá mit ajánlanak, esetleg tudják-e javítani. ha sokat kérnek akkor úgy jártam.
biztos nem fogom visszaküldeni, hogy aztán 2-3 hónap mulva lássam újra a telefonom.
-
válasz
zalman90 #3612 üzenetére
(Bluestacks) Hát online játékot még nem próbáltam vele, de máshogy van vele netem, face, appok frissítése, stb, tehát van.....a másik meg Android-x86-4.3-devel, Android-x86-4.2-devel, live & install cd is egyben, tehát telepítés nélkül is ki tudod próbálni...
(#3613) Dermesztő: nekem meg arra jó, h a teló előtt általában itt tesztelek appokat, meg magyarítás után is, ha úgy veszed, olyan mint egy 4.3 vagy 4.2 androidos tab a gépen, megy szépen...ugyanúgy van beállítva nekem , mint a tabon, klón, csak a pc-n...
-
válasz
zalman90 #3608 üzenetére
http://www.bluestacks.com/, http://www.android-x86.org/download mindkettőt használom, mindkettő mükszik...a második linken lévőt pendrive-ról is tudod futtatni, be is boot-ol, és mintha 4.2 vagy 4.3 tábla vagy teló lenne, vagy vitrual pc-vel....de az első is tök faxa....
-
válasz
zalman90 #3421 üzenetére
Ja,sajnos jBart-os fordításoknál előfordulnak ilyen kisebb hibák, h eltűnik valami. (reménykedtem benne h csak nálam volt ez) De mivel ott az uszipajtás féle multi 4.1.4 es rom, ezért ezt ki is vettem a listából. Nálam anno az Lg Optimus 2x-nél úgy volt, h amikor beraktam az autós tartóba a telefont, automatikusan aktiválta a car mod-ot.......ki lett hangosítva ,kicsit más lett a menü, nagyobb ikonokkal,pl.....meg ilyenek....
-
azbest
félisten
válasz
zalman90 #3418 üzenetére
ha jól sejtem miről van szó, akkor talán az lehet, hogy gyalogos vagy autós útvonal tervezés legyen.
Gyalogos módban érhet olyan meglepetés, hogy egyszercsak észreveszed egy sétálóutcákból álló keresztezésbe érkeztél az autóval
gáz hogy a mediatek szervere már legalább egy hete használhatatlan és nem lehet letölteni friss epo adatokat...
-
uszipajtas
tag
válasz
zalman90 #3372 üzenetére
[link]
A merites mindegy meddig tortenik a toltesnek kell 100ig mennie mert harom fazisba toltodnek a mostani akksik s a vegen "formaz". Azert hosszabb 90%tol a toltes.Ahogy azt az ábrán láthatjuk, a cellafeszültség gyakorlatilag az első órában eléri a kívánt szintet, ekkor a töltőáramot a töltő elkezdi csökkenteni. A következő 20 percben csökken a töltőáram és az akkumulátor eléri a maximális töltöttségi szintjét. Ekkor e töltőáram drasztikusen elkezd csökkenni és az ezt követő 3 órában gyakorlatilag a töltésnek nincs is értelme.
A lítium-ion technológia kényes, de bizonyos szabályok betartása mellett biztonságos. Ennek érdekében az akkumulátorokat - bár ez kívülről nem látszik - ellátják különböző védelmi rendszerekkel. A túltöltés, a túlnyomás és a túlmelegedés ellen is védettek, ahogyan az alulmerülés ellen is. Általában akkor kapcsol szét a biztonsági renndszer, ha a cellafeszültség eléri a 4,3 Voltot, vagy a hőmérséklet eléri a 90 Celsiust, illetve amikor a nyomás eléri az adott szerkezetre számított értéket.
Ha túlmerül az akkumulátor, akkor a saját töltőjével nem hozható már vissza. Vannak viszont úgynevezett gyógytöltők, amelyek mintegy újraéleszthetik az alulmerült akkumulátorokat is, de 1,5 Voltos cellafeszültség alatt már ezekkel sincs remény.
Amellett, hogy NEM igényelnek formázást, a lítium-ionos akkumulátorok már az első használatkor leadják a maximális teljesítményüket és nem érzékenyek arra sem, hogy az élettartamban meghatározott töltési-ürítési ciklusszámot hány részletben kapják meg. Ennek ellenére havonta egyszer érdemes teljesen lemeríteni és feltölteni őket, hogy a cellák között keletkezett különbségek megszűnjenek. Ezek ugyanis hibás diagnosztikához vezethetnek, azaz például a telefon azt mutatja, hogy már csak félig van az akkumulátor, miközben még majdnem televan, vagy éppen fordítva.
Jótanácsok a lítium-ionos akkumulátorok töltéséhez
Próbáljuk az akkumulátort minél kevesebb ideig a maximális cellafeszültségen tartani, azaz például ne kikapcsolt, hanem bekapcsolt állapotban töltsüka telefont;
3,92 Volt/cella a legideálisabb töltöttségi szint, ezen a várható élettartam a duplája, mint a maximális cellafeszültségnél. A gyártók általában e fölé hangolják a töltőket, így magunkon úgy segíthetünk, ha háromnegyedra elteltével lehúzzuk a töltőről az akkumulátort;
A töltőáramot nem szabad a maximálisan leadható áram 50%-a felé vinni, a töltők így is vannak hangolva. Akkor kell odafigyeljünk erre, ha nem a készülékhez járó töltővel töltünk;a szoveg forrasa:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest