- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dermesztő
aktív tag
Üdv!
Eladó a telefonom,egy rakat cuccal.+ Gyári pótakku,2 szilikon tok, alaplap,gyári digitizer. A digit repedt, kissé tört de ennek ellenére működik.Ára legyen 6000 ft. Alkatrésznek vagy aminek akarod. Érdeklődni üzenetben lehet. -
Dermesztő
aktív tag
válasz
Meggyi001 #5645 üzenetére
Jelen! Még működik a telefon. Igaz ez a mmásodik. Az első 1.5 évuután megadta magát végleg. Ezen nemrég újra kellett húzni a droidot. Már semmi hely nem volt rajta 14 hónap után.
Egy hete újra hasít. Cserén még nem gondolkoztam. Megy ameddig megy. Akkuja mégmmindig két napos.
-
Dermesztő
aktív tag
Üdv
Látom még mozog azért a fórum
Mi a helyzet felétek?
-
Dermesztő
aktív tag
Mindenki nagy örömére újra vissza álltam a sorba...( 2 hónap szünet után ) Immáron 12. db van a fórumon még.
-
Dermesztő
aktív tag
-
Dermesztő
aktív tag
Ha valakinek érdekes lenne. : [link]
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
tibcsiworld #5331 üzenetére
a víruskeresök zöme nem látja a kémprogramot ha csak meg nem veszed a termék kulcsot. Akkor talán hasznos. Igazán nincs mit.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
tibcsiworld #5329 üzenetére
Tegyél fel egy malware keresőt, az leszedi.
-
Dermesztő
aktív tag
Üdv Urak ! Megint én
Látom nem hiányoltatok
Fejlemény : Van alaplap a telefonhoz 59.99 dolláros áron.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
Meggyi001 #5275 üzenetére
Az fasza lenne ha évente kellene cserélni. Inkább érdemesebb itthon venni 2 év garral, az biztos nem romlik el. Főleg a nevesebb gyártók termékei. Samu SIII, S4, S5, és Mondjuk az LG sem rossz, na meg az Ájfón zárja a felsorolásom
megint csak a saját pocakodra gondolsz ,?Legalább megosztanád a fórumtársakkal is
IGAZAM VAN SRÁCOK ?#5276) pgemil Addig örülj, ameddig hibátlan. lehet az első szériásak a hibásak, vagy fene tudja. Nem tudom a tiéd milyen , lehet a legutóbbi ott meg javították amit lehetett.
#5277) sunavlys Az tényleg nem sok használat. Így kibír akár 5 évet is simán.
Én az enyém eléggé igénybe vettem, (hiszen azért volt ) Aztán már az elején kezdett gond lenni vele pár hónaposan. Kezdődött a nincs tárhely felugró ablakkal, pedig volt dögivel. Kitörölgettem mindent belőle, majd megint jó lett egy ideig. Késöbb random kikapcsolgatott a zsebemben amit páran a hibás romra fogtak. Végül megint jó lett, aztán utóljára 2 havonta a rom behalt rajta. A ZTE logó bekapcsolásnál szétvolt csúszva .Flesh után 3 napig bírta még, majd kilehelte a lelkét. Aztán végül be sem kapcsolt. Feladta végleg.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
sunavlys #5272 üzenetére
Addig örülj,ameddig minden jó.
Bár nem tudni nálad mikor jön elő bármi is. Most jött 2 másik üzenet ,hogy nincs alaplap,és nem tudnak segíteni,mivel ez egy nagyon régi telefon már és nincs gyártás alatt. Vagyis feladom.
Most így belegondolva,az járt jól aki megszabadult tőle 1-2 vagy 3 hónaposan. 3 évre terveztem vele, de nem jött össze. Így merjünk venni csájnáfont.
#5273) Meggyi001 Mi finomat ?
Jó étvágyat!
-
Dermesztő
aktív tag
Sehol senki?
Kihalt a fórum
-
Dermesztő
aktív tag
Nincs hozzá alaplap. Sehol nem kapni.
A garancia meg nem sokat ér.Tudják,hogy 1 évig nem romlik el biztos, utána meg csinálj amit akarsz.
A gyártóval fölösleges levelezni, ők mossák kezeiket. Nincs alkatrész. Forduljak a szolgáltatóhoz a probléma rendezése érdekében. A helyzetet felvázolva nekik nem fogják fel ahogy láttam.
A második levelükben kb ugyanezt írták, keressem a szolgáltatóm és ha kérdésem van írjak nekik.
Harmadik levelemben, megírtam nekik,hogy kenjék a hajukra a szar telefonjukat. -
Dermesztő
aktív tag
válasz
cappa72 #5266 üzenetére
Meta mod: Ugyan az a ahibaüzenet. ( BROM ERROR : S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE (5069) )
A mentést holnap megpróbálom. De szerintem az alaplap beadta a kulcsot. Előzményként annyit, pár nappal ezelőttig mig müködött időnként magától kikapcsolt.A boot logo szétcsúszott a képernyőn, majd akku ki-be sem segített.
Aztán nehezen tért magához. Kapott egy flest amit korábban linkeltél , azzal elvolt 3 napig, Jó lett a boot logó, nem volt szétcsúszás, semmi. Majd hirtelen teljesen behalt. Nyilván volt valami gyártási hibája ami most jött elő rajta. -
Dermesztő
aktív tag
Valaki nem tudja,hol lehet beszerezni v967 alaplapot ?
Tegnap keresten a ráírt vonalkódok, meg számok alapján, de nem találtam semmit.
-
Dermesztő
aktív tag
Elég kihalt már ez a fórum úgy látom
-
Dermesztő
aktív tag
Üdv mindenkinek
Úgy tűnik 2 havonta be kell néznem ide...
Probléma a következő..Nem tudok romot cserélni a következő gond miatt.[KÉP]
Flash nem megy,már mindent próbáltam. Arra meg ezt dobja ki a gépen : " S_DA_SDMMC_WRITE_FAILED (3149) "
Cappa72 esetleg ?
Miui ment volna rá, a szokásos 3 havonta fagyások ,sim dobálások miatt gondoltam kap egy frisset. Pár másodperc alatt " fel is megy " de a régi rendszer boot logó villan fel, és rögtön ki is fagy. -
Dermesztő
aktív tag
Tyűű
Micsoda beszámoló
Köszi!
Hát régebben ki akartam próbálni a Miuit, de mindig elhalasztottam
Ezekszerint a miui a kínaiakra van opzimizálva
A fogyó hellyel nekem is voltak gomdjaim, amikor meg már nem lehetett vele mit kezdeni akkor jött a fy resetAkkor jó volt megint.
Így meg is fogadtam, hogy ha váltók is ( pár hónapja nagyon terveztem) akkor legalább 2 gb rammal fogok venni, vagy esetleg 3 gb. Az egy év alatt hihetetlen sokat változott a mobilpiac. -
Dermesztő
aktív tag
Nem tudja valaki hogy fóliát lehet e venni rá itthon?
Ha igen, melyik fajta jó rá nagyjából? -
Dermesztő
aktív tag
válasz
ECHO2235 #5169 üzenetére
(#5168) azbest
Hát én azt csináltam korábban fy reset után, meguntam hogy állandóan volt valami nyűgje, (5-6 hét után )
Sőt a közösségi appokat is leszedtem, fb nagyon hama 80 megára tud duzzadni, és onnantól kezdve kifagy.Nekem már az sincs. Most megint friss a rendszer alig tettem fel 3-4 appot rá. meg vagyok vele most elégedve
ECHO2235
Igen az appok frissítés kikapcsolásra gondoltam. plyen belül bal felső sarok. Frissítések kikapcsolása " pipa kivesz, és kész.
Én most az új rendszeremre egyedül a vibert, egy launchert,és a messengert tettem fel. Fb, meg minden vacak le lett szedve. Egyelőre mást nem teszek, megnézem majd idővel hogy használ.
tegyél fel ccleanert ha nincs fent meg fogsz lepődni mennyi szemetet takarít ki.
Kicsit vissza esik a memória telítettség is.
Inkább ne szedd le a play-t meg a gmailt se.
javasolok egy Fy resetet. Akkor minden tiszta lesz.
Megnéztem nekem is 5.0.1 Gmail 17,22 mb ) van és 5.0.38 play. ( 15.21mb )
ha bemész az alkalmazásokba, ott tudod az adataikat törölni minden appnak. ha kitörlöd soknak nyersz egy kis szabad helyet.
Remélem tudtam neked segíteni. -
Dermesztő
aktív tag
A tűkön ( nem tökön
) ülőket tájékoztatom, hogy teljes a siker !
Egyelőre működik a technika. Minden ötletet, segítséget köszönök a közreműködőknek. -
Dermesztő
aktív tag
-
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
Meggyi001 #5108 üzenetére
Na igen
Vagy 30x akksi kivételre annyit elértem, hogy a gyári visszaállítást megcsináltam.
de semmi..ugyan úgy kifagy. A billentyű zárat nem tudom feloldani, kifagy és ujra indulgat.
Pót akksi kilöve, már próbáltam.Azzal sem javult meg.
Próbáltam én már mindent, hang fel-le, meg bekapcs, de semmi. -
Dermesztő
aktív tag
Sziasztok !
Jó rég nem voltam erre...
Ma kipurcant a telefonom. A recovery mód sem jön be. csak a logó, kifagy, aztán semmi.
Be sem kapcsol. Logó, majd forognak a csempék, pinkód megadás elött kifagy, majd ujra indul.
Semmi ötletem nincs.
Segítsetek -
Dermesztő
aktív tag
válasz
Criminal017 #4923 üzenetére
Nekem is ilyen.
-
Dermesztő
aktív tag
Nekem elvált a kijelzönél a felső kis fekete keret hang fel-le gombok mellett és kicsit be is repedt.
Van valakinek ilyen jellegű problémája ? Gondolkodom a tach screen " cserén.nem volt leejtve. -
Dermesztő
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta nem tudom bekapcsolni a telefonom. Volt factory reset, de csak a csempék forognak. Nem bootol be. Mentésem nincsen....
Mit csináljak ? Rakjak rá új romot? Bolti rommal eddig nem volt ekkora jellegű gondom. -
-
Dermesztő
aktív tag
Üdv.
Nem tudja valaki hogy TTS corp. pro beszéd modult hogy tudok feltenni, meg honnan?
Nem beszél a térképem. Már sok beszédmotort megpróbáltam, nem lett jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest