-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ataisif
csendes tag
válasz
zalman90 #4136 üzenetére
Nálam ilyen hibajelenség sosem volt, azaz feloldáskor, mikor megnyomom a Power gombot, egyből a Lock Screen jön be, nincs késleltetés/fekete képernyő - vagy legalábbis elhanyagolható (<0,5s). A fény a kijelző sarkaiban a kijelző háttérvilágítása lehet. Én ilyet akkor láttam - ha jól emléxem
-, amikor futott a CWM Recovery. Sztem teljesen normális.Ez a sötét periódus az unlock-nál több, mint 1s? Lehet, hogy a romban van valahol ez így beállítva, nem tudom. Egy rom cserével könnyedén megoldható. Betettem egy spéci Titanium Backup Pro-t is a dropboxba, ezzel le lehet menteni mindent, majd visszamenteni az újra.
Link
Mi van fent egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Viccrovat
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elden Ring
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest