-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgrg1
csendes tag
válasz
zalman90 #4758 üzenetére
Tegnap gondoltam ujrainditom a telefont.. Megtettem, majd ezután az sd kartyan levo programok eltuntek. Vagyis megvoltak, mert ha kikerestem manualisan oket akkor indithato volt. (korábbi tapasztalat) Ezt mar sokszor eljatszotta velem. Egy ujrinditas sokszor segitett. Most nem.. Bootloopban maradt bármit is tettem. Így factory reset lett a vége.
Végulis nem gond mert idaig Max Flavour V3 volt igy tudok ujabbat feltenni. Azonban nem tudom eldonteni melyiket rakjam fel:
Max Flavour vagy Max Smart? Probaltam volna kulonbseget keresni a ketto között de nem találtam. Ebben tudnátok segiteni, mi a kulonbseg közöttük?(Flavour rom 1.0.5 stockra épül) Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Viccrovat
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elden Ring
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest