- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazska15
senior tag
válasz
Criminal017 #4972 üzenetére
Talán a legjobban működő alkalmazás Light Flow
-
Balazska15
senior tag
válasz
Criminal017 #4923 üzenetére
Előző telefonom, ami szintén MT6589-es volt, ugyan ezt csinálta, többször is volt róla szó a Talk 5H topikban. Most Xperia telefonon nem figyelhető meg a jelenség. Nem tudom mi okozhatja, hogy csak MTK-s (ha egyáltalán tényleg csak ott fordul elő) telefonoknál jelentkezik, de nyugodj meg, nem egyedi probléma!
-
Balazska15
senior tag
válasz
Criminal017 #4901 üzenetére
-
Balazska15
senior tag
válasz
Criminal017 #4896 üzenetére
Jo kérdés, én sosem particionáltam
Talán itt találsz megoldást, esetleg Meggyi kollega segít
-
Balazska15
senior tag
válasz
Criminal017 #4889 üzenetére
Másik topicból úgy rémlik ajánlott visszaállítani a partíciókiosztást a gyárira új rom telepítése előtt.
-
Balazska15
senior tag
Itt találsz többet, amik közül a lányod esetleg kinézet alapján tud válogatni és általában a leírásból kiderül, hogy van-e magyar!
(Bár volt már olyan multilanguage amiből a magyar kimaradt
)
Valamint nem tudom, hogy az összefoglalóban szereplő linkek mennyire élnek még, de oda csak fórumtársak által tesztelt romok kerültek be!!
-
Balazska15
senior tag
Ha valaki netán váltana, azonos (esetleg jobb) tudással 5,5 col-ra, magyar garanciával az mindenképp írjon! Bocsi az offért!!
-
-
Balazska15
senior tag
Lődd ki a Clean Master-t, felesleges
Így, hogy két kártyát használsz szerintem teljesen jó a 34óra, sokkal többet ne várj
Képet közvetlen a hozzászólásba is feltölthetsz, nem kell külsős oldal, ha mégis akkor pedig a link gombot használd,hogy megkönnyítsd az életünket!!
Ha telepíted a GravityBox-ot akkor egy gombnyomás lesz értesítési területről a screenshot!
-
Balazska15
senior tag
Meg van az eredeti ROM. -Ezt úgy érted, hogy csináltál CWM mentést? Hogy halt meg a telefon? Boot animációnál nem lép tovább? Recovery-be be tudsz lépni? Ha igen, akkor restore, és töltsd be a mentésed! Ha nincs mentésed akkor próbálj meg másik romot, ha mással sem megy írd le, hogy hogyan próbáltad telepíteni, milyen lépéseket tettél meg telepítés előtt.
Ha nincs mentésed, nem a boot-animációnál "halt meg" a telefon, és nem tudsz belépni recoverybe sem akkor legközelebb legyél pontosabb! Úgy könnyebben tudunk segíteni!
-
Balazska15
senior tag
válasz
szaki21 #4479 üzenetére
1. Miért szeretnéd kalibrálni? Tökéletesen működik, nem?
2. Igen, teljesen normális, valamint Meggyinek is igaza van, fölösleges egy újabb folyamatot etetni!
3. Igen, gyorsabb műholdtalálást segít, ha most működik akkor is nyugodtan megcsinálhatod, mert ártani nem fog!
4. Ha nem tudsz megbizonyosodni róla, hogy van-e fólia akkor vagy nagyon vaksi vagy, vagy nincsen, bízom benne, hogy az utóbbi
Ha mégis találsz rajta fóliát akkor pedig csak rajtad múlik, hogy leveszed-e, én rajta hagynám, fóliát könnyebb cserélni, mint kijelzőt!!
És inkább most legyen kicsit "életlenebb" a kép, mint, hogy 2hónap múlva legyen teljesen karcos. Szerintem.
-
Balazska15
senior tag
válasz
szaki21 #4454 üzenetére
Akkor MIUI, összefoglalóban van több, képek alapján dönthetsz
Ha az összefoglalóban van akkor nincs velük baj, Meggyi nem végez félmunkát, gondosan válogatott, felhasználók által javasolt Romok gyűjteménye!
(Én is Miui-t használok egyébként, és egy picivel nagyobb készüléken, megszoktam az 5,5 col-t, te is hamar megfogod az 5-t!
)
-
Balazska15
senior tag
válasz
szaki21 #4450 üzenetére
Nem értem pontosan, hogy mire gondolsz.. Talán mappákba vannak az ikonok? azt egyszerűen hosszan nyomod és kihúzod a mappán kívülre! Vagy arra gondolsz, hogy meg kell nyomni alul középen a programtáe gombot és úgy hozza be az összes programot? Mert akkor pedig a miui a megoldás, ott nincs külön programtár, mindent az "asztalra" rak ki.
Sokáig gépeltem, megelőztek..
-
Balazska15
senior tag
válasz
serious70 #4431 üzenetére
Szerencsére Meggyi talán minden Rom-hoz rakott screenshot-ot, így láthatod kb. melyik milyen. Dönteni senki nem tud helyetted, de amik az összefoglalóban össze vannak gyűjtve azok mind jók és CWM-ből telepíthetők! Ha fent van a reco csinalj backup-ot, azt jól tedd el valahova aztán mehet a tesztelgetés, akár az összeset kipróbálhatod és akkor biztos, hogy a számodra legmegfelelőbbet sikerül megtalálnod! Elrontani nem fogod, nincs vesztenivalod, max többet töltöd mostanában a telefont!
-
-
Balazska15
senior tag
válasz
tepimartin #4422 üzenetére
Volt NFC-s telefonom, sosem akartam használni, igazából pontosan azt sem tudom mire jó, így engem, és szerintem vagyunk még így páran, akiket nem érdekel az nfc hiánya
-
Balazska15
senior tag
-
Balazska15
senior tag
válasz
Meggyi001 #4398 üzenetére
Jövőre egy kis visszalépés?
-
Balazska15
senior tag
válasz
uszipajtas #4266 üzenetére
Mit szólnál egy 8 Ball Pool kihíváshoz??
-
Balazska15
senior tag
válasz
epresnegro #4205 üzenetére
Gravity-ben is van egy olyan menu, hogy atlatszosag menedzsment, bar csak inditonal es zarkepernyonel tudod allitani, mondjuk mashol nem is lenne ertelme.
-
Balazska15
senior tag
válasz
Danny Ocean #4152 üzenetére
Az első gondolatom az volt, hogy több romban találkoztam már olyan menüponttal, hogy Csendes órák.. viszont sajnos erre példát nem tudok mondani, így reméljük többen megnézik az aktuálisan használt rom-jukat, hogy abban van-e ilyen funkcio, a második gondolatom, hogy az E-Robot mire, ha nem erre jo, le is toltottem, megnezni mielott hulyeseget irok es nagyon jol tettem, mert, ha jol latom ezzel csak automtikusan felvenni lehet:
Igy ez sem nyert.. Mindezt csk azert irtam le, mert furcsa, hogy pont ezt a muveletet nem tudja az E-Robot.. ha megis, csak en vagyok lama akkor javitsatok kiBocsi, hogy ekezet csak az elejen volt, de hamar meguntam hosszu masodperceket varni az ekezetes karakterek miatt...
Szerk.: Esetleg itt kerdezd meg meg, hatha tudnak mondani valamit, hogy milyen kulso programmal erhetned el a kivant hatast
-
Balazska15
senior tag
válasz
Danny Ocean #4150 üzenetére
Menő rom?
-
Balazska15
senior tag
válasz
Matthisa #4108 üzenetére
En is a mini-tol vettem, azt mondtak, ha valahol hat akkor ott lehet szamitani vamra, de egyebkent szerintem mindenhol, igazabol nem is a bolttol fugg, szoval nyugodtan afaval egyutt szamold az arat, szerintem meg igy is megeri (vagy kicsit dragabban vegyel wayteq-et magyarorszagi garanciaval
), egyebkent a kameran kivul tenyleg nagyon jo kis telefon, ha pedig megis fntos lenne a kamera akkor muszaj leszel a '100ezres kategoriabol' valasztani (lasd Meggyi
).
-
Balazska15
senior tag
válasz
Meggyi001 #4104 üzenetére
Meg annal is szebben, kamera ugyan olyan kinai, mint a Zte-ben, de szerencsere nem fotozni vettem
Egyebkent semmi extra, nincs szemmozgaskovetes, nfc meg nem tudom milyen tulhype-olt funkciok, de cserebe nem szaggat semmilyen korulmenyek kozott, az utcan (egyenlore) nem latok ilyet mindenki kezeben es imadom, hogy melohelyen mindenki azzal baszogat, hogy minek ekkora telefon
(Nyilvan feltekenyek
)
-
Balazska15
senior tag
válasz
Meggyi001 #4099 üzenetére
Egyebkent en is mindig varom a topic neve mellett a piros figyelmezteto buborekot
En is a Zte miatt kezdtem el igazan forumozni, elotte nem is tudom mar miert regisztraltam
Most is csak 4 topic van ahol olvasom a torteneseket, es ez az egyetlen ami mar egy eladott telefonomrol szol
-
Balazska15
senior tag
Aki emberi aron ( nem a bolti ketszereseert) valna meg keszuleketol az irhatna privatot
Konkret ar megjelolesevel
-
Balazska15
senior tag
válasz
namilegyen #3977 üzenetére
PÜ!
-
Balazska15
senior tag
válasz
namilegyen #3971 üzenetére
Was kostet sie?
-
Balazska15
senior tag
Hajdú-Bihar-ban nem árul pont valaki Zte-t??
-
Balazska15
senior tag
-
Balazska15
senior tag
Ehhez mit szóltok??
-
-
Balazska15
senior tag
-
Balazska15
senior tag
válasz
ZIP_1010 #3803 üzenetére
Ha CWM mentés annak pont az a lényege, hogy mindent tartalmaz, a romot is. A programokról mentést a Titanium Backup programmal tudsz készíteni.
-
Balazska15
senior tag
válasz
ZIP_1010 #3775 üzenetére
Szia, ha én is válaszolhatok akkor (elvileg) igen! Gyakorlatilag nekem volt olyan mentésem amit visszatéve azt írta ki 1-2 program elindításánál, hogy 'Az alkalmazás nincs telepítve' Szerencsére nem használok sok programot, és nem is mind írta ezt, így azok gyors újratelepítése megoldotta a problémámat. De ez, ha jól emlékszem mindössze 2 eset volt, és csak az egyik a v967s készülékkel!
-
Balazska15
senior tag
válasz
argyelan20 #3653 üzenetére
GSM-Boltokban biztos, hogy nem fognak tudni segíteni a problémádon, max., ha berendeled vagy ők berendelik kicserélni tudják a kijelzőt. De helyben úgysem fognak tudni segíteni. Én visszaküldeném a boltnak, élnék a garanciával, mert hát azért van, még akkor is ha 1-2 hónapot várnod kell rá.
-
Balazska15
senior tag
válasz
argyelan20 #3640 üzenetére
[Elso lepes a Tema tudnivalo elolvasasa, hala Meggyi001 kolleganak minden hasznos info le van irva, tobbek kozott van egy resz kezdoknek, ami alapjan akar a romot is ki tudod cserelni, ha elakadsz vagy az olvasas utan meg lenne kerdes nagyon szivesen segitunk!!
-
Balazska15
senior tag
válasz
argyelan20 #3638 üzenetére
Így valóban érdekesebb a sztori
"Gyári" (boltból kijött) rom van a telefonon? Esetleg próbálj meg valami másik romot felrakni
Nem tudom erre a telefonra melyik most a legstabilabb rom, de ebben a többi topik-társ biztosan tud segíteni! Egy próbát mindenképp megér!
-
Balazska15
senior tag
válasz
argyelan20 #3636 üzenetére
Én másban segítenék neked, még pedig a linkek helyes megosztásában.
Az első képen a link létrehozását láthatod, a második pedig a végeredményt.
A második képen a kijelölt [ link ] helyére tetszőleges szöveget írsz be, amire kattintva az olvasó eléri az általad megosztani kívánt hivatkozást.Véletlenül sem bántani akarlak vele és nem szeretném, ha nagyképűnek tűnnék mások szemében, de ez nagyban megkönnyíti mindenki dolgát és nem utolsó sorban jobban is néz ki.
A problémádra (ha még ezek után elfogadod a tanácsom) annyit tudok mondani, hogy megpróbálnám a helyedbe garanciába visszaküldeni. Nem gondolom, hogy ez szoftveres hiba lenne.
-
Balazska15
senior tag
Újra Xperia, most épp L
Vessetek meg
De én addig cserélgetek amíg nem lesz belőle egy note2!!
-
Balazska15
senior tag
Esetleg ez? Vagy ezt megtaláltad Te is csak olcsóbb kéne?
Megérteném....
Nem kerestem még sosem laptop billentyűzetet, de van ára
Ebay-en 3e körül van, de az meg ugye nem magyar...
Ha a helyedben lennék lemondanék a magyarról
-
Balazska15
senior tag
válasz
Balazska15 #3476 üzenetére
Az én telefonom kb. egy hónapja 40e-ért kelt el! Nekem összesen 43ezerbe volt, szerintem nem rossz ár, sőt... mondhatni nem vesztett az értékéből
Bár igaz nekem nem volt hozzá nilkin tok!!
-
Balazska15
senior tag
válasz
tibcsiworld #3447 üzenetére
Szerintem, ha az 2 GHZ akkor elég
Főleg 2 GB Rammal párosítva!
-
Balazska15
senior tag
válasz
uszipajtas #3444 üzenetére
De szigorúan babakék színben, ugye?
-
Balazska15
senior tag
válasz
tuningmiki #3433 üzenetére
Erre is csak akkor tudnánk válaszolni, ha mindkét telefont heteken át nyúznánk
Mi csak a Zte stabilitásáról tudunk nyilatkozni
Én gyári rommal alig pár napig használtam, nem volt vele problémám, bár pár nap alapján nem mondanék véleményt
De tele vagyunk szebbnél szebb és jobb romokkal, amik stabilitásával biztos nincsen probléma!
-
Balazska15
senior tag
válasz
tuningmiki #3431 üzenetére
Hát sajnos senki nem fogja se ebben, sem a Lenovo topikban egyértelműen kijelenteni, hogy ez jobb, nem is lehet
Szerintem nincs köztünk olyan aki huzamosabb ideig használta volna mind a két készüléket, egyiknél ez plusszos, másiknál az
Egyén kérdése, a legnagyobb kérdés szerintem, hogy a hosszabb üzemidő vagy a nagyobb kijelző a fontos
Gyorsaságban a Zte, a maga 1,2 GHZ-es procijával, szerintem mindennapi használatban teljesen tökéletes, ha egy nanoszekundumban el is marad a programok megnyitása vagy bezárása a Zte-ben te azt alig, ha érzékeled
-
Balazska15
senior tag
válasz
tuningmiki #3425 üzenetére
Szia, a Zte hibajelenségeiről olvashatsz a téma összefoglalóban, de ezek egyébként elenyésző számúak, szerintem többen vagyunk itt, akik semmi baja nem akadt több hónap nyúzás után sem a készülékkel.
A Lenovo kijelzője nagyobb, DE ugyan akkora a felbontása, nem gondolom, hogy láthatóan sokkal szebb képe lenne a Zte-nek, de azért jó tudni
Plusz a Zte kisebb kijelzőjéhez nagyobb akksi párosul, ez szerintem már fontosabb szempont!!
-
Balazska15
senior tag
válasz
IcePrincess #3400 üzenetére
Most arra gondolsz, hogy ha ékezetes betűt írsz akkor nem eggyel csökken a még használható karakterek száma? Mert ez a gyári billentyűzet esetén is fennáll!!
-
Balazska15
senior tag
válasz
monsterdream #3391 üzenetére
Persze, ezek a dumák a magunk nyugtatására jók
"elvégre lejátszik médiát", de sajnos, ha kopogtat a nav, hogy ugyan miért hamisítottad meg a számlát... jaaaa,hogy adócsalás?
Nekik már nem biztos, hogy nyerő ez a duma..
És olvashatod, hogy van amit ki is bontanak, és egy ilyen csomag+számla kombónál szinte biztos a tüzetesebb átvizsgálás!
Lehet tényleg jobb lenne, ha egy adminnal töröltetnéd a kommenteket!
-
Balazska15
senior tag
válasz
monsterdream #3383 üzenetére
Ha mar ugy is atszerkeszted a szamlat akkor mp3 sem szukseges hozza, de: 1. Adocsalasra nem buzditjuk a nepet
2. Nem gondolom, hogy 8-10ezer forint miatt megerne reszkirozni, mert ha lebuksz vagy, mert gyanus vagy, mert tenyleg atvilagitjak akkor nem 8-10e lesz a bunti, ha mar egyszer sikerult akkor szerencsed volt, de nem epitenek erre a dologra bizniszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest